Urmăriți SonyLIV Online de oriunde | Hack Streaming ușor în 2020


Vrei să fii la curent cu #LoveBytes sau Sinhasan Battisi?

Ambele emisiuni (și multe altele) sunt pe SonyLIV. Dar dacă locuiești în afara Indiei, nu vei putea să te afli la acest canal TV de internet plin de blocaje.

Adică, dacă nu utilizați un VPN.

SonyLIV își geoblocează conținutul în afara Indiei. Chiar dacă plătiți pentru un cont premium și sunteți plecat temporar din țară, nu veți putea accesa fluxurile Sony LIV. În schimb, veți vedea un mesaj de genul: „SonyLIV nu este disponibil în geografia dvs.”

Un VPN poate evita aceste geo-restricții, pentru a putea transmite fluxul SonyLIV de oriunde în lume. Citiți mai departe pentru a afla cum funcționează VPN-urile, cum le puteți utiliza pentru a debloca SonyLIV și care este cel mai bun VPN pentru streaming.

Cum să urmăriți SonyLIV de oriunde: Ghid rapid

 1. Găsiți un VPN care are servere din India. NordVPN are peste 20 și este al nostru alegerea de top pentru streaming.
 2. descarca si instaleaza VPN-ul dvs..
 3. Conectați-vă la un server din India.
 4. Mergeți pe site-ul SonyLIV și bucurați-vă!

Urmăriți SonyLIV acum!

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări SonyLIV

Doar încercați să vizionați SonyLIV de oriunde în afara Indiei, și veți vedea de ce imediat. Vei găsi asta v-ați blocat vizionarea aproape tot conținutul său.

Dar cum știe site-ul de streaming unde te afli?

Când vizitați site-ul web SonyLIV, acesta detectează locația dvs. folosind adresa dvs. IP. Dacă vede că adresa dvs. IP nu este legată de un server din India, vă va bloca.

Pentru a evita acest lucru, trebuie să face să pară că accesați SonyLIV din India, care este locul unde vine un VPN.

Un VPN maschează adevărata dvs. adresă IP prin redirecționarea traficului dvs. prin unul dintre numeroasele sale servere private. Site-urile pe care le vizitați vor vedea doar adresa IP a serverului VPN - în acest caz, în India. SonyLIV va crede că vedeți din India și deblochează imediat tot conținutul său.

Acest lucru nu este tot ce poate face un VPN

VPN-uri de asemenea criptați-vă traficul pe măsură ce acestea le reorganizează, trimiterea și primirea datelor dvs. printr-un tunel securizat.

Aceasta înseamnă că nimeni nu vă va putea monitoriza pe măsură ce navigați. Rețelele de socializare nu vă vor putea urmări mișcările online, iar companiile de publicitate nu vă vor putea colecta datele.

Desigur, nu sunt doar companiile legitime care vă spionează online. Hackerii și alți actori răuvoitori vor fi și ei blocat să vă intercepteze traficul. Acest lucru este util mai ales dacă utilizați rețele nesecurizate precum wi-fi public într-o cafenea sau în hotelul tău.

5 cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea SonyLIV

1. NordVPN

Dispozitive NordVPN

NordVPN nu este doar alegerea noastră de top pentru streaming, ci este și a noastră VPN-ul preferat al recenzorilor în general. Servere optimizate în flux întâlni Tehnologia SmartPlay pentru a vă garanta vizualizarea ușoară, neîntreruptă.

Acest VPN are o rețea extinsă cu mai mult de 20 de servere din India. De asemenea are capacități spectaculoase de deblocare- mare pentru vizionarea SonyLIV.

securitatea pe care o oferă este etanșă, cu criptare de grad militar, dublă VPN, protecție împotriva scurgerii DNS, două întrerupătoare de ucidere și un CyberSec inovator funcție malware și de blocare a anunțurilor.

NordVPN vă permite să conectați 6 dispozitive simultan. Încercați-l pentru dvs. cu un 30 de zile, banii inapoi garantat.

NordVPN poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Urmăriți SonyLIV cu NordVPN!

2. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

Cu serverele sale indiene și viteza rapidă a fulgerului, ExpressVPN este o opțiune excelentă pentru vizionarea SonyLIV. Este de fapt cel mai rapid VPN pe care l-am putea găsi, ceea ce este o veste foarte bună dacă doriți streaming rapid fără tamponare constantă.

ExpressVPN oferă o gamă completă de opțiuni impresionante de securitate pe care le puteți configura la nevoile dvs., dacă doriți, cum ar fi un varietate de protocoale sigure. In orice caz, veți fi protejat prin criptare AES de 256 biți, tunel split, un comutator de ucidere și protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerii.

Veți putea transmite SonyLIV până la 5 dispozitive sub licență. Vedeți ce părere au utilizatorii adevărați despre ExpressVPN sau vă puteți gândi cu o 30 de zile, garanție de returnare a banilor.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Urmăriți SonyLIV cu ExpressVPN!

3. CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

CyberGhost este perfect pentru streaming. Are profiluri de streaming dedicate și vă va conecta automat la cel mai bun server pentru vizionarea SonyLIV. Oferă viteze suficient de fiabile pentru streaming, în timp ce sunt mai puțin scump decât unele dintre celelalte recomandări ale noastre.

Acest VPN este de asemenea extrem de sigur. Datele dvs. vor fi protejate de criptare de grad militar, de un comutator automat de omor și de o politică strictă cu jurnalul zero. Chiar te vei bucura de anunț încorporat, malware și urmărire blocantă.

Cel mai bun dintre toate, CyberGhost vă oferă mult timp pentru a-l testa înainte de a vă angaja la o plată. Vă veți bucura de Proces gratuit 24 de ore și un imens, 45 de zile, banii inapoi garantat. Nu este de mirare că CyberGhost primește recenzii atât de bune.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Urmăriți SonyLIV cu CyberGhost!

4. Surfshark

Dispozitive Surfhark

Dacă nu sunteți prea îngrijorat cu privire la viteze super rapide și doriți doar o modalitate ieftină de a transmite SonyLIV, alegeți Surfshark. Acest VPN favorabil bugetului este apreciat pentru că oferă o valoare accesibilă.

Surfshark este excelent pentru streaming. Funcția sa Quick Connect va vă conectează automat la cel mai rapid server în India, iar vitezele sunt rapid și de încredere suficient pentru o vizionare ușoară.

Acest VPN oferă mai multe caracteristici utile împreună cu sale securitate de grad militar. Ne place în mod special CleanWeb-ul încorporat malware, anunțuri, urmărire și blocant de phishing.

Cel mai bun dintre toate, Surfshark oferă tuturor utilizatorilor conexiuni simultane nelimitate. Puteți începe acum cu un 30 de zile, banii inapoi garantat.

Surfshark poate debloca:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video și altele.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

Surfshark funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome și Firefox.

Urmăriți SonyLIV cu Surfshark!

5. PrivateVPN

Dispozitive PrivateVPN

Utilizatorii reali ai PrivateVPN o descriu ca fiind sigur și ușor de folosit. În ciuda simplității sale, acest VPN oferă un serviciu excelent pentru spectatorii care doresc să transmită fluxuri SonyLIV.

Vitezele sale sunt rapide și constante și are profiluri de streaming dedicate pentru fiecare țară. Caracteristicile sale de securitate includ Criptare AES pe 256 biți, protocoale sigure, și Protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6.

PrivateVPN nu necesită nicio configurație complicată - alege doar un server în India și ești bine să mergi.

Luați tot timpul necesar pentru a-l testa cu un Proces gratuit de 7 zile și a 30 de zile, garanție de returnare a banilor.

PrivateVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P; lista serverelor optimizate P2P disponibile prin aplicație.

PrivateVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android și iOS.

Urmăriți SonyLIV cu PrivateVPN!

Rezumat și lectură ulterioară

Obțineți un VPN fiabil și veți putea transmite SonyLIV în conținutul inimii voastre. Amintiți-vă doar să alegeți unul cu viteze fulgere rapide, securitate bună și o mulțime de servere din India. Cu toate acestea, recomandarea noastră de top este NordVPN.

Îți place sunetul alegerii noastre numărul unu? Iată un hack secret pentru a scoate bani din NordVPN.

Economisiți bani pentru orice serviciu alegeți cu ofertele și ofertele noastre VPN de top.

Dacă doriți să aflați mai multe despre deblocarea restricțiilor la streamingul de conținut, citiți ghidul nostru de geoblocare.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me