Urmăriți Dancing With the Stars, sezonul 28 – de oriunde în 2020!


Încearcă pantofii de dans, Dancing With the Stars revine pentru sezonul 28. Difuzarea pe ABC, cei fără abonament la cablu pot transmite Dancing With the Stars pe Hulu.

in orice caz, Hulu este disponibil numai pentru utilizatorii din Statele Unite. Dacă locuiești în afara SUA, o vei face ai nevoie de un VPN pentru a accesa serviciul de streaming și a urmări Dancing With the Stars.

Citiți mai departe pentru a învăța cum să folosești un VPN pentru a urmări Dancing With the Stars - Sezonul 28 de oriunde în lume și cele mai bune servicii premium pentru accesarea Hulu.

Ghid rapid - Cum să urmăriți dansul cu stelele Sezonul 28 de pe Hulu

 1. Alegeți un VPN solid. Vă recomandăm NordVPN, deoarece oferă viteze rapide și securitate robustă, plus că are o rețea mare de servere americane.
 2. Descărcați și instalați software-ul VPN.
 3. Conectați-vă la un server din SUA.
 4. Conectați-vă la Hulu și începe să transmite streaming sezonul 28 din Dancing With the Stars.

Începeți să difuzați dansul cu stelele acum!

Cum să vă înscrieți la Hulu de oriunde

Hulu este exclusiv celor din SUA. Prin urmare, este necesar ca utilizatorii să se înregistreze cu o adresă americană și un card de credit. Cu toate acestea, există un o modalitate ușoară de a vă înscrie la Hulu fără acreditări din SUA.

 1. Mergeți la MyGiftCardSupply și achiziționați un card cadou Hulu.
 2. Urmând instrucțiunile, aplicați soldul cardului cadou în contul tău Hulu.
 3. Conectați-vă și începeți să transmiteți fluxul Dancing With the Stars!

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări dansul cu stelele

Geo-restricțiile blochează accesul la Hulu și Dancing With the Stars dacă nu aveți o adresă IP a SUA.

A VPN maschează adresa dvs. IP reală și vă tunelează traficul printr-un server dintr-o țară pe care o alegeți. Utilizați o VPN pentru a vă conecta la un server din SUA și vi s-a oferit o adresă IP a SUA, care poate depăși restricțiile geografice ale lui Hulu.

Serviciile de streaming populare precum Hulu au pus la dispoziție măsuri pentru a împiedica utilizatorii să treacă peste geoblocurile sale cu VPN-uri.

Prin interacțiunea cu o bază de date masivă de adrese IP VPN cunoscute, Software-ul Hulu anti-VPN poate detecta dacă adresa dvs. IP VPN se potrivește cu una din baza de date. Dacă descoperă un meci, Hulu vă va bloca automat.

Nu toate VPN-urile pot ocoli atât software anti-VPN, cât și geoblocuri. Doar serviciile premium vor avea fiabilitatea care vă permite să transmiteți fluxul Dancing With the Stars prin Hulu.

Ei pot face asta așa cum au rețele impresionante de servere de mare viteză cu adrese IP actualizate în mod regulat.

Cu cât sunt mai multe servere americane și adrese IP americane pe care le are o VPN, cu atât are șanse mai mari să ocolească Geoblocurile Hulu și tehnologia anti-VPN.

VPN-urile solide își rotesc în mod regulat adresele IP, care împiedică Hulu să detecteze că utilizați un VPN.

Dacă împărtășiți contul Hulu cu membrii familiei, veți dori să căutați un VPN care să vă ofere conexiuni simultane multiple. În acest fel, toți cei care folosesc contul se pot aburi în același timp.

Acest lucru nu este tot ce poate face un VPN

Posibilitatea de a viziona conținut geore-restricționat este un beneficiu semnificativ. Dar există mult mai multe lucruri pe care le poate face VPN.

De asemenea, un VPN de calitate protejează datele dvs. sensibile și anonimatul online.

Activitatea dvs. de internet rămâne privată și securizată prin intermediul criptarea datelor dvs. și ascunderea adresei IP reale. Acest lucru împiedică furnizorul de servicii de internet (ISP), agenții de publicitate vizați și alți terți să vă urmărească activitatea online. De asemenea, te ține în siguranță de hackeri sau urmăritori care poate încerca să-ți fure identitatea.

Chiar și atunci când este conectat la rețele wi-fi publice nesigure, Criptare AES pe 256 biți păstrează-ți informații sensibile sigure și private.

Cele mai bune 3 VPN-uri pentru vizionarea dansului cu vedetele

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

NordVPN este alegerea noastră de top pentru a transmite Dancing With the Stars. Deblocarea Hulu nu este o problemă datorită unui rețea impresionantă din SUA cu peste 1.800 de servere. În plus, viteze mari și o conexiune stabilă permit o transmitere lină fără întârziere sau buffering.

Persoanele care conștientizează confidențialitatea pot conta pe NordVPN pentru a păstra securitatea datelor lor sensibile. Funcții de securitate robuste, inclusiv criptare de grad militar, dublă VPN și suport pentru OpenVPN, asigurați-vă că datele dvs. nu cad în mâinile greșite. Sunteți protejat în continuare de o politica de jurnal zero și două switch-uri diferite de ucidere.

Echilibrul de viteză și securitate al NordVPN îl face un serviciu popular printre utilizatori. Vedeți despre ce problemă este pentru tine cu un Garanție de restituire fără 30 de zile fără riscuri.

NordVPN poate debloca:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video și Sling TV.

Suporta torrenting:

 • Da, serverele de specialitate P2P sunt disponibile.

NordVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, este compatibil cu multe routere.

Urmăriți dansând cu stelele cu NordVPN!

2. ExpressVPN

Urmăriți Dancing With the Stars, sezonul 28 - de oriunde în 2020!

ExpressVPN este neînvins când vine vorba de viteză, și cu o lățime de bandă nelimitată și abilități de deblocare dovedite, este un VPN excelent pentru streaming. Fără întârziere, fără încărcare continuă și fără tamponare.

Criptare de grad militar vă protejează datele și confidențialitatea. Aplicațiile fără scurgeri, un comutator automat de omor și politica fără jurnaluri împiedică informațiile dvs. sensibile să cadă în mâinile greșite.

O rețea mare de servere de servere din SUA poate depășiți cele mai dure dintre geoblocuri și software anti-VPN, așa că nu veți rata niciodată un singur episod din Dancing With the Stars. Dacă aveți probleme, serviciu pentru clienți live chat 24/7 live poate rezolva probleme.

Utilizatorii ExpressVPN găsesc Funcție Split Tunneling util, deoarece vă permite să accesați conținut global și local în același timp. Aceasta înseamnă că puteți transmite fluxul Dancing With the Stars, în timp ce verificați e-mailuri locale etc. Încercați acest lucru și toate celelalte caracteristici de calitate ale ExpressVPN cu un Perioada de rambursare de 30 de zile.

ExpressVPN poate debloca:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN și BBC iPlayer.

Suporta torrenting:

 • Da, toate serverele acceptă activitatea P2P.

ExpressVPN funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome și Firefox. De asemenea, oferă o aplicație pentru utilizarea cu anumite routere.

Urmăriți dansul cu stelele cu ExpressVPN!

3. CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

CyberGhost este un alt serviciu premium care oferă streaming fără probleme. Servere dedicate de mare viteză pentru o varietate de servicii de streaming, inclusiv Hulu, locațiile serverului din SUA și puteri de deblocare decente.

Un VPN minunat pentru începători, CyberGhost are o interfață ușor de utilizat și o simplă configurare cu un singur clic. Asistența clienților experți este disponibilă 24/7 prin chat live dacă aveți probleme în configurarea conexiunii.

Un VPN stabil și sigur, CyberGhost are toate caracteristicile de securitate pentru streaming în siguranță, inclusiv criptare solidă, aplicații rezistente la scurgeri, politică strictă de jurnal zero și un comutator automat de omor.

Credem că CyberGhost face o treabă excelentă și că utilizatorii sunt de acord. Nu ne luați cuvântul pentru asta, a Garanție de returnare de 45 de zile îți oferă mult timp pentru a încerca singur acest VPN de încredere.

CyberGhost poate debloca:

 • Profil dedicat de streaming cu servere optimizate pentru: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN și altele.

Suporta torrenting:

 • Da, profilul dedicat arată țările și numărul de utilizatori.

CyberGhost funcționează pe aceste dispozitive:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux și Chrome

Urmăriți dansul cu stelele cu CyberGhost!

Rezumat și lectură ulterioară

Cu VPN vă puteți conecta la un server din SUA pentru a vă oferi adresa IP a SUA, trebuie să accesați Hulu și să transmiteți fluxul Dancing With the Stars - Sezonul 28.

Recomandarea noastră # 1 pentru vizionarea Dancing With the Stars de oriunde este NordVPN. Serviciul premium are echilibrul ideal de viteză și securitate pentru streaming-ul fără probleme prin Hulu.

Vă recomandăm să utilizați un VPN de fiecare dată când accesați online pentru a vă proteja datele sensibile și pentru a împiedica ISP-ul dvs. sau alți terți să vă urmărească activitatea pe internet.

Lectură ulterioară

 • Dacă doriți să aflați mai multe despre VPN-uri și de ce aveți nevoie de una pentru a accesa Hulu. Consultați ghidul nostru VPN pentru noi.
 • Acum că știți cum să deblocați Hulu, aflați cum să accesați Netflix de oriunde.
 • Nu ești destul de gata să sari într-un VPN plătit? Aruncați o privire la cele mai bune opțiuni gratuite pentru Google Chrome.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me