Top 10 cele mai bune VPN-uri gratuite pentru laptopuri în 2020


Trebuie să vă protejați laptopul, dar nu doriți să plătiți o avere pentru un VPN premium? Înțeleg complet. De aceea am decis să găsesc cele zece cele mai bune VPN-uri gratuite pentru laptopuri.

Ține minte că nicio „VPN gratuită” nu este niciodată cu adevărat gratuită. Descarcă câteva VPN-uri gratuite malware-ului pe dispozitiv și urmăriți-vă urmele digitale.

Acesta este motivul pentru care recomand să utilizați un serviciu premium NordVPN. Utilizează caracteristici avansate de securitate și are o politică strictă fără jurnaluri care vă garantează anonimatul. În plus, poate debloca toate serviciile de streaming de top, inclusiv Netflix SUA. NordVPN are un 30 de zile, garanție de returnare a banilor fără riscuri astfel încât să puteți încerca înainte de a vă abona.

Vestea bună este că există câteva VPN-uri gratuite care sunt sigure de utilizat. Am testat 33 de VPN-uri pentru a găsi cele mai sigure VPN-uri gratuite pentru a vă proteja laptopul. 

Cele mai bune VPN-uri gratuite pentru laptopuri - Ghid rapid

 1. NordVPN: Date nelimitate, servere rapid-fulger și funcții de securitate robuste, inclusiv protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerii. Puteți testa NordVPN cu garanția sa de returnare a banilor pentru 30 de zile.
 2. Windscribe: 10 GB date gratuite pe lună și posibilitatea de a evita cenzura și geoblocurile, dar nu poate debloca Netflix SUA.
 3. TunnelBear: 500 MB de date gratuite pe lună și servere din 22 de țări sau mai mult. Sunt suficiente date pentru a-ți verifica e-mailurile și rețelele de socializare, dar nu poți reda sau transmite fluxuri.
 4. ZenMate: Date nelimitate gratuite și criptare de grad militar, dar vă restrânge viteza la 2Mbps. Aceasta este potrivită pentru navigare, dar nu este suficient de rapidă pentru torrenting sau streaming în definiție înaltă.
 5. ProtonVPN: Date nelimitate gratuite și secret perfect înainte, dar aveți acces doar la trei locații server.

Consultați celelalte 5 VPN-uri gratuite pentru laptopuri

Care este captivul cu VPN-urile gratuite?

VPN-urile gratuite sună excelent în teorie, dar acestea vă pot costa mai mult decât un VPN premium pe termen lung. Aruncăm o privire asupra riscurilor cu care vă puteți confrunta dacă utilizați un VPN gratuit pe laptop.

Securitate

Construirea unui VPN sigur necesită multă planificare, iar dezvoltarea este foarte costisitoare. VPN-urile gratuite nu pot investi atât de mulți bani în construirea și întreținerea rețelei lor.

Majoritatea VPN-urilor gratuite economisesc bani prin tăierea funcțiilor esențiale de securitate. Utilizează protocoale de criptare mai puțin sigure, iar unele chiar înregistrează activitatea dvs. de navigare pentru a le vinde agenților de publicitate.

Vorbind despre reclame, o mulțime de VPN-uri gratuite afișează ferestre pop-up perturbatoare, iar unii au fost prinși descărcând malware-uri dăunătoare pe dispozitivele utilizatorilor. 

VPN-urile premium își pot permite să investească în funcții de securitate mai puternice, cum ar fi comutatoarele de ucidere și criptarea de grad militar. Acestea reușesc sau nu reușesc în funcție de reputația lor, astfel încât nu riscă să piardă afacerea prin a vă informa informațiile către terți.

Compatibilitate

Majoritatea VPN-urilor gratuite pe care le-am testat au avut aplicații doar pentru Windows. Dacă laptopul dvs. rulează macOS, Linux sau Chrome OS, nu aveți noroc.

Chiar dacă laptopul rulează Windows, nu veți găsi multe VPN-uri gratuite cu aplicații Windows utilizabile. Serviciile gratuite nu eliberează patch-uri și actualizări suficient de frecvente, astfel încât aplicațiile sunt de multe ori întârziate. În timpul testului, unii chiar mi-au înghețat laptopul și a trebuit să-l repornesc pentru a începe să funcționeze din nou. 

VPN-urile premium oferă aplicații pentru toate sistemele de operare. Unii au chiar aplicații pentru consola de jocuri și televizorul inteligent. Aceste aplicații sunt actualizate în mod obișnuit, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la performanțe slabe sau întârziere.

limitări

VPN-urile gratuite vă limitează lățimea de bandă, viteza, locațiile serverului și datele pentru a economisi bani și a vă încuraja să treceți la un plan premium.

Locațiile limitate pe server înseamnă că VPN-urile gratuite nu pot ocoli geoblocurile, deci nu puteți accesa servicii de streaming precum Netflix și SlingTV. Chiar dacă puteți debloca un serviciu, lățimea de bandă redusă și datele face imposibil de urmărit în definiție înaltă. 

VPN-urile premium operează rețele de servere globale, iar multe au servere optimizate de streaming care pot depăși geo-restricțiile și blocurile VPN. De asemenea, oferă date nelimitate, lățime de bandă și viteze.

Cele mai bune VPN-uri gratuite pentru laptopuri

Am testat 33 de VPN-uri gratuite pentru a găsi cele mai bune opțiuni pentru laptopuri. Am căutat servicii cu extensii de browser, securitate high-end, funcții specifice laptopului.

1. NordVPN

NordVPN

 • Date nelimitate și viteze mari
 • Ceapa peste VPN pentru Tor
 • Până la șase conexiuni simultane
 • Protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6
 • 5.100+ servere din 60 de țări
 • P2P și servere optimizate pentru streaming
 • Funcționează cu: Netflix, Hulu, BBC iPlayer, HBO GO, Amazon Prime Video, Showtime, SlingTV
 • Compatibil cu: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, AndroidTV, Chrome, Firefox și routere

NordVPN este un serviciu premium, dar generos Garanție de restituire a banilor fără riscuri de 30 de zile o pune în partea de sus a listei mele. O lună este suficient timp pentru a decide dacă îți place serviciul și primești acces la toate caracteristicile sale premium în timp ce îl testezi.

Utilizează criptarea AES de 256 biți pentru a vă anonimiza traficul. NordVPN păstrează o politică strictă fără jurnaluri, ceea ce înseamnă că nu există nicio înregistrare a activității dvs. de navigare nicăieri. Se bazează în Panama, care se bazează pe confidențialitate, în afara zonei 5/9 / 14-EyesJurisdicția.

Protecție împotriva scurgerilor IPv6 și DNS lucrați pentru a opri potențialele defecte de securitate care vă pierd locația și activitatea de navigare către terți, cum ar fi furnizorul de servicii de internet (ISP). Dacă doriți să faceți flux, protecția împotriva scurgerilor DNS este un instrument esențial pentru ocolirea blocurilor VPN.

Rețeaua sa constă din 5.100 de servere de mare viteză în 59 de țări, inclusiv servere optimizate pentru streaming care pot debloca Netflix SUA și Hulu. Funcția CyberSec blochează reclame și trackere în timp ce faceți streaming și răsfoiți. De asemenea, ajută la prevenirea infecțiilor cu malware prin blocarea site-urilor web suspecte înainte de încărcare.

NordVPN are servere dedicate P2P. Aceste servere sunt rapide și optimizate pentru torrenting. Puteți activa funcția Onion over VPN în aplicație pentru acces ușor la site-urile Tor și.onion.

Există aplicații pentru aproape fiecare sistem de operare și puteți securiza până la șase dintre dispozitivele dvs. cu un singur cont. Astfel, vă puteți proteja telefonul, televizorul și tableta fără a plăti abonamente suplimentare.

Asistența este disponibilă 24/7 pe chat-ul live pe pagina de start a NordVPN.

Punem testul NordVPN pentru a vedea cum se compară cu alte servicii premium și gratuite. Puteți citi recenzia extinsă a colegului meu cu privire la rezultatele complete. 

Începeți acum cu NordVPN!

2. Parbriz

dispozitive pentru parbriz

 • 10 GB date gratuite pe lună
 • Protecție împotriva scurgerilor WebRTC / IPv6 / DNS
 • Servere în zece locații
 • Suportă conexiunile P2P
 • Funcționează cu: HBO GO, YouTube și Kodi
 • Compatibil cu: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Chrome, Firefox, Opera, Amazon Fire TV, Nvidia Shield, Kodi și routere

Windscribe este un serviciu VPN cu adevărat gratuit cu 10 GB date pe lună și caracteristici avansate de securitate. Este suficient pentru a viziona zece ore de videoclip, dar nu puteți accesa servicii de streaming decât dacă faceți upgrade. Dacă aveți nevoie de mai multe date, puteți câștiga un plus de 5 GB prin tweit-ul companiei.

Spre deosebire de majoritatea VPN-urilor gratuite, nu necesită nicio informație personală pentru înregistrare. Trebuie să furnizați doar adresa dvs. de e-mail, ceea ce înseamnă că nu păstrează nicio informație de identificare.

Este strict politica fără registrări și criptarea gradului militar mențineți-vă activitatea în anonimat. Puteți utiliza modul Stealth pentru Windscribe pentru ocoliți cenzura și geoblocurile chiar și în cele mai restrictive regiuni ale lumii, inclusiv China și Rusia.

Windscribe permite torrenting, și este suficient de rapid pentru a descărca rapid fișierele mari. Deși nu poate accesa Netflix sau Hulu, am putut transmite YouTube și Kodi fără probleme.

Aveți servere de acces în 10 locații globale. Acesta nu este la fel de restrictiv ca majoritatea VPN-urilor gratuite, dar înseamnă că nu puteți debloca site-urile geore restricționate din alte țări.

Aplicațiile sunt ușor de instalat și includ un firewall încorporat și Cruise Control, care te conectează la cel mai rapid server disponibil. Nu vă servește niciun pop-up din aplicație, dar nu există blocant de anunțuri, deci veți vedea în continuare anunțuri pe site-urile terță parte precum YouTube.

Chatbote-ul Windscribe poate răspunde aproape oricărei întrebări pe care le aveți despre funcții și planuri. Dacă nu se poate, vă conectează la un reprezentant uman pentru asistență la chat live.

Doriți să aflați mai multe despre Windscribe? Aruncați o privire mai bună asupra modului în care s-a ridicat la testele noastre din recenzia noastră.

Începeți cu Windscribe Now!

3. TunnelBear

Top 10 cele mai bune VPN-uri gratuite pentru laptopuri în 2020

 • 500 MB de date gratuite pe lună
 • Servere de mare viteză în peste 22 de țări
 • Blocator de anunțuri separat și gratuit pentru Chrome
 • Funcționează cu: HBO GO, YouTube, Kodi
 • Compatibil cu: Mac, Windows, iOS, Android, Opera, Chrome și Firefox

TunnelBear vă oferă 500 MB de date gratuite pe lună. Puteți accesa rețelele de socializare și e-mailurile dvs. sau puteți viziona videoclipuri timp de aproximativ 30 de minute, dar nu sunt suficiente date pentru a descărca fișiere mari sau torrente.

Aplicațiile sale drăguțe, cu temă de urs, sunt ușor de descărcat și de utilizat. Am putut să-l instalez și să-l configurez în mai puțin de cinci minute. 

TunnelBear folosește criptarea AES de 256 biți și păstrează o politică strictă fără jurnaluri. Modul său GhostBear face ca datele dvs. criptate să pară ca un trafic regulat sub inspecție profundă a pachetelor (DPI). Acest lucru este esențial în țări precum China, unde guvernul blochează în mod obișnuit conexiunile VPN. Când activezi modul GhostBear, agențiile de supraveghere nu știu că folosești deloc un VPN.

Există o extensie Chrome numită TunnelBear Blocker care blochează reclame, trackere și Flash. Cu toate acestea, nu este încorporat în aplicație, deci va trebui să o descărcați separat.

lui TunnelBear Modul mereu pornit lansează aplicația și te conectează la cel mai bun server VPN disponibil imediat ce pornești dispozitivul, astfel încât să nu fii niciodată neprotejat. Modul Vigilant este, în esență, un comutator de ucidere care previne scurgerile de date în rarele cazuri în care conexiunea VPN scade.

Puteți utiliza setarea pentru cel mai apropiat tunel la conectați-vă automat la cel mai rapid server în funcție de locația dvs.. Este potrivit pentru protecția de bază în timp ce navigați, dar nu este util dacă încercați să ocoliți un geobloc.

TunnelBear nu poate accesa servicii de streaming precum Netflix, Hulu sau BBC iPlayer. Totuși, am putut să-l folosesc pentru a debloca videoclipuri YouTube cu restricții geo-restricționate și suplimente Kodi.

Nu sunt sigur că TunnelBear este pentru tine? Aflați mai multe despre funcțiile din revizuirea completă a vânzătorilor. 

Începeți cu TunnelBear Now!

4. ZenMate

Zenmate-dispozitive noi

 • Date nelimitate gratuite
 • Criptare pe 128 de biți
 • Patru locații server
 • Funcționează cu: Netflix SUA, HBO GO, Hulu și Amazon Prime Video
 • Compatibil cu: Chrome, Firefox și Opera

Versiunea gratuită a ZenMate oferă date gratuite nelimitate, dar este disponibil numai ca extensie de browser. Extensiile sunt ușoare și ușor de utilizat, dar protejează doar traficul browserului. Datele din aplicații și alte programe nu sunt criptate.

Extensiile browserului utilizează criptarea pe 128 de biți. Deși este mai mic decât 256 biți, este încă suficient de puternic pentru a vă proteja informațiile personale. ZenMate nu îți înregistrează activitatea de navigare, fie.

Poate debloca serviciile de streaming, inclusiv Netflix SUA și Hulu. Dar, viteza de conectare este limitată la 2Mbps. Viteza minimă necesară pentru a transmite Netflix în definiție standard este 3Mbps. Am fost în continuare în stare să curgă în timpul testelor mele, dar restricția de viteză a provocat tamponarea și a redus calitatea videoclipului meu. 

Aveți acces la servere din Germania, Hong Kong, România și SUA. Deoarece puteți accesa numai conținut geoblocat disponibil în aceste țări, nu puteți transmite BBC iPlayer.

ZenMate are sediul în Germania, care este membru al 14-Eyes Alliance. Dar acest lucru nu privește prea mult, deoarece ZenMate nu înregistrează nicio informație a datelor dvs. Chiar dacă un guvern aliat a solicitat informații despre dvs., ZenMate nu ar avea nimic de oferit.

Când înregistrați pentru prima dată un cont ZenMate gratuit, veți primi o probă gratuită de 7 zile a serviciului său premium. Acesta nu este un abonament și atunci când procesul expiră, nu vă va percepe taxa.

Nu există chat live, dar puteți contacta asistența clienților prin formularul de contact de pe site-ul său web. Când am întins mâna, am primit un răspuns în 24 de ore.

Dornic să afle mai multe despre ZenMate? Vedeți cum a rezistat testarea extinsă în recenzia noastră ZenMate.

Începeți cu ZenMate acum!

5. ProtonVPN

dispozitive protonvpn

 • Date și lățime de bandă gratuite nelimitate
 • Protocoalele IKEv2 / IPSec și OpenVPN
 • Servitorii din Japonia, Olanda și SUA
 • Funcționează cu: YouTube, Kodi, Netflix și Hulu
 • Compatibil cu: Windows, macOS, Android, iOS și Linux

ProtonVPN vă oferă date și lățime de bandă gratuite nelimitate. Nu vă înregistrează nicio activitate de navigare și oferă un secret perfect perfect.

Perfect secret înainte vă asigură că aveți o nouă cheie de criptare temporară pentru fiecare sesiune. Aceasta înseamnă că, chiar dacă un hacker vă compromite una dintre cheile dvs. de criptare, restul sesiunilor dvs. sunt sigure.

De asemenea, folosește Criptare AES de 256 biți, protecție împotriva scurgerii DNS și un comutator automat de omor. Are sediul în Elveția, în afara spațiului 5/9/14-Competența ochilor.

Aplicația este Întotdeauna la setare stabilește o conexiune VPN imediat după pornirea laptopului, deci sunteți întotdeauna protejat.

ProtonVPN nu vă servește anunțuri, dar nu există blocant încorporat. Veți vedea în continuare anunțuri de la terți atunci când navigați și transmiteți.

Am putut reda Netflix și Hulu în definiție standard cu tamponare minimă. Deoarece ProtonVPN operează doar servere gratuite în Japonia, Olanda și SUA, trebuie să faceți upgrade la serverele premium pentru acces la Marea Britanie și în alte locații. Serverele gratuite acceptă conexiuni P2P. 

Selecția sa limitată de server determină congestionarea rețelei în timpul perioadelor de vârf. Cu atât de mulți utilizatori gratuit conectați la doar trei servere, serverele devin supraîncărcate și încetinesc. Am descoperit că, în perioade lente, a fost încă destul de rapid să-mi verific e-mailurile și Facebook-ul, dar nu am putut încărca un videoclip YouTube până la reducerea congestiei. 

Pe site-ul web există o bază extinsă de cunoștințe. Dacă nu găsiți răspunsul la întrebarea dvs. acolo, puteți contacta asistența clienților prin intermediul sistemului de ticketing din centrul de ajutor.

Puteți citi mai multe despre caracteristicile ProtonVPN în recenzia noastră completă.

Începeți cu ProtonVPN acum!

6. PrivateVPN

Dispozitive PrivateVPN

 • Proces de 7 zile gratuit, cu date nelimitate
 • Protocoalele OpenVPN, PPTP, L2TP, IKEv2 / IPSec
 • Protecție împotriva scurgerilor IPv6
 • Funcționează cu: Netflix, BBCiPlayer, YouTube și Kodi
 • Compatibil cu: Windows, Mac, iOS, Android

PrivateVPN vă oferă date nelimitate, viteză și lățime de bandă în timpul încercării sale gratuite de 7 zile. Puteți conecta, de asemenea, până la șase dispozitive cu un singur cont.

Îți păstrează datele în siguranță criptare de grad militar și protocoale VPN sigure, cum ar fi OpenVPN, PPTP, L2TP și IKEv2 / IPSec. lui PrivateVPN Protecție împotriva scurgerilor IPv6 vă menține adresa IP ascunsă, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru alte aplicații care vă scurg locația.

PrivateVPN are sediul în Suedia, care face parte din 14-Eyes Alliance. Dar nu trebuie să vă faceți griji, pentru că PrivateVPN păstrează o politică strictă fără jurnaluri. Nu are nicio înregistrare a activității de navigare pentru a scurge.

Aveți acces la 150+ servere de mare viteză în 60 de țări. Poate debloca cele mai populare servicii de streaming, inclusiv Netflix SUA și BBC iPlayer. Poti de asemenea utilizați PrivateVPN pentru a ocoli Marele Firewall din China folosind protocolul L2TP.

Dacă aveți probleme și contactați asistența, trebuie să vorbiți direct cu dezvoltatorii, astfel încât veți primi întotdeauna un răspuns în care puteți avea încredere.

Doriți să aflați mai multe despre PrivateVPN? Citiți rezultatele testelor de performanță din recenzia noastră. 

Începeți cu PrivateVPN Now!

7. VPN Opera

imagine dispozitiv dispozitiv

 • Date și lățime de bandă gratuite nelimitate
 • Servere în trei regiuni
 • Nu este necesară înregistrarea
 • Funcționează cu: YouTube și Kodi
 • Compatibil cu: Windows, macOS, Linux și Android

Opera VPN este o extensie gratuită a browserului pentru Opera și OperaGX. Vă oferă date și lățime de bandă nelimitate, dar serverele sunt limitate la Asia, Europa și America. Nu puteți alege un server dintr-o anumită zonă din aceste regiuni, așa că este greu să ocoliți geoblocurile cu Opera VPN.

Deoarece este o extensie de browser, Opera VPN vă protejează doar traficul Opera. Nu este disponibil pentru alte browsere.

Utilizează criptarea de 256 biți și păstrează o politică strictă fără jurnaluri. În timpul testului meu am descoperit că serverele VPN ale Opera sunt lente. Am putut viziona un videoclip YouTube în definiție scăzută, dar am experimentat o mulțime de buffering-uri. Nu poate debloca Netflix sau alte servicii de streaming.

Pe site-ul principal al Operei există o secțiune frecventă de întrebări VPN, dar nu există asistență disponibilă pentru extensia browserului.

Puteți afla mai multe despre avantajele și dezavantajele utilizării Opera VPN prin citind recenzia aprofundată a colegului meu. 

Începeți cu OperaVPN acum!

8. ascunde.me

Windows hide.me

 • 2 GB date gratuite pe lună
 • Comutator automat de omor și criptare de 256 biți
 • Tunelarea despărțită
 • Funcționează cu: Hulu, Netflix, HBO Go, Spotify și Amazon Prime Video
 • Compatibil cu: Windows, macOS, iOS, Android, Amazon Fire OS, Windows Phone, Linux, Blackberry, Chrome, Firefox, routere și NAS

Obțineți 2 GB de date gratuite în fiecare lună cu hide.me. Este suficient să verificați e-mailul și să vă actualizați Facebook-ul sau să faceți flux în definiție standard pentru aproximativ două ore.

Poti accesați cinci locații server cu planul său gratuit, dar puteți proteja un singur dispozitiv pe cont. hide.me nu este potrivit dacă doriți să vă conectați întreaga gospodărie simultan.

Utilizează funcții de securitate premium, inclusiv Criptare de 256 biți, protecție împotriva scurgerilor IP și un comutator automat de oprire. Nici datele dvs. nu vă înregistrează.

Puteți utiliza funcția caracteristica de tunel divizat pentru a personaliza ce trafic trece prin VPN-ul dvs. și care utilizează adresa dvs. IP locală. Doar câteva VPN-uri premium oferă tuneluri împărțite și este rar de văzut într-un VPN gratuit.

Acesta poate debloca Netflix SUA, Amazon Prime Video și Hulu. De asemenea, suportă torentarea. Nu vă accelerează viteza de conectare, ceea ce înseamnă că puteți torenta și transmite fluxul fără întârziere.

Aflați mai multe despre hide.me în recenzia noastră de experți.

Începeți cu hide.me acum!

9. Accelerarea

Top 10 cele mai bune VPN-uri gratuite pentru laptopuri în 2020

 • 2 GB date gratuite lunar
 • Suportă conexiunile P2P
 • Peste 200 de servere în 50 de țări
 • Funcționează cu: YouTube, HBO GO și Kodi
 • Compatibil cu: Windows, macOS, Linux, iOS și Android

Speedify vă oferă 2 GB date gratuite în fiecare lună. Nu este necesar să vă înscrieți sau să furnizați informații sensibile și puteți accesa peste 200 de servere în 50 de țări.

Deși are servere din SUA și Marea Britanie, nu poate debloca Netflix, Hulu sau BBC iPlayer. Am putut accesa HBO GO, YouTube și Kodi în timpul testelor mele.

Utilizează criptarea AES 128-GCM. Acesta nu este la fel de puternic ca 256 biți, dar este totuși foarte sigur. Nu vă conectează activitatea de navigare și oferă protecție împotriva scurgerilor DNS.

Accelerarea ofertelor o caracteristică de legare a canalului care pretinde că crește viteza și fiabilitatea conexiunii prin combinarea conexiunilor wi-fi, mobile și Ethernet. Totuși, în timpul testului, am constatat că legarea canalelor nu a ajutat. Conexiunea mea a fost lentă chiar și cu această caracteristică activată. 

Este important să rețineți acest lucru legarea canalului folosește de două ori mai multe date. Deci, dacă sunteți pe un plan de date limitat cu telefonul mobil sau wi-fi, ar trebui să îl mențineți oprit.

Doriți să aflați mai multe despre Speedify? Aflați cum se compară cu alte servicii de top din recenzia noastră. 

Începeți cu Speedify Now!

10. Betternet

chromebook betternet

 • 500 MB de date gratuite pe zi
 • Criptare de grad militar
 • Funcționează cu: YouTube și Kodi
 • Compatibil cu: Mac, Windows, iOS, Android și Chrome

Planul gratuit acceptat de anunțuri al Betternet include securitate la nivel militar și 500 MB de date pe zi. Acest lucru este suficient pentru a naviga timp de aproximativ opt ore sau pentru a curge 30 de minute. din pacate, Betternet nu poate debloca serviciile de streaming precum Netflix, dar am putut viziona YouTube și Kodi în definiție standard.

Utilizează criptarea de 256 biți, dar nu există nici un comutator automat de omor. Protocolul său Catapult Hydra este conceput pentru a vă maximiza viteza de conectare.

Cu sediul în SUA, Betternet se încadrează în 5/9/14-Competența ochilor. Când am verificat politica de confidențialitate, am aflat că nu vă conectează activitatea de navigare, dar păstrează unele înregistrări despre conexiunea dvs., inclusiv dispozitivul și informațiile despre rețea. Colectează și criptează adresa dvs. IP reală, dar șterge aceste informații după ce vă deconectați.

Există o secțiune frecventă de întrebări frecvente care poate răspunde aproape oricărei întrebări. De asemenea, puteți contacta serviciul clienți prin intermediul formularului de contact de pe site-ul său web.

Consultați revizuirea noastră completă Betternet pentru a afla mai multe despre caracteristicile sale de securitate. 

Începeți cu Betternet acum!

Întrebări frecvente

De ce este importantă criptarea pentru utilizatorii de laptopuri?

Când navigați pe internet fără VPN, oricine vă poate spiona activitatea de navigare. Aceasta include mesajele pe care le trimiteți și orice parolă pe care o introduceți pe site-uri web

Criptarea blochează traficul dvs. de internet, astfel încât hackerii și spionii nu îl pot accesa. Dacă un hacker vă interceptează conexiunea și datele dvs. sunt criptate, vor vedea o serie de litere și numere aleatorii în loc de informațiile dvs. personale.

Utilizatorii de laptopuri se confruntă cu un risc unic, deoarece utilizează rețele wi-fi publice. Oricine poate opera o rețea Wi-Fi publică, inclusiv cibernetici. Vă puteți conecta la o rețea periculoasă fără să știți, așa că este esențial ca informațiile dvs. personale să fie criptate.

VPN-urile sunt legale?

da. VPN-urile sunt perfect legale în majoritatea țărilor. Doar câteva regiuni restricționează sau interzic utilizarea VPN.

Dar nu vă faceți griji, niciun turist nu a fost arestat vreodată pentru că a folosit un VPN în vacanță.

Care sunt riscurile utilizării unui VPN gratuit pe un laptop?

Mi-a fost greu să găsesc zece VPN-uri gratuite sigure pentru această listă. Majoritatea serviciilor testate folosesc criptare scăzută, înregistrează datele utilizatorilor sau au aplicații care nu funcționează.

Am aflat că majoritatea VPN-urilor gratuite taie colțurile atunci când vine vorba de funcțiile de securitate. Folosind un VPN mai puțin sigur, vă puneți informațiile personale în pericol. Acestea includ parolele dvs. bancare, detaliile cărții de credit și datele de conectare.

rezumat

Găsirea unei VPN cu adevărat gratuite este aproape imposibilă. Chiar și cele mai bune servicii gratuite limitează date, viteze și streaming. Unele chiar limitează funcțiile de securitate, așa că nu știi niciodată dacă datele tale sunt cu adevărat sigure.

Acesta este un lucru de care nu trebuie să vă faceți griji dacă utilizați un VPN premium. Majoritatea serviciilor premium, cum ar fi NordVPN, oferă teste gratuite și garanții de returnare a banilor, astfel încât să le poți testa gratuit. Nu este necesar să vă riscați securitatea sau să vă limitați la un VPN gratuit.

Puteți afla mai multe despre VPN-urile pentru celelalte dispozitive din ghidul colegului meu cele mai bune VPN-uri pentru conexiuni multipleSau economisiți-vă niște bani pe un serviciu premium folosind serviciul nostru oferte si cupoane.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me