Top 9 VPN-uri Gratuite pentru streaming | Actualizat în ianuarie 2020


Utilizarea unui VPN poate debloca o lume de conținut în streaming. Și cu atât de multe VPN-uri gratuite disponibile, de ce să plătești pentru a utiliza unul singur?

Există multe motive pentru care este mult mai ușor și mai sigur să folosești o VPN premium.

S-ar putea să nu existe un cost avans pentru o VPN gratuită, dar, de obicei, ajungeți să plătiți în alte moduri.

De la viteze reduse până la capacele de date, un VPN gratuit vă poate costa timp și comoditate.

Cel mai rău dintre toate, un VPN gratuit poate ajunge chiar să vă coste siguranța online.

O opțiune premium low-cost precum NordVPN este o opțiune mult mai bună pentru streaming. Acesta vă garantează viteza, puterea și securitatea pentru a transmite în siguranță tot conținutul preferat.

În plus, poți obțineți acces gratuit temporar la multe VPN-uri premium cum ar fi NordVPN, profitând la maxim de garanții de înapoiere sau de încercări gratuite.

Cu toate acestea, există câteva VPN-uri de streaming gratuit acolo. Am testat 25 de VPN-uri gratuite pentru a vă aduce această listă cu cele nouă cele mai bune VPN-uri pentru streaming bazat pe compatibilitate, viteză și securitate.

Cele mai bune VPN-uri gratuite pentru streaming - Ghid rapid

 1. NordVPN: Obțineți accesul nelimitat gratuit de o lună la VPN-ul meu cel mai bine cotat cu o garanție de returnare de 30 de zile. VPN optimizat în streaming cu viteze rapide de fulger și securitate imbatabilă.
 2. Windscribe: Un VPN gratuit cu 10 GB date gratuite pe lună. Capacități și viteze de deblocare grozave.
 3. Ascunde-mă: Nu este necesară înregistrarea pentru acest serviciu complet gratuit. Viteze și lățime de bandă fără restricții cu 2 GB de date lunare gratuite.
 4. Scutul Hotspot: Beneficiați de 500 MB de date gratuite în fiecare zi cu acest VPN gratuit. Rapid și prietenos cu torentul.
 5. PrivateVPN: Un VPN premium pe care îl puteți utiliza gratuit timp de o săptămână cu o probă gratuită de 7 zile. Securitate la nivel mondial și abilități excelente de deblocare.

Care este captivul cu VPN-urile gratuite?

Este important să ne amintim că VPN-urile gratuite trebuie să câștige bani cumva. Există întotdeauna un eventual preț de plătit.

Compatibilitate

Majoritatea site-urilor de streaming majore precum Netflix sau BBC iPlayer folosesc software puternic anti-VPN.

VPN-urile gratuite nu au resurse pentru a ocoli în mod constant blocurile VPN de pe site-urile de streaming.

Doar VPN-urile premium pot oferi rețele care sunt actualizate rapid și suficient de regulat pentru a garanta deblocarea cu succes.

Compatibilitatea dispozitivului poate fi, de asemenea, o problemă. VPN-urile gratuite sunt rareori compatibile cu dispozitive de streaming, routere sau televizoare inteligente.

Cele mai bune VPN-uri premium sunt compatibile cu toate aceste dispozitive. Acestea vă oferă o libertate completă de a transmite în orice fel doriți.

limitări

Chiar și VPN-urile gratuite, care sunt bune pentru deblocare, impun restricții care pot face streamingul imposibil.

Majoritatea VPN-urilor gratuite impun restricții privind viteza, utilizarea și lățimea de bandă. 

Accesul nelimitat este de obicei rezervat clienților premium.

Capacele de date limitează cantitatea de streaming posibilă. Restricțiile de viteză pot duce la tamponare și întârziere enervantă.

Securitate

Una dintre funcțiile principale ale unui VPN este garantarea navigării sigure și anonime.

VPN-urile gratuite oferă rareori măsuri adecvate de securitate.

De la criptarea slabă la caracteristicile lipsă, cum ar fi întrerupătoarele de protecție și protecția împotriva scurgerilor, VPN-urile gratuite nu vă pot garanta siguranța online.

Unele VPN-uri gratuite sunt chiar mai periculoase decât să folosească nicio protecție. Cele mai proaste servicii jurnalizați și vindeți datele pentru a compensa venitul pierdut din neîncasarea.

Cele mai bune VPN-uri gratuite pentru streaming (actualizate 2020)

Am testat 25 de servicii gratuite pentru a vă găsi cele mai capabile și sigure VPN-uri gratuite pentru streaming.

Ar trebui să fiți conștienți că, chiar și aceste recomandări vin cu limitări.

Acestea ar trebui să vă permită să transmiteți conținut în siguranță. Cu toate acestea, nicio recomandare nu este o soluție completă pentru streaming nelimitat.

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

 • Cel mai bun VPN premium pentru streaming
 • 5.100+ servere în 59 de țări
 • Vitezele de fulgere rapide
 • Securitate imbatabilă
 • Torrent-friendly
 • Funcționează cu: toate platformele importante de streaming, inclusiv Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime TV, HBO GO și Hulu
 • Compatibil cu: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Firefox, Chrome, unele routere, dispozitive de streaming și televizoare inteligente

NordVPN este constant în partea de sus a listei mele VPN-uri pentru streaming de filme și TV.

Vestea bună este că o poți folosi gratuit timp de o lună cu ajutorul ei Garanție de returnare de 30 de zile. Procesul de rambursare NordVPN este rapid și simplu, deci puteți avea încredere că veți primi banii înapoi.

Acest lucru este ideal dacă trebuie să utilizați doar un VPN pentru streaming temporar.

În acest timp, veți primi acces nelimitat la VPN-ul meu cel mai bine cotat.

NordVPN este perfect pentru streaming. Rețeaua sa uriașă globală de peste 5.100 de servere din 59 de țări este actualizată constant - ceea ce garantează abilități excelente de deblocare.

Aș putea debloca toate site-urile de streaming majore în timpul testelor mele. Chiar și notoriul VPN și detectorul proxy al Netflix nu au dovedit nicio problemă.

Tehnologia SmartPlay DNS asigură viteze de flux rapid de fulgere precum și securitate puternică. Alte măsuri de securitate includ criptarea de grad militar, un comutator de ucidere, protecția împotriva scurgerilor DNS și o politică strictă fără jurnaluri.

NordVPN CyberSec software chiar detectează și blochează site-urile web suspecte, malware și reclame.

NordVPN oferă mai multe servere specializate. Serverele funcționate pot ascundeți utilizarea VPN de furnizorul dvs. de servicii de internet - util pentru prevenirea ISP-ului de a vă aglomera lățimea de bandă.

Există, de asemenea, mai multe servere optimizate pentru torrent care vă oferă o opțiune suplimentară pentru accesarea conținutului în streaming.

NordVPN este compatibil cu toate dispozitivele majore și permite până la șase conexiuni simultane.

Aflați de ce acest serviciu completează în mod constant recomandările VPN în revizuirea noastră completă.

Începeți streamingul cu NordVPN Now!

2. Parbriz

fereastra de parbriz

 • 10 GB date gratuite în fiecare lună
 • Viteze bune
 • Securitate de grad militar
 • Anunț încorporat / blocant malware
 • Servere prietenoase cu P2P
 • Conexiuni simultane nelimitate
 • Funcționează cu: BBC iPlayer, Kodi, HBO GO și YouTube
 • Compatibil cu: Windows, macOS, Linux, iOS, Android, Windows Mobile, Chrome, Firefox, Opera și routere

Windscribe este un VPN gratuit care limitează utilizarea datelor pentru clienții care nu plătesc. Cu toate acestea, alocațiile sale de date sunt unele dintre cele mai generoase pe care le-am găsit în orice servicii gratuite.

Obțineți 10 GB de date gratuit în fiecare lună. Este vorba despre aproximativ cinci ore de transmisie HD - mai mult decât suficient pentru câteva episoade TV sau două sau trei filme.

Puteți adăuga chiar 5 GB de date în alocație, contactând Windscribe pe Twitter.

Utilizatorii gratuite primesc acces la 10 din cele 60 de locații Windscribe. M-am putut conecta la serverele din SUA, Marea Britanie, Franța, Germania, Olanda și Hong Kong.

Windscribe poate debloca unele site-uri de streaming mari. Am accesat atât iPlayer, cât și HBO GO.

Din păcate, nu am putut accesa Netflix. Windscribe a dedicat serverele Windflix în acest scop, dar le rezervă pentru clienții premium.

Vitezele sunt bune în general, deși pot fi fiabile în perioadele de vârf când serverele gratuite devin supraîncărcate.

Securitatea Windscribe este impresionantă. Vă protejează datele cu criptare de grad militar, o politică strictă fără jurnaluri și reclame integrate și blocante malware.

Utilizatorii gratuit au acces la servere prietenoase cu torrentul și funcții avansate, cum ar fi split-tunelare. Windscribe oferă de asemenea utilizatorilor gratuit conexiuni simultane nelimitate.

Dacă doriți acces complet la funcțiile premium ale Windscribe, puteți face upgrade cu un Garanție de returnare de 30 de zile. Nu uitați să vă anulați abonamentul înainte de sfârșitul lunii pentru a obține rambursarea.

Aflați dacă actualizarea este o idee bună în recenzia noastră completă Windscribe.

Obțineți Windscribe gratis!

3. hide.me

HideMe-dispozitive

 • 2 GB lunar alocație de date
 • Nu este necesară înregistrarea
 • Viteze și lățime de bandă fără restricții
 • Securitate puternică
 • Torrent-friendly
 • Funcționează cu: Hulu, iPlayer, Amazon Prime Video, HBO GO și multe altele
 • Compatibil cu: Windows, macOS, iOS, Android, Windows Phone, Linux, dispozitive de streaming și routere

Hide.me este un ușor de utilizat, VPN gratuit care nu necesită înregistrare sau detalii de plată. Nu trebuie să vă faceți niciodată griji pentru nicio taxă sau reînnoire neașteptată de la acest serviciu.

Hide.me are peste 50 de locații de server în întreaga lume. Utilizatorii gratuite au acces la cinci locații, inclusiv SUA Est, SUA Vest, Singapore, Canada și Olanda.

Pentru un serviciu gratuit, hide.me este adept al deblocării site-urilor de streaming. Pe unele servere, puteam accesa site-uri precum iPlayer și Amazon Prime Video.

Din păcate, conexiunile hide.me nu sunt întotdeauna fiabile, iar accesul la site-uri de streaming nu este întotdeauna garantat. Poate dura un pic de timp pentru a găsi un server de lucru.

Chiar dacă puteți debloca site-ul ales, este posibil să vă găsiți reținut de capacul lunar de date hide.me. Obțineți 2 GB de date gratuite în fiecare lună. Este vorba doar de o oră de transmisie HD.

Viteza și lățimea de bandă sunt nelimitate, deşi. Asta înseamnă că ar trebui să fiți ferit de protejare și de retard în timpul fluxului.

Hide.me vă protejează datele măsuri puternice de securitate. Criptarea de grad militar îndeplinește un comutator automat de omor, protecție împotriva scurgerilor IP și o politică strictă fără jurnal.

din pacate, utilizatorii gratuite pot conecta un singur dispozitiv la un moment dat. Dacă doriți să obțineți o utilizare nelimitată și 10 conexiuni simultane, puteți face upgrade cu un Garanție de returnare de 30 de zile.

Vedeți dacă merită în recenzia noastră completă de hide.me.

Obține gratis hide.me gratis!

4. Scutul Hotspot

Windows hotspotshield

 • Serviciu gratuit cu o cotă de 500 MB
 • Securitate de grad militar
 • Proces gratuit de 7 zile, garanție de returnare de 45 de zile
 • Viteze bune prin Protocolul Hydra Catapult
 • Servere P2P activate
 • Funcționează cu: YouTube și Spotify
 • Compatibil cu: Windows, macOS, iOS, Android, Chrome, Firefox și multe dispozitive de streaming

Hotspot Shield este un VPN complet gratuit cu aplicații pe toate platformele și dispozitivele majore.

l-am gasit ușor de descărcat și instalat. Trebuie doar să selectați aplicația potrivită pentru dispozitivul dvs. și să faceți clic pe „conectați” imediat ce este descărcată.

Hotspot Shield oferă utilizatorilor gratuit 500 MB de date pe zi. Aceasta este o mulțime de date pentru streaming. Acesta vă va permite să vizionați un episod de televiziune pe zi sau în jur de cinci filme în fiecare lună.

Din păcate, Hotspot Shield vă poate dezamăgi când vine vorba de deblocare. Poate debloca Netflix, iPlayer, Hulu și altele, dar aceste servere sunt disponibil numai pentru clienții premium.

Aș putea accesa site-uri de streaming gratuite precum YouTube sau CW. Scutul hotspotului versiunea gratuită permite, de asemenea, torrenting și este o opțiune bună și pentru streaming de muzică.

Pe site-urile pe care le puteam debloca, m-am bucurat transmisie lină și rapidă mulțumită Protocolului Catapult Hydra de la Hotspot Shield.

Caracteristicile de securitate includ criptare de 256 biți de grad militar și a comutator ucide. Din păcate, Hotspot Shield păstrează unele jurnalele de date, deși promite să nu vă conectați activitatea online.

Utilizatorii Premium Hotspot Shield se pot conecta până la cinci dispozitive sub un singur profil. Utilizatorii gratuite sunt limitați la doar o conexiune.

Puteți încerca temporar un cont premium gratuit cu un Proces gratuit de 7 zile sau a Garanție de returnare de 45 de zile. Aceste opțiuni necesită înregistrare, iar garanția de returnare a banilor va necesita o plată inițială.

Aflați mai multe despre acest VPN rapid și gratuit în recenzia noastră de scut Hotspot.

Obțineți Hotspot Shield gratuit!

5. PrivateVPN

dispozitive privatevpn

 • Serviciu premium cu o încercare gratuită de 7 zile nelimitată
 • Transmitere rapidă
 • 150+ locații de server în 60 de țări
 • Securitate de nivel mondial
 • Funcționează cu: Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Hulu, HBO GO și multe altele
 • Compatibil cu: Windows, macOS, iOS, Android, Windows Mobile, Chrome, Firefox, operă, routere, dispozitive de streaming și unele televizoare inteligente

Puteți obține acest VPN premium gratuit timp de o săptămână cu ajutorul acestuia Proces gratuit de 7 zile.

Va trebui să vă înregistrați pentru un cont, dar PrivateVPN nu solicită detalii de plată sau utilizați reînnoirile automate.

Cel mai bun lucru despre procesul gratuit de PrivateVPN este că acesta este complet nelimitat. În timpul utilizării gratuite a săptămânii, veți avea acces la toate aceleași funcții disponibile pentru utilizatorii premium.

Aceasta înseamnă acces complet la toate VPN-urile 150+ locații de server în 60 de țări - și toate funcțiile de deblocare pe care le oferă.

În timpul testelor mele, am găsit PrivateVPN capabil să deblocheze toate principalele site-uri de streaming. PrivateVPN chiar își etichetează serverele în funcție de site-urile de streaming pe care le pot debloca.

Vitezele sunt suficient de rapide pentru streamingul neîntrerupt. Nu am experimentat nicio tamponare cu PrivateVPN.

După cum sugerează și numele său, PrivateVPN este poate cel mai bine cunoscut pentru sale securitate de nivel mondial. Conexiunea dvs. este protejată de criptarea de grad militar, de un comutator de ucidere, de protecție împotriva scurgerilor DNS / IPv6 și de o politică strictă fără jurnaluri.

PrivateVPN este compatibil cu toate platformele și dispozitivele majore și vă permite să vă conectați până la 6 dispozitive sub o singură licență.

Dacă doriți să utilizați PrivateVPN mai mult timp, puteți obține o probă de lună lună cu ajutorul acesteia Garanție de returnare de 30 de zile. Va trebui să efectuați o plată inițială, dar Procesul de rambursare PrivateVPN este ușor și poate fi de încredere.

Vedeți de ce vă recomandăm un abonament premium în recenzia noastră PrivateVPN.

Obțineți PrivateVPN gratuit!

6. VPN Opera

ferestre operavpn

 • VPN fiabil în browser
 • Viteze nelimitate, date și lățime de bandă
 • Securitate extremă
 • Blocator de anunțuri și urmărire încorporat
 • Funcționează cu: unele regiuni Netflix
 • Compatibil cu: Windows, macOS și Linux

Opera este a VPN gratuit în browser. Funcționează ca un supliment la browserul Opera și vă permite să geo-spoof adresa dvs. IP și criptați conexiunea în timp ce navigați.

Opera se înscrie pe lista mea ca unul dintre singurele VPN-uri cu adevărat gratuite capabil să deblocheze Netflix. Cu toate acestea, conectarea poate fi un pic complicată.

VPN-ul Operei vă permite să accesați doar regiuni generale în locații specifice. Utilizatorii liberi pot alege între Europa, America sau Asia.

Nu puteți alege să accesați o anumită regiune Netflix. Cu toate acestea, m-am putut conecta la Netflix Marea Britanie, Suedia și Singapore, făcând o alternativă între zone.

VPN-ul Operei include, de asemenea, o securitate bună, un blocant de anunțuri încorporat și o politică fără jurnaluri. in orice caz, conexiunea dvs. va fi protejată doar în browser. Aplicațiile externe care se conectează la internet nu vor fi acoperite.

Am considerat că Opera este o alegere funcțională dacă Netflix este blocat în țara dvs. și nu vă gândiți ce regiune accesați. Totuși, pentru alte aplicații, aș alege un VPN premium cu costuri reduse. Aflați de ce în recenzia noastră completă Opera.

Obține VPN Opera gratuit!

7. TunnelBear

ferestre tunel

 • 500MB alocație lunară
 • Securitate excelentă
 • Ușor de utilizat
 • Funcționează cu: HBO GO, YouTube
 • Compatibil cu: Windows, macOS, iOS, Android, Chrome, Firefox și Opera

Dacă sunteți în căutarea unui VPN gratuit pentru HBO GO, TunnelBear este o alegere bună. Din păcate, acest serviciu gratuit nu este capabil să deblocheze niciun alt site de streaming important.

În timp ce este posibil să utilizați TunnelBear pentru a accesa HBO GO, capacele sale de date vă pot restricționa fluxul. Utilizatorii gratuite primesc 500 MB de date pe lună.

Este suficient pentru aproximativ 30 de minute de transmisie HD sau un episod din emisiunea ta preferată în fiecare lună.

Puteți twittează compania pentru un plus de 1 GB pe lună.

În ciuda acestor limitări, am găsit TunnelBear foarte ușor de utilizat. De asemenea, oferă o securitate bună pentru un VPN gratuit.

Caracteristicile includ criptare de grad militar și a politică strictă fără jurnaluri.

Dacă doriți date nelimitate, puteți face upgrade la un cont premium TunnelBear. Cu toate acestea, nu există o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Aflați dacă actualizarea este o idee bună în recenzia noastră completă TunnelBear.

Obțineți TunnelBear gratuit!

8. ProtonVPN

ferestre protonvpn

 • VPN gratuit cu date și lățime de bandă nelimitate
 • Securitate premium fără costuri
 • Funcționează cu: YouTube, Spotify, Kodi
 • Compatibil cu: Windows, macOS, iOS, Android Linux și routere

ProtonVPN este un serviciu rar cu adevărat gratuit, care oferă date și lățime de bandă complet nelimitate.

Aceasta ar trebui să fie o veste bună pentru streaming. ProtonVPN este capabil să deblocheze site-uri de streaming majore, dar numai utilizatorii premium pot accesa aceste servere.

Totuși, am inclus ProtonVPN pe lista mea, deoarece funcționează cu site-uri de streaming gratuite precum YouTube. Este, de asemenea excelent pentru streaming de muzică pe Spotify.

Utilizatorii gratuite au acces la toate funcțiile premium de securitate ale ProtonVPN.

Aceasta include criptarea de grad militar, un comutator automat de omor și protecția împotriva scurgerilor DNS și o politică fără jurnaluri care exclude testele de timp. Există și un blocant de reclame încorporat.

Dacă doriți acces complet la 36 de locații server, suport torrent și viteze fără restricții, puteți face upgrade cu un Garanție de returnare de 30 de zile.

Merita? Aflați în recenzia noastră ProtonVPN.

Obține ProtonVPN gratuit!

9. Speedify

viteza dispozitiv

 • 2 GB date gratuite pe lună
 • Viteze bune prin tehnologia de legare a canalelor
 • Funcționează cu: YouTube, Spotify
 • Compatibil cu: Windows, macOS, Linux, iOS, Android

Speedify nu este VPN-ul dvs. mediu. Utilizează tehnologie de legare a canalului pentru a împărți traficul între mai multe conexiuni, maximizarea vitezei.

Serviciul este, de asemenea, complet gratuit, fără a fi necesară înregistrarea. Utilizatorii gratuite primesc 2 GB date în fiecare lună, care este de aproximativ o oră de streaming HD.

Din păcate, Speedify nu poate debloca în mod sigur site-uri de streaming mari ca Netflix și Hulu. Unii utilizatori raportează că au reușit să deblocheze, dar nu am reușit să reproduc aceste rezultate.

Speedify afirmă, de asemenea, pe site-ul său web că nu garantează conexiunea la serviciile de streaming.

Accelerarea utilizărilor Criptare 128 GCM, ceea ce este mai mic decât gradul militar, dar este suficient pentru utilizarea de zi cu zi. Se știe că păstrează unele jurnale, deși asigură clienților că nu va înregistra date de utilizare.

Speedify poate fi o o opțiune excelentă dacă doar căutați să accesați YouTube sau alte site-uri de streaming gratuit care sunt blocate în țara dvs..

Pentru orice altceva, o altă VPN ar putea fi de preferat. Aflați de ce în recenzia noastră Speedify.

Obțineți Speedify gratuit!

Întrebări frecvente

Utilizează un VPN pentru streaming de conținut legal?

Utilizarea unui VPN pentru a accesa site-urile de streaming este perfect legală, atât timp cât ai abonament la serviciu. Rețineți că, deși utilizați VPN în sine nu poate fi ilegal, utilizarea unuia pentru a desfășura o activitate ilegală este întotdeauna împotriva legii.

Cu toate acestea, unele țări au interzis sau blocat VPN-urile din cauza asocierii lor cu activități ilegale. Ne puteți citi integral ghid către țări și legile lor VPN pentru a afla regulile din regiunea dvs..

Acești furnizori VPN gratuite păstrează fișierele de jurnal?

Dacă doriți ca datele dvs. să rămână cu adevărat private, trebuie să utilizați un VPN care nu va înregistra nicio date.

Majoritatea recomandărilor mele au o politică strictă fără jurnaluri. Am notat orice VPN cu o politică neclară sau care păstrează unele jurnale.

Vor folosi un impact VPN viteza de streaming?

Toate VPN-urile își reorganizează datele prin intermediul unuia dintre serverele proprii. Acest lucru face ca călătoria dintre dvs. și destinație să fie ceva mai lungă, ceea ce poate reduce viteze. VPN-urile gratuite pot fi și mai lente datorită serverelor suprapopulate sau restricțiilor deliberate. 

Acesta este motivul pentru care recomandăm, în general, VPN-uri premium NordVPN, care oferă viteze fulgere rapide pentru streaming. În acest fel, orice întârzieri sunt practic neobservate.

rezumat

Alegerea VPN gratuită gratuită pentru streaming depinde de site-urile pe care doriți să le deblocați.

Nici o VPN cu adevărat gratuită nu poate debloca fiecare site de streaming. Doar serviciile VPN premium pot garanta deblocarea fiabilă de fiecare dată.

Cu toate acestea, dacă doriți să deblocați un anumit site, aveți câteva opțiuni. Serviciile gratuite cu alocații de date, cum ar fi Windscribe sau hide.me, pot fi bune dacă nu vă gândiți la utilizarea limitată.

Dacă aveți nevoie doar de o VPN gratuită temporar, puteți de asemenea accesați gratuit la VPN-uri premium prin utilizarea unei probe gratuite sau a unei garanții de returnare a banilor.

Totuși, aș opta întotdeauna pentru un VPN premium cu costuri reduse NordVPN peste un serviciu gratuit. Acestea oferă rezultate garantate pentru o taxă foarte mică. Și mai bine, nu vă vor pune siguranța în pericol.

Vă puteți bucura chiar și de bani din VPN-urile noastre cele mai recomandate cele mai bune oferte și cupoane din această lună.

Dacă doriți să aflați mai multe despre cele mai bune VPN-uri premium pentru streaming, vă putem spune cu care funcționează VPN-urile Netflix, Hulu, HBO GO, BBC iPlayer și multe altele pe blogul nostru.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me