Tapasztalja meg a privát és ingyenes böngészést a CactusVPN segítségével


Kérjük, adjon némi hátteret a CactusVPN-ről.

Arra a vágyra indítottuk, hogy minden embernek joga legyen a magán- és ingyenes böngészéshez. Kezdetben emlékszem, mindannyian nagyon izgatottak voltunk, hogy tehetünk valamit annak érdekében, hogy a meggyőződésünket működésbe hozzuk, és hogy a világ jobb hely legyen. Most visszatekintve örömmel mondhatom, hogy erőfeszítéseinket jól töltöttük. Csak két év kemény munka után, 2013-ban, üzletünk minden elvárásunkon túl megnőtt. Több embert kellett felvennünk, hogy ügyfeleink igényeit kielégítően kielégítsük, de sikerült életben tartanunk a barátok együttes működésének szellemét is. És itt vagyunk most.

Milyen intézkedéseket hoznak a CactusVPN-n annak érdekében, hogy megakadályozzák a kívülálló személyeket és a munkavállalókat abban, hogy megnézzék az Ön felhasználói adatait?

Válaszom erre a kérdésre egyszerű és elég egyértelmű. Minimálisra korlátozjuk ügyfeleink adataival való interakciónkat, és csak azért, hogy biztosítsuk az általunk nyújtott szolgáltatások támogatását. Nem őrizzük meg naplóikat, és nem társítunk IP-t az azokat használó emberekkel. Még akkor is, ha a szolgáltatásunkért fizetjük meg, nem keressük tovább az ügyfeleinkkel kapcsolatos részletesebb információkat. Csak megerősítjük a tranzakciókat, és visszatérünk üzleti tevékenységünkhöz, amely nagyon nagyrészt a magánélet védelméről szól, és ezt egy pillanatra sem felejtsük el.

Melyek azok a kihívások, amelyekkel felmerült, amikor megpróbálta megvédeni a felhasználók adatvédelmét anélkül, hogy adataikat naplózná?

Nos, a legtöbb kihívás a műszaki támogatási osztályra vonatkozott, mivel folyamatosan igyekszünk ügyfeleinknek a lehető legjobb VPN élményt nyújtani. Gyakran ez azt jelenti, hogy a megfelelő naplókat felhasználhatjuk a lehetséges csatlakozási problémák megelőzésére. Tehát, mivel nem vezetnek naplót, további kérdéseket kell feltennünk ügyfeleinknek, hogy felfedezzük a problémát.

Melyek a személyes véleményed a google VPN-en?

Sergiu Candja: Határozottan üdvözlöm az erőfeszítéseket, amelyek célja az online környezet biztonságosabbá tétele. De ebben az esetben is kissé ironikusnak tartom, hogy a Google védelmet nyújt a szimatolási kísérletekkel szemben, ha mindenki tudja, hogy ugyanazokat a Google-profilokat használják a hirdetési üzenetekkel való jobb megcélzásukra. Ráadásul kissé korlátozó, mivel titkosító eszközként működik csak a Nexus és a Pixel okostelefonok számára, és csak akkor, ha nyilvános Wi-Fi hálózatokhoz férnek hozzá..

Miközben egyes európai országok tömeges megfigyelési politikákat hajtanak végre, az EU adatvédelmi rendeletei nap mint nap szigorúbbá válnak. Hogyan magyarázza ezt a kettősséget??

Úgy gondolom, hogy sok politikai és gazdasági érdek van tétben, és mint sok esetben korábban is, nem képviselik az emberek érdekeit. Feldühítő figyelni, hogy egyes európai államok az évek során megpróbálták szigorúbb ellenőrzést gyakorolni online környezetükkel annak érdekében, hogy konszolidálják hatalmukat polgáraik felett. És talán sikeresek lennének, ha nem valami bátor hang miatt, amely az ügyet a közvélemény felé vitte. A következő botrányok megállították vagy lelassították ezeket a visszaélésszerű kísérleteket, ezért nagyon örülök, hogy léteztek ezek a hangok. Nagyra értékelem az EU minden erőfeszítését, hogy véget vessünk ennek az őrületnek, amikor megpróbáljuk ellenőrizni az internetet.

Milyen változásokat várhatunk el az online biztonsági piacon az elkövetkező 5 évben?

Tendenciaként azt tapasztaltam, hogy egyre növekvő érdeklődés mutatkozik a VPN domain és általában az online biztonság iránt a nagyvállalatok és a konzorciumok iránt. Következésképpen a VPN-szolgáltatók többségét felszívták és ezeknek a vállalatoknak a részévé váltak, annak ellenére, hogy ez kívülről nem mindig látható. A helyzet az, hogy ebben a pillanatban csak néhány független VPN-szolgáltató van hátra, és a CactusVPN az egyik.

A következő öt évben azt várjuk, hogy ez a folyamat folytatódni fog. Ezenkívül a világ minden tájáról folytatott államok továbbra is megpróbálják átvenni az irányítást az Internet felett, így az esetek többségében az online szabadságról nagy gazdasági egységek és kormányok tárgyalnak..
Egy másik dolog, ami előfordulhat, hogy sok kapcsolódó szolgáltatással rendelkező vállalat bónuszként online biztonságot nyújt majd fő termékeihez. A Google VPN kiváló példa erre a forgatókönyvre. És a technológiai fejlődés szempontjából azt gondolom, hogy a biztonsági protokollok egyre jobban teljesítenek. Mi, a CactusVPN-től, a pénzünket a SoftEther-hez fordítottuk, mert ezt nagy potenciálnak tekintjük. Jelenleg a legújabb verziót használjuk, és nagyon elégedettek vagyunk az eredményekkel a sebesség és a biztonság szempontjából.

Ide írhatja véleményét a CactusVPN-n.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me