Urmăriți Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 online GRATUIT de oriunde


Jocurile Olimpice de iarnă sunt aproape aici!

Jocurile Olimpice de Iarnă din 2018 de la PyeongChang sunt sigure că induc adrenalina, deoarece sportivii din 100 de națiuni se reunesc în Coreea de Sud între 9 și 25 februarie pentru a participa la 102 evenimente.

Așadar, cum poți urmări în direct Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 din PyeongChang, indiferent unde te afli?

Au dispărut zilele în care singura modalitate de a urmări Olimpiada a fost prin abonamente prin cablu. Astăzi, Transmiterea continuă în continuu vă permite să vă generați echipele și să capturați fiecare sport.

Cu toate acestea, principala problemă cu streaming-ul live este geo-blocurile, care limitați accesul la conținutul pe care doriți să îl vizualizați.

Care este cel mai bun mod de a urmări Olimpiada PyeongChang fără întreruperi?

În cele ce urmează sunt prezentate cele mai eficiente trei moduri de a ocoli geo-restricțiile, astfel încât să puteți trece direct la acțiune. (Derulați în jos pentru a vedea opțiunea gratuită.)

Un VPN vă va permite să accesați cele mai bune competiții

Toate cele trei metode de transmitere a Jocurilor Olimpice de Iarnă recomandate aici necesită o rețea virtuală virtuală (VPN) bună și solidă.

Un VPN vă oferă siguranța și confidențialitatea pentru a urmări toate sporturile preferate în direct și fără cablu.

Un client VPN funcționează prin criptarea conexiunii dvs. la un server de la distanță, ascunzând adresa dvs. IP reală și înlocuind-o cu un IP din locația serverului îndepărtat.

Făcându-l să pară că adresa dvs. IP se află într-o altă țară, un VPN vă permite să ocoliți firewall-urile și cenzura pentru a accesa conținut din orice țară dorită.. (Puteți citi mai multe despre modul în care funcționează un VPN aici.)

Acestea sunt cele mai bune VPN-uri pentru a urmări Jocurile Olimpice

1. ExpressVPN

2. CyberGhost

3. IPVanish

4. Încredere.Zone

Iată 3 moduri prin care poți urmări Olimpiada ORICE

1. Stream olimpiada pe NBC

Urmăriți Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 online GRATUIT de oriunde

In Statele Unite ale Americii, NBC obține drepturile de difuzare oficială a jocurilor din 2018.

Telespectatorii își pot transmite în direct sporturile preferate la TV și online, prin intermediul portalului nbcolympic.com.

Cu peste 4.000 de ore de acoperire gratuită, NBC este o alegere excelentă pentru vizionarea Jocurilor de iarnă.

Există un singur avertisment - pentru a transmite un flux live pe NBC - trebuie să verificați detaliile furnizorului de cablu din SUA.

Dacă nu sunteți rezident din SUA, în mod evident nu există nicio modalitate de a furniza aceste detalii. Deci, care este următorul recurs? Sling TV!

Sling TV este un serviciu de abonament la cerere, care vă permite să vizionați canale TV precum NBC, ESPN, Fox și altele online.
Streamingul NBC prin Sling TV elimină necesitatea unui abonament prin cablu, dar este disponibil numai în SUA și ai nevoie de un card de credit american pentru a-l plăti.

Dacă nu aveți un card de credit din SUA, puteți plăti pentru Sling TV folosind un card cadou PayPal. Acest articol vă va arăta cum se poate face pas cu pas.

2. Urmăriți Jocurile Olimpice pe Eurosport

Urmăriți Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 online GRATUIT de oriunde

Pentru spectatorii din Europa, Eurosport este emițătorul oficial al Jocurilor Olimpice din 2018 până în 2024.

Eurosport este unul dintre cele mai bune și mai fiabile moduri de a transmite în flux acțiunea olimpică din PyeongChang. Deși acest canal premium nu este gratuit, cu siguranță este accesibil.

Eurosport iese ca un pretendent puternic deoarece nu trebuie să sari o mulțime de obstacole pentru a curge.

Nu există planuri de abonament lung (puteți alege un plan de o lună) și există mai multe modalități convenabile de plată a serviciului (MasterCard, carduri de credit American Express, Visa și PayPal), chiar dacă sunteți în afara Europei.

Eurosport oferă o calitate a producției, o acoperire și o fiabilitate în streaming, ceea ce îl face modalitatea perfectă de a urmări Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 oriunde te-ai afla.

Dacă locuiți în afara Europei, veți avea nevoie de un VPN solid pentru a transmite un flux pe site-ul web al Eurosport Player. Iată cum:

  1. Înscrieți-vă și descărcați VPN-ul preferat
  2. Conectați-vă la un server situat în Europa, de preferință în Marea Britanie sau Irlanda
  3. Accesați site-ul Eurosport, faceți clic pe meniul derulant din stânga, apoi selectați Jocurile Olimpice din pagina All Sports. Aceasta vă va duce direct la pagina Jocurilor Olimpice de Iarnă 2018 de unde puteți selecta sporturile pe care doriți să le transmiteți.

Înainte de a putea urmări orice conținut pe Eurosport, vi se va cere să vă abonați la acest serviciu.

Faceți clic pe butonul abonament, alegeți un abonament lunar și oferiți-vă informațiile. Esti gata!

3. Stream Olimpiada pe BBC iPlayer

Urmăriți Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 online GRATUIT de oriunde

Canalul de radiodifuziune britanic (BBC) oferă o acoperire în direct excelentă a evenimentelor sportive populare.

Dacă sunteți în afara Regatului Unit, transmisia în direct prin BBC iPlayer este imposibilă dacă nu utilizați un VPN foarte bun. BBC a devenit foarte eficientă la blocarea a numeroase adrese IP provenite de la serviciile VPN.

Iată cum puteți accesa iPlayer printr-un VPN:

  1. Înscrieți-vă și descărcați VPN-ul preferat
  2. Conectați VPN la un server din Marea Britanie
  3. Navigați pe site-ul BBC iPlayer pentru a începe difuzarea

Deși iPlayer este gratuit și conectarea nu este necesară, trebuie să plătiți pentru o licență TV britanică pentru a accesa conținutul fără restricții.

Dacă nu locuiești în Marea Britanie, trebuie să ai un prieten cu licență TV în Marea Britanie al cărui cont îl poți folosi împreună cu clientul VPN.

Fiecare dintre cele trei opțiuni de mai sus pentru a urmări Jocurile Olimpice PyeongChang are pro și contra. Cu toate acestea, un lucru este sigur - Ai nevoie de un VPN solid. Asigurați-vă că utilizați un VPN de încredere cu oricare dintre metode și veți putea urmări Olimpiada fără nicio problemă.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me