Zaustavite napade z bobnetom, ki jih vodijo AI, z nenadzorovanim učenjem L7 obrambe


Moje ime je Yisrael Gross in sem soustanovitelj L7 Defense. Z ozadjem trženja & Razvoj poslovanja za startupe ob vodenju nekaterih večjih visokotehnoloških skupnosti v Izraelu. V enem izmed teh dogodkov sem srečal svojega partnerja dr. Dorona Chema, soustanovitelja L7 Defense, ki je direktor podjetja in CTO.

Kiber scena v Izraelu je zaprta zanka, kjer so vsi tesni prijatelji večinoma iz enot IDF. Recimo, da pride podjetnik, ki želi potopiti v to. Ampak to je zaprta skupina, kaj počne? Moraš biti kreativen. V mojem primeru sem ustanovila skupino za kibernetsko varnost „Israel Cyber ​​Group“, ki je sčasoma prerasla v največji forum v izraelskem kibernetskem prostoru. Drugi lahko uporabijo druge pristope k temu izzivu. Torej, mislim, da je le vprašanje uporabe ustreznih izkušenj, da dosežete to točko.

Za kaj gre v tehnologiji L7 Defense??

Gre za novo uporabo algoritma bioinformatike, ki je prerasel v nov tip nenadzorovanega učenja. Ammune ™ ščiti pred najnevarnejšimi napadi na IoT botnet, ki jih poganja AI, kot tudi pred prejšnjimi generacijami tehnologij botnet, kot samostojen sistem, vgrajeni sistem ali rešitev v oblaku. Način, kako deluje, prepozna najbolj zapletene zlonamerne "vzorce" iz prometa, ki jih druga orodja sploh ne vidijo. Tako dobljeni vzorci in „podpisi“ so izredno natančni in algoritmično nadzorovani s ciljno stopnjo napake („napačno pozitivno“). Pozorno posluje kupcem in ponuja številne pomembne vrednote, vključno z »Vtičem & Play ", ki ji sledi skoraj ničelna potreba po podpori za vzdrževanje. Po svojih rezultatih je zelo natančen, saj strankam običajno ne povzroča škode in ohranja njihovo zasebnost, kot ustreza uredbi GDPR. Naša trenutna ponudba vključuje rešitev za ublažitev DDoS in zanesljivo rešitev požarnega zidu za spletno aplikacijo. Ta izdelek zajema obrambni sloj v veliko širšem obsegu, ki ga uporablja danes, zajema pa večje „poslovne grožnje“ za uporabnike, račune in transakcije, ki jih izvajajo zgoraj omenjene napredne vrste botneta. Glavna prednost je, da je izdelek nameščen na kupčevem dvorišču, brez potrebe po deljenju šifrirnih ključev, ki služijo skladnosti z GDPR.

l7 obramba armaturna plošča Ammune

Tipičen pogled na armaturno ploščo Ammune

Na takšnem konkurenčnem trgu je vaš izdelek edinstven?

Odgovor na to je neposreden. Kolikor vemo, smo edini prodajalec, ki je večkrat dokazal svojo sposobnost, da se uspešno zaščiti pred napadi IoT-botneta, pooblaščenih z AI. Na žalost je to najpogostejša vrsta napadov, ki se pojavljajo v teh dneh, vključno s težavami, kot so "poverilnice", pri katerih je avtomatizirano vbrizgavanje pokvarjenih parov uporabniškega imena / gesla, da se lažno pridobi dostop do uporabniških računov. Preprost odgovor je, da zagovarjamo obrambo pred trenutnimi grožnjami, ki jih drugi ne zmorejo. Seveda so vse zgoraj omenjene vrednosti tudi tam, vendar je zares pomembna obramba pred grožnjami.

Kdo je vaša tipična stranka?

Podjetja in upravljavci, ki se želijo zaščititi pred kibernetskimi napadi. Trenutno vidimo veliko vleke tako iz finančnega sektorja kot tudi iz vlade. Naslednji val pričakujemo od internetnih podjetij, saj nameravamo svoj izdelek WAF kmalu predstaviti in ga uporabiti neposredno na večjih oblačnih platformah, kot je Amazon.

Kaj nam lahko poveste o prihodnjih načrtih L7 Defense?

Prihodnost je v avtomatizaciji in natančnosti. To so parametri, po katerih bodo kibernetske rešitve vedno bolj presojale, zlasti na Edge računalništvu v nastajajočem polju, skupaj s tradicionalnimi IT igrišči, kot je oblak. Nameravamo biti tam za naše stranke.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me