10 najboljših aplikacij VPN za Android | Testirano januarja 2020


S toliko lažnimi in nevarnimi aplikacijami za VPN za Android, ni čudno, da vsak mesec od uporabnikov prejmemo stotine e-poštnih sporočil, ki poročajo o še enem VPN-ju, ki ni pravi.

A zaupanja vreden VPN je edini način za zaščito telefona. Toda s 200+ VPN-ji, ki so na voljo v Trgovini Play, kako veste, katera storitev je varna za uporabo? In ali so brezplačni VPN-ji navedeni v Trgovini Play? (Namig: ne, večina je v najboljšem primeru zoprna.)

Preizkusili smo več kot 300 storitev za varnost, hitrost in zasebnost poiščite najboljši VPN za telefone in tablične računalnike Android. Naše glavno priporočilo je NordVPN.

Kratek čas? Tu je povzetek najboljših VPN-jev za Android v letu 2020:

 1. NordVPN - najboljši VPN za Android je hiter, varen in odličen za pretakanje
 2. ExpressVPN - najhitrejši VPN za Android
 3. CyberGhost - uporabniku prijazen VPN, ki je odličen za nove uporabnike VPN
 4. Surfshark - neomejene povezave med napravami nudijo najboljšo ceno
 5. ZasebnoVPN - najboljši proračun prijazen VPN za Android
 • Funkcije VPN Tabela za hitro primerjavo
 • Kako smo preizkusili & V primerjavi s temi VPN-ji

Naša priporočila za Android VPN so varna, uporabniku prijazna in hitra. Dali vam bodo neomejen dostop do spletnih strani za pretakanje, kot je Netflix, visoke hitrosti za pretakanje v visoki ločljivosti in močna varnost, tudi na javnem wif-fi-ju.

Prav tako smo poskrbeli, da ima vsak VPN namensko, preprosto aplikacijo za Android, ki brezhibno deluje na vseh napravah in različicah Android, vse do Android 5.0 Lollipop.

NordVPN Hack - Poskusite brezplačno za en mesec!

Če potrebujete samo VPN za kratek čas ali, če želite dočakati svojo najljubšo oddajo, uporabite ta kramp in poskusite NordVPN brezplačnoza en mesec.

NordVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja, s katero boste lahko preizkusili cel mesec, če ponuja vse, kar iščete. Preizkusili smo pravilnik o vračilu kupcev NordVPN in če niste zadovoljni, vam je vrnitev denarja hitro in enostavno.

Najboljši VPN-ji za Android leta 2020 - Ocenjeni & V primerjavi

1. NordVPN

Najboljši VPN za Android je hiter, varen in odličen za pretakanje

10 najboljših aplikacij VPN za Android | Testirano januarja 2020

 • Enostaven za uporabo vmesnik Android s funkcijo hitre povezave z enim klikom
 • Podpira vse različice Android, vključno z Android TV
 • Neomejena pasovna širina z do 6 sočasnimi povezavami
 • NordVPN lahko odblokira: Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV
 • Podpira hudourništvo: Da
 • Kill stikalo za Android: Da
 • Deluje tudi s: Windows, macOS, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki

S svojo cenovno ugodno ceno in uporabniško oceno 4,3 na Play Store, NordVPN je najboljši VPN za Android. Ponuja močna varnost vključno z neobveznim dvojnim šifriranjem, blokiranjem oglasov in največjim svetovnim omrežjem strežnikov na trgu VPN, ki obsega 5.400+ strežnikov v 60+ državah.

Njegove odlične lastnosti so shranjene v enostavni aplikaciji, ki jo je mogoče prenesti iz Trgovine Play ali prek varnega APK-ja na spletnem mestu NordVPN. Vsaka naročnina vključuje 6 hkratnih povezav z napravo.

Njena velika baza strežnikov in visoke hitrosti pomenijo tudi NordVPN odličen za pretakanje. NordVPN smo preizkusili s storitvami Netflix, BBC iPlayer in drugimi priljubljenimi storitvenimi storitvami HD tokovi z ničelnim puferjem, če deluje vaša 3G povezava, vas VPN ne bo upočasnil.

Strežniki, optimizirani za pretakanje NordVPN, lahko odkleni 400+ geo-omejenih storitev pretakanja. Funkcija SmartPlay zazna strežnik, ki ga morate imeti, za deblokiranje spletnega mesta in samodejno preklopi. NordVPN ponuja tudi namenski profil za hudourništvo s specializiranimi strežniki P2P, tako da lahko do telefona dostopate do vseh potrebnih zabav.

Storitev ima sedež v Panami, zunaj pristojnosti 5/9/14-Eyes, tako da ste lahko prepričani, da je vaša dejavnost brskanja ostala zasebna.

NordVPN varuje vaše podatke 256-bitno šifriranje in a nič volilnih dnevnikov. Njegova aplikacija za Android ponuja samodejno stikalo za ubijanje, in njeno funkcijo Cyber ​​Sec blokira oglase, sledilce in zlonamerno programsko opremo.

Zahvaljujoč naprednim nastavitvam zakulisja NordVPN deluje na Kitajskem in v večini držav, ki cenzurirajo ali blokirajo VPN.

Ne uporabljajte NordVPN, če:

Želite plačati s PayPalom. NordVPN ne ponuja popolne PayPal podpore v vseh državah. NordVPN sprejema kreditne kartice, Apple in Google Pay, kripto valute, Alipay in UnionPay.

Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete pomoč, NordVPN ponuja 24/7 podpora prek klepeta v živo.

Ponuja tudi a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja tako da lahko preizkusite njegovo storitev brez tveganja. Prav tako lahko na naši ponudbi preverite aktivne kupone NordVPN.

Oglejte si, kaj kupci pravijo o NordVPN v teh ocenah.

2. ExpressVPN 

Najhitrejši VPN za Android

10 najboljših aplikacij VPN za Android | Testirano januarja 2020

 • ExpressVPN lahko odblokira: Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer
 • Podpira hudourništvo: Da, na vseh strežnikih
 • Kill stikalo za Android: Da
 • Deluje tudi s: macOS, Windows, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki

Z enostavno nastavitvijo prek Trgovine Play ali varnim prenosom APK-ja, uporabnikom prijazno aplikacijo in bliskovito hitrostjo je ExpressVPN najhitrejši VPN, ki smo ga preizkusili na Androidu. Deluje 3.000+ hitrih strežnikov, ki podpirajo P2P, v 94 državah, in je odlična izbira za pretakanje in hranjenje v vseh različicah Android.

ExpressVPN ima sedež na Britanskih Deviških otokih. Uporablja OpenVPN in vojaške varnostne funkcije, vključno 256-bitno šifriranje, pravilnik brez zapisov, in avtomatski kill stikalo. Ponuja tudi DNS zaščita pred uhajanjem in ločeno tuneliranje. Podatki, poslani prek telefona Android, ostanejo varni, tudi če ste povezani z javnim wi-fi-jem.

Na voljo je podpora za stranke ExpressVPN 24/7 prek klepeta v živo.

Preskusili smo ExpressVPN in ugotovili, da ponuja zanesljivo, hiter dostop do najbolj priljubljenih storitev pretakanja, tudi Netflix US. Uporabili smo lahko njegovo tehnologijo MediaStreamer za pretakanje naprav, ki ne podpirajo VPN povezav, vključno z igralnimi konzolami in pametnimi televizorji.

Njegova edinstvena TrustedServer tehnologija zagotavlja, da vsi njegovi strežniki delujejo varno in posodobljeno programsko opremo. Njeni strežniki delujejo v celoti na RAM-u, kar zahteva shranjevanje podatkov. To pomeni, da se vsi podatki na strežniku izbrišejo ob vsakem ponovnem zagonu, torej ne more shraniti nobenih uporabniških dnevnikov.

Če ne uporabljate ExpressVPN, če:

Iščete proračunsko VPN. ExpressVPN se ponaša s svojimi vrhunskimi lastnostmi, vendar to pomeni, da je nekoliko dražji od drugih vrhunskih VPN-ov (čeprav njegovi skriti popusti naredijo podobno ceno kot drugi).

ExpressVPN ponuja a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja tako da lahko brez nevarnosti preizkusite na do petih napravah. Poiščite trenutne ponudbe ExpressVPN na naši strani s kuponi - trenutno lahko za ceno 12 dobite 15 mesecev.

Oglejte si, kaj v teh ocenah pravijo uporabniki ExpressVPN.

3. CyberGhost

Uporabniku prijazen VPN, ki je odličen za VPN novorojenčke

10 najboljših aplikacij VPN za Android | Testirano januarja 2020

 • CyberGhost se lahko sprosti: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN in drugi
 • Podpira hudourništvo: Da; namenski profil in strežniki
 • Kill stikalo za Android: Da
 • Deluje tudi s: macOS, Windows, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux in Chrome

CyberGhost deluje 6.000 hitrih strežnikov v več kot 90 državah. Vaša naročnina bo zajemala 7 sočasnih povezav.

Uporabili smo jo lahko vgrajen pretočni profil odblokirati Netflix, Hulu in najbolj priljubljene storitve pretakanja. Ima tudi namenski profil hudournikov s povezavami

CyberGhost's intuitivna aplikacija in namestitev z enim klikom je odlična izbira za začetnike VPN. Prenesi ga iz Trgovine Play in je zelo uporabniško pregledno.

Ponuja 256-bitno šifriranje in an samodejno stikalo za ubijanje z vsemi njenimi aplikacijami. CyberGhost ne beleži svoje dejavnosti, bodisi. Aplikacijo lahko nastavite tako, da se poveže takoj, ko vklopite napravo, tako da boste vedno zaščiteni.

Ne uporabljajte CyberGhost, če:

Potrebujete VPN, ki deluje na Kitajskem.

Na voljo je podpora strankam 24/7 prek klepeta v živo. CyberGhost ponuja a 24-urna brezplačna preizkusna različica in velikodušen 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja (ali 14 dni za enomesečne načrte). Aktualne ponudbe CyberGhost najdete na naši strani s kuponi.

Oglejte si, kaj uporabniki pravijo o CyberGhostu v teh ocenah.

4. Surfshark

Neomejene sočasne povezave imajo veliko vrednost za velika gospodinjstva in domače pisarne

10 najboljših aplikacij VPN za Android | Testirano januarja 2020

 • Surfshark se lahko odklene: Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video in drugi
 • Podpira hudourništvo: Da
 • Kill stikalo za Android: Da
 • Deluje tudi s: macOS, Windows, iOS, FireTV, Linux, Chrome in Firefox

800 strežnikov v 50 državah, Surfsharkovo omrežje je manjše od drugih najboljših VPN-jev. Vendar to ne upočasni. Med našimi testi smo to zmogli sprostite in pretočite priljubljene storitve, kot je Netflix US, HBO GO in BBC iPlayer v visoki ločljivosti.

Surfshark ponuja neomejene hkratne povezave z napravo tako lahko vse svoje naprave zaščitite samo z enim računom.

V aplikaciji je poseben Android native switch stikalo poleg standardnega stikala za ubijanje. To deluje s funkcijo Whitelister in omogoča izbiro prometa, ki je zaščiten, tako da lahko varno izvajate večopravilnost tudi na javnem wi-fi-ju. Za shranjevanje mobilnih podatkov lahko izberete tudi manjše podatkovne pakete.

Sedež podjetja Surfshark je na Britanskih Deviških otokih izven dosega zavezništva 5/9/14-Eyes. Uporablja 256-bitno šifriranje in ohranja a nič dnevnikov politika.

Surfshark ponuja močne nastavitve zamračenosti zaobiti cenzuro in prepovedi VPN, tako da lahko med potovanjem ostanete popolnoma varni. Način kamuflaže maskira vašo povezavo VPN, MultiHop vašo povezavo pošlje prek več strežnikov, način NoBorders pa omogoča uporabo VPN v omejenih regijah.

Ne uporabljajte Surfsharka, če:

Potrebujete podporo po e-pošti. Surfshark včasih traja nekaj časa, da se odzove na e-poštne karte.

Če pa naletite na kakršne koli težave, se lahko obrnete na podporo strankam 24/7 prek klepeta v živo. Surfshark lahko preizkusite brez tveganja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Preberite več o ocenah strank Surfshark-a.

5. ZasebniVPN

Najboljši proračun prijazen VPN za Android

10 najboljših aplikacij VPN za Android | Testirano januarja 2020

 • PrivateVPN se lahko odklene: Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video in BBC iPlayer
 • Podpira hudourništvo: Da
 • Kill stikalo za Android: Ne
 • Deluje tudi s: Windows, macOS in iOS

PrivateVPN je a proračunsko prijazna storitev z visokokakovostno varnostjo, 4,2-zvezdico v trgovini Google Play, enostavno namestitvijo in veliko vrhunskih funkcij za uporabnike Android.

Uporablja 256-bitno šifriranje in ponudbe IPv6 in DNS zaščita pred uhajanjem. Čeprav je ta švedski VPN v pristojnosti 14 oči, ga ne hrani nobenih dnevnikov. To pomeni, da nima nobenih uporabniških podatkov, ki bi jih lahko izročil, tudi če se zahteva.

PrivateVPN deluje 150 strežnikov v 59 državah. Med našimi testi, smo lahko pretočili Netflix US, Hulu, HBO GO in BBC iPlayer s pomočjo svojih strežnikov, optimiziranih za Netflix.

Ne uporabljajte PrivateVPN, če:

Potrebujete storitev s podporo 24/7 za stranke

Lahko se obrnete na podporo strankam prek klepeta v živo v delovnem času. Ko ekipa ne bo v službi, boste morali odprite vozovnico za podporo po e-pošti namesto tega.

PrivateVPN ponuja tveganje 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Na službo za stranke se lahko obrnete tudi na zahtevajte brezplačno 7-dnevno preskusno obdobje pred prijavo.

Oglejte si ocene strank PrivateVPN, če želite izvedeti več.

6. VyprVPN

10 najboljših aplikacij VPN za Android | Testirano januarja 2020

 • VyprVPN se lahko odklene: Netflix in BBC iPlayer Hulu ter Amazon Prime Video in drugi
 • Podpira hudourništvo: Da
 • Kill stikalo za Android: Da
 • Deluje tudi s: Usmerjevalniki za Windows, MacOS, iOS, Linux, QNAP, Blackphone, Smart TV, Anonabox, Tomato, DD-WRT, OpenWRT in ASUSWRT, Boxee, Synology NAS, Blackberry

VyprVPN za Android ponuja vse varnostne funkcije, ki jih potrebujete od VPN-ja, pakirane v uporabniku prijazno aplikacijo. Ima 256-bitno šifriranje, brez hlodov, DNS zaščita pred puščanjem in samodejna kill stikalo.

Lastniška tehnologija Chameleon brska po metapodatkih OpenVPN, da bi bila videti pod rednim prometom pod globokim pregledom paketov. Tole uporabnikom v omejevalnih državah, kot sta Kitajska in Rusija, omogoča uporabo VyprVPN brez odkrivanja.

To pomaga tudi VyprVPN obvozite geo-omejitve in VPN bloke. Med našimi testi smo lahko pretakali Netflix US, Hulu, HBO GO, BBC iPlayer in večino drugih vrhunskih pretočnih storitev.

Ne uporabljajte VyprVPN, če:

Potrebujete VPN s podporo 24/7 klepeta v živo.

V živo ni klepeta, zato boste morali se obrnite na podporo strankam po e-pošti ali z objavo na forumu. Vsaka nova naročnina vključuje 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Oglejte si ocene kupcev družbe VyprVPN tukaj.

7. IPVanish

10 najboljših aplikacij VPN za Android | Testirano januarja 2020

 • IPVanish se lahko sprosti: Netflix, BBC iPlayer
 • Podpira hudourništvo: Ne, hudourništvo je prepovedano s pogoji storitve
 • Kill stikalo za Android: Ne
 • Deluje tudi: Windows, macOS, Linux, iOS, Windows Phone, Usmerjevalniki, Chromebook, Amazon Fire TV

IPVanish je z več kot milijonom prenosov priljubljen pri uporabnikih Android. Upravlja z omrežjem za visoke hitrosti 1.300+ strežnikov v 75+ državah.

Uporablja vojaški razred 256-bitno šifriranje za zaščito vaših podatkov. Prav tako drži strict politika brez zapisov, in nudi zaščito pred puščanjem IPv6. Vendar pa, ni samodejnega stikala za ubijanje v aplikaciji Android, zato boste morali spremljati stanje povezave, da preprečite uhajanje podatkov.

Aplikacija Android je enostaven za uporabo. Njegova funkcija uravnoteženja obremenitve API bo samodejno predlaga najhitrejši strežnik za vašo povezavo glede na vaš ping in lokacijo.

Ne uporabljajte IPVanish, če:

Iščete VPN s samodejnim stikalom za ubijanje.

Na voljo je podpora strankam 24/7 prek klepeta v živo. Čeprav brezplačnega preskušanja ni, IPVanish ponuja a 7-dnevno jamstvo za vračilo denarja da preizkusite njeno storitev.

Ugotovite, kaj lahko kupci povedo o IPVanishu tukaj.

8. varnejšiVPN

10 najboljših aplikacij VPN za Android | Testirano januarja 2020

 • SaferVPN se lahko odklene: Netflix, Sling TV, Kodi, Amazon Prime Video, YouTube, ESPN, ABC, NBC, HBO Now, Showtime, Sky, BBC iPlayer, DAZN, Zattoo, ZDF, NRK, SVT Play, Vimeo
 • Podpira hudourništvo: Da
 • Kill stikalo za Android: Ne
 • Deluje tudi: Windows, MacOS, iOS, Chrome, Firefox, usmerjevalniki

SaferVPN ponuja uporabniku prijazno, enostavno namestljivo aplikacijo in v Play Storeu ima oceno 4,7 zvezdice. Deluje 700+ strežnikov v 34 državah. Med našimi testi smo našli strežnike, optimizirane za pretakanje lahko odblokira Netflix, Amazon Prime Video, HBO NOW, BBC iPlayer in druge priljubljene storitve pretakanja.

SaferVPN hrani a stroga politika brez zapisov in varuje vaše podatke 256-bitno šifriranje. Funkcija aplikacije Android povezava z enim klikom, in njegove Samodejna varnost Wi-Fi Funkcija bo povezala vašo napravo z najboljšim strežnikom takoj, ko se povežete z javnim omrežjem wi-fi.

Ne uporabljajte SaferVPN, če:

Iščete VPN z vgrajenim zaviralcem oglasov in zlonamerne programske opreme

Na voljo je podpora strankam 24/7 prek klepeta v živo. Lahko poskusite SaferVPN z njegovimi 24-urna brezplačna preizkusna različica. Vse nove naročnine so upravičene do 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja tako da lahko poskusite brez skrbi.

Tukaj si lahko ogledate, kaj drugi uporabniki pravijo o SaferVPN.

9. Zasebni dostop do interneta

10 najboljših aplikacij VPN za Android | Testirano januarja 2020

 • Zasebni dostop do interneta se lahko sprosti: Netflix ZDA in Velika Britanija
 • Podpira hudourništvo: Da
 • Kill stikalo za Android: Da
 • Deluje tudi: Windows, MacOS, iOS, Linux

Z več kot milijonom prenosov je PIA priljubljena izbira za Android. Ščiti vašo napravo s 256-bitno šifriranje in an samodejno stikalo za ubijanje. Drži se strogo politika brez zapisov in spremlja svoje posodobitve, specifične za Android, v trgovini Play.

Prosimo, upoštevajte, da aplikacija privzeto uporablja 128-bitno šifriranje, zato boste morali izbrati višjo šifriranje v nastavitvenem vmesniku.

Funkcija PIA MACE vključuje tudi blokiranje oglasov, sledilnik in zlonamerna programska oprema.

Svoje 2500+ hitrejših strežnikov lahko odblokirajo Netflix od koder koli na svetu. Hulu, Hulu, BBC iPlayerja ali HBO GO med testiranji nismo mogli odblokirati.

Ne uporabljajte, če:

Želite pretakati Hulu, HBO GO ali BBC iPlayer

Na podporo strankam se lahko obrnete na predložitev vozovnice za podporo prek spletne strani. PIA ponuja a 7-dnevno jamstvo za vračilo denarja na vseh svojih načrtih.

Kliknite tukaj, če želite prebrati informativne ocene strank PIA.

10. ProtonVPN

10 najboljših aplikacij VPN za Android | Testirano januarja 2020

 • ProtonVPN se lahko odklene: Netflix, Hulu, Amazon Prime Video (samo plačljiva različica)
 • Podpira hudourništvo: Da
 • Kill stikalo za Android: Ne
 • Deluje tudi s: Windows, MacOS, iOS, Linux

ProtonVPN ponuja eden redkih zaupanja vrednih brezplačnih VPN načrtov za Android. Uporabniki so z 1 milijonom prenosov + in visoko oceno 4 zvezdic s storitvijo očitno zadovoljni.

Prosti načrt je a omejena različica načrta premij, z dostopom do treh strežnikov v eni napravi. Ko boste pripravljeni nadgraditi svoj premijski načrt, boste imeli dostop do 430+ strežnikov v 33 državah na do 10 napravah.

ProtonVPN uporablja 256-bitno šifriranje, OpenVPN in IKEv2. To je ne hrani dnevnikov, tako ste zajamčeno varno, zasebno brskanje. Svoje SecureCore strežnik arhitektura usmerja vaš promet skozi več strežnikov, preden zapusti omrežje.

Ne uporabljaj, če:

Velikost omrežja je vaša glavna prednostna naloga. Omrežje 400+ strežnikov ProtonVPN je manjše od drugih na našem seznamu.

Na podporo ProtonVPN se lahko obrnete na oddajo vozovnice s strani centra za pomoč.

Vsi premijski računi so priloženi 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Vendar pa, ProtonVPN obravnava garancije za vračilo denarja nekoliko drugače. Namesto da prejmete celoten znesek nakupa, boste prejeli pobotano nadomestilo za neporabljeni čas vaše naročnine.

Preberite naše ocene strank, če želite izvedeti več o ProtonVPN.

Funkcije VPN Tabela za hitro primerjavo

VPN Vračilo denarja Garancija Hkratne povezave Podpira P2P
NordVPN 30 dni 6 Da, na namenskih strežnikih
ExpressVPN 30 dni 5 Da
CyberGhost 45 dni 7 Da, na namenskih strežnikih
Surfshark 30 dni Neomejeno Da
ZasebnoVPN 30 dni 6 Da
VyprVPN 7 dni 5 Da
IPVanish 7 dni 10 Ne
Varnejši VPN 30 dni 5 Da, na namenskih strežnikih
PIA 7 dni 10 Da
ProtonVPN 30 dni, prorated 10 Da

Kako smo se uvrstili & V primerjavi s temi VPN-ji

Vsak VPN na tem seznamu je izpolnjeval naša stroga merila za hitrost, varnost, pretakanje, podporo za stranke, enostavnost uporabe in ceno.

Tu je nekaj ključnih lastnosti, ki smo jih iskali pri izbiri:

Zmogljiva varnost

Vsi VPN-ji na tem seznamu nudijo vojaško varnost da zaščitite svoje osebne podatke pred hekerji, sledilci in vohuni.

Izbrali smo samo storitve, ki ponujajo 256-bitno šifriranje in stroga politika brez zapisov. Prednost smo dali VPN-jem s samodejnimi stikali za ubijanje, zaščito pred puščanjem DNS in drugimi varnostnimi protokoli vrhunskega cenovnega razreda.

Uporabnost

VPN-ji smo izbrali vso ponudbo uporabnikom prijazne, lahke aplikacije za Android. Izgledali smo dobro zasnovane aplikacije, ki so enostavne za uporabo in ne bodo zapravile podatkov ali RAM-a.

Z drugimi besedami, ti VPN-ji ne bodo upočasnili vaše naprave.

Visoke hitrosti

Ko ste na poti s tabličnim računalnikom ali telefonom, je hitrost vse.

Ne želite čakati ur, da se naloži e-poštna priloga ali Spotify naložiti pesem Pomembno je izbrati VPN z visoko hitrostjo povezave.

To jes, da se vaša povezava rahlo upočasni ko uporabljate VPN, ker morajo vaši podatki potuti dlje na strežnik VPN in ker potrebuje šifriranje in dešifriranje podatkov, potreben dodaten čas. Vendar pa, to bi bilo pri premium VPN komaj opazno.

VPN-ji na našem seznamu so vedno dovolj hitri za enostavno brskanje, pretok in prenos datotek. Prav tako vsi ponujajo neomejeno pasovno širino.

Odkleni storitve pretakanja

Pretočne storitve, kot so Netflix, BBC iPlayer in Hulu z geobloki nadzirajte, kaj si lahko uporabniki ogledajo. To pogosto povzroči omejene kataloge v državah zunaj ZDA ali pa sploh nimajo dostopa do storitve.

VPN-ji skriti svoj IP naslov da bi bilo videti, kot da brskate z druge lokacije. S svojim VPN lahko zaobidete gebloke in glej, kaj hočeš, kadar hočeš, od koder koli hočeš.

Z VPN-jem smo iskali velika strežniška omrežja ki lahko odblokirajo različne storitve pretakanja.

Standardi zasebnosti

VPN-ji so ključnega pomena v boju za zasebnost na spletu. V državah, kot so Kitajska, Rusija in Iran, je cenzura interneta resno vprašanje.

Državljani in turisti na teh območjih lahko uporabite zasebno zasebno omrežje, da zaobidete cenzuro interneta in se izognete nadzoru ukrepi.

Iskali smo storitve, ki lahko odblokirajte cenzurirana spletna mesta in se izognite odkrivanju pri pregledu globokega paketa. Zavzeli smo se za VPN, ki ponujajo dodatne nastavitve zakrivanja, SOCKS5 in dvojno šifriranje.

Pogosta vprašanja

Kateri so najboljši VPN-ji za tablične računalnike Android?
Ali so brezplačni VPN-ji varni?
Ali so VPN-ji zakoniti?
Ali lahko v osebnem računalniku uporabim Android VPN?

Kateri so najboljši VPN-ji za tablične računalnike Android?

Vsi zgoraj navedeni VPN delujejo za tablične računalnike Android, zato je naše glavno priporočilo za tablete NordVPN. Vendar pa bodo vsi naši najbolj ocenjeni VPN-ji varovali vaš tablični računalnik pred spletnimi grožnjami in vam pomagali pri dostopu do vseh vaših najljubših pretakanj s svetlobnimi hitrostmi.

So brezplačni VPN-ji varni?

Podjetja morajo prinašati dobiček, VPN podjetja pa se ne razlikujejo. Če od plačanih naročnin ni dohodka, morajo najti druge načine, kako zaslužiti.

Nekateri brezplačni VPN ustvarjajo prihodek prodaja podatkov uporabnikov tretjim osebam, tudi če so obljubili vrhunsko varnost. Nekaj ​​jih je bilo celo najdenih namestite zlonamerno programsko opremo in sledilce v vaši napravi.

Vendar obstaja nekaj varnih brezplačnih VPN-jev. To so tisti omejene brezplačne različice vrhunskih VPN storitev, kot ProtonVPN. Ti brezplačni VPN močno omejujejo vašo hitrost in podatke, vendar so lahko dobra možnost, če VPN potrebujete le nekaj dni.

Toda s toliko ponudniki vrhunskih ponudnikov brezplačne preizkuse in garancije za vračilo denarja, obstaja zelo malo razloga, da tvegate svojo varnost z brezplačnim VPN.

Ali so VPN-ji zakoniti?

Zakonsko uporabo VPN je zakonito uporabljati v približno 95,9% sveta. Glavne izjeme so Kitajska, Irak, Iran, Rusija, Belorusija, Turčija, Oman in Združeni arabski emirati. V teh državah je uporaba VPN bodisi zakonito siva barva bodisi popolnoma nezakonita.

Ampak če ste turist, vam ni treba skrbeti. Mednarodnih turistov, ki uporabljajo VPN, v teh državah ni bilo nobenih težav.

Ne glede na to, kje živite, je vaša odgovornost, da sledite zakonu in pogojem storitve ponudnika, da se izognete težavam.

Ali lahko v osebnem računalniku uporabim Android VPN?

Da! Vsa naša priporočila Android VPN imajo tudi domorodne aplikacije, ki so posebej zasnovane tako za računalnike Windows kot MacOS, tako da lahko vse svoje naprave zavarujete z istim računom. Poleg tega sočasne povezave med napravami pomenijo, da vam ne bo treba izbrati - hkrati lahko zaščitite vse svoje naprave.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me