Топ 10 (наистина БЕЗПЛАТНО) VPN услуги, които все още работят през януари 2020 г.


Въпреки че е лесно да намерите безплатен VPN, да намерите надежден, без скрити разходи, които всъщност да ви позволят достъп до Netflix и торенти, и пазете се в безопасност? Това е много по-предизвикателно. Тествах и класирах над 45 VPN услуги които твърдяха, че са безплатни, да ви донесат крайният списък на 10-те най-добри безплатни VPN.

Почти всеки безплатен VPN идва с улов. В повечето случаи доставчиците ще ограничат вашите данни, честотна лента, скорост на връзката, наличните сървърни места и дори ще ви блокират от поточните услуги. Всъщност някои безплатни VPN може да застраши поверителността ви. И затова проучих толкова много; списъкът, който ще четете има само защитени безплатни VPN, с без скрити разходи, рискове или главоболие.

Готов? нека се потопим!

Кратко време? Ето резюме на най-добрите безплатни VPN мрежи

 1. ExpressVPN: Насладете се на най-скъпия VPN безрискови за месец с гаранция за връщане на пари. Защита от световна класа и бързи скорости без ограничения на данните.
 2. Щит за гореща точка: Използвайте бързи и надеждни връзки на базиран в САЩ сървър с 500 MB безплатни данни всеки ден. Това е достатъчно, за да проверите имейлите или да актуализирате Facebook, но това е достатъчно не е полезно за поточно предаване.
 3. Windscribe: Възползвайте се от силната сигурност и удобен за потребителя интерфейс на Windscribe 10 GB безплатни данни на месец. Има 10 безплатни сървъра за избор, но никой от тях не може да деблокира Netflix.
 4. ProtonVPN: Защитено VPN с неограничени данни функции за защита от висок клас, но само три сървъра.
 5. скрий ме:- Безопасен и надежден избор, който предлага 2 GB на месец по своя свободен план. Това е достатъчно, за да предавате епизод на телевизионно предаване, но не и филм.
 • Плюс още 5 наистина безплатни VPN
 • Повече за моята методология за VPN изследване

Най-добрите безплатни VPN мрежи (актуализирани 2020 г.)

Тествах 45 безплатни VPN и открих само 10, които ще ви осигурят бързи скорости, страхотен стрийминг и сигурност, на които можете да се доверите. Въпреки че безплатните VPN мрежи винаги ще имат ограничения в сравнение с първокласна услуга, безплатните VPN мрежи в този списък са доказали способността си да ви предпазват и да ви помагат да разглеждате анонимно, без да ви забавя.

1. ExpressVPN

Вземете най-скъпата VPN безплатно за 30 дни - неограничен брой сървъри, стрийминг и изтегляне на торент ExpressVPN устройства

 • Вземете 30 дни неограничени данни с ExpressVPN, като използвате гаранцията си за връщане на парите
 • 3 000+ сървъра в 160 места
 • 256-битово криптиране, превключвател за убийство и защита от течове на DNS
 • Работи извън Алианса 5/9/14-Eyes за пълна анонимност
 • Работи с: Netflix, Hulu, HBO, BBC iPlayer, Showtime, Amazon Prime Video, Sling TV и още стотици
 • Съвместим с: Windows, macOS, iOS, Android, Android TV, Linux, Firefox, Chrome, рутери

ExpressVPN обикновено не е безплатен. Всъщност това е премиум VPN пълен с някои от най-модерните функции. Така че защо го изброяваме тук с нашите най-високо оценени безплатни VPN? С ExpressVPN 30-дневна гаранция за връщане на парите можете да използвате най-скъпата VPN услуга за цял месец без риск.

Сам тествах гаранцията - няма улов. Това е чудесен вариант, ако имате нужда само VPN за кратък период, докато пътувате, или да поточно.

Сигурността на ExpressVPN е трудна за победа. Неговата строга политика без регистрация е подкрепена от технологията TrustedServer, която редовно изтрива всеки сървър така вашите данни не могат да бъдат съхранявани или продавани. За разлика от повечето безплатни VPN мрежи, които ще ограничат поточното ви предаване, ExpressVPN ви позволява да излъчвате любимите си предавания отвсякъде.

Тази VPN може достъп до geoblocked съдържание от стотици стрийминг платформи. ExpressVPN активно намира начини да заобиколи постоянно развиващите се geoblocks и дори работи в Китай.

Други полезни функции включват поддръжка на торенти и разделяне на тунели. Разбира се, ExpressVPN не е свободен завинаги, но има много неща, които можете да направите с него за 30 дни.

Искате ли да знаете повече? Прочетете пълния преглед, за да видите изследванията и тестовете на ExpressVPN.

Започнете БЕЗПЛАТНО с ExpressVPN!

2. Щит за гореща точка

Безплатен VPN с 500 MB данни всеки ден - удобен за торентите, но не и най-добрият избор за стрийминг Устройства за защита от гореща точка

 • 500 MB безплатни данни на всеки 24 часа период, което означава 15 GB на месец
 • Прост, лесен за използване интерфейс улеснява започването на работа
 • Кодирането с военно ниво защитава вашата интернет активност
 • Стабилните връзки осигуряват сърфиране без забавяне
 • Работи с: YouTube и Spotify
 • Съвместим с: Windows, macOS, iOS, Android, Chrome

Hotspot Shield предлага надеждни връзки и военно криптиране. Тестовете ми не разкриха никакви течове в DNS, което означава, че той ефективно маскира вашия IP адрес, за да защити поверителността ви онлайн. Hotspot Shield е съвместим с всички основни операционни системи, има a политика без регистрация за защита на вашата анонимност и предлага специализирана техническа поддръжка.

Той също така предлага поддръжка на P2P както за безплатни, така и за премиум потребители. Неговата удобна за потребителя специална оферта за приложения свързване с едно щракване, така че можете да започнете без караница. Безплатната версия идва с ограничения. Поддържа се от реклами и ви дава само 500 MB данни на ден. Въпреки че това е твърде малко за изтегляне на големи файлове, няма да имате проблем с проверката на имейла си или със сърфирането в социалните медии. за жалост, не можете да използвате безплатната версия за стрийминг.

Въпреки че Hotspot Shield има 3 200+ сървъра в 70+ страни, безплатната версия ви дава достъп само до виртуалното местоположение в САЩ. Ще бъдете блокирани от стена за плащане с премиум, ако се опитате да получите достъп до поточно съдържание с активиран VPN.

Дори само с едно виртуално местоположение, Hotspot Shield все още може да ви помогне избягайте от държавната цензура и заобикаляйте филтрите за съдържание в училище или на работа така че можете да имате достъп до любимите си уебсайтове и приложения за социални медии отвсякъде.

Ако харесвате Hotspot Shield Free и искате да изпробвате премиум версията, можете да го изпробвате със 7-дневна безплатна пробна версия.

Искате ли да знаете повече? Прочетете пълния преглед, за да видите изследванията и тестването на Hotspot Shield.

Започнете БЕЗПЛАТНО с Hotspot Shield!

3. Ветропис

Сигурен, безплатен VPN с 10 GB безплатни данни на месец, но с ограничени местоположения на сървъра Топ 10 (наистина БЕЗПЛАТНО) VPN услуги, които все още работят през януари 2020 г.

 • 10 GB безплатни данни всеки месец
 • Достъп до блокирано съдържание в 10 държави
 • Здраво криптиране, защита от злонамерен софтуер и блокиране на реклами
 • Поддръжка на торент
 • Работи с: Netflix, Hulu, HBO
 • Съвместим с: Windows, macOS, iOS, Firefox, Chrome, Linux

Windscribe на обезщетение за щедри данни го прави един от най-добрите ми безплатни VPN. Достатъчно е да предавате в висока резолюция малко повече от три часа. Можете да получите допълнителни 5 GB, като туитирате компанията. Можете също така да „спечелите“ допълнителни 1 GB безплатни данни всеки месец, като се позовавате на приятели.

Windscribe може да се похвали държавна сигурност, със стабилно AES криптиране и поддръжка за множество VPN протоколи. Както платените, така и безплатните потребители имат достъп до всички функции на Windscribe, включително техните блокиране на реклами и зловреден софтуер. Доста рядко е да намерите безплатен VPN с тази функция, така че това е голям бонус.

Windscribe също идва с a защитна стена, която блокира целия трафик извън защитения тунел на VPN за да се предотвратят неочаквани течове. Други полезни функции включват пренасочване на порт и разделно тунелиране. Компанията има подробна политика за поверителност, която ясно обяснява какви данни съхраняват, както и политика без регистрация, за да защити вашата поверителност.

Windscribe предлага a настолно приложение и разширение за браузър. Програмата има удобен за потребителя интерфейс, с избор на опции за поддръжка на клиенти, включително чат на живо, и ръководства за настройка. Свързване с едно щракване прави супер лесно да започнете. Освен ограничаване на вашите данни, безплатен акаунт на Windscribe ограничава ви до сървъри само в САЩ, Великобритания, Канада, Франция, Германия, Хонконг, Холандия, Норвегия, Румъния и Швейцария. Ограничен избор на сървъри означава, че не можете да използвате Windscribe за деблокиране на съдържание извън тези региони.

Искате ли да знаете повече? Прочетете пълния преглед, за да видите изследванията и тестването на Windscribe.

Започнете БЕЗПЛАТНО с Windscribe!

4. ProtonVPN

Сигурна, безплатна услуга с неограничени данни, но само на три места protonvpn устройства

 • Неограничени безплатни данни
 • Политика без регистрация и швейцарски закони за поверителност, за да защитят вашата анонимност
 • Здраво криптиране и превключвател за автоматично убийство
 • Работи с: YouTube, Spotify, Kodi
 • Съвместим с: Windows, macOS, iOS, Android, Linux

ProtonVPN предлага ограничена безплатна версия на силната си премиум услуга. Едно от най-големите му предимства пред повечето безплатни VPN мрежи е това той идва с неограничени данни. Освен това е без реклама, което е голям плюс. С безплатния план получавате достъп до сървъри само в Япония, Холандия и САЩ.

С всички безплатни потребители на ProtonVPN, свързани към едно от само три места, сървърите му често се претоварват и скоростта на връзката ви може да бъде бавна. Ще трябва да надстроите до платен план за поточно предаване или торент с ProtonVPN, но все пак можете да използвате безплатните виртуални местоположения, за да заобикаляне на цензурата и достъп до геоблокирани платформи за социални медии и приложения за съобщения.

Функции на ProtonVPN лесен за използване интуитивен интерфейс и мултиплатформена съвместимост. Най- Функция за бързо свързване свързва ви с най-бързия сървър наблизо. VPN също предлага силна сигурност, включително мощно AES криптиране и автоматичен превключвател за убийство. Други функции включват DNS защита от теч и поддръжка за разделно тунелиране.

Едно нещо, което ми хареса в ProtonVPN, беше колко ясна е неговата политика за поверителност. Този VPN има a ясна политика за нулева регистрация, която се прилага стриктно. Компанията е базирана в Швейцария, извън юрисдикцията на Алианса 5/9/14-Eyes, който е чудесно за поверителност.

Искате ли да знаете повече? Прочетете пълния преглед, за да видите изследванията и тестовете на ProtonVPN.

Започнете БЕЗПЛАТНО с ProtonVPN!

5. скрийте.me

Една проста, безплатна услуга с добра сигурност - 2 GB месечен лимит на данни устройства за hideme

 • 2 GB безплатни данни на месец
 • Безплатни сървъри в 5 държави
 • Силно криптиране и множество налични протоколи
 • Добра скорост на свързване за бързо зареждане и сърфиране
 • Работи с: Hulu, iPlayer, Amazon Prime Video, HBO GO
 • Съвместим с: Windows, macOS, iOS, Android, Linux, Chrome Firefox, Amazon Fire TV, рутери

hid.me предлага a съблечен назад, надеждна безплатна услуга. Ще получите 2 GB безплатни данни всеки месец и всички предимства на специализираните приложения на hid.me, както и здравата сигурност. Този VPN е силно AES криптиране, автоматично превключване на убийства и стриктна политика без регистрация ще се погрижи вашето сърфиране да остане едновременно и защитено.

С hid.me можете да се свързвате с необезпечени обществени WiFi мрежи, без да се притеснявате от шпиониращи очи. скрий ме поддържа множество VPN протоколи така че можете да оптимизирате връзката си и да изберете най-подходящото за вашето устройство. Други функции включват защита от теч на IP и поддръжка за разделно тунелиране. Ще имате и 24/7 достъп до техническа поддръжка и сърфиране без реклами.

Безплатните сървъри се намират само в Сингапур, Канада, Холандия, САЩ Изток и Запад на САЩ. Няма да имате достъп до съдържание с geoblocked от други страни, като BBC iPlayer. Можете да използвате тази VPN за обикаляйте филтрите за съдържание на вашето работно място или училище и дори заобикалят строгата държавна цензура.

за жалост, hid.me няма да ви даде достъп до Netflix. въпреки това, той поддържа торент както за безплатни, така и за платени потребители. Няма да можете да правите прекалено голямо споделяне на файлове с месечния капацитет от 2 GB, но опцията все още е добра. Безплатен акаунт също ви ограничава една връзка в едно устройство. Така че, ако разглеждате вашия лаптоп, телефонът или таблетът ви няма да бъдат активно защитени.

Искате ли да знаете повече? Прочетете пълния преглед, за да видите изследванията и тестовете на hid.me.

Започнете БЕЗПЛАТНО с hid.me!

6. TunnelBear

Удобен за потребителите безплатен VPN с добра сигурност, но само 500 MB безплатни данни на месецтунелни устройства

 • 500 MB безплатни данни всеки месец
 • Сървъри в 22+ страни
 • Без регистрация гарантирано
 • Работи с: YouTube, Spotify
 • Съвместим с: Windows, macOS, iOS, Android, Chrome, Firefox и Opera

Ако сте нови в VPN мрежите, безплатната версия на TunnelBear е чудесен начин да започнете. Има удобен за потребителя интерфейс който е в комплект с анимирани мечки гризли. За разлика от повечето безплатни VPN мрежи, които ви ограничават до шепа сървъри, TunnelBear позволява на безплатни потребители да се свързват с много страни и се наслаждавайте на прилична скорост на свързване.

TunnelBear е независим одит, използва AES 256-битово криптиране и не гарантира регистриране на данни. Това означава, че данните ви никога няма да се съхраняват и вашата самоличност винаги ще остане поверителна. Тази VPN може отблокирайте повечето гео ограничени уебсайтове и заобикаляйте досадни филтри за съдържание без караница, но това не работи с Netflix или други поточни услуги.

Безплатен акаунт на TunnelBear ви дава само 500 MB данни всеки месец, но можете да ги туитвате за допълнителни 1 GB. Това е достатъчно, за да стриймвате за около 30 минути, но вие няма да може да изтегля големи файлове или да гледате всякакви филми.

Искате ли да знаете повече? Прочетете пълния преглед. за да видите изследването и тестването на TunnelBear.

Започнете БЕЗПЛАТНО с TunnelBear!

7. Opera VPN

Безплатна VPN в браузъра с неограничени данни - места с ограничен достъп и не защитава целия трафик

изображение на опера опера

 • Неограничен брой данни и честотна лента
 • Вграден блокер за реклами и защита от зловреден софтуер
 • Не е необходима регистрация
 • Съвместим с: Windows, macOS, iOS, Android, Linux

Безплатният уеб браузър Opera се предлага с вграден VPN, който маскира вашия IP адрес, докато сърфирате в мрежата. Ще трябва да го направите активирайте VPN в настройките на браузъра. Тъй като това е само разширение за браузър, вашата VPN за Opera няма да защити трафика, изпратен от други браузъри или приложения. Така че въпреки че сърфирането ви е безопасно, вашите имейли и банкови приложения не са защитени.

В допълнение към безплатната си VPN услуга, браузърът има вградена рекламен блокер и защита от зловреден софтуер. Когато използвате браузъра, VPN функцията крие вашата самоличност за анонимно сърфиране - това е особено полезно в обществени WiFi мрежи. Можете да избирате само три виртуални локации: Америка, Европа и Азия.

Тъй като не можете да изберете конкретни сървъри в тези региони, OperaVPN не е добър избор за стрийминг. Не успях да деблокирам Netflix US, BBC iPlayer, или всяка друга услуга за стрийминг, която опитах. Браузърът е достъпен за всички основни платформи.

Искате ли да знаете повече? Прочетете пълния преглед, за да видите изследванията и тестовете на Opera VPN.

Започнете БЕЗПЛАТНО с Opera VPN!

8. Ускорете

Безплатна услуга с 2 GB безплатни данни на месец - технологията за свързване на канали увеличава скоростта, но използва данни ускорете устройството

 • 2 GB безплатни данни всеки месец
 • 200+ сървъра в 50+ места по целия свят
 • Бързи и надеждни връзки с технологията за свързване на канали
 • Шифриращият шифър ChaCha съчетава сигурност и бързина
 • Съвместим с: Windows, macOS, iOS, Android, Linux

Както подсказва името му, Speedify е проектиран с помощта на VPN протоколи, които подобряват скоростта на връзката ви. Технологията на Channel Bonding насочва трафика ви през две отделни интернет връзки наведнъж. Това увеличава скоростта на връзката ви леко, но също така използва два пъти повече wi-fi и клетъчни данни. Speedify премина всичките ми тестове за откриване на течове в DNS. Това означава тя ефективно маскира вашия IP адрес за да защитим вашата поверителност и да ви помогне достъп до цензурирано и гео-ограничено съдържание онлайн.

Вашата онлайн активност остава сигурна и анонимна с уникалния шифър за шифроване на ChaCha и стриктната политика за без регистрация на Speedify. Амстердамският сървър на Speedify е оптимизиран за BitTorrent и P2P активност. 2 GB безплатни данни на месец е много, ако искате сигурна VPN защита, докато бързо проверявате имейла си или актуализирате своя FB канал, но го не е достатъчно за стрийминг или торент.

Подобно на повечето безплатни VPN мрежи, Speedify ви насърчава да преминете към премиум акаунт. Въпреки това, продавачът се ангажира да запази безплатната версия без реклами. Това е чудесно за вашата сигурност, защото означава, че Speedify не трябва да споделя всяка ваша информация с рекламодатели от трети страни или реклами от Google.

Искате ли да знаете повече? Прочетете пълния преглед, за да видите изследванията и тестовете на Speedify.

Започнете БЕЗПЛАТНО с Speedify!

9. Betternet VPN

Безплатен VPN с 500 MB данни на ден - реклами и известно събиране на данни плюс без стрийминг за безплатни потребители по-добри устройства

 • 500 MB безплатни данни на ден
 • Не е необходима регистрация - просто изтеглете и започнете
 • Здраво криптиране и защита от зловреден софтуер
 • Съвместим с: Windows, macOS, iOS, Android, Chrome

Въпреки че 500 MB може да са достатъчни за 30 минути нискокачествено поточно предаване, Betternet не ви позволява да стриймвате, използвайки безплатния му акаунт. Можете да се свържете само с местоположението му в сървъра в САЩ, така че да нямате достъп до уебсайтове с geoblocked от никъде другаде по света. Все пак Betternet върши добра работа, обхващайки основите, що се отнася до сигурността.

То предлага стабилно криптиране, добри скорости и перфектна секретност напред - но без ключ за убиване. Ако връзката ви с VPN сървъра се провали, трафикът ви няма да бъде защитен. Този безплатен VPN е добър избор за предпазване от шпионски очи, когато се свързвате с необезпечена обществена WiFi мрежа, но трябва потърсете другаде пълна анонимност.

Betternet събира повече информация за потребителя отколкото е идеален за поверителност, някои от които могат да бъдат споделени с доставчици на услуги на трети страни. Можете също да очаквате да видите изобилие от реклами с вашия безплатен акаунт.

Искате ли да знаете повече? Прочетете пълния преглед, за да видите изследванията и тестовете на Betternet VPN.

Започнете БЕЗПЛАТНО с Betternet!

10. VPNBook

Сигурна, безпрепятствена торент услуга с неограничени данни - необходима е някаква конфигурация и няма Netflix

Топ 10 (наистина БЕЗПЛАТНО) VPN услуги, които все още работят през януари 2020 г.

 • Неограничени данни
 • Виртуални локации в 6 държави
 • Изградена от сигурна OpenVPN технология
 • Съвместим с: Windows, macOS, iOS, Android, Linux

VPNBook предлага неограничени безплатни данни, сигурно AES криптиране и избор на връзки OpenVPN и PPTP. Можете да получите онлайн от всяко място, без да се притеснявате от шпионските очи, но VPNBook има сървъри само в САЩ, Великобритания, Канада, Франция, Германия и Полша.

На уебсайта си, VPNBook твърди, че деблокира Netflix и Hulu, но аз нямах достъп до нито един от тях когато го тествах. Компанията оперира извън поверителност на Румъния и не събира журнали за активност, но това запазва някои регистрационни файлове за до седмица. За разлика от другите VPN в този списък, VPNBook не предлага специални приложения за вашите устройства. Вместо това осигурява ръчни конфигурационни файлове за OpenVPN.

Не е толкова сложно, колкото звучи, особено с стъпка по стъпка ръководствата за инсталиране на VPNBook. VPNBook поддържа торент на някои сървъри и може да се използва за заобикаляне на цензурата. Тази VPN се поддържа от реклами, така че можете да очаквате да видите някои, докато използвате услугата.

Искате ли да знаете повече? Прочетете реалните потребители трябва да кажат, за да видят изследването и тестването на VPNBook.

Започнете БЕЗПЛАТНО с VPNBook!

Безплатна методология за изследване на VPN

Тествах водещите безплатни VPN мрежи, за да видя дали мога да намеря някоя, която предлага сигурна услуга без ограничения. за жалост, нито един истински безплатен VPN не предлага целия пакет на сигурност, бързина, надеждност и неограничено използване. За това се нуждаете от премия VPN с ниска цена. Това, което открих, беше 10 безплатни VPN, които са безопасни за използване, стига да нямате нищо против компромиси. Всяка моя препоръка се класира въз основа на нейните комбинирани резултати по отношение на сигурността, скоростта, ограниченията на употребата и надеждността. Разгледах и поддръжката за поточно и торентректно управление, политиките за регистриране, наличността на сървъра, съвместимостта и бонусните функции като блокиране на зловреден софтуер.

Сигурност

Много безплатни VPN твърдят, че ви предлагат пълна безопасност и поверителност онлайн. За съжаление, това рядко се случва. Тествах функциите за защита на всяка услуга за течове и потенциални уязвимости. Разгледах и техните политики за регистриране, за да разбера каква информация съхраняват - ако има такава - и как се използва тази информация. Имайте предвид това само VPN със стриктна политика без регистрация може да гарантира, че никоя от вашите данни не се съхранява или продава.

скорост

Тествах скорости с speedtest.net, сравнявайки скоростта на връзката си преди и след свързване към всеки VPN. Можете да очаквате повечето VPN да забавят връзката ви до известна степен. Поради ограничените мрежи или умишлените ограничения, безплатните VPN мрежи могат да бъдат толкова бавни, че затрудняват сърфирането или стрийминга.. Само най-добрите VPN мрежи могат да ви дадат скорост, сравнима с нормалната ви връзка.

Ограничения за употреба

Безплатен VPN рядко ви дава неограничена употреба. Това VPN често се възпрепятства от бавна скорост, причинена от пренаселените сървъри. Класирах всяка моя препоръка според компромиса, който предлагат между безплатни данни и други функции. Например, ако безплатен VPN предлага неограничени данни, но е твърде бавен за използване, той не се класира като високо.

надеждност

Резултатите, които получавате от VPN, могат да варират в зависимост от сървъра, който използвате. Колкото по-голяма е VPN мрежата, толкова повече сървъри можете да избирате и по-надеждната услуга. Където е възможно, тествах набор от сървъри в мрежата на всеки VPN, за да ви дам най-точната картина на това, което можете да очаквате от всяка услуга.

Често задавани въпроси

Как безплатни VPN-и правят пари?

Както при всяка безплатна услуга, трябва да платите за това по някакъв начин. В някои случаи това означава досадни насочени реклами които се появяват на екрана ви, но с някои безплатни VPN мрежи може да се наложи да се справите с последиците от лошо криптиране или дори нарушаване на поверителността. Повечето безплатни VPN просто имат ограничени планове за данни (така че няма торент) или бавна връзка (така че няма Netflix), за да дадат стимул на потребителите за надграждане до платена услуга.

Безопасни ли са безплатни VPN мрежи?

Въпреки че VPN в този списък са тествани и доказани като напълно безопасни за изтегляне и използване, много други безплатни VPN мрежи могат да представляват сериозни рискове за вашата безопасност. Някои са прословути за спам и зловреден софтуер; а в някои случаи Потребителите дори съобщават за това безплатни VPN услуги откраднаха личната им информация и я продадоха на трети страни.

Легални ли са VPN-ите?

Използването на VPN е напълно законно в повечето части на света, но в няколко държави - включително Китай и Русия - ограничете използването на VPN. Вижте нашето ръководство, за да научите повече за правния статус на VPN мрежи във всяка държава. Имайте предвид, че дори ако VPN са законни във вашата страна, все още бихте могли да се сблъскате с последици от използването на VPN за незаконни дейности като изтегляне на съдържание, защитено с авторски права.

Резюме:

Въпреки че можете да намерите някои добри безплатни VPN мрежи, дори най-безопасните безплатни услуги не могат да се конкурират с първокласни VPN.Премиум услугата предлага най-добрата сигурност, както и поддръжка за стрийминг и торент. И за разлика от повечето безплатни VPN, премиум VPN ви предлагат неограничени данни и честотна лента. Ще имате достъп до повече сървъри и ще се насладите на по-бързи връзки.

Повечето първокласни VPN предлагат безплатни изпитания и гаранции за връщане на пари така че можете да се уверите, че избраната от вас услуга е подходяща за вас. Препоръчвам ExpressVPN. Това е бързо, сигурно и тя може да отблокира стотици стрийминг услуги, включително Netflix US. Най-хубавото е, че тествате безрисково с 30-дневната си гаранция за връщане на парите.

Вижте нашата страница за VPN оферти (актуализирана седмично), където можете да намерите VPN-та на най-висок ранг за нелепо ниски цени!

Ето нашия избор на най-добрите първокласни VPN услуги днес:

Доставчик на ранг Нашата оценка Потребителска оценка
Избор на редакторите 5.0 / 5
Прочетете рецензия
Открийте повече Първи стъпки >> Посетете сайта
2 4.8 / 5
Прочетете рецензия
Открийте повече Първи стъпки >> Посетете сайта
3 4.6 / 5
Прочетете рецензия
Открийте повече Първи стъпки >> Посетете сайта
4 4.5 / 5
Прочетете рецензия
Открийте повече Първи стъпки >> Посетете сайта
5 4.3 / 5
Прочетете рецензия
Открийте повече Първи стъпки >> Посетете сайта

Може да ви хареса също:

 • Безплатен VPN срещу платена VPN - което е точно за вас
 • 7 скрити опасности при използване на безплатни VPN мрежи
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me