Kā neatgriezeniski izdzēst savu Tumblr kontu – 2020. gada atjauninājums


Populārā mikroblogošanas vietne Tumblr nav bijusi sveša diskusijām.

2018. gada beigās viņi paziņoja par a vispārējs pieaugušo satura aizliegums. Pēc tam iOS veikals īslaicīgi tika noņemts no lietotnes pēc tam, kad tika atklāts, ka Tumblr ir izmantots bērnu pornogrāfijas kopīgošanai. Tumblr kā daudzu tā lietotāju acumirklī pazuda reputācija kā vietne, kurā viss notiek.

Bet lietotāji uztraucas ne tikai par pieaugušajiem paredzētu saturu. Ir bijuši vairāki privātuma pārkāpumi, kas arī satrauc.

Tumblr 2016. gadā to paziņoja hakeri bija piekļuvuši lietotāju adresēm un sālījuši un sajaukuši paroles, Atgriežoties 2013. gadā. Viņi neko neteica, ka hakeriem tagad bija piekļuve lietotāju e-pasta adresēm, kuras varēja kļūt par ļaunprātīgas programmatūras vai pikšķerēšanas e-pasta upuriem, lai gan tas izskatās kā īsts Tumblr paziņojums.

Tad 2018. gada beigās notika incidents, kurā Tumblr atklāja, ka viņi ir fiksējuši a kļūda, kas varēja atkal atklāt lietotājvārdus un paroles, kā arī atsevišķas IP adreses.

Kļūda pastāvēja lietotnes darbvirsmas versijas funkcijā “Ieteicamie emuāri”, ja šajā modulī parādījās emuārs, atkļūdošanas programmatūru var izmantot, lai atklātu noteiktu konta informāciju.

Tumblrs apgalvoja, ka nav pierādījumu par to, ka būtu atklāti kādi dati, taču šādas kļūdas esamība joprojām rada satraucošu attīstību.

Visbeidzot, mēs nokļūstam viņu dīvainajos privātuma iestatījumos. Lietotājiem jādodas uz ārkārtīgi ilgi, lai atspējotu datu kopīgošanu ar saviem reklāmas partneriem.

Ja jūs izvēlaties pārvaldīt savas iespējas pirms to sīkdatņu politikas pieņemšanas (kas jums jādara, pirms varat izmantot savu kontu), manuāli izslēdziet datu kopīgošanu vairāk nekā 300 atsevišķiem partneriem. Nav garantijas, ka šīs preferences saglabāsies, jo daudziem lietotājiem pēc izrakstīšanās viņi ir atiestatīti uz noklusējuma iestatījumiem.

Ja Tumblr ir bijis pārāk daudz ar privātumu saistītu problēmu, iespējams, vēlēsities atspējot savu kontu. Šis raksts jums parādīs kā neatgriezeniski izdzēst savu Tumblr kontu.

Deaktivizēšana vs dzēšana: kas jums jāzina

Izmantojot Tumblr kontu, jums būs savs primārais emuārs, kur varat ievietot saturu un kuru varat izmantot, lai sekotu citiem emuāriem.

Pēc galvenā emuāra iestatīšanas jums ir opcija iestatīt sekundāros emuārus, kuru jūs varat izveidot kā privātas dalības grupas, ierobežojot to, ar ko jūs dalāties informācijā. Visi emuāri ir savienoti ar sākotnējo Tumblr kontu, kuru izmantoja to izveidošanai.

Jums ir iespēja: pilnībā izdzēsiet savu Tumblr kontu vai atsevišķi izdzēsiet jebkuru no sekundārajiem emuāriem.

Sekundārā emuāra dzēšana neietekmēs jūsu galveno emuāru vai Tumblr kontu. Tomēr, galveno blogu var izdzēst, izdzēšot visu Tumblr kontu. Tas nozīmē, ka jūs tiksit noņemts no visām grupām, kurām esat pievienojies, un jūs zaudēsit uzkrāto Tumblr kredītu.

Kad jūsu Tumblr konts ir izdzēsts, jūsu lietotājvārds un emuāra URL atkal tiks izmantoti baseinā. Tāpēc, ja jūs pārdomājat un vēlaties atgriezties Tumblr nākotnē, viņi, iespējams, vairs nebūs pieejami.

Sekundārā Tumblr emuāra dzēšana

Uz izdzēsiet vienu no saviem sekundārajiem emuāriem vietnē Tumblr, veiciet šīs vienkāršās darbības:

Viedtālruņa lietotnē:

  1. Piesakieties savā Tumblr kontā un noklikšķiniet uz 'Grāmatvedībat ”ikona, kas ir personas formas ikona.
  2. Emuāru sarakstā atlasiet to, kuru vēlaties dzēst.
  3. Uz iOS lietotne, velciet pa kreisi emuārā un izvēlieties “Dzēst”. Uz Android lietotne, atlasiet zobrata ikonu (iestatījumus) un izvēlieties “Dzēst šo tekstu'.

Tīmekļa pārlūkā:

  1. Piesakieties savā Tumblr kontā un informācijas paneļa izvēlnē atlasiet Iestatījumi.
  2. Atlasiet emuāru, kuru vēlaties dzēst.
  3. Klikšķis 'Dzēst emuāru”Ekrāna apakšā.

Jūsu Tumblr emuārs tagad ir izdzēsts, bet jūsu konts, kā arī tā ziņojumi, atzīmes Patīk, motīvi un ziņas būs neskartas. Jūs varat turpināt lietot Tumblr kā parasti.

Tumblr datu lejupielāde

Ja apsverat Tumblr emuāra vai konta dzēšanu, iespējams, vēlēsities lejupielādējiet savus datus pirms zaudēt to uz visiem laikiem. Lai pieprasītu Tumblr datu lejupielādi:

  1. Piekļūstiet Privātuma informācijas panelis, ritiniet uz leju līdzLejupielādējiet savus datus'.
  2. Klikšķis 'Pieprasiet lejupielādi”Un atlasiet visus datus, kurus vēlaties lejupielādēt.
  3. Klikšķis 'NākamaisUn ievadiet e-pasta adresi, kurā vēlaties saņemt paziņojumus, kad lejupielāde ir gatava.
  4. Klikšķis 'Pieprasīt lejupielādi”. PIEZĪME. Jūsu pieprasījuma apstrāde var ilgt līdz 30 dienām.
  5. Kad saņemsit paziņojumu, ka lejupielāde ir gatava, atkārtoti apmeklējiet privātuma informācijas paneli.
  6. Atkal ritiniet līdz “Lejupielādēt savus datus” un šoreiz noklikšķiniet uz “Jūsu lejupielādes pieprasījumi.'
  7. Noklikšķiniet uz Lejupielādēt. Jūsu dati tiks lejupielādēti JSON formāts.

Soli pa solim: kā izdzēst savu Tumblr kontu

Jūs izmantojot lietotni, nevar neatgriezeniski izdzēst jūsu Tumblr kontu. Tas jādara, izmantojot tīmekļa pārlūku, veicot šādas vienkāršās darbības:

  1. Piesakieties savā Tumblr kontā. Ja esat reģistrējies divu faktoru autentifikācijai (TFA), ievadiet kodu, kas nosūtīts uz jūsu mobilo ierīci.Tumblr neatgriezeniska dzēšana - piesakieties
  2. Noklikšķiniet uz ikonas “Konts” un atlasiet “Iestatījumi'.Tumblr neatgriezeniska dzēšana - konta iestatījumi.
  3. Ritiniet līdz lapas apakšai un atlasiet “Dzēst kontu'. Tumblr neatgriezeniska dzēšana - konta dzēšana
  4. Jūs tiksit novirzīts uz ekrānu vaicājot, vai esat pārliecināts. Apstipriniet, ievadot savu e-pasta adresi un paroli un noklikšķiniet uz “Dzēst visu”. Ja jūsu kontā ir TFA, atkārtoti ievadiet savu e-pasta adresi un autentifikācijas kodu, kas nosūtīts uz mobilo ierīci.Tumblr neatgriezeniska dzēšana - izdzēsiet visu
  5. Jums tiks atgādināts par Tumblru Pakalpojuma noteikumi un privātuma politika, kurā ir aprakstīts, kā viņu partneri un pārdevēji izmanto sīkfailus. Ja esat priecīgs turpināt, noklikšķiniet uz “Piekrist”.
  6. Jūsu Tumblr konts tagad ir izdzēsts, kopā ar visiem saistītajiem emuāriem un datiem.Tumblr neatgriezeniska dzēšana - tā ir pagājusi

Citi veidi, kā saglabāt jūsu datus tiešsaistē

Ir bijuši vairāki gadījumi, kad sociālo mediju tīklu lietotāju dati tika atstāti neaizsargāti, izmantojot 2018. gada Cambridge Analytica skandāls ir visaugstākais profils. Tas noteikti vairāk mums lika apzināties riskus, ko uzņemamies, daloties ar informāciju tiešsaistē.

Ir vairāki pasākumi, kurus varat veikt, lai palielinātu drošību un uzlabotu privātumu tiešsaistē. Viens no šādiem veidiem ir: aizsargā savu mobilo tālruni. Daudziem no mums viedtālruņa pazaudēšana nav risinājums, jo tas ir svarīgi mūsu profesionālajai un sociālajai dzīvei. Tomēr, satriecošs ir datu apjoms, ko hakeri var iegūt no mobilā tālruņa.

Par laimi daudziem VPN pakalpojumu sniedzējiem tagad ir viedtālruņu savietojamība gan ar iPhone, gan Android ierīcēm. Instalējot tālrunī VPN, jūs to darīsit tālruņa datu aizsardzība un šifrēšana, izmantojot drošu tiešsaistes savienojumu, vienalga kur tu atrodies.

Veicot tālruņa zvanus, a Balss pārraide ar interneta protokolu (VoIP) piedāvās spēcīgu pilnīga šifrēšana caur drošu interneta savienojumu. Daudzām VoIP lietotnēm būs arī iespēja nosūtīt šifrētas īsziņas arī.

Ja vēlaties uzzināt vairāk par savu datu drošību tiešsaistē, apskatiet mūsu visaptverošs ceļvedis.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me