Tot ce trebuie să știți despre DD-WRT | Actualizat pentru 2020


În timp ce sunt incredibil de practice și au devenit o parte importantă din viața noastră de zi cu zi, routerele wireless pot fi foarte frustrante de utilizat. Routerele standard deseori pierdeți conexiunea, scăpați sau luptați sub sarcina de a servi mai multe dispozitive.

Actualizarea hardware-ului routerului dvs. wireless poate face diferența, dar poate nu. Poate fi frustrant cumpărați un router mai scump, pentru a continua să aveți aceleași probleme.

Ce ar putea fi și mai mult eficient în îmbunătățirea routerului dvs. este îmbunătățirea software-ului. instalarea DD-WRT poate îmbunătăți imediat modul în care funcționează routerul în numeroase moduri. DD-WRT poate, de asemenea ajută-ți routerul să ruleze mai bine o VPN (rețea virtuală virtuală).

Mai jos, explică experții noștri tot ce trebuie să știți despre DD-WRT Asa ca poti decideți dacă acest sistem software de router modernizat este potrivit pentru dvs. și îl instalați cu ușurință dacă doriți să-l utilizați.

Ce este DD-WRT?

„WRT” în DD-WRT este probabil bazat pe o prescurtare pentru „Wireless Router” pe care o folosește marca de routere Linksys. „DD” în DD-WRT se referă probabil la o prescurtare pentru Dresda, Germania, orașul în care a fost dezvoltată această tehnologie.

DD-WRT este un tip de software numit firmware. Acest tip de program este integrat permanent cu o componentă hardware, cum ar fi un router. De obicei firmware-ul afectează modul în care un dispozitiv interacționează cu alte dispozitive.

Firmware-ul DD-WRT înlocuiește firmware-ul existent pe un router standard - acesta procesul este adesea numit „intermitent”.

Intermiterea routerului dvs. cu DD-WRT vă permite să modifica modul în care routerul comunică cu dispozitivele conectate la acesta. DD-WRT de asemenea afectează modul în care routerul dvs. trimite informații către și de pe internet.

Programatorii din spate DD-WRT a creat-o în Linux. Aceasta este o software open-source program, ceea ce înseamnă că oricine îl poate edita și partaja versiunile software-ului cu alții. DD-WRT este disponibil online gratuit, deci în mod normal îl puteți pune pe routerul dvs. fără costuri (în afară de prețul routerului în sine).

Beneficiile DD-WRT

DD-WRT oferă un o gamă largă de avantaje pentru utilizatorii de router. DD-WRT oferă adesea:

 • Funcționalitate IPv6 (Internet Protocol versiunea 6).
  În prezent, noi utilizează mai ales IPv4 (Internet Protocol versiunea 4) pentru a crea adrese digitale pentru dispozitive și a direcționa traficul online la locul potrivit. Totuși, aceasta protocolul nu a fost actualizat de zeci de ani și de fapt nu are suficiente adrese disponibile pentru numărul de dispozitive pe care le avem astăzi. Cu toate că IPv6 devine din ce în ce mai frecventă, multe routere încă nu pot rula cu ușurință acest protocol. DD-WRT poate, făcând-o mai potrivită pentru viitorul calculului.
 • Putere mai mare de la routerul dvs..
  Firmware-ul routerului standard deseori restricționează în mod intenționat întreaga putere a routerului. DD-WRT vă permite să ocoliți aceste limite și accesați întregul potențial al hardware-ului. Acest lucru este uneori numit overclocking.
 • Multe opțiuni de personalizare.
  Unul dintre meritele principale ale DD-WRT este că îți oferă mai mult control asupra a tot ceea ce face routerul tău. Dacă dorești modificați antena, blocați-vă internetul în anumite ore din zi, împiedicați anumite tipuri de activități pe routerul dvs., configurați firewallul, sau puteți face o varietate de alte modificări, puteți. Poate fi foarte dificil să ajustați chiar și cea mai de bază setare pe un router obișnuit, dar DD-WRT îl face simplu.
 • Fiabilitate îmbunătățită.
  DD-WRT deseori foarte mult reduce numărul de întreruperi în conectivitate, glitches sau alte probleme routere experiență. Acest lucru se poate datora în parte datorită faptului că DD-WRT este un program Linux astfel încât nici o corporație nu o poate schimba doar pentru a spori profiturile, iar programatorii pot lucra împreună actualizați-vă continuu codul. Asta înseamnă că poți, probabil depinde de conexiunea dvs. wireless cu DD-WRT mult mai mult decât ai putea cu routerul tău obișnuit.
 • Îmbunătățirea calității serviciilor (QoS).
  QoS descrie performanțele generale ale unui dispozitiv, inclusiv retardul (încetiniri între formularea cererilor și primirea răspunsurilor), erori tehnice, și lățime de bandă (cantitatea maximă de informații care poate fi trimisă pe internet pe o anumită perioadă de timp). Poti îmbunătăți QoS prin configurarea optimă a resurselor unui dispozitiv, cum ar fi decizia care tipuri de activități ar trebui să primească mai multă lățime de bandă. QoS este mai ales important pentru streaming media, jocuri pe internet, conferințe video, și activități similare. DD-WRT îmbunătățește de obicei QoS oferind utilizatorilor un control mai mare asupra setărilor routerului lor.
 • Mai multe informații despre performanța routerului.
  DD-WRT poate generați și vă permite să vizualizați diverse statistici, diagrame și grafice, Asa ca poti vezi cât de bine merge de fapt routerul tău (și apoi ajustați-l în consecință).
 • O gamă mai largă pentru wi-fi.
  A extensie de gamă este un dispozitiv de rutare care repetă semnalul de la routerul principal. În esență, ea răsună semnalul pentru lărgirea gamei sale. Cu DD-WRT, puteți lua un router obișnuit și faceți-o într-un extender de gamă. A Semnalul DD-WRT mai puternic, mai bun, optimizat poate fi, de asemenea, capabil să ajungă mai ușor mai departe dispozitive, chiar și fără un extender de gamă.
 • Capacitatea de a utiliza programe și servicii mai avansate.
  Pe lângă faptul că ai mai mult control asupra funcțiilor routerului, puteți adăuga funcții suplimentare cu DD-WRT. Câteva exemple includ:
 1. Servicii bazate pe demoni. Acestea sunt practic programe automate care rulează numai atunci când sunt declanșate. Serviciile bazate pe demoni pot include AI (inteligență artificială), ferestre de ajutor și aplicații similare. Te pot ajuta personalizează-ți routerul la nevoile tale.
 2. Cache DNS. În calcul, a „Cache“ este o componentă hardware sau un program software care stochează informații pentru o utilizare viitoare. „DNS“ înseamnă Sisteme de nume de domeniu. În esență traduce adresele web pe care le folosim în adrese IP (Internet Protocol), care vin sub formă de numere. Un router care funcționează Cache-ul DNS păstrează și actualizează o bază de date a site-urilor web pe care le vizitați astfel încât procesul de traducerea numelor de domenii la adrese IP este și mai rapidă.
 3. Adblocking. daca tu nu doresc să se ocupe de reclame enervante pe site-uri sau videoclipuri, tehnologia de blocare poate împiedicați-le să apară. Practic, aceste programe filtrează anunțurile pentru a le împiedica să se joace sau să apară, așa puteți bucurați-vă de conținutul pe care îl doriți cu adevărat pentru a citi, vizualiza sau urmări.
 4. Ciclul cu putere mai ușor. Este simplu, dar este adevărat: una dintre cele mai bune metode de depanare a unui dispozitiv este să o faci opriți-l și înapoi din nou. Acest lucru poate fi un pic mai complicat de a face cu un router, deoarece, ideal ar fi, amândoi opriți-l și deconectați-l la sursa înainte de a-l reporni. Aceasta se numește ciclism de putere. DD-WRT vă poate permite alimentează-ți routerul doar din setările firmware-ului, deci nu trebuie să finalizați manual acest proces. Aceasta este deosebit de util dacă routerul dvs. fizic se află într-o locație incomodă, cum ar fi în sus sau în jos un zbor de scări sau în spatele mobilierului.
 • Vitezele de conectare mai rapide.
  Multe dintre avantajele de mai sus se combină cu oferirea viteze de conectare la internet accelerate cu DD-WRT. Acest ușurează fiecare activitate, dar mai ales cele care necesită multă lățime de bandă, cum ar fi streamingul, jocurile, torentarea, efectuarea de apeluri VoIP (Voice-over-Internet-Protocol), conferințe video și rularea aplicațiilor avansate.
 • Mai mult suport pentru VPN-uri (Rețele private virtuale).
  VPN-urile oferă numeroase avantaje. Vom acoperi aceste detalii mai detaliat mai jos, dar, practic, VPN-urile vă oferă o mai mare securitate și funcționalitate. Siguranța lor și alte tipuri de caracteristicile pot utiliza mai multă lățime de bandă, in orice caz. Dacă doriți să rulați un VPN (pe care îl recomandăm cu mare drag), intermitentul DD-WRT vă poate ajuta să echilibrați încetinirile potențiale asociate cu criptarea și alte servicii pe care le oferă astfel încât să vă puteți bucura de toate beneficiile lor fără a reduce viteza de conectare.
  în plus, Firmware-ul DD-WRT face mult mai ușor să rulați un VPN direct prin router. Aceasta se numește a VPN passthrough. Ajută securizați ușor, convenabil fiecare dispozitiv conectat la internet. Cele mai multe routere obișnuite acceptă doar tipuri de VPN-uri specifice (și de obicei învechite), dacă furnizează vreo funcționalitate VPN. DD-WRT acceptă adesea unele dintre cele mai avansate protocoale VPN, astfel încât să vă puteți bucura de tot ceea ce au de oferit în mod constant, pe fiecare dispozitiv pe care îl conectați.

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele pe care DD-WRT le oferă.

Riscuri importante pentru DD-WRT trebuie luate în considerare

DD-WRT vă poate îmbunătăți considerabil routerul și faceți conectarea la internet o experiență mult mai bună. in orice caz, acest software are unele pericole și dezavantaje potențiale ar trebui să vă gândiți înainte de a vă decide să rulați routerul.

Pentru inceput, instalarea DD-WRT poate anula garanția pe router. Asta inseamna producatorul, cum ar fi Linksys, ar putea refuza reparația sau sprijinirea acesteia dacă ați descărcat DD-WRT și ați întâmpinat probleme cu acesta (legat de DD-WRT sau nu).

În plus, DD-WRT permite overclockarea, dar utilizarea întregii puteri a hardware-ului routerului dvs. îl poate deteriora definitiv dacă este făcut în mod necorespunzător. În acest fel, clipește routerul cu DD-WRT ar putea ajunge să distrugă dispozitivul și să vă lase fără garanție.

Având în vedere acest lucru, veți dori asigurați-vă că avantajele DD-WRT depășesc costul potențial trebuie să înlocuiți routerul dacă aveți probleme hardware. din fericire, multe routere sunt relativ accesibile.

Acolo poate fi, de asemenea, o modalitate de a dezinstala DD-WRT de pe router dacă aveți o problemă, astfel încât garanția dvs. să nu fie anulată. Se numește 30/30/30 metoda și implică resetarea, deconectarea și reconectarea routerului pentru a readuce setările implicite.

in orice caz, nu există nicio garanție că acest lucru ar funcționa pentru routerul dvs. particular (și este posibil să nu funcționeze dacă routerul dvs. a fost deteriorat iremediabil din overclocking).

în plus, nu toate routerele sunt compatibile cu DD-WRT. Dacă nu este al tău și încerci să-l lampești cu DD-WRT, asta poate rupe routerul. S-ar putea chiar „Cărămidă”, ceea ce înseamnă că ar putea refuza chiar să pornească, făcând-o la fel de utilă ca o cărămidă când vine vorba de operații digitale.

Poti căutați routerul în baza de date DD-WRT pentru a vedea dacă este listat ca fiind compatibil cu firmware-ul. Totuși, acesta este nu este fiabil 100%. Din acest motiv, noi recomandăm alegerea unuia dintre routerele pe care le sugerăm mai jos (în secțiunea „Alegerea unui router DD-WRT”).

După ce ați stabilit că sunteți dispus să vă anulați garanția și routerul dvs. este compatibil cu DD-WRT, va trebui să fiți aveți grijă să o instalați corect. Asta înseamnă alegerea fișierului potrivit pentru ruterul dvs. specific, asigurându-vă că dispozitivul este setat la valorile implicite și asigurând că routerul nu este deranjat în timpul acestui proces (cum ar fi prin întreruperi la putere).

Dacă oricare dintre aceste elemente merge greșit, routerul tău ar putea ajunge să fie rupt sau bricked. Vrem să vă ajutăm să experimentați avantajele DD-WRT fără a risca această soartă.

Citiți mai departe la aflați mai multe despre alegerea routerului potrivit, setarea acestuia pentru DD-WRT și rularea cu succes a unui VPN pe acesta.

Alegerea unui router DD-WRT

Dacă aveți noroc, routerul pe care îl aveți acasă poate fi compatibil cu DD-WRT, dar probabil că nu va fi cazul. Dacă doriți să rulați DD-WRT (și mai ales dacă vrei executați VPN passthrough pe DD-WRT), probabil că va trebui cumpărați un router nou.

În plus, dacă vrei profitați de o configurație simplă a routerului dual pentru DD-WRT (mai multe despre asta în secțiunea următoare, „Cum să configurați un router DD-WRT”), veți avea trebuie să aibă două routere oricum. În acest caz, s-ar putea să fiți la fel de bine cumpărați un router suplimentar optimizat pentru DD-WRT.

Sunt multe routere de încredere pe piață care poate rula DD-WRT și VPN passthrough. Când începeți să căutați opțiuni, ar trebui să luați în considerare:

 • Cât de mult vrei să cheltuiești pe router: De când DD-WRT probabil își va îmbunătăți puterea și viteza, este posibil să nu aveți nevoie de hardware-ul cel mai rapid și mai puternic, dar cu siguranță acest lucru nu este rău.
 • Indiferent dacă doriți sau nu să plătiți suport tehnic: Sa nu uiti asta instalarea DD-WRT vă poate anula garanția și vă poate îngreuna asistența cu adevărat utilă de la profesioniști de asistență tehnică care lucrează de obicei cu firmware standard. În plus, dacă utilizați un furnizor VPN pentru passthrough VPN, o companie VPN de calitate va oferi, de regulă, suport tehnic propriu.
 • proces de instalare a DD-WRT pe acel router specific: diferiți pași pe care trebuie să îi faceți și potențialele provocări tehnice pe care trebuie să le faceți trebuie să difere de la router la router. Noi sugerăm căutând procesul de instalare DD-WRT și ghiduri pentru un router dat înainte de a-l cumpăra. Dacă știți la ce să vă așteptați, puteți lua în considerare acest lucru și puteți decide dacă este un proces prin care doriți să parcurgeți. în plus, unele routere vin DD-WRT și / sau serviciul VPN preinstalat. Acest poate face routerul mai scump, dar ar putea merita prețul dacă nu doriți să configurați singur firmware-ul și VPN-ul.
 • Cu ce ​​VPN lucrează: Pot fi diferite routere DD-WRT compatibil cu diferite VPN-uri. Dacă aveți un VPN preferat sau deosebit de înaltă calitate pe care doriți să îl utilizați cu routerul DD-WRT, veți dori asigurați-vă că routerul pe care îl alegeți îl poate rula.

După ce ați rezolvat aceste preocupări de bază, ar trebui să fiți gata alege un router care se potrivește nevoilor și preferințelor tale.

Din cercetarea experților noștri, vă recomandăm următoarele routere compatibile DD-WRT și VPN:

 • ExpressVPN App Netgear R7000 FlashRouter. Acest router vine cu firmware DD-WRT si este proiectat special pentru VPN passthrough cu ExpressVPN, care este unul dintre VPN-urile noastre cele mai apreciate din cauza vitezei sale excepționale, a ușurinței în utilizare și a caracteristicilor de securitate. Vânzătorul observă că acest lucru router-ul special este o potrivire bună pentru casele cu 4-8 dispozitive și utilizatorii care doresc să transmită un flux media. Acest dispozitiv vine cu unele suport gratuit în cazul în care aveți întrebări sau aveți probleme cu acesta. Poti de asemenea cumpărați un plan de asistență cu acest router pentru asistență mai avansată.
 • ExpressVPN Asus RT-AC5300 AC5300 DD-WRT FlashRouter. Acest router este mai scump, dar asta se datorează faptului că include hardware-ul de cea mai bună calitate, inclusiv opt antene. Vine cu Firmware-ul DD-WRT și poate fi pre-configurat pentru abonamentul dvs. ExpressVPN specific înainte ca vânzătorul să vi-l expedieze. Acest router vine cu un garanție firmware și suport tehnic gratuit online. Noi recomandă acest dispozitiv jucătorilor și celor care desfășoară frecvent activități online cu lățime de bandă. Mai ales cu avantajele adăugate de DD-WRT, acest router este suficient de puternic pentru a funcționa bine zece sau mai multe dispozitive conectate.
 • Linksys WRT1900ACS / AC v2 AC1900 DD-WRT FlashRouter. Acest router este un versiunea actualizată a primului router DD-WRT activat pe Linksys. Deși hardware-ul său nu este la fel de lux ca routerul Asus de mai sus, acesta îl are putere decentă. Ca și cele două routere de mai sus, vine cu suport tehnic gratuit. Poate conectați-vă bine la aproximativ nouă dispozitive simultan. Este compatibil cu o varietate de VPN-uri, inclusiv ExpressVPN și NordVPN rapid-fulger, cărora recenzorii noștri au acordat, de asemenea, un rating excelent.

Deși fiecare are propriile sale puncte forte, aceste routere oferă toate serviciile DD-WRT și VPN remarcabile.

Cum să configurați un router DD-WRT

Există nicio singură modalitate de a configura un router DD-WRT. procesul de configurare a acestui tip de sistem variază în funcție de tipul de router pe care îl alegeți, de fișierul DD-WRT pe care îl utilizați, de conexiunea de internet existentă și de preferințele dvs. Cu toate acestea, putem oferi unele orientări generale și sfaturi.

Cel mai important, routerul dvs. va trebui să au instalat firmware-ul DD-WRT. Noi sugerează achiziționarea unui router cu acest software preinstalat, cum ar fi cele trei recomandate mai sus. Acest se asigură că routerul este complet compatibil, previne riscul problemelor de instalare și vă economisește timp.

Dacă routerul dvs. nu vine cu DD-WRT preinstalat, de obicei, va trebui să:

 1. Verificați dacă routerul dvs. este complet compatibil cu DD-WRT.
 2. Găsiți routerul dvs. setări administrative online.
 3. Folosiți acestea pentru descărcați firmware-ul DD-WRT pe router.
 4. Așteptați instalarea firmware-ului, A se asigura nimic nu perturbă procesul.
 5. Reconectați routerul la reteaua ta.
 6. Conectați-vă la DD-WRT, dacă vi se solicită.
 7. Determinați setările DD-WRT preferate, sau folosiți-le pe cele cu care vine.

A configurare dual routere este o opțiune deosebit de bună pentru utilizatorii DD-WRT care doresc ca procesul să fie așa cât mai simplu și simplu.

În acest caz, puteți luați un router DD-WRT (ideal, unul cu DD-WRT preinstalat, dar acest lucru poate fi posibil cu un router pe care l-ați modificat singur) și pur și simplu conectați-l la routerul dvs. existent cu un cablu Ethernet.

Acest lucru ar trebui să ofere toate avantajele DD-WRT fără a vă solicita să schimbați setările standard ale routerului dvs. ISP (Internet Service Provider). De asemenea, o face ușor de comutat înainte și înapoi între o conexiune standard la internet prin firmware-ul obișnuit și DD-WRT.

De ce să executați un VPN pe un router DD-WRT?

Funcțiile VPN și DD-WRT merg foarte bine împreună. Utilizarea unui VPN vă poate oferi mai multe opțiuni pe internet și protejați-vă datele online, In timp ce Routerul DD-WRT vă poate oferi viteza necesară pentru a vă bucura pe deplin de tot ceea ce oferă un VPN.

Blogul nostru despre pro și contra VPN-urilor discută mai detaliat caracteristicile acestora. Scurt, cu un VPN, vă puteți aștepta, de obicei:

 • Obțineți blocuri anterioare pentru conținut.
  De când îți schimbă adresa IP și face să pară că navighezi pe internet dintr-o altă locație, VPN-urile vă pot permite accesa articole, muzica, videoclipuri, și conținut similar pe care altfel s-ar putea să nu-l poți vedea. Dacă rețeaua de școală sau de acasă a blocat anumite site-uri web, puteți utiliza un VPN pentru a le accesa.
  în plus, VPN-urile pot face loc prin geoblocuri, care sunt restricții puse pe conținut în funcție de locul în care îl accesați. De exemplu, anumite spectacole Netflix sunt disponibile numai în Statele Unite. daca tu să trăiești sau să călătorești în afara SUA, te poți bucura de spectacolele tale preferate Netflix american cu un VPN. VPN-urile vă pot ajuta și ele citiți sau urmăriți conținutul cenzurat dacă locuiești într-o țară care cenzurează anumite puncte de știri, servicii de streaming, platforme online sau alte informații.
 • Protejați-vă confidențialitatea.
  Când accesați online printr-un VPN, traficul dvs. este ambele încapsulat (adică este înglobat în alte date) și criptat (ceea ce înseamnă că este tradus într-un cod pe care numai destinația dvs. îl poate descifra cu ușurință). În plus, după cum am menționat mai sus, a VPN face să pară că mergeți online de la o altă adresă IP. Aceste caracteristici toate vă ajută să rămâneți mai anonimi pe internet, deci ISP, agențiile guvernamentale și altele ar avea probleme de spionaj pe activitatea dvs. online. Pentru mai multe informații, consultați ghidul nostru final privind confidențialitatea online.
 • Apărați-vă împotriva hackerilor și a criminalității informatice.
  Pe o conexiune standard, hackerii și cybercriminalii pot fi capabili să vă fure informațiile sensibile sau să vă corupe computerul cu viruși. Aceasta ar putea include fotografii personale, mesaje private, autentificări bancare, parole și multe altele. Cu criptare și încapsulare, VPN-urile vă protejează împotriva acestor atacuri. A avea un VPN pentru a vă proteja este deosebit de important dacă folosești adesea wi-fi public rețele, în cazul în care utilizatorii defavorabili ar putea încerca interceptați informațiile pe care le trimiteți sau descărcați malware pe dispozitivul dvs..

Desigur, cele de mai sus sunt doar o eșantionare a ceea ce poate face un VPN pentru tine. Sunt numeroase avantaje disponibile cu această tehnologie avansată, în special atunci când este asociat cu un router DD-WRT.

Cum să configurați un VPN pe un router DD-WRT

La fel ca setarea DD-WRT pe un router, cea mai simplă opțiune de configurare este să achiziționați un router DD-WRT care vine cu o configurație VPN.

În acest caz, vei fi cel mai probabil trebuie doar să conectați routerul (fie la perete, fie la routerul dvs. ISP standard, dacă utilizați o configurație dublă a routerului), poate ajustați câteva setări, și conectați-vă la VPN. Ar trebui să fii capabil să începe imediat să o folosești.

Dacă aveți un Router DD-WRT fără un serviciu VPN preinstalat, procesul va fi puțin mai complicat. Ca și în cazul instalării DD-WRT, exact procedura de configurare poate varia în funcție de dispozitivul dvs., de furnizorul VPN și de alți factori.

În linii mari, dacă vrei configurați manual un VPN pe un router DD-WRT, va trebui sa:

 1. Alegeți un serviciu VPN care poate fi utilizat pentru passthrough pe un server DD-WRT. Vă recomandăm ExpressVPN.
 2. Conectați-vă la contul dvs. cu furnizorul VPN într-o fereastră sau o aplicație a browserului.
 3. Alegeți o configurație manuală prin OpenVPN, care este unul dintre cele mai puternice protocoale de securitate VPN disponibile. Este, de asemenea de obicei compatibil cu DD-WRT, mai ales că sunt ambele programe open-source. Configurarea altor protocoale poate fi posibilă, dar procesul ar putea fi mai complicat, iar OpenVPN este un sistem excelent.
 4. Alegeți un server în funcție de locația și setările preferate (de exemplu, unele servere pot fi proiectate special pentru Netflix sau torrenting).
 5. Descărcați fișierul pentru acest server.
 6. Deschideți setările administrative ale routerului, verificați dublu pentru a vă asigura că sunteți conectat prin DD-WRT și nu prin firmware-ul obișnuit.
 7. Conectați-vă la routerul dvs. specific, daca este necesar.
 8. Faceți clic pe opțiunea pentru activați clientul OpenVPN.
 9. Folosiți fișierul pe care l-ați descărcat de la furnizorul VPN la introduceți date de programare în diferitele câmpuri pe care vi le prezintă setările administrative ale routerului. Aceasta ar putea fi oarecum complicat, dar majoritatea furnizorilor VPN de top oferă tutoriale detaliate pentru a vă ajuta să vă plimbați prin ea. De exemplu, ExpressVPN are un ghid video pentru configurarea OpenVPN pe un router DD-WRT cu serviciul său.
 10. Conectați-vă la contul VPN prin setările DD-WRT administrative.
 11. Introduceți mai multe coduri pentru a configura suplimentar router-ul, după cum este necesar.
 12. Salvați-vă progresul și aplicați-vă noile setări.
 13. Verificați starea routerului dvs. pe panoul de admin pentru a vedea dacă sunteți conectat la un VPN. Puteți utiliza, de asemenea, un verificator de adrese IP pentru a verifica dacă adresa dvs. IP s-a schimbat de la una reală la VPN.

Acest proces este cu siguranță realizabil, mai ales cu puțin suport tehnic de la un furnizor VPN de înaltă calitate, dar achiziționarea unui router DD-WRT cu VPN deja configurat este cu siguranță cel mai simplu opțiune.

Lectură ulterioară

Citiți următoarele articole despre tot ce vă pot oferi VPN-urile:

 • Cele mai bune oferte VPN & Coduri promoționale - 100% garantate
 • ExpressVPN vs NordVPN
 • Cum să obțineți o probă gratuită ExpressVPN
 • 5 cele mai bune VPN-uri pentru dispozitive multiple & Conexiuni
Furnizor de rang Scorul nostru Evaluarea utilizatorilor
Alegerea editorilor 5.0 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
2 4.9 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
3 4.8 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
4 4.8 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
5 4.7 / 5
Citiți recenzia
Află mai multe Incepe >> Viziteaza site-ul
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me