Watchmen е в Netflix! Ето как можете да гледате през 2020 г.


Ако искате да гледате култовия класически филм, Watchmen, ще се радвате да разберете, че е такъв в момента стрийминг в Netflix Япония. за жалост, Netflix Япония е геоблокиран - което означава, че можете да получите достъп до японската библиотека само ако сте в страната.

Можете да получите достъп до стражари в Netflix Japan, без да е необходимо да сте в страната - и това е така направено чрез използване на VPN. VPN маскира вашия IP адрес, поради което изглежда, че търсите от избрано от вас местоположение.

В това ръководство ще ви препоръчаме най-добрите VPN мрежи за стрийминг стражи и друго geoblocked съдържание. Пригответе се да преживеете опашките на д-р Манхатън, Роршах, Сали Юпитер и др.

Бързо ръководство: Как да гледате стражари в Netflix Япония

 1. Изберете доставчик на VPN. Препоръчваме NordVPN.
 2. Изтеглете и инсталирайте VPN софтуера.
 3. Свържете се със сървър в избраната от вас държава (в случая Япония).
 4. Влезте в Netflix Japan, регистрирайте се (или влезте в акаунта си, ако вече имате такъв) и започнете да се наслаждавате на Watchmen.

Започнете стрийминг стражари сега!

Защо имате нужда от VPN, за да предавате стражари в Netflix Япония

Много стрийминг услуги са затворени. Геоблокирането е когато онлайн съдържанието е ограничено до определено географско местоположение и не може да бъде достъпно от никъде другаде. В случая на Watchmen в Netflix, тя е достъпна само в Netflix Japan.

А VPN ви помага да заобиколите гео-ограничено съдържание като го направите да изглеждате така, сякаш предавате поточно от друга държава.

VPN мрежите свързват вашето устройство с отдалечен сървър, който маскира вашия IP адрес. С премиум VPN можете да се свържете със сървър в Япония и да предавате поточната му версия на Netflix, независимо къде се намирате в света.

въпреки това, Netflix използва анти-VPN технология които могат да откриват и блокират VPN. Като резултат, трябва да използвате първокласен VPN, който редовно актуализира IP адресите на сървърите си за да се избегне откриването от Netflix.

Това не е всичко, което VPN може да направи

Поверителността е от изключително значение в интернет и VPN мрежите спрете трети страни да следят вашето онлайн поведение или да ви проследят в мрежата. Те правят това чрез криптиране на вашия трафик, докато сърфирате или поточно.

Функции като 256-битово криптиране, политика без регистрация и превключвател за автоматично убиване също така осигуряват по-сигурна връзка и помагат да защитите вашите данни. В резултат на това ще имате по-сигурно сърфиране и поточно преживяване.

Някои доставчици на интернет услуги (ISP) прекъсват честотната лента, ако открият тежка за данни активност като поточно предаване.

А VPN крие вашите навици за стрийминг от вашия интернет доставчик, предотвратява дроселирането, и гарантира, че получавате скоростта на връзката, за която плащате.

Най- най-добрите VPN също разполагат с вградени анти-злонамерен софтуер и рекламен софтуер. Тази технология ви предпазва от кибер заплахи като шпионски софтуер, хакване и фишинг.

3 най-добри VPN за гледане на стражари в Netflix Япония

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

NordVPN е наш топ избор за стрийминг Страж на Netflix Япония. То има 5 700+ сървъра в 59 страни, една от които е Япония.

Използва Smart Play технология, което означава, че можете да гледате съдържание като стражари без никаква ръчна конфигурация.

NordVPN предоставя няколко различни абонаментни планове, като всеки от тях предлага неограничена честотна лента. Има и а двойна VPN функция, която криптира абонамента ви два пъти за допълнителна сигурност. Други функции включват политика без регистрация и превключвател за автоматично убиване.

NordVPN предлага и 30-дневна гаранция за връщане на парите.

NordVPN може да деблокира:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа торенти:

 • Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери

Страж на потоци с NordVPN

2. ExpressVPN

ExpressVPN устройства

с три сървъра в Япония, ExpressVPN е друга чудесна опция за гледане на стражари в Netflix Япония. предлагане 3 000+ сървъра на 160+ места, ExpressVPN е широко известен със своите бързи скорости.

Когато се свързвате със сървъри, често има спад в скоростите. И все пак ExpressVPN минимизира тези забавяния до осигуряват бърза услуга.

ExpressVPN възприема Вашата онлайн конфиденциалност и безопасност много сериозно. То предлага разширени функции за сигурност като DNS защита от теч, IPv6 защита срещу теч, разделен тунел, и a вграден превключвател за убийство.

ExpressVPN предоставя a 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да го изпробвате без риск.

ExpressVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

Страж на потока с ExpressVPN

3. Surfshark

Устройства за сърфиране

Surfshark върви под мотото на „осигурете си дигитален живот”, Което е точно това, което можете да направите с VPN услугата. Получавате сигурно криптиране, защита от течове на DNS и автоматично превключване за убиване на родните приложения.

Със сървъри в Япония можете да се регистрирате и да получите неограничен достъп до Watchmen в Netflix Japan.

Surfshark предлага надеждни и бързи скорости, дори ако предавате поточно от местоположение от другия край на света.

Спадът на скоростта и сривовете в връзката са много редки, което прави Surfshark популярна услуга с потребителите.

Можете да се насладите на 30-дневна гаранция за връщане на парите със Surfshark.

Surfshark може да отблокира:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video и други.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

Surfshark работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome и Firefox.

Страж на потока със сърфшарк

Обобщение и допълнително четене

Нашите препоръчани VPN ви позволяват поток стражи от всяка точка на света. И Netflix Япония е само върхът на айсберга - тези VPN предоставят неограничен достъп до Netflix и много повече стрийминг услуги в различни страни.

Въпреки че всички тези високоефективни VPN мрежи са повече от способни да свършат работата,  изборът ни номер едно е NordVPN. Благодарение на бързината и лекотата на използване, можете да стриймвате стражари и друго страхотно съдържание без никакви излишни.

Намерете най-добрите VPN, които работят с Netflix

Вижте най-добрите VPN за множество връзки и устройства

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me