Je li teorija velikog praska na Netflixu? Da, ali samo ako to učinite


Bez obzira jeste li već obožavatelj ili želite započeti od samog početka, Teorija velikog praska definitivno je jedna od najpopularnijih emisija tamo.

Nažalost, teorija velikog praska jest dostupno samo na Netflixu u određenim regijama. Neke europske zemlje imaju samo prvih šest ili sedam sezona, dok Netflix Japan ima osam sezona, a Netflix UK 11.

Netflix je negdje drugdje zaključio teoriju velikog praska - na primjer, emisija je potpuno nedostupna na Netflixu u SAD-u.

Ipak, ako živite u zemlji u kojoj je Teorija velikog praska ograničena na geo, nemojte paničariti. To ne znači da ne možete shvatiti Penny, Leonarda, Sheldona i ostale bande. Možeš emitirajte emisiju brzo i jednostavno uz korištenje dobre VPN.

Evo naših prvih pet preporuka i kako ih koristiti.

Kako gledati teoriju velikog praska: Kratki vodič

 1. Odaberite VPN s poslužiteljima u Velikoj Britaniji ili Japanu - NordVPN je naš najbolji izbor.
 2. Preuzmite odgovarajuću VPN aplikaciju za svoj uređaj.
 3. Spajanje na poslužitelj u Velikoj Britaniji ili Japanu.
 4. Prijavite se na Netflix ili otvorite račun ako ga već nemate.
 5. Uživati!

Počnite gledati Teoriju velikog praska sada

Zašto vam treba VPN da biste usmjerili teoriju velikog praska

VPN zaobići Netflixove geoblokove preusmjeravanjem prometa putem poslužitelja u zemlji u kojoj Teorija velikog praska nije blokirana. To pokušava navesti Netflix da misli da se nalazite u toj zemlji i dopušta vam s lakoćom prenosite svoje omiljene emisije.

Netflix je poduzeo neke korake u borbi protiv upotrebe VPN-a da bi zaobišao svoja geo-ograničenja, uz neke prilično sofisticirani anti-VPN softver. Neki VPN-ovi nemaju resurse ili mrežu poslužitelja da izdrže crnu listu. Međutim, svi VPN-ovi koje preporučujemo jesu dovoljno moćan da izbjegne otkrivanje.

Netflix mora geoblock neki njegov sadržaj kako bi se izbjeglo stvaranje problema zbog različitih zakona o licenciranju u različitim regijama.

Na primjer, u SAD-u, DZS zadržava prava da bi prikazali Teoriju velikog praska i fanovi mogu da emitiraju emisiju samo putem mrežnog plaćenog kanala za potpuni pristup streamingu.

Ako već plaćate pretplatu na Netflix i ne želite platiti više da biste gledali svoje omiljene znanstvenike, otplatit ćete trebate koristiti VPN za strujanje teorije velikog praska.

Što tražiti u VPN-u

VPN djeluje tako što šifrira vaše podatke i prosljeđuje ih preko vanjskog poslužitelja u drugoj zemlji prije nego što dođu na web mjesto Netflix. Netflix neće moći otkriti vašu stvarnu lokaciju, samo mjesto VPN poslužitelja.

Ako odaberete VPN sa poslužiteljima u pravim zemljama, to ćete moći deblokirajte bilo koji sadržaj koji bi u suprotnom bio ograničen na te regije.

Kada odaberete pravi VPN za strujanje Teorije velikog praska, trebate paziti na nekoliko ključnih stvari. Prvo, kao što smo spomenuli, vaš VPN će morati imati poslužitelji u ispravnim zemljama - u ovom slučaju Japan i Velika Britanija.

Trebat će vam i VPN koji jest sposobni zaobići Netflixov strogi anti-VPN softver. Ovaj je softver dizajniran za otkrivanje VPN poslužitelja i njihov crni popis.

VPN usluge mogu to zaobići na dva načina; s zamagljeni poslužitelji koji mogu izbjeći otkrivanje ili tako imati velika mreža poslužitelja da se serveri s crne liste mogu brzo ukloniti i zamijeniti.

Ako želite jednostavno strujati Teoriju velikog praska i bez ikakvih dosadnih puferiranja, bitna je i brzina. Odaberite VPN koji vam može ponuditi munjevitom brzinom. VPN-ovi sa poslužitelji optimizirani za strujanje i neograničena propusnost su obično najbolja oklada.

I na kraju, htjet ćete razmišljati o sigurnosti. Najbolje VPN-ove imaju šifriranje visoke razine, automatske sklopke za isključivanje i pravila bez zapisivanja. Time se sprečavaju praćenje, praćenje ili pohranjivanje podataka od strane hakera, trećih strana, pa čak i vašeg davatelja internetskih usluga.

To također može spriječite da vaš internetski pružatelj zaguši vašu propusnost, jer neće moći otkriti da strujate.

Najbolji VPN-ovi za strujanje teorije velikog praska

1. NordVPN

NordVPN za Bulgaris

Sa svojim zamagljeni poslužitelji i namjenski profili za strujanje, NordVPN je izgrađen za deblokiranje Netflixa. Ima impresivno 122 poslužitelja u Japanu i 646 poslužitelja u Velikoj Britaniji, garantiram vam a super brza i pouzdana veza.

O vašoj će se sigurnosti pobrinuti Dvostruki VPN, šifriranje vojnog stupnja, a NordVPN jedinstven Softver CyberSec protiv zlonamjernog softvera i blokiranja oglasa. Moći ćete istovremeno strujati do 6 aplikacija i uživati ​​u NordVPN-u inovativna značajka SmartPlay, koji vas automatski povezuje na najbolji poslužitelj za strujanje. Pročitajte više recenzija našeg dobitnika nagrade VPN.

NordVPN se može deblokirati:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Podržava bujicu:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na tim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.

Počnite strujati putem NordVPN-a!

2. ExpressVPN

ExpressVPN za Bugarsku

Malo skuplje od NordVPN-a, ExpressVPN više nego što nadoknađuje ono što naši korisnici opisuju najbrže brzine veze oko.

Ogromna mreža od 3.000+ poslužitelja u 94 zemlje znači da je ExpressVPN više nego sposoban za let pod Netflixovim anti-VPN radarima. Usluga također omogućuje neograničeno strujanje i čuvat će te sigurno najviši nivo šifriranja, ubojiti prekidač, DNS zaštita od curenja, i a politika bez zapisnika.

ExpressVPN se može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN radi na tim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

Započnite strujanje putem ExpressVPN-a!

3. Surfshark

Je li teorija velikog praska na Netflixu? Da, ali samo ako to učinite

Surfshark možda nema tako veliku mrežu kao ostali VPN-ovi, ali njegov relativno novi status znači da je to izvrsno postavljen za izbjegavanje otkrivanja od Netflixa. Brzina je dovoljno dobra visokokvalitetnog i neprekidnog strujanjag dok Surfshark's jedinstvena CleanWeb tehnologija štiti vas od praćenja, nadzora, oglasa i zlonamjernog softvera.

Surfshark vam također omogućuje povezivanje antene neograničen broj uređaja istovremeno, što znači da možete pružiti sigurnost i besprijekorno strujanje za cijelo svoje kućanstvo. Pogledajte što naši korisnici misle o ovom pridošlicu.

Surfshark se može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video i drugi.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

Surfshark radi na tim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome i Firefox.

Počnite strujati Surfsharkom!

4. Gledajte teoriju velikog praska s CyberGhostom sada

CyberGhost za Bugarsku

S impresivnim 3.600+ poslužitelja u 60 zemalja - uključujući Veliku Britaniju i Japan - CyberGhost je više nego sposoban za deblokiranje Teorije velikog praska u vašoj zemlji. Njegova velika mreža znači brz i stabilan streaming, u kojem možete uživati do 7 uređaja pod jednim profilom.

Naši korisnici ocjenjuju i CyberGhost-ove sveobuhvatne sigurnosne značajke. Oni uključuju 256-AES bitna enkripcija i a stroga politika bez zapisa.

CyberGhost se može deblokirati:

 • Namjenski profil za streaming sa serverom optimiziranim za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN i druge.

Podržava bujicu:

 • Da; namjenski profil prikazuje zemlje i broj korisnika.

CyberGhost radi na tim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux i Chrome.

Počnite strujati uz CyberGhost!

5. PrivateVPN

PrivateVPN za Bugarsku

Ako tražite povoljnije, neovirano iskustvo strujanja, privatni VPN je za vas. Naši korisnici cijene tu uslugu zbog njene jednostavne aplikacije jednostavne za upotrebu i sjajne cijene.

Savršeno ako ste novi u korištenju VPN-a, PrivateVPN ponuda intuitivne aplikacije na svim glavnim uređajima i platformama pa sve do 6 istodobnih veza. Neograničena propusnost i neograničen poslužitelj prebacivanje znači da će vrijeme vašeg gledanja ostati neprekidno.

Dok struji, zaštitit će vas 2048-bitna enkripcija s AES-256 i a stroga politika zapisivanja bez evidentiranja.

PrivateVPN može se deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost; popis poslužitelja optimiziranih za P2P koji su dostupni putem aplikacije.

PrivateVPN radi na tim uređajima:

 • Windows, macOS, Android i iOS.

Započnite strujanje putem PrivateVPN!

Sažetak i daljnje čitanje

S pravim VPN-om, strujanje Teorije velikog praska mora biti brzo, jednostavno i neprimjetno!

Pročitajte više o najboljim VPN-ovima za Netflix ovdje.

Ako ste umjesto toga primijetili nešto što želite gledati u SAD-u, pročitajte naš vodič za deblokiranje Netflix US-a u sekundi.

Želite li biti pušteni u najveću tajnu Netflixa? Saznaj više ovdje.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me