Urmăriți WOW – Women Of Wrestling Sezonul 2 De oriunde în 2020!


Turneul începe din nou pe măsură ce Women Of Wrestling (WOW) revine pentru un al doilea sezon. Fiind singura serie de wrestling profesionistă care se lovește de ecranele noastre, nu trebuie ratată.

WOW este exclusiv pentru canalul TV AXS, care poate fi transmis prin TV Sling. Din păcate, Sling TV este disponibil numai în SUA.

In alte țări, geo-restricțiile vă vor împiedica să urmăriți ultima serie. Cu toate acestea, nu vă faceți griji, există o modalitate de a-l încerca - instalând un VPN premium.

Un VPN vă permite să ocoliți geo-restricțiile prin criptarea datelor dvs. și ascunderea locației dvs. Acest lucru vă oferă acces complet fără restricții la internet, deci puteți urmări toate cele 24 de episoade de WOW de oriunde.

Ghid rapid: Cum să te uiți la WOW - Women Of Wrestling on Sling TV

 1. Alegeți un VPN - vă recomandăm ExpressVPN pentru streaming rapid și fără probleme.
 2. Descărcați și instalați software-ul VPN.
 3. Conectați-vă la un server din SUA.
 4. Mergeți la Sling TV, conectați-vă / înregistrați-vă, bucurați-vă!

Urmăriți cu ExpressVPN Now!

Cum să vă înscrieți la Sling TV

Pentru a urmări WOW, va trebui să vă înscrieți și să plătiți pentru Sling TV. Lucrul bun este că nu aveți nevoie de abonament prin cablu pentru a vă putea înscrie la Sling TV.

Urmați acești pași pentru a vă înființa:

 1. Conectați-vă la VPN și alege un server din SUA -aceasta este singura locație unde Sling TV este disponibil.
 2. Creați-vă un cont Sling TV, apoi vi se va solicita să alegeți un pachet.
 3. Selectați unul dintre cele trei pachete disponibile. Pachetul de bază „Sling Orange” vă va oferi acces la AXS TV pentru a urmări WOW, dar dacă preferați mai multe canale, luați în considerare și opțiunea „Sling Blue”. De asemenea, puteți personaliza pachetul pentru a include anumite canale.
 4. Descărcați aplicația Sling TV pe dispozitivul ales.
 5. Conectați-vă și începeți cu sezonul 2 din WOW.

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări WOW - Women Of Wrestling

Deși sezonul 2 din WOW este gata și te așteaptă, AXS TV este disponibil numai în SUA, la fel și platformele de streaming în care îl puteți urmări.

Sling TV îți urmărește locația și geoblocează conținutul său, așa că, odată ce sunteți în afara SUA, nu puteți accesa chiar site-ul, nu vă deranjați să urmăriți emisiunea preferată. Chiar dacă plătiți un abonament în SUA și călătoriți în altă parte.

Un VPN premium conectează dispozitivul ales la un server securizat, treci datele prin tuneluri de criptare. Aceste tuneluri de criptare păstrați ascunsă adresa dvs. IP reală și păcăliți furnizorul de servicii de internet (ISP) să creadă că sunteți într-o altă țară.

După ce adresa dvs. IP este ascunsă și se pare că sunteți în SUA, veți fi completă, acces nerestricționat la conținut geoblocat, și veți putea urmări WOW de oriunde v-ați afla.

Acest lucru nu este tot ce poate face un VPN

Un VPN este cel mai bun mod de a ocoli geo-restricțiile și de a avea acces la emisiunile preferate din întreaga lume. Dar un VPN premium face mult mai mult decât atât.

VPN-urile premium vă păstrează în siguranță în timp ce faceți streaming, cu maximă securitate. Toate VPN-urile premium utilizează criptare de grad militar care vă păstrează locația și toate datele sensibile private, cum ar fi datele cardului de credit atunci când vă înscrieți la Sling TV.

Deoarece adresa dvs. IP rămâne ascunsă, ISP-ul dvs. nu vă poate urmări, ceea ce înseamnă că nu poate transmite sau vinde oricare dintre datele dvs. către terți.

Chiar mai bine, niciun hacker nu va avea acces la informațiile dvs., deci știi că ești complet în siguranță.

Acum că știți de ce aveți nevoie de un VPN, continuați să citiți pentru a afla care 3 VPN-uri recomandate pentru streaming WOW la Sling TV.

3 cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea WOW - Women Of Wrestling

1. ExpressVPN

Urmăriți WOW - Women Of Wrestling Sezonul 2 De oriunde în 2020!

Cu viteze cele mai rapide în jur, ExpressVPN oferă experiența de streaming finală pentru WOW. Te poti bucura Calitate HD fără tamponare sau încărcare, asigurându-te că ții pasul cu fiecare secundă a acțiunii pe măsură ce se desfășoară.

Dacă faceți streaming pe un dispozitiv Windows sau Mac, puteți utiliza ExpressVPN test de viteză pentru a vedea ce servere americane au cel mai rapid performanță, și care vă va permite să transmiteți fluxul WOW în Ultra-HD.

ExpressVPN s-a terminat 3.000 de servere în 160 de locații, inclusiv SUA. Tot ce trebuie să faceți este să instalați ExpressVPN pe dispozitivul dvs., să selectați un server din SUA și veți fi gata să transmiteți fluxul. Este atat de simplu!

ExpressVPN îți ascunde adresa IP cea mai bună categorie de criptare și protecție DNS. În plus, există un politica fără jurnale pentru a preveni orice urmă de activitate, și două întrerupătoare automate de omor pentru a vă păstra în siguranță în timp ce faceți streaming.

Ba chiar oferă tunel divizat, oferindu-vă control și flexibilitate asupra site-urilor web pe care le accesați criptate prin VPN. Asta înseamnă că și tu poți răsfoiți pe internet local folosind adresa dvs. IP reală in acelasi timp.

Bucurați-vă de ExpressVPN cu un proces gratuit și Garanție de returnare de 30 de zile. Ai putea chiar economisiți bani la abonament verificând pagina cuponului nostru.

Dacă doriți să citiți mai multe despre ExpressVPN, nu uitați să citiți recenzia noastră.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Începeți să transmiteți fluxul WOW cu ExpressVPN!

2. NordVPN

Urmăriți WOW - Women Of Wrestling Sezonul 2 De oriunde în 2020!

Cu o rețea globală impresionantă și peste 1.880 de servere numai în SUA, veți fi răsfățat pentru alegerea adreselor IP disponibile cu NordVPN.

Viteze ultra rapide și lățime de bandă nelimitată înseamnă că vă puteți baza pe NordVPN pentru a vă asigura că nu pierdeți acele momente importante de lupta.

Este Tehnologia SmartPlay face ca ocolirea geo-restricțiilor să devină o sarcină fără probleme. Un singur clic te duce la Sling TV pentru a te transmite în streaming în cel mai scurt timp.

NordVPN oferă, de asemenea, cele mai bune în ceea ce privește măsurile de securitate Criptare AES pe 256 biți, A politica fără jurnale, si un comutator de omor automat, pentru a vă păstra locația și datele private.

Puteți chiar configurați NordVPN pe până la 6 dispozitive pentru a viziona oriunde te-ai afla, cu orice dispozitiv ai acces.

Cu confidențialitate, securitate și cea mai bună calitate a streamingului într-unul singur, NordVPN este o alegere populară printre utilizatori.

Încercați-l pentru dvs. cu un proces gratuit și Garanție de returnare de 30 de zile, și economiseste bani cu codul nostru promoțional.

NordVPN poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Începeți fluxul WOW cu NordVPN!

3. CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

Dacă urmați o configurație ușoară, atunci CyberGhost ar putea fi VPN-ul potrivit pentru dvs. Cu al ei; cu al lui interfață ușor de utilizat și pași cu un singur clic, este o alegere populară printre utilizatori, în special cei noi în utilizarea VPN-urilor.

Oferte CyberGhost 5.000 de servere în 112 locații, inclusiv SUA. Cu toate acestea, nu este nevoie să alegeți din listă, așa cum va fi CyberGhost automat veți găsi cel mai rapid server. Selectați Sling TV ca platformă de streaming aleasă și veți urmări WOW în cel mai scurt timp.

Securitate maximă măsurile mențin ascunsă adresa dvs. IP și datele dvs. departe de orice terți sau hackeri. De asemenea, puteți beneficia de o politica fără jurnale, blocant de reclame încorporat, și opțional Server NoSpy, pentru experiența finală, sigură de streaming.

Tu vei fi protejat automat de fiecare dată când vă conectați la o rețea publică nouă sau wi-fi, deci nu trebuie să vă faceți griji dacă sunteți acasă, călătoriți sau vă îndreptați către cafeneaua locală.

Cu Garanție de returnare de 45 de zile, CyberGhost oferă și un pachet generos. Încercați proba gratuită de 24 de ore și folosiți cuponul nostru pentru economisiți bani la abonament.

CyberGhost poate debloca:

 • Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN, Sling TV și altele, folosind un profil de streaming dedicat cu servere optimizate.

Suporta torrenting:

 • Da, profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Începeți fluxul WOW cu CyberGhost!

rezumat

Folosind o VPN, puteți să evitați restricțiile geografice și bucurați-vă de WOW la Sling TV oriunde v-ați afla.

În plus, cu un VPN, veți rămâne asigurați-vă de fiecare dată când faceți flux, și nu este nevoie să vă faceți griji pentru ca datele dvs. să fie vândute sau filtrate către altcineva. În plus, cele mai bune servere vă oferă viteze mai mari disponibil pentru a nu pierde nimic.

ExpressVPN este al nostru recomandare de top pentru streaming WOW pe Sling TV, datorită acesteia viteze fulgere rapide și capacități impresionante de deblocare.

Lectură ulterioară

Nu puteți alege între ExpressVPN și NordVPN? Citiți comparația noastră pentru ambele VPN-uri pentru a vă ajuta să decideți.

Dacă vă întrebați cum să accesați Netflix, precum și Sling TV cu VPN, citiți ghidul nostru despre cele mai bune VPN-uri pentru Netflix.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me