Peep Show je na Netflixu! Evo kako možete gledati 2020. godine


Ako ste ljubitelj Peep Showa, rado ćete znati da je svih devet sezona sada dostupno za streaming na Netflixu. Nažalost, britanski sitcom je dostupno samo na mrežama Netflix UK i Netflix Japan.

Ako se nalazite izvan ovih zemalja, pokazat ćemo vam kako gledajte Peep Show s bilo kojeg mjesta na svijetu pomoću virtualne privatne mreže (VPN).

Netflix nudi različite kataloge emisija i filmova, ovisno o vašem mjestu streaminga. Korištenjem geoblokova Netflix ograničava sadržaj koji možete gledati na temelju zemlje u kojoj se nalazite.

VPN zaobilazi ta geo-ograničenja po maskirajući vašu IP adresu, pomažući vam povežite se s poslužiteljem u državi po vašem izboru, i dajući vam IP adresu te zemlje. 

Ovdje ćemo vam pokazati kako koristiti VPN da biste sigurno strujali Peep Show s bilo kojeg mjesta dok pomažu vam odabrati najbolji VPN za vaše osobne potrebe.

Kratki vodič: Kako gledati Peep Show na Netflixu

 1. Odaberite pouzdanu VPN koja nudi pristup širokom rasponu poslužitelja, uključujući poslužitelje u Japanu ili Velikoj Britaniji. Preporučujemo NordVPN.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN softver.
 3. Povežite se s poslužiteljem u vašoj ciljnoj regiji, u ovom slučaju Ujedinjenom Kraljevstvu ili Japanu.
 4. Krenite na Netflix, prijavite se, sjednite i uživajte u (Peep) emisiji!

Počnite Streaming Peep Show odmah!

Zašto vam treba VPN da biste gledali Peep Show

Netflix postavlja geo-ograničenja na njegov sadržaj, što znači da svaka država ima svoj katalog dostupnih emisija i filmova.

Korištenje geolokacijskog softvera, Netflix blokira pristup Peep Showu izvan Velike Britanije i Japana. Ali ako se nalazite izvan ovih zemalja ili putujete, možete pristupite Peep Showu s VPN-om.

VPN povezuje vaš uređaj s udaljenim serverom preko sigurnog tunela, maskirajući vašu IP adresu i čineći ga kao da strujiš s druge lokacije.

Ako se povežete sa serverom u Japanu ili Velikoj Britaniji, moći ćete gledati svaku epizodu Peep Show-a, bez obzira na to gdje se nalazite u svijetu.

Za optimalne performanse i brzo vrijeme utovara, preporučujemo da potražite VPN-ove koji nude više poslužitelja u zemlji koju želite koristiti kao virtualnu lokaciju, kao i neograničena propusnost, brzi poslužitelji.

Dodatno, nisu svi VPN-ovi sposobni zaobići Netflixove geoblokove i anti-VPN tehnologiju.

Zato je dobra ideja odaberite VPN s dokazanom evidencijom za deblokiranje Netflixa, kao što je NordVPN. Također ćete htjeti biti sigurni da je vaš VPN redovito osvježava IP adrese svojih poslužitelja kako bi izbjegao otkrivanje na Netflixu.

To nije sve što VPN može učiniti

VPN će vam omogućiti da sigurno uživate u Peep Showu u vlastitom odabiru uređaja i lokacije. Ali, a VPN čini mnogo više.

VPN šifriraju vaše osobne podatke koji čuva vaše internetske aktivnosti sigurnim i privatnim, čak i ako koristite javni wi-fi.

Premium VPN-ovi nude snažne sigurnosne značajke poput 256-bitna enkripcija, stroga politika bez zapisa, i an automatski prekidač.

To sigurnosne značajke sprječavaju treće strane da prate vaše mrežne aktivnosti, a također zaustavljaju vašeg davatelja internetskih usluga (ISP) da vas ne vodi s kartica.

Od neki davatelji internetskih usluga umanjuju vašu propusnost ako otkriju značajne aktivnosti poput strujanja, korištenje VPN-a je izvrstan način da osigurate brzinu veze koju plaćate.

Sada znate gledati Peep Show na Netflixu s bilo kojeg mjesta na svijetu i razumjeli ste prednosti upotrebe VPN-a, istražimo naša prva tri izbora.

Najbolji VPN-ovi za Streaming Peep Show

1. NordVPN

NordVPN

S više od 5.700 poslužitelja širom svijeta, uključujući 150+ u Japanu i 800+ u Velikoj Britaniji, i neke od najbolje brzine na tržištu, NordVPN je odličan izbor za strujanje Peep Showa na Netflixu.

Značajka SmartPlay VPN-a automatski će vas povezati sa savršenim serverom za vaše potrebe, osiguravajući brz i gladak doživljaj strujanja. NordVPN također nudi iznimne značajke šifriranja i sigurnosti.

NordVPN nudi novim kupcima a 30-dnevna garancija povrata novca i kao pouzdan davatelj stekao je veliku popularnost kupaca.

NordVPN može deblokirati:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Podržava bujicu:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.

Stream Peep Show uz NordVPN!

2. Surfshark

Surfshark

S 800+ poslužitelja u 50 zemalja Surfshark VPN omogućuje pristup osam knjižnica Netflixa širom svijeta, uključujući Veliku Britaniju i Japan. 

Pomoću ovog popularnog VPN-a možete se povezati s an neograničen broj uređaja istovremeno, što znači da će svi članovi vašeg kućanstva biti zaštićeni putem interneta.

Surfshark također nudi sigurnost vojnog stupnja i neograničena propusnost, a sve njegove aplikacije sadrže a ugrađeni blokator oglasa i zlonamjernog softvera.

Surfshark možete isprobati sami, bez rizika 30-dnevna garancija povrata novca.

Surfshark se može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video i drugi.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

Surfshark radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome i Firefox.

Stream Peep Show sa Surfsharkom!

3. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN je jedan od najpouzdanijih VPN-ova na tržištu. S 3.000 poslužitelja na 160 lokacija, uključujući Japan i Veliku Britaniju, moći ćete strujati Peep Show iz bilo kojeg mjesta na svijetu.

VPN također dolazi s a raspon robusnih sigurnosnih značajki uključujući an automatski prekidač i 256-bitna enkripcija, čuvajući svoje mrežne aktivnosti privatne i sigurne.

Kao strujni VPN ExpressVPN je brz za instaliranje i jednostavan za korištenje na više uređaja.

Možete to isprobati i sami 30-dnevna garancija povrata novca.

ExpressVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

Stream Peep Show s ExpressVPN-om!

Sažetak i daljnje čitanje

Visoko djelotvorni VPN najbolje je rješenje za sigurno provodi Peep Show na Netflixu, bez obzira na to gdje se nalazite.

Naše preporučeni VPN-ovi su najbolje usluge za posao i omogućit će vam neograničen pristup Peep Showu plus dodatni geo-ograničeni Netflix sadržaj. Sa svojim blistavim brzinama i moćnim sigurnosnim značajkama, NordVPN je naš najbolji izbor.

Saznajte više s našim potpuni vodič za VPN-ove i naš popis pet najboljih proširenja VPN kroma koja stvarno djeluju.

Isprobajte NordVPN za Netflix

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me