Urmăriți Australian Open Online de oriunde în 2020


Ești pregătit pentru startul primului campionat de Grand Slam al noului an? Așteptarea s-a încheiat pentru a vedea ce este mai bun în tenis la Melbourne la 2020 Australian Open. Lumea vrea să știe care va lua prima coroană majoră din noul sezon.

Meciurile sunt prea mari și prea importante de ratat. Dar esti riscă să lipsească acest eveniment interesant dacă sunteți în afara țării în timpul turneului. crainic geo-restricțiile vă vor bloca accesul. 

Există o modalitate de a evita restricțiile geografice: cu un VPN. Utilizați un VPN pentru a transmite fluxul Australian Open și puteți alege propria locație virtuală pentru a face să pară ca și cum ai fi într-o altă țară. Utilizarea unui VPN este simplă și este necesară doar câteva minute pentru configurare.

În calitate de fan sportiv, am cercetat mai multe VPN-uri pentru difuzarea sporturilor și, după ce am verificat câteva, am constatat că NordVPN este cea mai bună alegere pentru vizionarea tenisului.

Ghidul meu rapid vă arată cum să utilizați un VPN pentru vezi cel mai bun tenis de pe pământ în perioada 20 ianuarie - 2 februarie.

Aruncați o privire la celelalte recomandări ale VPN pentru streaming-ul Australian Open.

Urmăriți Australian Open Now!

Scurt la timp? Ghid rapid - Urmăriți difuzarea Australiei pe canalul 9

 1. Alegeți un VPN care are servere în Australia. sugerez NordVPN pentru capacitatea sa de a ocoli geoblocurile și pentru rețeaua sa de mare viteză.
 2. Înscrieți-vă la VPN, descărcați-l pe dispozitivul dvs., apoi selectați un server din Australia.
 3. Accesați www.9now.com.au și înregistrați-vă.
 4. Când este timpul pentru primul meci, conectați-vă și bucurați-vă!

Urmăriți Australian Open Now!

Ghid rapid - Urmăriți transmisia austriacă pe Servus TV

 1. Selectați un VPN de mare viteză cu servere în Austria. NordVPN este recomandarea mea pentru vitezele sale super-înalte și nu are probleme de a trece prin conținut geo-restricționat.
 2. Descărcați și instalați VPN și apoi deschideți-l pentru a vă conecta la un server din Austria.
 3. Accesați www.servus.com/tv/jetzt-live/.
 4. Stream turneul!

Urmăriți Australian Open Now!

De ce ai nevoie de un VPN pentru a urmări Australian Open

Chiar după noul an, un nou sezon de tenis aduce primul eveniment important din 2020. Australian Open stabilește tonul pentru un nou an de competiție. Cu toate acestea, puteți transmite în direct turneul doar dacă sunteți în Australia.

Radiodifuzorii își blochează fluxurile, deci utilizatorii din afara țărilor lor nu pot urmări. Ce înseamnă asta dacă vrei să vezi Australian Open? Trebuie să convinge difuzorul că ești în aceeași țară, ceea ce face un VPN.

Când vă conectați la un VPN, alegi țara care acționează ca locația ta. Când site-ul de streaming verifică adresa dvs. IP, acesta vede serverul VPN, nu propriul sistem. Verifică locația pentru adresa IP a serverului, vede că se află în aceeași țară și, voilă, te afli! Transferați întreg turneul de tenis și urmăriți fiecare servire și volei.

3 cele mai bune VPN-uri pentru vizionarea Australian Open

1. NordVPN

Dispozitive NordVPN

Caracteristicile cheie ale NordVPN

 • Funcționează cu: Channel 9 Australia, Servus TV, ESPN, Eurosport, Amazon Prime Video, Sling TV, BBC iPlayer, Hulu, Netflix
 • Compatibil cu: Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome, Firefox, routere
 • Peste 5.500 de servere globale, peste 250 în Australia
 • Viteze de streaming super rapide
 • Funcție SmartPlay pentru accesarea conținutului geoblocat
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Chat disponibil 24/7 în direct

Cel mai rapid VPN pentru streaming, NordVPN este recomandarea mea # 1 pentru vizionarea Australian Open de oriunde. Dintre acestea 5.500+ servere, ai mai mult decât 250 în Australia a alege din.

Cu tehnologia sa unică SmartPlay, sunteți garantat că serverul ales sparge prin geoblocuri și vă oferă acces la turneu. Și este simplu de utilizat. Vă conectați la un server și la stream - nu există configurații complicate.

NordVPN nu vă limitează viteza sau lățimea de bandă, ceea ce înseamnă că tamponarea și încetinirea timpului de încărcare nu vă vor întrerupe fluxul Australian Open. Iar utilizarea acestui VPN premium vă împiedică ISP-ul să vă aglomereze conexiunea. Veți avea întotdeauna o conexiune rapidă și lină la greutățile tenisului.

Vrei să împărtășești VPN-ul tău cu alți fani ai tenisului? Vă puteți conecta până la șase dispozitive o dată cu un singur cont. Dă acces la tenis pentru toată lumea.

Dacă nu sunteți sigur că doriți să angajați pe termen lung în NordVPN, este în regulă. Verificați-l folosind garanția de returnare de 30 de zile și explorează-l complet în luna inițială.

Vrei să afli mai multe? Explorează-ne Recenzie NordVPN pentru a vedea rezultatele complete ale cercetării și testării noastre.

Urmăriți Australian Open Cu NordVPN!

2. ExpressVPN

Dispozitive ExpressVPN

Caracteristicile cheie ale ExpressVPN

 • Funcționează cu: Servus TV, Channel 9 Australia, Eurosport, ESPN, Sling TV, Amazon Prime Video, HBO GO, Netflix, CBC, NBC
 • Compatibil cu: Chrome, iOS, Android TV, Windows, Linux, macOS, Firefox, Android, Safari, routere, console de jocuri
 • 3.000 de servere în toată lumea, 5 locații de server din Australia
 • Viteze excelente pentru transmiterea de sporturi live
 • Garanție de returnare de 30 de zile
 • Suport disponibil prin chat live 24/7

Fantastic pentru ocolind conținutul geoblocat, cu o rețea incredibil de rapidă, ExpressVPN este cea de-a doua recomandare pentru difuzarea sporturilor live.

Ca unul dintre cele mai rapide VPN-uri lățime de bandă nelimitată, nu există nicio întrebare că viteza sa poate ține pasul cu acțiunea Australian Open. Dacă utilizați un dispozitiv Windows sau Mac, aveți acces la un test de viteză încorporat, astfel încât să puteți alege cel mai rapid server pentru a transmite tenis în direct.

Rețeaua largă ExpressVPN acoperă 94 de țări cu peste 3.000 de servere, și în toată Australia, există cinci locații de server. Aveți o mulțime de opțiuni de server atunci când vă conectați pentru a transmite cel mai bine în tenisul profesionist.

Aveți mai multe dispozitive pe care doriți să le utilizați pentru a urmări meciurile de tenis? Nici o problema. Un singur abonament ExpressVPN vă permite cinci conexiuni simultane la dispozitive.

Puteți încerca ExpressVPN fără riscuri în timpul Australian Open atunci când profitați garanția de returnare de 30 de zile. După terminarea turneului, puteți obține o rambursare completă. Dar când experimentați toate caracteristicile sale, este posibil să o iubești.

Urmăriți Australian Open cu ExpressVPN!

3. CyberGhost

Dispozitive CyberGhost

Caracteristicile cheie ale CyberGhost

 • Funcționează cu: Channel 9 Australia, Servus TV, ESPN, Eurosport, Sling TV, BBC iPlayer, CBC, Amazon Prime Video, YouTube TV
 • Compatibil cu: Amazon Fire TV, Linux, macOS, Firefox, iOS, Windows, Android TV, Chrome, Windows, Android, routere
 • Peste 6.000 de servere, peste 100 în Australia
 • Viteze rapide de rețea pentru streaming
 • Servere dedicate streaming-ului
 • Rambursarea completă în termen de 45 de zile de la înregistrare
 • Suport pentru chat în direct

CyberGhost oferă o rețea rapidă care se dovedește evitați geo-restricțiile. Iar pentru unii televiziuni, oferă un serviciu special. Oferta de rețea CyberGhost servere personalizate pentru emisiuni specifice.

Aceste servere specializate în streaming garantează că te poți conecta la un site de streaming. După ce conectați dispozitivul, veți obține viteze de aprindere rapidă de CyberGhost care țin pasul cu tot ce este pe ecran. Nu există nicio întârziere să vă întrerupeți experiența de vizionare - asistați la fiecare manșă în parte și la capăt în turneu.

Ai de ales de peste 6.000 de servere din întreaga lume, oferindu-vă acces la adrese IP din 90 de țări, iar această listă include 100+ în Australia.

Prietenii și familia pot, de asemenea, să stea la dispoziția Australian Open și să se uite singuri, dacă decideți să fiți generoși și să vă împărtășiți abonamentul, ceea ce vă permite șapte conexiuni ale dispozitivului în același timp.

Dacă sunteți nou la VPN și aveți nevoie de timp suplimentar pentru a explora toate funcțiile sale, aveți noroc! CyberGhost oferă un risc fără riscuri, Garanție de returnare de 45 de zile. Faceți tot acest timp pentru a-l experimenta în timp ce urmăriți turneul de tenis.

Urmăriți Australian Open cu CyberGhost!

Întrebări frecvente

O VPN va încetini conexiunea mea de streaming?

Tehnic, da, dar probabil că nu veți observa diferența. VPN-urile adaugă un alt strat între dvs. și site-ul de streaming, ceea ce încetinește conexiunea dvs. Dar VPN-urile pe care le-am recomandat sunt suficient de rapide încât să puteți ține pasul cu un flux fără nicio problemă.

De ce radiodifuzorii își blochează fluxurile în alte țări?

În primul rând, conținutul este adesea licențiat unui anumit radiodifuzor din fiecare țară, astfel încât acestea își blochează fluxurile pentru a evita încălcarea licenței unui alt difuzor. În al doilea rând, conținutul poate încălca un drept de autor în cealaltă țară. Și în sfârșit, conținutul legal într-o țară poate fi ilegal în alta. VPN-urile vă oferă opțiunea de a rezolva aceste geo-restricții și de a vedea ce vede restul lumii.

VPN-urile sunt legale?

În majoritatea țărilor, da, însă, unele țări, cum ar fi China și Rusia, le fac ilegale sau le pun limite stricte. În cele din urmă, sunteți responsabil pentru cunoașterea legilor în care vă aflați. Dar majoritatea națiunilor nu pun nicio restricție asupra VPN-urilor. Aruncați o privire la articolul nostru din Legalitatea VPN pentru mai multe informatii.

Linia de jos

Prinde fiecare serviciu, fiecare volei și fiecare miting în Australian Open, indiferent unde te afli. Când utilizați un VPN, puteți urmăriți toate meciurile pe care doriți să le vedeți.

Conectați-vă astăzi și fiți pregătiți pentru Australian Open. Dacă nu puteți decide ce VPN să încercați, vă pot ajuta. NordVPN este recomandarea mea. Are combinația de viteze mari, lățime de bandă nelimitată și capacitatea de a trece prin conținutul geo-blocat de care aveți nevoie pentru a transmite Australian Open.

Dacă doriți să țineți pasul cu scena sportivă din Europa, aruncați o privire la Cele mai bune VPN-uri pentru Eurosport.

Vrei mai mult televiziune australiană? Cum să obțineți o adresă IP australiană Oriunde îți arată cum poți face asta.

De asemenea, vedeți cum vă puteți salva la abonament pagina noastră de oferte și cupoane.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me