TunnelBear не работи с Netflix? Ето какво трябва да направите


Подобно на повечето безплатни VPN мрежи, TunnelBear не работи с Netflix, Hulu и други сайтове за стрийминг. Бързото решение е да инсталирате NordVPN,който е единственият VPN, който последователно деблокира Netflix, и която предоставя супер бърз стрийминг. За подробности и повече опции, продължете да четете.

TunnelBear е стандартен VPN с прилична безплатна версия, но не надеждно деблокира Netflix

TunnelBear предлага всичко, от което се нуждае цялостен VPN начинаещ, за да започнете. Това каза, че има някои недостатъци.

Един от тези недостатъци е това, по-често, отколкото не, TunnelBear не деблокира Netflix, Hulu или други сайтове за стрийминг. Ние следим неговото представяне и въпреки че понякога работи (с изключение на BBC iPlayer, който никога не работи), това е хазарт.

TunnelBear дори има кратко ръководство за това как да конфигурирате VPN, за да го накара да работи, но те не гарантират, че ще успеете. По-вероятно, отколкото не, когато се опитате да получите достъп до Netflix, ще видите това съобщение за грешка:

„Уоупс, нещо се обърка… Открит прокси. Изглежда използвате разблокиращо устройство или прокси. Моля, изключете някоя от тези услуги и опитайте отново. "

TunnelBear не работи с Netflix? Ето какво трябва да направите

Получаването на това съобщение, когато сте готови да гледате любимото си шоу, е огромен проблем.

за щастие, съществуват VPN, на които можете да разчитате, че винаги ще получите достъп до Netflix, който обичате.

Една от най-популярните е NordVPN.

Защо не може TunnelBear винаги да деблокира Netflix?

За да разберете защо TunnelBear не деблокира надеждно Netflix, първо трябва да разберете как работят VPN.

в основата си, VPN работи, като маршрутизира вашите интернет данни през един от техните сървъри, като по този начин променя вашия IP адрес на един от техните. Така че когато сте свързани със сървър в САЩ, Netflix смята, че точно там се намирате, и ви дава достъп до техния сайт в САЩ.

Въпреки това, в опит да се разгради VPN, Netflix обхожда интернет в търсене на тези IP адреси и след това ги поставя в черни списъци.

Докато TunnelBear е чудесен VPN за криптиране на вашия уеб трафик и оставане анонимно, неговата сървърна мрежа е наистина малка, така че за Netflix е доста лесно да разбере кои IP адреси им принадлежат. Всъщност, с толкова малко сървъри, фактът, че те успяват дори да отблокират понякога Netflix, всъщност е наистина впечатляващ.

Как управлява NordVPN за отблокиране на Netflix?

Основният начин, по който NordVPN надхищава Netflix, е чрез наличието на масивна сървърна мрежа, която винаги се разраства. През последната година, NordVPN разшири своя сървър списък на мамут. С над 6000 сървъра в момента онлайн, никой друг VPN дори не се доближава до това, което предлагат.

Постоянно добавяйки нови IP адреси, те винаги остават една крачка пред черния списък на Netflix.

Нещо повече, като един от най-популярните VPN мрежи на пазара, NordVPN е уникално в състояние да ангажира работната сила и ресурси, за да получи клиентите си достъп до сайтовете за стрийминг, които искат.

TunnelBear не работи с Netflix? Ето какво трябва да направите

И освен, че е един от най-надеждните VPN за достъп до Netflix, NordVPN е и един от най-бързите VPN на пазара - така че няма да изпитате изоставането и буферирането, което може да съсипе поточно преживяване. Не ни вярвате? Вижте тези отзиви на потребителите.

Искате да проверите още опции, които ще ви получат Netflix? Вижте тук най-добрите VPN мрежи, които работят със Netflix.

Не е нужно да правите компромиси с цената

Една от причините вероятно да изберете TunnelBear е, че те имат безплатна версия. Това очевидно е огромна точка на продажба, а с лесния за използване интерфейс и съвместимостта с толкова много устройства, Tunnelbear определено е един от най-добрите безплатни VPN мрежи.

Това каза, освен че не можеше надеждно да премине блока, безплатната версия на TunnelBear ограничава количеството данни, които можете да използвате, така че дори и да успеете да получите достъп до Netflix, няма да можете да гледате повече от два филма месечно.

Ако искате повече данни, ще трябва да надстроите до платения план, и в този момент можете също да платите за VPN, за който знаете, че винаги ще ви получи Netflix.

за щастие, с техните редовни намаления, Цените на NordVPN не са просто сравними с тези на TunnelBear, но - ако се ангажирате с дългосрочен план - всъщност са по-евтини. Все още не сте сигурни? Те имат и 30-дневна гаранция за връщане на парите (която тествахме), и 7-дневна безплатна пътека.

Можете също да сравните цените, като проверите тези други страхотни VPN мрежи. Тествахме ги всички и знаем, че като NordVPN, те надеждно деблокират Netflix, Hulu, BBC iPlayer и по принцип всеки друг сайт за стрийминг.

Долната линия: Страхотен VPN за всичко останало

TunnelBear е изключително лесен и добре проектиран VPN. Ако търсите сигурност и анонимност, това е фантастичен избор. (И никой друг VPN интерфейс не се доближава до съответствието на очарованието на тази сладка мечка гризли.)

Но, ако искате VPN, който може да предава поточно цялото ви любимо съдържание (и това също може да има торент), ще ви трябва различна опция.

Спестете до 70% на NordVPN

Успяхте ли поточно Netflix в TunnelBear? Информирай ни! >>

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me