Топ 3 ИСТИНСКИ БЕЗПЛАТНИ VPN за Netflix | Актуализиран януари 2020 г.


Не можете да си поправите зомби действие, тъй като The Walking Dead не се показва във вашия регион? Пътуване и изчезване на цялата драма от Короната?

Netflix има някои от най-трудните геоблоки в света и намирането на надежден, безплатен VPN, който ви позволява да деблокирате глобалното съдържание на Netflix, е трудно. Но мога да помогна.

Прекарах часове, тествайки безплатни VPN мрежи, за да сме сигурни, че не губите времето си в опит да гледате Netflix с VPN, която е толкова бавна, че всичко, което получавате, е вечно буфериране.

Обикновено препоръчвам да използвате услуга с ниска цена като премиум NordVPN, със своите бързи и постоянни скорости за стрийминг.

Докато повечето безплатни VPN услуги не могат да заобиколят геоблоките на Netflix, безплатните VPN мрежи в моя списък могат.

Започнете да предавате Netflix с NordVPN!

Кратко време? Ето кои са най-добрите БЕЗПЛАТНИ VPN за Netflix

 1. NordVPN: Неограничен достъп до огромна глобална мрежа, светкавични скорости, и сигурност от световна класа. е моята топ препоръка за стрийминг, и можете да опитате безрискови за месец с гаранцията си за връщане на парите.
 2. Opera VPN: Това наистина безплатно VPN в браузъра може деблокирайте Netflix UK. Не е необходим абонамент и получавате неограничени скорости, данни и честотна лента - това е неограничен стрийминг за вас. Той обаче няма достъп до Netflix US.
 3. PrivateVPN: Отлични деблокиращи способности, военна сигурност и оптимизирани за поточни сървъри за плавно и лесно гледане на телевизионни предавания. Можете да получите тази премиум VPN без заплащане с a 7-дневен безплатен пробен период.
 • Как тествахме и класирахме тези VPN
 • Най-високо класираните Premium VPN мрежи, които препоръчваме за Netflix
 • Често задавани въпроси

Най-добрите безплатни VPN за Netflix (актуализирано 2020 г.)

Наистина няма много безплатни VPN, които работят с Netflix. От 15-те тествани, Намерих само 3 варианта, които работеха. Дори тези услуги идват със собствени ограничения.

1. NordVPN

Топ 3 ИСТИНСКИ БЕЗПЛАТНИ VPN за Netflix | Актуализиран януари 2020 г.

Основните функции на NordVPN

 • Опитайте безрисково с 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • 5 500+ сървъра в 59 страни
 • Най-бързите скорости на потока
 • SmartPlay DNS надеждно деблокира Netflix
 • Работи с: Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, HBO GO, Hulu, Disney +, YouTube TV, Showtime, Sling TV
 • Съвместим с: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Firefox, Chrome, Amazon Fire TV, рутери, Android TV

NordVPN не е строго безплатен, но е така най-добрият VPN за стрийминг. Той е неограничен, лесен за използване и супер бърз. И можете да опитате безрисково за един месец с неговото 30-дневна гаранция за връщане на парите.

През първите 30 дни вашите достъпът до NordVPN е напълно неограничен. Това означава, че няма ограничения за скорост, данни или употреба. Можеш стриймвайте Netflix колкото искате.

Вие получавате пълен достъп до всички глобални сървъри на NordVPN. Впечатляващата мрежа, комбинирана със SmartPlay DNS, ви позволява да деблокирайте Netflix във всеки регион.

NordVPN може не само да деблокира Netflix, но и също деблокира всеки друг основен стрийминг сайт Тествах, включително Amazon Prime Video, BBC iPlayer и HBO GO.

Светкавични скорости гарантират плавен поток. Удобната функция за бързо свързване ви свързва с най-бързия сървър за избраното от вас място.

Замразените сървъри крият вашата VPN употреба от вашия доставчик на интернет услуги (ISP). Освен че блокира вашия интернет доставчик да наблюдава вашето онлайн поведение, това също предотвратява вашия ISP да ограничи вашата честотна лента когато поток. Това също означава, че можете да използвате NordVPN в региони, които обикновено блокират или цензурират VPN.

Можете да се свържете до шест устройства едновременно под един NordVPN профил, така че цялото семейство може едновременно да предава любимото си глобално съдържание.

негов CyberSec технология блокира проследяване, зловреден софтуер и реклами. 256-битовото криптиране на AES крие всички ваши лични данни зад стената на защита от военен клас.

Превключвател за убийство и защита от течове на DNS гарантирайте, че вашият IP адрес и онлайн активността остават скрити, дори по време на отпаднала връзка.

Има също строга политика без регистрация което гарантира, че сървърите никога не съхраняват вашите данни.

Искате ли да знаете повече? Разгледайте нашите Преглед NordVPN за да видите пълните резултати от нашите изследвания и тестове.

Започнете поточно с NordVPN днес!

2. Opera VPN

Топ 3 ИСТИНСКИ БЕЗПЛАТНИ VPN за Netflix | Актуализиран януари 2020 г.

Основни функции на Opera VPN

 • Неограничен брой безплатни данни и честотна лента за поточно предаване на Netflix
 • Без ограничения на скоростта
 • Криптиране с военен клас
 • Работи с: Netflix UK, Netflix Sweden, Netflix Singapore
 • Съвместим с: Windows, macOS, Android, Linux

Опера е напълно безплатно, в браузъра VPN. Това е единствената безплатна услуга, която е напълно неограничена. Ти получаваш неограничен брой данни и трафик, така че няма ограничение за това колко Netflix можете да гледате.

Не е нужно да се регистрирате, регистрирате или въвеждате данни за плащане за достъп до VPN на Opera. Това означава, че той не може да записва нито една ваша лична информация.

VPN на Opera също е единственият безплатни услуги съвместим с Netflix. Но внимавайте. Не е толкова просто, колкото деблокирането на Netflix с първокласен VPN.

Този VPN ви дава само достъп до сървъри в три общи места: Европа, Америка и Азия. Въпреки че можете да превключвате между тези места колкото пъти искате, не можете да изберете по-конкретен сървър или държава. 

По време на моя тест успях се свържете с Netflix UK, Швеция и Сингапур чрез превключване на местоположенията на сървъра. Не можах достъп до Netflix US.

Скоростите са предимно бързи и надеждни. Връзката ви ще се забави, ако се свържете с най-отдалечената зона от реалното си местоположение.

Защитните функции на Opera VPN са уважавани за безплатна услуга. Използва криптиране с военен клас и има политика без регистрация, така че да знаете вашите данните са безопасни и частни.

Има също разширение за проследяване и блокиране на реклами които можете да инсталирате отделно, което означава, че никакви досадни изскачащи прозорци не прекъсват любимите ви предавания в Netflix.

Можете обаче да използвате VPN само в браузъра Opera. Това означава, че VPN няма да защити връзката ви извън браузъра ви. Не покрива други приложения, като торент клиенти. Ако просто искате да предавате поточно Netflix, това не трябва да е проблем.

Opera работи добре, ако живеете в - или пътувате до - страна, в която Netflix не е наличен и нямате нищо против в кой регион имате достъп.

Искате ли да знаете повече? Разгледайте нашите Преглед на VPN на Opera за да видите пълните резултати от нашите изследвания и тестове.

Започнете безплатно с Opera VPN!

3. ЧастенVPN

Топ 3 ИСТИНСКИ БЕЗПЛАТНИ VPN за Netflix | Актуализиран януари 2020 г.

Основните функции на PrivateVPN

 • Премиум VPN с една седмица неограничено използване чрез безплатна пробна версия
 • 150+ сървър местоположения в 60 страни
 • Оптимизирани за потоци сървъри за Netflix
 • Бързи поточни скорости
 • 256-битово криптиране AES
 • Работи с: Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Hulu, ABC, HBO GO, Showtime, YouTube
 • Съвместим с: Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Kodi, Chrome, Firefox, Safari, рутери

PrivateVPN е друго премиум VPN, който можете да използвате безплатно с неговите 7-дневен безплатен пробен период. Това го прави чудесен избор за филмов маратон на Netflix или разширена сесия за бинговете!

Трябва да се регистрирате за безплатната пробна версия, но вие не е необходимо да въвеждате данни за плащане или да направи първоначално плащане. Следователно, вие сте в безопасност от неочаквани подновявания.

Безплатният пробен период на PrivateVPN е напълно неограничен и неограничен. Получавате всички същите функции като първокласен клиент. Това включва достъп до 150+ сървъра в 60 страни.

Дори има оптимизирани за поточни сървъри. Всеки оптимизиран сървър има етикет, в който подробно се описва кои поточни услуги се деблокира. Ако искате да гледате Netflix, просто изберете сървъра с надпис „Netflix“, за да се свържете с подходящия IP адрес.

По време на моите тестове PrivateVPN успя да го направи отблокирайте Netflix бързо и надеждно. Можете също така да го използвате за достъп до BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Hulu и повечето други големи поточни услуги.

Скоростите на PrivateVPN са достатъчно бързи за плавно предаване без буфериране, забавяне или бавно натоварване.

PrivateVPN ви позволява да се свържете с шест устройства едновременно, така че имате достъп до любимите си предавания на Netflix от всичките си джаджи.

То е също един от най-сигурните VPN Тествах се Той използва 256-битово криптиране на AES, превключвател за убийство и защита от теч на DNS / IPv6. Тези разширени функции пазете вашата онлайн активност и идентифициращи данни скрити от тракери и кибернопи.

Искате ли да знаете повече? Разгледайте нашите PrivateVPN преглед за да видите пълните резултати от нашите изследвания и тестове.

Започнете безплатно с PrivateVPN!

Как тествахме и класирахме тези VPN

Всеки безплатен VPN за Netflix трябва да бъде сигурен, бърз и - разбира се - способен да заобиколи геоблоковете на Netflix, така че можете да гледате толкова много на Политик или Голям уста, колкото искате.

Първо разгледах размера и разпространението на сървърната мрежа на всеки VPN. Само VPN с големите глобални мрежи обикновено са в състояние да заобиколят геоблоковете на Netflix, тъй като VPN са в състояние непрекъснато да се актуализират и добавят нови сървъри. Забелязах номера и местоположения на сървърите във всички мои отзиви.

Тествах и няколко сървъра на различни места за всеки VPN, за да се уверя, че ви дават достъп до възможно най-много библиотеки на Netflix.

Тествах всеки VPN за скорост използвайки speedtest.net. Записвайки скоростите си преди и след свързване към VPN, аз успях да определя колко - или колко малко - всяка моя препоръка засяга вашата връзка.

Колкото по-бърза е връзката, толкова по-малко вероятно е да се справите с буфериране или изоставане, докато стриймирате Netflix.

Не на последно място, тествах всеки безплатен VPN на сигурност и поверителност.

Сложих тестовете за защита от течове на DNS и IPv6 с ipleak.net. Забелязах също нивата на криптиране и всякакви функции на бонус като убийте превключватели или защита от злонамерен софтуер.

Много безплатни VPN твърдят, че ви осигуряват пълна анонимност, но винаги си струва да проверите малкия отпечатък, за да сте сигурни. Погледнах политиките за поверителност и регистриране на всеки безплатен VPN да ви кажа точно какви видове информация и данни съхраняват - ако има такива.

Най-високо класираните Premium VPN мрежи, които препоръчваме за Netflix

Безплатните VPN мрежи наистина се борят за деблокиране на Netflix. Вашите опции са много ограничени, ако търсите наистина безплатен VPN, който работи с Netflix и може да се справи с поточно предаване.

Много по-добре е да използвате премия VPN с ниска цена гарантира съвместимост, бързина и сигурност. 

Ако предпочитате да си спестите стреса и да изберете изгоден премиум VPN, ето го моите топ 5 препоръки за стрийминг. Всички те са в състояние да деблокират Netflix и гарантират бърза и надеждна връзка със сигурността от световна класа.

Доставчик на ранг Нашата оценка Потребителска оценка
Избор на редакторите 5.0 / 5
Прочетете рецензия
Открийте повече Първи стъпки >> Посетете сайта
2 4.9 / 5
Прочетете рецензия
Открийте повече Първи стъпки >> Посетете сайта
3 4.8 / 5
Прочетете рецензия
Открийте повече Първи стъпки >> Посетете сайта
4 4.8 / 5
Прочетете рецензия
Открийте повече Първи стъпки >> Посетете сайта
5 4.7 / 5
Прочетете рецензия
Открийте повече Първи стъпки >> Посетете сайта

Често задавани въпроси

Каква е уловката с безплатни VPN мрежи?

Съвместимостта е най-големият проблем при безплатните VPN мрежи на Netflix. Netflix използва много силен софтуер за откриване на VPN. Безплатните VPN не винаги могат да заобиколят този софтуер. Само безплатните препоръки в моя списък работят с Netflix.

Безплатни VPN рядко предлагат същото ниво на криптиране и сигурност като премиум услуги. Въпреки че безплатните VPN мрежи от моя списък са безопасни за използване, за други безплатни услуги е известно, че регистрират и продават вашите данни на трети страни.

Ще работи ли VPN с други сайтове за стрийминг?

Netflix използва някои от най-мощните анти-VPN и анти-прокси софтуер. Ако избраната от вас VPN може да деблокира Netflix, най-вероятно е в състояние да деблокира и други големи поточни сайтове. Предоставяме изчерпателни подробности за деблокирането на всяка VPN способност в нашите пълни рецензии.

Ще работи ли VPN на всичките ми поточни устройства?

Всичките ми препоръчани безплатни и премиум VPN за Netflix са съвместими с широка гама от платформи и устройства. Включих ръководство за съвместимост с всяка препоръка.

Влияе ли VPN скоростта на поточно предаване?

VPN маршрутизират вашия интернет трафик чрез допълнителен сървър, който може да ви забави. Всички първокласни VPN, които препоръчвам, са толкова бързи, че няма да забележите забавяне. По-вероятно е да забележите намаляване на скоростта с безплатен VPN, поради ограниченията на скоростта и честотната лента или ограниченията на сървъра.

Долната линия

В търсенето на безплатен VPN, който работи с Netflix, има някои опции. въпреки това, няма идеално решение.

Ако искате безплатен VPN за Netflix, трябва да изберете временна употреба или да търпите ненадеждни връзки.

Добрата новина е това не е нужно да се примирявате с ненадеждно отблокиране, бавни скорости и нестандартна сигурност. Премиум услуги като NordVPN надеждно деблокира Netflix и да ви пази в същото време - всичко това на много ниска цена.

Ако имате нужда само от достъп до Netflix за кратко време, можете използвайте тези първокласни VPN мрежи безплатно с пробен период или гаранция за връщане на парите.

Мислите ли, че предпочитате да използвате първокласен VPN сега? Разберете повече за нашите топ препоръчителни премиум услуги за Netflix.

Можете дори да се насладите на пари от всички тях с нашите най-добрите VPN оферти и кодове на купони.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me