Zaustavite AI-vođene mrežne napade uz L7 obranu bez nadzora


Moje ime je Yisrael Gross i suosnivač sam tvrtke L7 Defense. Sa pozadinom marketinga & Razvoj poslovanja za startappe uz upravljanje nekim glavnim visoko tehnološkim zajednicama u Izraelu. U jednom od tih događaja susreo sam svog partnera dr. Doron Chema, suosnivača L7 Defence, koji je glavni izvršni direktor i CTO tvrtke.

Cyber ​​scena u Izraelu je zatvorena petlja u kojoj su svi bliski prijatelji uglavnom iz IDF jedinica. Recimo da dođe poduzetnik i želi da se uroni u njega. Ali to je zatvorena skupina, pa što on radi? Morate biti kreativni. U mom slučaju pokrenuo sam "Israel Cyber ​​Group" zajednicu kibernetičke sigurnosti koja je s vremenom prerasla u najveći forum izraelskog cyber prostora. Drugi mogu koristiti druge pristupe tom izazovu. Dakle, mislim da je samo pitanje korištenja vašeg relevantnog iskustva za postizanje te točke.

O čemu se zapravo radi u tehnologiji L7 Defense?

Novo je korištenje danog algoritma bioinformatike koji je prerastao u novi tip nenadziranog modela učenja. Ammune ™ štiti od najopasnijih IoT bonet napada, kao i prethodnih generacija botnet tehnologija, kao samostalni sustav, ugrađeni sustav ili oblačno rješenje. Način na koji funkcionira prepoznaje najsloženije zlonamjerne „obrasce“ iz prometa, koji nisu vidljivi ni drugim alatima. Rezultirajući obrasci i „potpisi” izlaza izuzetno su precizni i algoritamski kontrolirani pomoću ciljane stope pogreške („Lažno pozitivno”). Poslovno gledano, on služi mnogim važnim vrijednostima za kupce, uključujući „Utikač & Play “, praćena gotovo nultu potrebom za podrškom za održavanje. Vrlo je precizan svojim rezultatima, obično ne uzrokuje štetu kupcima i čuva njihovu privatnost, u skladu s GDPR uredbom. Naša trenutna ponuda uključuje DDoS rješenje za ublažavanje kao i robusno rješenje vatrozida za web aplikaciju. Ovaj proizvod obuhvaća obrambeni sloj u mnogo širem opsegu koji se koristi danas, pokrivajući velike „poslovne prijetnje“ korisnicima, računima i transakcijama koje su učinile napredne gore navedene vrste botneta. Glavna prednost je što je proizvod raspoređen u "dvorištu kupca", bez potrebe za dijeljenjem ključeva za šifriranje, koji služe poštivanju GDPR-a.

l7 odbrana Ammune nadzorna ploča

Tipičan prikaz Ammune nadzorne ploče

Na tako konkurentnom tržištu ono što čini vaš proizvod jedinstvenim?

Odgovor na to je jednostavan. Koliko znamo, jedini smo dobavljač koji je dokazao višestruko svoju sposobnost da se uspješno zaštiti od AI osnaženih IoT-botnet napada. Nažalost, ovo je najčešća vrsta napada koji se događa ovih dana, uključujući probleme poput „vjerodajnice“, pri čemu automatizirano ubrizgavanje narušenih parova korisničkog imena / lozinke kako bi lažno dobilo pristup korisničkim računima. Dakle, jednostavan odgovor je da pružamo obranu od trenutnih prijetnji koje drugi ne mogu. Naravno da su sve gore navedene vrijednosti i tu, ipak je odbrana od prijetnji doista bitna, pametno kupcu.

Tko je vaš tipični klijent?

Poduzeća i operatori koji se žele zaštititi od cyber napada. Trenutno vidimo dosta privlačenja kako iz financijskog sektora, tako i iz vlade. Sljedeći val očekuje se od internetskih kompanija, budući da namjeravamo uskoro lansirati naš WAF proizvod koji će se izravno koristiti na velikim cloud platformama poput Amazona.

Što nam možete reći o budućim planovima L7 Defence?

Budućnost je u automatizaciji i točnosti. Ovo su parametri po kojima će se cyber rješenja sve više ocjenjivati, posebno na Edge računalstvu u nastajanju, zajedno s tradicionalnim IT igralištima, poput oblaka. Namjeravamo biti tu zbog naših kupaca.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me