Top 5 VPN-a koji ne vode evidencije za tražiteljem privatnosti


VPN-ovi (i njihova pravila) mijenjaju se stalno. Za ažurirani popis VPN-ova koji ne vode zapisnike, kliknite ovdje

Kao i kod mnogih stvari u životu, postoji mnogo različitih vrsta VPN korisnika, a samim tim i različitih potreba. Nekim je korisnicima potreban VPN da bi zaobišli geoblokiranje kako bi pristupili strujnom sadržaju, dok drugi žele osigurati vezu prilikom upotrebe Wifija. Pa ipak, drugi koriste VPN kako bi sigurno preuzeli Torrents na teritorijima koji ih uopšte ograničavaju. Ti će ljudi morati napraviti domaći zadatak kako bi bili sigurni da odabrani VPN može zadovoljiti njihove potrebe.

Postoji još jedna kategorija korisnika za koje VPN igra malo više kritične uloge - čak bi to mogao biti i on razlika između života i smrti. To je korisnik koji se apsolutno mora osigurati da ostanu anonimni i spremni su se žrtvovati u drugim područjima, kao što su brzina, broj poslužitelja, korisnička usluga ili pristup Netflixu (gasp!). Politički aktivisti i novinari, na primjer, oslonite se na VPN-e da bi zaobišli vladinu cenzuru kako bi mogli sigurno komunicirati s vanjskim svijetom. Ovisno o državi u kojoj se nalaze, to može biti protivno zakonu.

Top 5 VPN-a koji ne vode evidencije za tražiteljem privatnosti

Najvažniji aspekti koje treba razmotriti kada tražite najboljeg sigurnog VPN pružatelja usluga su nadležnost (gdje se temelji VPN), pravila zapisivanja, i prihvaćanje Bitcoin. Uostalom, ako pružatelj VPN-a nosi zapise o aktivnostima svog korisnika, šanse da mogu ispuniti zahtjeve za anonimnošću počinju se naglo smanjivati. Uz to, VPN smješten u zemlji sa zakonima koji vladi omogućavaju da zahtijeva da predaju podatke svog korisnika šteti za takvog korisnika..

To ne znači da je zajamčena 100% sigurnost čak i ako nema VPN-a u zemlji s najviše VPN-a, ali to je prilično sigurna oklada. Svi VPN davatelji koje preporučamo u ovom članku nalaze se u zemlje bez 14 očiju, ne prikupljajte zapisnike i prihvaćajte Bitcoin plaćanje.

Evo prvih 5 VPN-ova bez mogućnosti za one koji traže najbolju privatnost:

kaktus

CactusVPN je VPN sa sjedištem u Moldaviji. Potpuno su besprekorni (od početka 2016.) i prihvaćaju Bitcoin za plaćanje. Omogućuju do tri istodobne veze, što je dobro za, recimo, novinara koji želi povezati svoj laptop i mobitel. Nemaju veliki popis zemalja ili poslužitelja na koje se mogu povezati, ali oni pružaju vrlo sigurnu 256-bitnu AES vezu. Oni također imaju "aplikacije ubojicu", što je bolja verzija prekidača za ubijanje.

Cyberghost

Ovaj VPN sa sjedištem u Rumunjskoj najtransparentniji je, na njihovoj web stranici prikazani su adresa ureda i kontakt podaci predsjednika uprave! Imaju velik izbor poslužitelja za izbor, kao i besplatnu - iako ograničenu - verziju svoje VPN. Njihov je softver vrlo intuitivan i sadrži prekidač kill, što cijenimo.

Nord

NordVPN, koji se temelji izvan Paname, teško je pobijediti u većini kategorija. Posebno su dobri kada je u pitanju sigurnost svojim odabirom dvostrukog VPN-a i Tor-over-VPN-a. Također se događaju vrlo pristupačnim (pogledajte njihove trenutne kupone ovdje). A ako vam se dogodi da netko treba najbolju sigurnost i želi moći pristupiti Netlflixu, za to imaju i posebne poslužitelje, koji se nazivaju Ultra Fast TV. Da ne spominjemo vrlo veliku mnoštvo zemalja i poslužitelja za izbor.

Trust.Zone

Sejšeli su izuzetno prijateljska VPN zemlja - ili trebam reći arhipelag - o čemu svjedoči mnoštvo VPN-a koji joj ponestanu, uključujući Trust.Zone. Njihov softver radi vrlo dobar posao tako što automatski bira najbolji poslužitelj za vas, a imaju i prekidač kill. Nedostatak Trust.Zone-a je da imaju samo izvornu Windows aplikaciju.

VPN tunel

Sa sjedištem na Sejšelima VPNTunnel je dobra usluga ako želite ostati anonimni. Sve što im treba je adresa e-pošte, a oni ne bilježe nikakve privatne podatke o korisniku. Također su sjajni za one koji žele gledati popularne sadržaje u SAD-u i Velikoj Britaniji, poput Pandore, Hulu i Netflixa ili BBC iPlayera. Međutim, dosadašnji korisnici primijetili su da njihova korisnička podrška propada.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me