Tot ceea ce trebuie să știți despre Conferința Nullcon 2018


Ideea de nullcon a apărut din null - comunitatea noastră de securitate deschisă, care este cea mai mare din India, cu 13 sucursale în India și în străinătate, și în continuă creștere.

Evenimentul a fost creat ca o adunare pentru cercetători și organizații care să facă brainstorms și să demonstreze de ce tehnologia actuală nu este suficientă și care ar trebui să fie în centrul atenției pentru următorii ani, referitoare la securitatea informațiilor.

Când am început pentru prima dată, în 2010, nullcon era cunoscut mai ales ca o conferință orientată spre cercetare. Este ceva ce am păstrat pe parcursul călătoriei noastre. De atunci, evenimentul a crescut și a evoluat semnificativ.

Una dintre cele mai valoroase completări este participarea CXO-urilor din întreaga lume. În ultimii ani, întreprinderile consideră că este benefic să construiască relații de afaceri puternice în timpul conferinței și să aibă ocazia de a recruta talente de înaltă calificare din participanții nulici. În plus, mulți cercetători indieni aleg să își prezinte mai întâi munca la nullcon, înainte de a livra la alte evenimente.

Ce cursuri / ateliere interesante ne putem aștepta să vedem la eveniment?

Am încărcat câteva nume mari pentru a uimi participanții noștri în acest an. Nota de deschidere va fi a domnului Rajeev Chandrasekhar, membru de onoare al Parlamentului și antreprenor în tehnologie.

Avem, de asemenea, vorbitorul nostru de note cheie, domnul Haroon Meer - Fondatorul Thinkst. Primim deja un răspuns copleșitor pe social media cu privire la aceste două discuții! De această dată avem o nouă pistă a societății civile, care va găzdui o mulțime de vorbitori grozavi, precum Eva Galperin, directorul Cibersecurității EFF.

Jason Haddix, șeful de încredere și securitate la Bugcrowd, va aduce instruirea practică cu atelierul de metodologie The Bug Hunter. În cadrul sesiunilor de antrenament, aș dori să evidențiez - Mario Heiderich, Adam Laurie & Joerg Simon.

Goa pare o alegere neobișnuită pentru o convenție de afaceri. Ce te-a determinat să alegi această locație și ce fel de public speri să atragi?

Poate părea o alegere neobișnuită pentru o conferință InfoSec, dar plaja și vremea ne-au făcut să rupem ideea tradițională de mediu oficial. Ideea lui Nullcon a fost de a încuraja comunicarea între participanți, vorbitori, sponsori etc. Sentimentul general de ansamblu și aerul cu privire la acest loc face ca participanții să fie mai relaxați să poarte conversații și să întâlnească diverși vorbitori și sponsori și să facă conexiuni de afaceri în timp ce se bucură de atmosfera Goa. Am avut întotdeauna recenzii minunate despre locație, iar acesta este unul dintre acele lucruri care îl fac pe Nullcon special.

Înregistrează-te la Nullcon 2018

 Conferința va avea loc la 2 și 3 martie 2018 la Holiday Inn Resort, Mobor, Goa.

Înainte de conferință, avem un 3 & 2 zile de pregătire tehnică, în cazul în care formatorii de la diverse subiecte facilitează sesiuni despre cele mai recente cercetări / lucrări / etc. Vă puteți înregistra la eveniment prin e-mail la [email protected]

Așteptăm cu nerăbdare să vă avem alături de noi!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me