Топ 9 ИСТИНСКИ безплатни VPN за поточно предаване | Актуализиран януари 2020 г.


Използването на VPN може да отключи свят на поточно съдържание. И с толкова налични безплатни VPN мрежи, защо да плащате, за да използвате един - правилно?

Има много причини, поради които е много по-лесно и безопасно да използвате първокласен VPN.

Възможно е да няма предварителни разходи за безплатен VPN, но обикновено плащате по други начини.

От намалени скорости до ограничения на данните, безплатен VPN може да ви струва време и удобство.

Най-лошото от всичко, безплатен VPN дори може да ви струва вашата онлайн безопасност.

Опция за премия с ниска цена като NordVPN е много по-добра опция за стрийминг. Гарантира ви скоростта, мощността и сигурността, за да предавате безопасно вашето любимо съдържание.

Плюс това можете получете временен безплатен достъп до много първокласни VPN мрежи като NordVPN, като се възползвате максимално от гаранциите за връщане на пари или безплатни изпитания.

Все пак има някои добри безплатни поточни VPN мрежи. Тествах 25 безплатни VPN, за да ви донеса този списък от деветте най-добрите VPN мрежи за стрийминг въз основа на съвместимост, бързина и сигурност.

Най-добрите безплатни VPN за поточно предаване - Бързо ръководство

 1. NordVPN: Вземете един месец неограничен безплатен достъп до най-високо оценената ми VPN с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Оптимизиран за поточен VPN с мълниеносни скорости и непобедима сигурност.
 2. Windscribe: Безплатен VPN с 10 GB безплатни данни на месец. Страхотни деблокиращи възможности и скорости.
 3. Скрий ме: Не се изисква регистрация за тази напълно безплатна услуга. Неограничени скорости и честотна лента с 2 GB месечни безплатни данни.
 4. Щит за гореща точка: Насладете се на 500MB безплатни данни всеки ден с тази безплатна VPN. Бързо и торент-приятелски.
 5. PrivateVPN: Премиум VPN, който можете да използвате безплатно за една седмица със 7-дневна безплатна пробна версия. Защита от световна класа и отлични деблокиращи способности.

Какво е уловът с безплатни VPN мрежи?

Важно е да запомните, че безплатните VPN мрежи трябва по някакъв начин да печелят пари. Винаги трябва да платите евентуална цена.

Съвместимост

Повечето големи поточни сайтове като Netflix или BBC iPlayer използват мощен анти-VPN софтуер.

Безплатните VPN нямат ресурси за постоянно заобикаляне на VPN блокове в стрийминг сайтове.

Само първокласни VPN мрежи могат да предлагат мрежи, които се актуализират бързо и редовно, за да гарантират успешното деблокиране.

Съвместимостта на устройството също може да бъде проблем. Безплатните VPN мрежи рядко са съвместими с поточни устройства, рутери или смарт телевизори.

Най-добрите премиум VPN са съвместими с всички тези устройства. Те ви дават пълна свобода за поточно предаване по какъвто и да е начин.

Ограничения

Дори безплатни VPN-та, които са добри за деблокиране, налагат ограничения, които могат да направят поточно невъзможно.

Повечето безплатни VPN налагат ограничения за вашата скорост, използване и честотна лента. 

Неограничен достъп обикновено се запазва за първокласни клиенти.

Капаците на данни ограничават колко стрийминг можете да направите. Ограниченията на скоростта могат да доведат до буфериране и досадно изоставане.

Сигурност

Една от основните функции на VPN е да гарантира безопасно и анонимно сърфиране.

Безплатните VPN мрежи рядко предлагат адекватни мерки за сигурност.

От слабо криптиране до липсващи функции като превключватели за защита и защита срещу теч, безплатните VPN не могат да гарантират вашата безопасност онлайн.

Някои безплатни VPN мрежи са дори по-опасни от използването на никаква защита. Най-лошите услуги влезте и продайте вашите данни да компенсира загубения доход от не таксуване.

Най-добрите безплатни VPN за поточно предаване (актуализирано 2020 г.)

Тествах 25 безплатни услуги, за да ви намеря най-способните и сигурни безплатни VPN за поточно предаване.

Трябва да сте наясно, че дори тези препоръки са с ограничения.

Те трябва да ви позволят да предавате по някакъв начин безопасно съдържание. Никоя препоръка обаче не е цялостно решение за неограничен стрийминг.

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

 • Най-добрият премиум VPN за стрийминг
 • 5100+ сървъра в 59 страни
 • Светкавични скорости
 • Непобедима сигурност
 • Torrent-приятелски
 • Работи с: всички основни стрийминг платформи, включително Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime TV, HBO GO и Hulu
 • Съвместим с: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Firefox, Chrome, някои рутери, стрийминг устройства и смарт телевизори

NordVPN постоянно е начело в списъка ми VPN мрежи за поточно предаване на филми и телевизия.

Добрата новина е, че можете да го използвате безплатно за месец с него 30-дневна гаранция за връщане на парите. Най- Процедура за възстановяване на NordVPN е бързо и просто, така че можете да се доверите, че ще получите парите си.

Това е идеално, ако трябва да използвате VPN само за временно предаване.

През това време ще получите неограничен достъп към моя най-висок рейтинг VPN.

NordVPN е идеален за стрийминг. Огромната му световна мрежа от 5100+ сървъри в 59 държави непрекъснато се актуализира - гарантирайки отлични възможности за деблокиране.

Мога да отблокирам всички основни сайтове за стрийминг по време на моите тестове. Дори прословутият VPN и прокси детектор на Netflix не доказа никакъв проблем.

SmartPlay DNS технологията гарантира мълниеносни скорости на потока както и мощна сигурност. Други мерки за сигурност включват военно криптиране, превключвател за убийства, защита от течове на DNS и строга политика за без регистрация.

NordVPN CyberSec софтуер дори открива и блокира подозрителни уебсайтове, злонамерен софтуер и реклами.

NordVPN предлага няколко специализирани сървъра. Замразените сървъри могат скрийте използването на VPN от вашия доставчик на интернет услуги - полезно за предотвратяване на вашия интернет доставчик от намаляване на вашата честотна лента.

Има и няколко оптимизирани за торент сървъри които ви дават допълнителна опция за достъп до поточно съдържание.

NordVPN е съвместим с всички основни устройства и позволява до шест едновременни връзки.

Разберете защо тази услуга последователно превъзхожда моите VPN препоръки в нашия пълен преглед.

Започнете поточно с NordVPN сега!

2. Ветропис

windows windscribe

 • 10 GB безплатни данни всеки месец
 • Добри скорости
 • Военна сигурност
 • Вграден блокер за реклами / злонамерен софтуер
 • Подходящи за P2P сървъри
 • Неограничени едновременни връзки
 • Работи с: BBC iPlayer, Kodi, HBO GO и YouTube
 • Съвместим с: Windows, macOS, Linux, iOS, Android, Windows Mobile, Chrome, Firefox, Opera и рутери

Windscribe е a безплатен VPN което ограничава използването на данни за клиенти, които не плащат. Въпреки това, неговите квоти за данни са едни от най-щедрите, които открих във всякакви безплатни услуги.

Всеки месец получавате безплатно 10GB данни. Това е около пет часа HD стрийминг - повече от достатъчно за няколко телевизионни епизода или два или три филма.

Можете дори да добавите 5GB данни към надбавката си, като се свържете с Windscribe в Twitter.

Безплатни потребители получават достъп до 10 от 60-те места на Windscribe. Бих могъл да се свържа със сървъри в САЩ, Великобритания, Франция, Германия, Холандия и Хонконг.

Windscribe може да деблокира някои големи поточни сайтове. Достъпих както iPlayer, така и HBO GO.

За съжаление не можах да осъществя достъп до Netflix. Windscribe е предназначена за тази цел сървъри на Windflix, но ги запазва за първокласни клиенти.

Скоростите са добри като цяло, въпреки че могат да бъдат ненадеждни по време на пиковите периоди, когато безплатните сървъри станат претоварени.

Сигурността на Windscribe е впечатляваща. Той защитава вашите данни с криптиране с военен клас, стриктна политика без регистрация и a вграден рекламен и зловреден блокер.

Безплатните потребители получават достъп до удобни за торент сървъри и разширени функции като разделен тунелиране. Windscribe също дава безплатни потребители неограничени едновременни връзки.

Ако искате пълен достъп до първокласните функции на Windscribe, можете да надстроите с a 30-дневна гаранция за връщане на парите. Само не забравяйте да анулирате абонамента си преди края на месеца, за да получите възстановяването си.

Разберете дали надстройката е добра идея в нашия пълен преглед на Windscribe.

Вземете Windscribe безплатно!

3. зide.me

hideme-устройства

 • 2GB месечна надбавка за данни
 • Не се изисква регистрация
 • Неограничени скорости и честотна лента
 • Силна сигурност
 • Torrent-приятелски
 • Работи с: Hulu, iPlayer, Amazon Prime Video, HBO GO и други
 • Съвместим с: Windows, macOS, iOS, Android, Windows Phone, Linux, стрийминг устройства и рутери

Hide.me е ан лесен за използване, безплатен VPN което не изисква данни за регистрация или плащане. Никога не трябва да се притеснявате за неочаквани такси или подновявания от тази услуга.

Hide.me има 50+ сървър места по целия свят. Безплатните потребители получават достъп до пет места, включително Изток на САЩ, Запад на САЩ, Сингапур, Канада и Холандия.

За безплатна услуга hid.me е умел в деблокиране на стрийминг сайтове. На някои сървъри имах достъп до сайтове като iPlayer и Amazon Prime Video.

За съжаление, връзките на hid.me не винаги са надеждни и достъпът до сайтове за стрийминг не е винаги гарантиран. Може да отнеме малко време, за да намерите работещ сървър.

Дори и да можете да деблокирате избрания от вас сайт, може да се окажете задържан от ограничението за месечни ограничения на данни на hid.me. Всеки месец получавате 2 GB безплатни данни. Това е само около час HD стрийминг.

Скоростта и честотната лента са неограничени, все пак. Това означава, че трябва да сте в безопасност от буфериране и забавяне, докато стриймирате.

Hide.me защитава вашите данни мощни мерки за сигурност. Шифроването на военния клас отговаря на автоматично превключване на убийството, защита от течове на IP и стриктна политика за без регистрация.

за жалост, безплатни потребители могат да свържат само едно устройство на време. Ако искате да получите неограничено използване и 10 едновременни връзки, можете да надстроите с a 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Вижте дали си струва в пълния ни преглед на скрий.

Вземете hid.me безплатно!

4. Щит за гореща точка

windows hotspotshield

 • Безплатна услуга с 500MB дневна надбавка
 • Военна сигурност
 • 7-дневна безплатна пробна версия, 45-дневна гаранция за връщане на парите
 • Добри скорости по протокол за катапултна хидра
 • P2P-активирани сървъри
 • Работи с: YouTube и Spotify
 • Съвместим с: Windows, macOS, iOS, Android, Chrome, Firefox и много стрийминг устройства

Щит за гореща точка е a напълно безплатен VPN с приложения във всички основни платформи и устройства.

намерих го лесен за изтегляне и инсталиране. Просто изберете правилното приложение за вашето устройство и кликнете върху „свързване“ веднага след като бъде изтеглено.

Hotspot Shield предоставя на безплатни потребители 500MB данни на ден. Това е много данни за поточно предаване. Това ще ви позволи да гледате епизод на телевизия на ден или около пет филма всеки месец.

За съжаление Hotspot Shield може да ви свали, когато става дума за деблокиране. Той може да деблокира Netflix, iPlayer, Hulu и други, но тези сървъри са достъпна само за първокласни клиенти.

Бих могъл да получа достъп до сайтове за безплатни потоци като YouTube или CW. Щит на горещата точка безплатната версия също позволява торент и е добър вариант за стрийминг на музика също.

На сайтовете, които можех да деблокирам, ми хареса плавно и бързо поточно благодарение на протокола за катапултна хидра на Hotspot Shield.

Функциите за сигурност включват 256-битово криптиране с военен клас и a убийте превключвател. За съжаление Hotspot Shield поддържа някои регистри на данни, въпреки че обещава да не регистрира вашата онлайн активност.

Потребителите на Premium Hotspot Shield могат да свържат до пет устройства под един профил. Безплатните потребители са ограничени до само една връзка.

Можете временно да изпробвате премиум акаунт безплатно с a 7-дневен безплатен пробен период или а 45-дневна гаранция за връщане на парите. Тези опции изискват регистрация и гаранцията за връщане на пари ще изисква първоначално плащане.

Научете повече за този бърз, безплатен VPN в нашия преглед на Hotspot Shield.

Вземете безплатно щит за гореща точка!

5. ЧастенVPN

privatevpn устройства

 • Премиум услуга с неограничена 7-дневна безплатна пробна версия
 • Бърз поток
 • 150+ сървър местоположения в 60 страни
 • Сигурност от световна класа
 • Работи с: Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Hulu, HBO GO и други
 • Съвместим с: Windows, macOS, iOS, Android, Windows Mobile, Chrome, Firefox, опера, рутери, стрийминг устройства и някои интелигентни телевизори

Можете да получите тази премиум VPN безплатно за една седмица с нейната 7-дневен безплатен пробен период.

Ще трябва да се регистрирате за акаунт, но PrivateVPN не изисква данни за плащане или използвайте автоматично подновяване.

Най-хубавото в безплатната пробна версия на PrivateVPN е, че това е напълно неограничен. По време на безплатното използване на седмицата ще получите достъп до всички същите функции, достъпни за първокласни потребители.

Това означава пълен достъп до всички VPN 150+ сървър местоположения в 60 страни - и всички възможности за деблокиране, които предлага.

По време на тестовете си открих PrivateVPN способен да деблокира всички основни сайтове за стрийминг. PrivateVPN дори маркира своите сървъри в зависимост от това кои поточни сайтове могат да деблокират.

Скоростите са достатъчно бързи за непрекъснато поточно предаване. Не изпитах буфериране с PrivateVPN.

Както подсказва името му, PrivateVPN е може би най-известен със своите сигурност от световна класа. Връзката ви е защитена от военно криптиране, превключвател за убийства, защита от течове на DNS / IPv6 и строга политика за без регистрация.

PrivateVPN е съвместим с всички основни платформи и устройства и ви позволява да се свързвате до 6 устройства под един лиценз.

Ако искате да използвате PrivateVPN за по-дълго време, можете да получите месечен пробен период с него 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ще трябва да направите първоначално плащане, но това Процес за възстановяване на частни VPN е лесно и може да му се вярва.

Вижте защо препоръчваме премиен абонамент в нашия ревю за PrivateVPN.

Вземете PrivateVPN безплатно!

6. Opera VPN

windows operavpn

 • Надежден VPN в браузъра
 • Неограничени скорости, данни и честотна лента
 • Сигурност от висок клас
 • Вграден рекламен и проследяващ блокер
 • Работи с: Някои Netflix региони
 • Съвместим с: Windows, macOS и Linux

Опера е а безплатен за използване в VPN браузър. Той работи като добавка към браузъра Opera и ви позволява да премествате геофайла на вашия IP адрес и да криптирате връзката си, докато разглеждате.

Opera го включва в списъка ми като единственият наистина безплатен VPN способен да деблокира Netflix. Свързването обаче може да бъде малко сложно.

VPN на Operaта ви позволява да получите достъп само до общи региони, а не до конкретни местоположения. Безплатните потребители могат да избират между Европа, Америка или Азия.

Не можете да изберете достъп до конкретен регион на Netflix. Въпреки това, мога да се свържа с Netflix UK, Швеция и Сингапур, като превключвам между областите.

VPN на Opera също включва добра сигурност, вграден рекламен блокер и политика без регистрация. въпреки това, връзката ви ще бъде защитена само в браузъра. Външните приложения, които се свързват с интернет, няма да бъдат обхванати.

Открих, че Opera е полезен избор, ако Netflix е блокиран във вашата страна и нямате нищо против в кой регион имате достъп. За други приложения обаче бих избрал премия VPN с ниска цена. Разберете защо в нашия пълен преглед на Opera.

Вземете Opera VPN безплатно!

7. TunnelBear

прозорци за прозорци

 • 500MB месечна надбавка за данни
 • Отлична сигурност
 • Удобен за потребителя
 • Работи с: HBO GO, YouTube
 • Съвместим с: Windows, macOS, iOS, Android, Chrome, Firefox и Opera

Ако търсите безплатен VPN за HBO GO, TunnelBear е добър избор. За съжаление тази безплатна услуга не е в състояние да деблокира нито един друг голям сайт за стрийминг.

Въпреки че може да можете да използвате TunnelBear за достъп до HBO GO, неговите ограничения за данни могат да ограничат поточното ви предаване. Безплатните потребители получават 500MB данни на месец.

Това е достатъчно само за около 30 минути HD стрийминг или един епизод на любимото ви шоу всеки месец.

Можете да туитирате компанията за допълнителни 1GB на месец.

Въпреки тези ограничения намерих TunnelBear много лесен за използване. Той също така предлага добра сигурност за безплатен VPN.

Функциите включват криптиране с военен клас и a стриктна политика без регистрация.

Ако искате неограничени данни, можете да надстроите до премиум акаунт TunnelBear. Няма обаче 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Разберете дали надстройката е добра идея в нашия пълен преглед на TunnelBear.

Вземете TunnelBear безплатно!

8. ProtonVPN

windows protonvpn

 • Безплатен VPN с неограничен брой данни и честотна лента
 • Премия за сигурност без разходи
 • Работи с: YouTube, Spotify, Kodi
 • Съвместим с: Windows, macOS, iOS, Android Linux и рутери

ProtonVPN е рядка наистина безплатна услуга, която предлага напълно неограничени данни и трафик.

Това трябва да е добра новина за стрийминг. ProtonVPN е в състояние да деблокира основните стрийминг сайтове, но само премиум потребители могат да имат достъп до тези сървъри.

Все пак съм включил ProtonVPN в списъка си, тъй като той работи с безплатни поточни сайтове като YouTube. То е също чудесно за стрийминг на музика на Spotify.

Безплатните потребители получават достъп до всички първокласни функции за сигурност на ProtonVPN.

Това включва военно криптиране, автоматичен превключвател за убийство и защита от течове на DNS и политика без регистрация, която не изключва времеви марки. Има и вграден рекламен блокер.

Ако искате пълен достъп до 36 сървъра, поддръжка на торенти и неограничена скорост, можете да надстроите с a 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Струва ли си? Разберете в нашия преглед на ProtonVPN.

Вземете ProtonVPN безплатно!

9. Speedify

ускорете устройството

 • 2 GB безплатни данни на месец
 • Добра скорост чрез технология за свързване на канали
 • Работи с: YouTube, Spotify
 • Съвместим с: Windows, macOS, Linux, iOS, Android

Speedify не е средният ви VPN. Използва технология за свързване на канали, за да раздели вашия трафик между няколко връзки, максимизиране на вашата скорост.

Услугата също е напълно безплатна за използване, без регистрация. Безплатните потребители получават 2 GB данни всеки месец, което е около час HD стрийминг.

За съжаление, Speedify не може надеждно да деблокира големи поточни сайтове като Netflix и Hulu. Някои потребители съобщават за успех с деблокирането, но аз не успях да повторя тези резултати.

Speedify също заявява на своя уебсайт, че не гарантира връзка с поточните услуги.

Ускорете употребите 128 GCM криптиране, което е по-малко от военно ниво, но все пак достатъчно за ежедневна употреба. Известно е, че поддържа някои журнали, въпреки че уверява клиентите, че няма да записва данни за използване.

Speedify може да бъде a чудесен вариант, ако просто търсите достъп до YouTube или други сайтове за безплатни потоци, които са блокирани във вашата страна.

За всичко друго може да се предпочита друг VPN. Разберете защо в нашия преглед на Speedify.

Вземете Speedify безплатно!

Често задавани въпроси

Използва ли VPN за законно предаване на съдържание?

Използването на VPN за достъп до сайтове за стрийминг е напълно законно, стига да имате абонамент за услугата. Имайте предвид, че докато използването на VPN само по себе си може да не е незаконно, използването на такава за извършване на незаконна дейност винаги е против закона.

Някои страни обаче са забранили или блокирали VPN поради асоциирането им с незаконната дейност. Можете да прочетете пълната ни ръководство за страните и техните закони за VPN за да разберете правилата във вашия регион.

Дали тези безплатни VPN доставчици водят дневници?

Ако искате вашите данни да останат наистина лични, трябва да използвате VPN, който няма да регистрира никакви ваши данни.

Повечето от препоръките ми имат стриктна политика без регистрация. Направих забележка за всички VPN с неясна политика или които поддържат някои регистрационни файлове.

Ще използва VPN въздействаща скорост на поточно предаване?

Всички VPN мрежи пренасочват вашите данни чрез един от техните собствени сървъри. Това прави пътуването между вас и вашата дестинация малко по-дълго, което може да намали скоростта. Безплатните VPN мрежи могат да бъдат още по-бавни поради пренаселените сървъри или умишлените ограничения. 

Ето защо обикновено препоръчваме премиум VPN като NordVPN, които предлагат светкавични скорости за стрийминг. По този начин всякакви забавяния са практически незабележими.

резюме

Изборът на правилния безплатен VPN за стрийминг зависи от това кои сайтове искате да деблокирате.

Нито един истински безплатен VPN не може да деблокира всеки стрийминг сайт. Само първокласни VPN услуги могат да гарантират надеждно деблокиране всеки път.

Ако обаче искате да деблокирате конкретен сайт, имате някои опции. Безплатните услуги с надбавки за данни, като Windscribe или hid.me, могат да бъдат добри, ако нямате нищо против ограниченото използване.

Ако се нуждаете само от безплатен VPN временно, можете също получите достъп до първокласни VPN мрежи безплатно чрез използване на безплатна пробна версия или гаранция за връщане на парите.

Все пак винаги бих избрал премиум VPN като ниска цена NordVPN над безплатна услуга. Те предлагат гарантирани резултати за много малка такса. Още по-добре, те няма да изложат безопасността ви.

Можете дори да се насладите на пари от най-препоръчителните ни VPN най-добрите оферти и талони за този месец.

Ако искате да знаете повече за най-добрите първокласни VPN мрежи за стрийминг, можем да ви кажем с кои VPN работят Нетфликс, Hulu, HBO GO, BBC iPlayer и още в нашия блог.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me