Védje meg gyermekeit online a SafeToNet Behavioral Analytics alkalmazás segítségével


Hogyan működik a SafeToNet alkalmazás??

Az algoritmusunkat arra készítettük, hogy megértsük a viselkedési mintákat, minden percben, minden nap.

A szülők letölti az alkalmazást a gyermek eszközére, és összekapcsolják a saját eszközével.

Az alkalmazás soha nem fogja megmondani a szülőknek, hogy a gyermek mit küld vagy fogad, mivel úgy gondoljuk, hogy a gyermekeknek is joga van a magánélethez. Ők azonban képesek kezelni a kockázatokat.

Például, a szoftver azt mondhatja, hogy a gyermeket zaklatják az Instagramon, és útmutatást ad, és tanácsot adhat a szülõknek arról, hogyan kell a gyermekkel beszélni a kockázatról. Ennek az ajánlásnak része lehet az Instagram egy ideig történő letiltása, ám a tartalomszűrés csak egy része. A fennmaradó rész az, hogy a szülőknek megfelelő tanácsokat adunk az ilyen eseményekre való reagáláshoz.

A kutatások azt mutatják, hogy a szociális média kapcsán a gyerekek sokkal többet tudnak, mint a szüleik, és ez a szülők egyik legnagyobb gondja. A szoftver megtanítja őket a valós időben fellépő veszélyre, és végigvezeti őket a megoldáshoz.

Használható-e ez a megoldás egy szervezeti környezetben??

Igen. Márkánkat SafeToWork néven is regisztráltuk, amely a viselkedés elemzésére vonatkozik, egy olyan technológiára, amelyet könnyen adaptálhatunk a munkahelyre.

Egy olyan globális márkával dolgozunk, amelyben helyzet alakult ki. Az egyik alkalmazott a Facebookon használja a telefonját, és pornográf üzenetet nyitott, amikor valaki mögötte sétált. Azt a személyt jelentették és elvesztette állását.

Joggal állíthatja, hogy egy vállalkozásnak joga van megvédeni a márkáját, de a munkavállalóknak is vannak jogaik, tehát kinek szeretné?

Az emberek sok időt töltenek a közösségi hálózatokon, veszélyt jelenthetnek a társaságra. Ebben az esetben a vállalat telefonokat adott minden alkalmazottjának, tehát úgy érezték, hogy joguk van tudni, hogy mit csinálnak. Az a kijelentés, hogy egy ilyen termék azonban népszerűtlen lenne, alulbecsülhető.

Miben különbözik a gyermekvédelemről??

A gyermekek öngyilkosságai évről évre növekednek, elsősorban az internetes zaklatás és más olyan kockázatok miatt, amelyekről a gyerekek és szüleik nem tudnak..

Sokat olvasunk az online visszaélésekről és agresszióról. Az Egyesült Királyságban olyan pontot érünk el, ahol az embereknek elég volt. Olyan, mintha társadalmi kísérletben élünk; senki sem tudja, hová fog végződni, de nagyon sok probléma merül fel, és túlmutatnak a ransomware-en.

Az internet nincs szabályozva; az emberek azt mondják, amit szeretnek, mert anonimitás érzésük van. Mindannyiunk kötelessége, hogy tegyen valamit az ügyben, de honnan tudja, mit csinál a gyermeke? A legmegfelelőbb emberek azt állítják, hogy valamit meg kell tenni.

Mit mondhat nekünk olyan alkalmazásokról, mint a Kék Bálna?

Sajnos a kék bálna nem sokkolt vagy meglepett engem, mert ez csak egy a sok hasonló alkalmazás közül, amely veszélyezteti a gyermekek életét és zavarja a fejüket.

A gyermekek letölti ezeket az alkalmazásokat, mert szerintük hihetetlen a kockázatvállalás. Számos olyan alkalmazás létezik, amelyekkel bajba kerülhet.

A részeg lelkesedés és az online megjelenés ma már divatos dolog, de ez csak a jéghegy csúcsa. Az emberek megsérülhetnek maguknak és másoknak, sőt meghalhatnak is, csak azért, hogy online figyelmet szenteljenek, egyre több olyan alkalmazás van, amely ösztönzi az ilyen viselkedést.

Ha több mint 5 millió alkalmazást kínálunk, hogyan tudnánk fogalmazni, melyik biztonságos gyermekeik számára, és melyek nem?

Egy olyan szoftver, mint a SafeToNet, létfontosságú. Tanácsot adhatunk a szülőknek, amikor ezek a trendek fennállnak, hogy tudatosítsuk őket és figyelmesek legyenek.

Van egy Peppa Pig videó a YouTube-on, ahol Peppa kést vesz és levágja a fejét. Hasonló Blaze és Monster Machines videókat és más népszerű rajzfilmeket milliószor látnak, mielőtt a YouTube eltávolítja őket.

Nem tudunk minden kockázatot, ezért használjuk.

Az együttműködésen alapuló közösségépítés révén a szülők figyelmeztethetik egymást és biztonságosabbá tehetik gyermekeiket. Szoftverünk elég gyorsan kiszűrheti az URL-eket és alkalmazásokat, miután bejelentették őket, valamint nagy mennyiségű szülőt tájékoztathat arról. Sokkal gyorsabban csináljuk ezt, mint a google-t, mert nem jelentenek kereskedelmi előnyöket a megjelenítésükről.

Van-e szabályozás a gyermekek online védelméről??

Nem, ez elsősorban egy önálló rendelet. Egyes alkalmazások életkorhatárokat határoznak meg, de ezeket könnyű megkerülni. Sok olyan alkalmazás is veszélyezteti a gyerekeket, amelyek nem az általuk szolgáltatott tartalom, hanem az emberek, akik ezeket használják. Az, amit a gyerekek csinálnak ezen alkalmazásokon, és kivel kölcsönhatásba lépnek, gyermekekenként nagyon eltérő lehet.

A Facebook nyíltan elismeri, hogy több mint 270 millió „nemkívánatos felhasználó” van a hálózatában. Nem egyértelműen definiált terminológiájukban hamis vagy másolatot jelent. Ez 10-ből 1 felhasználó, tehát ha a gyerekek átlagosan 300 ember szerepelnek a baráti listán, akkor 30 közülük hamis személyazonosságú lehet.

A szexuális zaklatás óriási globális kérdés. A gyerekek képeket küldnek magukról olyan embereknek, akikkel még soha nem találkoztak szemtől szembe. Szoftverünket arra terveztük, hogy azonosítsa ezt a sokoldalú eszközöket, amelyeket telepítünk.

Például telepítheti saját billentyűzetét a gyermek telefonjára, hogy észlelje viselkedésében bekövetkező változásokat. Meglepni fogja, hogy hány dolgot meg lehet határozni csak a gépelés sebessége alapján.

Klasszikusan egy szorosabb kapcsolatban a gyerekek gyorsan gépelnek, anélkül, hogy másodszor is gondolkoznának, míg másokkal körültekintőbbek lehetnek a választott szavakkal.

A felhasznált nyelv és hangulatjelek mintázatának képességével, valamint a hangulatjelek helyzetével elindíthatja a viselkedési minták változásainak meghatározását.

Ha általában bizonyos órákban online vagyok, ha hirtelen agresszívebb nyelvet használok, vagy gyorsabban válaszolok, több vagy kevesebb szó használatával, akkor nagy a valószínűsége az agressziónak. Jónak tűnik online visszaélés.

Különösen, ha elkezdek neveknek nevezni, akkor valószínűleg megváltoztatja viselkedésmintáját. Lehet, hogy csendben vagy emeli a hangját; ezek olyan változások, amelyeket várunk. Általában puncsosodnak és kevesebb szót használnak. Így képeztük ki szoftverünket a hangulati különbségek felismerésére és a tartalom blokkolására, még mielőtt egy gyerek sérülne.

Milyen nyelveket támogat a SafeToNet?

Jelenleg a SafeToNet csak angolul támogatott. Noha a szoftver lefordítása lehetséges, a szemantika különféle nyelveken történő azonosításának megtanítása nagyon bonyolult lehet.

Amit sértőnek találhat, számomra nem igaz, mert különféle kultúrákból származunk. Sokat esküszöm, talán nem. Szoftverünkkel a szülők megengedhetik bizonyos mértékű ostobaságot, vagy teljesen kiszűrhetik. Tehát a szoftverünk lefordításához meg kellene azt tanítanunk, hogy olvasson a sorok között, azonosítsa az apróbb különbségeket az emberek kommunikációjában, és meghatározzák, mi rendben, és mi nem.

Milyen változásokat várhatunk el a közeljövőben a gyermekek online védelme érdekében?

Rengeteg különböző véleményt adhatnék neked, de van egy, amely meghaladja őket: valamit meg kell tenni. Sok szülő beszél arról, hogy a nagyvállalatok hogyan viselkedjenek, de ők semmit sem csinálnak vele.

Ahogy látom, a felelősség lassan a szülők felé tolódik el.

Ha bemegyek a kocsimba, be kell helyeznem a biztonsági övet, mert ez a törvény, hanem azért is, mert biztonságosabb.

Hasonlóképpen, az online védelem teljes területe elmozdul a „rendszer” lefektetésétől a személyes felelősségvállalás felé.

Túl rajtam túlik, hogy az újszülöttek iPadeket kapjanak, azt hiszem, sokkal nagyobb elismerést kapnak annak biztonsága és a károsodások miatt, amelyeket ilyen kisgyermekeknek okozhatnak. A jövőben a szülők soha nem adnak telefonjuknak gyermekeiknek, hacsak nem védik, ha nem történik meg, akkor a társadalmi kísérlet rosszul fog végződni..

Az élelmiszer csomagolásán figyelmeztetések vannak az egészségügyi kockázatokra, de a mobil eszközökre és az alkalmazásokra nincs figyelmeztetés. A gyermekekre vonatkozó adatvédelem a jövőben az élet szokásos részévé válik. Ha nem, ki tudja, merre fogunk kerülni?

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me