Kako do IP adrese Filipina od bilo kojeg mjesta u 2020. godini [+ VIDEO]


Ako ste pokušavali gledati ABS-CBN izvan Filipina, možda ste primijetili geoblokove koji vas sprečavaju u igranju nekih emisija. Zbog ograničenja licenciranja, mnoge streaming web stranice omogućuju pristup samo korisnicima s Filipinske IP adrese.

Ako želite zaobići ove blokove za gledanje svojih omiljenih emisija ili koristiti svoj bankovni portal na Filipinima bez ograničenja, morat ćete promijeniti svoju IP adresu. Lako je dobiti IP koji vam je potreban pomoću VPN-a. Pročitajte dalje kako biste saznali kako.

Kratki vodič: Kako dobiti Filipinsku IP adresu putem VPN-a

 1. Odaberite VPN s najmanje jednim poslužiteljem na Filipinima. Preporučujemo NordVPN radi njegove brzine i sigurnosti.
 2. Preuzmite softver i instalirajte ga na svoje računalo i druge uređaje.
 3. Pokrenite softver i povežite se s serverom na Filipinima.
 4. Upotrijebite naš alat za provjeru vaše nove IP adrese.

Nabavite NordVPN odmah!

Sadržaj

 • Kako vam VPN može dobiti IP adresu Filipina
 • Što još može VPN? Ostanite anonimni i prenesite bilo što
 • Odaberite najbolji VPN za vas - to su značajke koje su vam potrebne
 • Najbolji VPN-ovi za dobivanje IP adrese Filipina

Kako vam VPN može dobiti IP adresu Filipina

Kada koristite VPN, internetski se promet preusmjerava putem jednog od privatnih poslužitelja mreže. Proces, zvani VPN tuneliranje, vam daje novu IP adresu koja odgovara lokaciji poslužitelja.

To znači da kada se povežete sa serverom na Filipinima, svaka web stranica, mrežna usluga, društvena mreža i tražilica pomislit će da ste stvarno na otocima. Ako koristite najbolje ocijenjeni VPN, a cijeli novi svijet sadržaja i internetska sigurnost otvorit će se za vas.

VPN takođe vas čuva & Omogućuje vam strujanje gotovo svega

VPN štiti vaš internetski promet krajnjim šifriranjem. Jaka enkripcija sprječava vaše ISP, kibernetički kriminalci i oglašivači prikupljaju vaše podatke.

VPN čak vaše podatke čuva na javnom wi-fi-ju i skriva vaš identitet ako preuzimate bujice ili provođenje tajnih istraživanja na filipinskim poslovnim tržištima.

Besplatni proxyji i VPN-ovi također mogu prebaciti vašu IP adresu, ali ne funkcioniraju dobro za strujanje. Mnoge od njih su bolno spori, a većina ih je jednostavna za streaming mjesta kako bi ih uočili i blokirali. Besplatne usluge također ugošćuju oglase ili prodaju vaše podatke, izrađujući ih daleko manje sigurni od premium VPN-a.

VPN-ovi koje preporučujemo neki su od najboljih internetskih alata za privatnost i sigurnost koji su danas dostupni i omogućuju vam da promijenite svoju prividnu lokaciju onoliko često koliko trebate. Nema boljeg načina za to preuzmite kontrolu nad svojim internetskim svijetom.

Što tražiti u VPN-u

 • Vojni razred šifriranja: Napredni standard šifriranja (AES) najsigurniji je i najsigurniji dostupni oblik šifriranja.
 • Pravila bez evidentiranja: Provjerite nudi li vaš pružatelj usluge stroga politika privatnosti koji obećava da neće zabilježiti vaše osobne podatke ili mrežne aktivnosti.
 • Velika brzina: Ako želite streaming videozapisa bez zastoja ili preuzimanje velikih datoteka, trebat će vam brzi poslužitelji i neograničena propusnost.
 • Poslužitelji na Filipinima: Filipini nisu najčešća lokacija za VPN poslužitelj, ali trebat će vam barem jedan poslužitelj da biste dobili Filipinsku IP adresu.
 • Aplikacije za razne platforme: Da biste se uštedjeli na tehnički zahtjevnoj ručnoj konfiguraciji, odaberite VPN s posebnom aplikacijom za svaki od svojih uređaja.

Najbolji VPN-ovi za dobivanje IP adrese Filipina

1.ExpressVPN

Ukupna ocjena: 4,9 - Najbrži VPN koji smo testirali na Filipinima

ExpressVPN uređaji

Ne propustite: ostvarite 49% popusta na # 1 VPN & isprobajte 30 dana bez rizika

ExpressVPN ima server na Filipinima, s više IP adresa možete se prebacivati ​​između. Ima dobro zarađenu reputaciju za velike brzine poslužitelja, a može pouzdano zaobići neke od najtežih geblokova na svijetu.

ExpressVPN ne vodi evidencije i ima AES enkripciju vojnog stupnja radi zaštite podataka. Izvorne aplikacije za više platformi su jednostavan za instalaciju i upotrebu. Možete isprobati uslugu bez rizika u okviru 30 dana, bez pitanja, garancija povrata novca.

Trebate više informacija? Evo našeg detaljnog stručnog pregleda ExpressVPN-a.

ExpressVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

Nabavite ExpressVPN odmah

2. HMA

Ukupna ocjena: 4.6 - VPN s najvećom mrežom poslužitelja u svijetu

skriveni uređaj

POSEBNA PONUDA: Ostvarite popust od 75% na HMA! Pretplata

HMA nudi najveću mrežu servera od svih premium VPN-a koje preporučujemo. TNa poslužiteljima na Filipinima nude se šest IP adresa izabrati od.

HMA poslužitelji su brzi i mogu pouzdano zaobići geoblokove, što ovaj VPN čini korisnikom omiljenim za streaming. Koristi AES enkripcija vojnog stupnja i mnoge druge napredne sigurnosne značajke.

Davatelj bilježi neke podatke o vezi u dijagnostičke svrhe, ali se ne čuvaju nijedni podaci o vašoj aktivnosti. Možete isprobati HMA pod a 30-dnevna garancija povrata novca.

Trebate više informacija? Evo našeg detaljnog stručnog pregleda HMA

HMA može deblokirati: 

 • Hulu, BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 •  Torrenting obeshrabreni.

HMA radi na ovim uređajima:

 •  Windows, macOS, Linux, Android, iOS, usmjerivači.

Nabavite odmah HMA

3. PrivateVPN

Ukupna ocjena: 4,7 - VPN s najboljom vrijednošću za IP adresu Filipina

privatevpn uređaji

SAMO za ograničeno vrijeme - odmah iskoristite 67% privatnog privatnog VPN-a

PrivateVPN nudi sjajnu kombinaciju brzine, sigurnosti i globalne pokrivenosti poslužitelja. Ton Filipini lokacija poslužitelja ima nekoliko IP adresa za odabir.

PrivateVPN koristi sigurnu 2048-bitnu AES enkripciju i napredne sigurnosne značajke poput a prekidač za zaustavljanje i zaštitu od curenja DNS-a. Možeš zaštitite do 6 uređaja s jednim ugovorom, što je odličan izbor ako imate puno obitelji ili prebacujete uređaje.

PrivateVPN jedan je od naših najbolje ocijenjenih VPN-a, a tu je i 30-dnevna garancija povrata novca ako želite isprobati ga prije nego što počnete.

Trebate više informacija? Evo našeg detaljnog stručnog pregleda PrivateVPN-a.

PrivateVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost; popis poslužitelja optimiziranih za P2P koji su dostupni putem aplikacije.

PrivateVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android i iOS.

Nabavite PrivateVPN odmah!

Daljnje čitanje

Sve što trebate znati o VPN-ima: Vodič za početnike

Kako zaobići geoblokove - da, čak možete pristupiti Netflixu!

Najbrži VPN-ovi za strujanje (na temelju naših neovisnih testova)

Ostvarite NAJBOLJU ponudu za svoj VPN pomoću ovih kodova kupona!

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me