Urmăriți FOX Online de oriunde în 2020 | Hack rapid, sigur și ușor


Canalul online FOX, FOX ACUM, este încărcat cu sitcom-uri, drame FX, sport și filme. Indiferent dacă vă place să vizionați Family Guy, Empire sau Beat Shazam, rețeaua este un element fundamental în majoritatea gospodăriilor americane.

Cu toate acestea, atunci când călătoriți în afara statelor, ați întâmpinat o problemă. FOX își geoblocează conținutul în afara SUA pentru a preveni transmiterea de către spectatorii non-americani a fluxurilor.

Singura cale de a vizionați FOX de oriunde în lume este cu un VPN; VPN-urile pot ocoli geo-restricțiile și deblochează conținutul FOX.

Cum să urmăriți FOX de oriunde: Ghid rapid

 1. Alegeți un VPN cu servere din SUA. Credem că NordVPN este cel mai bun pentru streaming FOX.
 2. Descărcați și instalați VPN.
 3. Conectați-vă la un server din SUA.
 4. Mergeți pe site-ul FOX și începeți să transmiteți fluxul!

Urmăriți FOX Acum!

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări FOX

Datorită restricțiilor de licențiere, numai spectatorii din Statele Unite au voie să transmită FOX ACUM. FOX pune geo-restricții asupra conținutului său pentru a împiedica pe oricine să se afle în afara SUA să aibă acces.

Acest lucru poate fi frustrant dacă călătoriți în afara Americii și doriți să fiți la curent cu spectacolele pe care le vizionați acasă.

Un VPN vă poate ajuta să rezolvați această problemă. VPN-urile pot ocoli geo-restricțiile și debloca conținutul. Ei fac acest lucru geo-spoofing locația ta.

FOX stabilește locul în care vă bazați pe adresa dvs. IP. Când vă conectați la un VPN, traficul dvs. este redirecționat printr-un server VPN într-o altă locație - în acest caz, SUA. Când accesați FOX printr-un VPN, adevărata dvs. adresă IP va fi ascunsă, iar site-ul de streaming va vedea una dintre adresele IP ale furnizorului VPN în SUA.

Nu trebuie decât să faci conectați-vă la un server VPN din SUA, și puteți păcăli FOX să creadă că este locul unde vă aflați.

Acest lucru nu este tot ce poate face un VPN

Când o VPN îți redirecționează traficul, o face prin intermediul unui tunel criptat. Aceasta înseamnă că nu numai că adresa dvs. IP este ascunsă, ci și datele dvs. sunt, de asemenea, păstrate complet private.

Când nu sunteți protejați, terți precum agențiile guvernamentale, furnizorii de servicii de internet (ISP), companiile de publicitate și chiar hackerii pot urmăriți-vă în jurul internetului. Utilizarea unui VPN te protejează de urmărire, monitorizare, hacking și phishing.

Împiedicarea ISP de a vă monitoriza comportamentul online poate fi utilă în special pentru streaming. Unele ISP-uri îți accelerează viteza dacă cred că utilizați prea multă lățime de bandă. Un VPN va împiedicați ISP-ul dvs. să vă detecteze obiceiurile de streaming, ceea ce face mai puțin probabil să încetiniți conexiunea.

Unele dintre cele mai bune oferte VPN blocaje integrate de reclame și malware, care protejează dispozitivul dvs. de toate tipurile de software rău intenționat de la viruși la spyware, ca să nu mai vorbim de fete pop-up enervante în timpul emisiunii preferate.

5 cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea FOX

1. NordVPN

Dispozitive NordVPN

NordVPN are mai mult de 1.800 de servere din SUA, devenind VPN-ul nostru cel mai recomandat pentru streaming FOX. De asemenea are servere optimizate în streaming și DNS speciale SmartPlay, care te conectează automat la cel mai bun server pentru deblocarea FOX.

NordVPN este complet securizat, cu criptare de grad militar, VPN dublu, două întrerupătoare de ucidere, protecție împotriva scurgerilor DNS și o politică etanșă fără jurnal. Programele malware și anunțurile sunt blocate prin funcția CyberSec.

Veți putea să transmiteți fluxul FOX de-a lungul 6 dispozitive simultan. Încercați-l fără riscuri cu un 30 de zile, garanție de returnare a banilor.

NordVPN poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, sunt disponibile servere de specialitate P2P.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. Este compatibil și cu routerele.

Urmăriți FOX cu NordVPN!

2. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

Viteza VPN joacă un rol imens în streamingul neîntrerupt, așa că este o veste bună ExpressVPN este cel mai rapid VPN că am fost testate.

Are servere din întreaga SUA, deci nu veți avea nicio problemă să deblocați FOX. Este de asemenea foarte sigur, cu criptare AES pe 256 biți, un comutator de oprire opțional, protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerilor și o politică de încredere fără jurnaluri.

ExpressVPN este bine revizuit pentru opțiunile sale personalizabile și viteza rapidă a fulgerului. Încearcă 5 dispozitive cu 30 de zile, garanție de returnare a banilor.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Urmăriți FOX cu ExpressVPN!

3. CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

CyberGhost are aproape 800 de servere în toate statele și poate debloca FOX ușor. Ofera profiluri de streaming dedicate care vă conectează automat la cel mai bun server pentru a transmite canalul ales. Vitezele sunt rapide și fiabile suficient pentru un flux lin.

Acest VPN este de asemenea bine echipat pentru securitate. Caracteristicile includ criptarea de grad militar, un comutator automat de ucidere și o politică strictă pentru jurnalele zero. Blocante încorporate opriți anunțurile, programele malware și urmărirea.

Nu numai că CyberGhost oferă 7 conexiuni simultane, dar vă oferă, de asemenea, un proces gratuit de 24 de ore și 30 de zile, returnare de bani garanție. Nu este de mirare că utilizatorii reali sunt atât de mulțumiți de acest VPN.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da; profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome.

Urmăriți FOX cu CyberGhost!

4. Surfshark

Dispozitive Surfhark

Dacă găsiți unele dintre VPN-urile premium mai puțin costisitoare, Surfshark este foarte apreciat ca fiind alternativă accesibilă.

Acest VPN are servere pe mai mult de 20 de state, ceea ce face excelent pentru deblocarea FOX. Oferă viteze care sunt rapide și fiabile suficient pentru o transmisie bună. Tehnologie QuickConnect vă duce automat la cel mai rapid server disponibil în locația aleasă.

Protecție împotriva scurgerilor DNS, criptare AES pe 256 biți, un comutator de omor automat în toate aplicațiile și o politica fără jurnale vă va păstra securitatea datelor. Alte caracteristici utile includ CleanWeb pentru blocarea malware și reclame.

Cel mai bun dintre toate, Surfshark vă oferă conexiuni nelimitate la dispozitiv sub un singur profil.

Aflați cum puteți obține un proces gratuit Surfshark sau încercați-l fără riscuri cu un 30 de zile, garanție de returnare a banilor.

Surfshark poate debloca:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video și altele.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

Surfshark funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome și Firefox.

Urmăriți FOX cu Surfshark!

5. PrivateVPN

Dispozitive PrivateVPN

PrivateVPN este adesea lăudat pentru că este o VPN simplă și ușor de utilizat, ideală pentru începători. Profiluri de streaming dedicate ușurați vizionarea FOX, chiar dacă nu sunteți obișnuit cu VPN-urile. Viteze bune și conexiune fiabilă completează lista motivelor pentru care PrivateVPN este excelent pentru streaming.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la configurarea unor setări complexe de securitate; toate funcțiile de securitate sunt prestabilite, inclusiv criptare de grad militar și protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerii.

Puteți testa PrivateVPN în toate 6 dispozitive cu Proces gratuit de 7 zile și a 30 de zile, garanție de returnare a banilor.

PrivateVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P; lista serverelor optimizate P2P disponibile prin aplicație.

PrivateVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android și iOS.

Urmăriți FOX cu PrivateVPN!

Rezumat și lectură ulterioară

FOX are o mulțime de emisiuni populare, așa că sunt șanse să fii agățat de cel puțin unul dintre ele. De ce să nu poți urmări, doar din cauza locației tale? Răspunsul este că nu ar trebui să fii și, din fericire, o VPN precum NordVPN te va ajuta să te ocolesti cu geoblocuri frustrante.

Sunteți gata să începeți? Consultați ghidul nostru de revendicare a procesului dvs. gratuit NordVPN și asigurați-vă că folosiți codul nostru de reducere NordVPN.

Treceți dincolo de FOX cu ghidul nostru pentru deblocarea Netflix SUA.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me