VPN Unlimited работи с Netflix US – Ето как | Актуализация на 2020 г.


Влизате в Netflix, развълнуван най-накрая да гледате този нов филм, когато изскача досадно съобщение за грешка: „Ами, нещо се обърка…“.

Звучи ли ви познато? Ако отговорът е „да“, тогава е вероятно да използвате грешна VPN, за да опитате да получите достъп до Netflix в друга държава.

на Netflix анти-VPN софтуер е изключително мощен и не всички VPN могат да заобиколят геоблоковете.

За щастие има някои надеждни VPN мрежи, които са такива способен да надхитри VPN откриването на Netflix. Един от тях е VPN Unlimited.

Част от групата за поверителност на KeepSolid, VPN Unlimited е сравнително малка услуга в сравнение с други VPN. Въпреки размера си, тестовете показаха, че VPN Unlimited е в момента могат да отключат Netflix US и Netflix Canada - въпреки че сървърите на други места като Япония и Великобритания остават блокирани.

Как да използвате VPN неограничен за гледане на Netflix: Бързо ръководство

 1. Изберете VPN план за неограничени плащания което ви подхожда.
 2. Изтеглете подходящо приложение за вашето устройство.
 3. Изберете посветен Netflix сървър.
 4. Влезте в Netflix или да си създадете акаунт.
 5. Вземете поточно предаване!

Как VPN Unlimited отблокира Netflix

Когато се опитате да получите достъп до Netflix чрез VPN, услугата за стрийминг е в състояние да открийте, че вашите данни са били криптирани. Тогава ще стане черен списък на IP адреса който използвате, блокирайки VPN сървъра да заобикаля своя геоблок.

Обикновено само най-мощните VPN мрежи с най-голямата мрежа от сървъри са в състояние да деблокират Netflix. Те разполагат с ресурси и сървъри, за да следят кои IP адреси са в черен списък и да превключвайте клиентите на работещи сървъри.

Със своята мрежа от 400+ сървъра, VPN Unlimited е сравнително малък в сравнение със своите конкуренти, така че е изненадващо, че е в състояние да заобикаляйте мощните мерки за сигурност на Netflix.

Тайната се крие в VPN Unlimited Технологията KeepSolid Wise. KeepSolid Wise е специална стелт система, която обезобразява сървърите на VPN.

Това означава, че услуги като Netflix не могат да разграничават нормалния трафик и трафика, пренасочен през VPN сървъра. Анти-VPN софтуерът на поточната услуга не може да открие VPN активност, така че тя не блокира IP адреса.

VPN Unlimited има сървъри както в САЩ, така и в Канада, така че можете да го използвате отблокирайте Netflix US и Netflix Canada от всяка точка на света.

Какво друго прави VPN неограничено страхотно за Netflix US?

 • Обфузационната технология не само излъчва анти-VPN софтуер, но може и увеличете скоростта на връзката. Вашият интернет доставчик няма да може да открие, че предавате поточно предаване, така че има няма риск от дроселиране вашата връзка.
 • VPN Unlimited има a специализиран сървър за стрийминг на Netflix да се направи свързване лесно и бързо.
 • Поддържат се всички основни платформи и устройства така че не сте ограничени в това как или къде потоите.

Други предимства на VPN Неограничени

 • VPN Неограничени оферти 256-битово криптиране AES, автоматичен превключвател за убийство, и DNS защита от теч. Трябва обаче да сте наясно, че услугата е регистрирана в САЩ, така че има някои опасения за поверителност.
 • Потребителите на Windows, Linux и Android ще се възползват от допълнителна защита на OpenVPN. Потребителите на Mac и iOS имат по-малка сигурност, но се наслаждават по-големи скорости.
 • Connect до 5 устройства под един акаунт.
 • Изпробвайте услугата с a 7-дневен безплатен пробен период и a 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Заключение и допълнително четене

VPN Unlimited не е най-големият, най-добрият или най-мощният VPN там, но изглежда, че предлага надеждна Netflix стрийминг за момента. Вижте какво мислят нашите потребители за тази услуга.

Ако искате да знаете кои VPN са най-големите, най-добрите и най-мощните, разгледайте нашия списък с най-добрите VPN мрежи като цяло.

За повече опции, когато става въпрос за стрийминг на Netflix, ние също сме съставили удобно ръководство за най-добрите VPN мрежи за Netflix.

Гледайте Netflix с VPN Unlimited

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me