Steins; Gate je na Netflixu! Evo kako to možete gledati 2020. godine


Čitana anime serija Steins; Gate je sada dostupan na Netflixu. Međutim, to je trenutačno je dostupan samo na mrežama Netflix UK i Netflix Japan. Pokazat ćemo vam kako strujati Steins; Gate, bez obzira gdje se nalazite u vremenu ili prostoru.

Zbog licenciranja i problema s autorskim pravima, Netflix postavlja geo-ograničenja na njegov sadržaj. To znači da sadržaj koji je dostupan u jednoj zemlji neće nužno biti dostupan u drugoj.

Ako želite pristupiti Steinsu, Gate na Netflixu UK ili Netflix Japan, to možete učiniti samo sa UK ili japanska IP adresa.

Znamo da je to frustrirajuće, ali ne mora biti. Postoji vrlo jednostavan način da se preskoče ove geo-ograničenja, a to je pomoću vrhunskog VPN-a.

Sa čvrstim VPN-om možete se povezati s poslužiteljem u Velikoj Britaniji ili Japanu (i mnoge druge lokacije širom svijeta) kako bi vam dali japansku ili britansku IP adresu koja vam treba za strujanje Steins; Gate.

Međutim, nisu svi VPN-ovi na raspolaganju izazovu svladavanja Netflixovog naprednog geoblokiranja.

Ovaj članak će vam pokazati kako koristiti VPN za strujanje Steins; Gate na Netflixu i dati vam naše preporuke najboljih VPN-ova koja se koriste.

Brzi vodič: Kako gledati Steine; Gate na Netflixu

Slijedite ove jednostavne korake i prenosit ćete Steins; Vrata u samo nekoliko minuta:

 1. Odaberite solidnu VPN. Preporučujemo NordVPN jer kombinira impresivnu mrežu brzih poslužitelja s robusnom sigurnošću.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN softver na svoje uređaje.
 3. Upotrijebite svoju VPN za povezivanje s serverom u Japanu ili Velikoj Britaniji.
 4. Prijeđite na Netflix UK ili Netflix Japan i počnite strujati Steins; Gate.

Počnite strujati Steine; Gate Now!

Zašto vam treba VPN da biste gledali Steins; Gate

Zbog problema s autorskim pravima i licenciranjem, svaki regionalni Netflix ima različite kataloge filmova i emisija. Netflix postavlja geo-ograničenja na njegov sadržaj što znači da ono što možete gledati ovisi u kojoj se zemlji nalazite.

Netflix koristi sofisticirani VPN softver za otkrivanje za identificiranje VPN upotrebe i blokirati VPN-ove da zaobiđu njegove geo-ograničenja.

Mnogi VPN-ovi nisu u stanju prijeći Netflixove geoblokove i anti-VPN tehnologiju. Ako pokušate gledati Steins; Gate koristeći jedan od ovih VPN-a, vjerojatno ćete dobiti Netflix proxy pogrešku i otkriti da je vaš VPN blokiran. Doista frustrirajuće.

Međutim, pomoću a premium VPN, moći ćete jednostavno se mimoilazite na Netflixove geoblokove.

Najbolje ocijenjene VPN-ove, kao što su NordVPN, imaju impresivne globalne mreže poslužitelja sa tisuće redovito ažuriranih IP adresa. Što više IP adresa ima VPN, manja je vjerojatnost da će ga otkriti Netflixov anti-VPN softver.

Osim toga, pokreću se kvalitetni VPN-ovi zamagljeni poslužitelji, koji skrivaju činjenicu da je vaše podatke šifrirao VPN.

Ako se povežete s Netflixom i gledate Steins; Gate preko zapuštenog poslužitelja, usluga struje bit će ne može razlikovati šifrirane podatke od svakodnevnih podataka.

To nije sve što VPN može učiniti

Prvorazredni VPN može učiniti puno više od prevladavanja geo-ograničenja sadržaja.

Kad koristite premium VPN, vaš stvarna IP adresa je maskirana a tvoj internetski promet je šifriran. To čini vaše mrežna aktivnost anonimna, što sprečava da vas davatelj internetskih usluga (ISP), trgovci i ostale znatiželjne oči ne bi vas pratili.

Čak i kada ste povezani s javnim wi-fi-jem, VPN će kriptirati vaše podatke i zadržati ih privatnim. Ovo je važno čuva vaše osjetljive podatke iz ruku hakera.

Nadalje, odabirom VPN-a s stroga politika bez zapisa nećete morati brinuti o tome da li će vaše informacije biti proslijeđene ili prodate trećim osobama jer vaša VPN nije pohranila nijednu.

S VPN visoke performanse možete uživajte u neograničenom sadržaju iz cijelog svijeta, sigurni u spoznaju da je vaša privatnost zaštićena.

Najbolja 3 VPN-a za gledanje Steina; Gate

Ovo su naša prva tri VPN preporuka za gledanje Steina; Gate na Netflixu:

1. NordVPN

Steins; Gate je na Netflixu! Evo kako to možete gledati 2020. godine

Izvrstan VPN oko cijelog svijeta, NordVPN nudi sjajnu kombinaciju brzine i sigurnosti za sigurno i nesmetano pregledavanje Steins-a; Gate.

S dokazanom sposobnošću za svladavanje geoblokova i impresivnom globalnom mrežom poslužitelja koja uključuje i više 800 brzih poslužitelja u Velikoj Britaniji i gotovo 150 u Japanu, nećete imati problema s povezivanjem s Netflixom putem NordVPN-a.

Vaša je privatnost na mreži važna za NordVPN i ona pruža iznimne sigurnosne značajke da ostane netaknuta.

S NordVPN-om dobivate robusnu enkripciju, politiku zapisivanja, nepropusne aplikacije i dvije različite prekidače za ubijanje za dobru mjeru. Plus toga je CyberSec paket koji pruža zaštitu od adblock-a i dodatnu zaštitu od zlonamjernog softvera.

Korisnici NordVPN veliki su obožavatelji VPN-a. Možeš isprobajte NordVPN za sebe bez rizika na šest istodobnih uređaja s 30-dnevnom garancijom povrata novca.

Spremni ste za pretplatu? Uštedite novac uz naš ekskluzivni kod kupona.

NordVPN može deblokirati:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Podržava bujicu:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.

Stream Steins; Vrata s NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

ExpressVPN je najbrži VPN na tržištu. S munjevit poslužitelji u Japanu i Velikoj Britaniji, ExpressVPN obećava glatko strujanje Steina; Gate.

Zahvaljujući svojoj inovativna značajka MediaStreamer, možete se povezati s Netflixom UK ili Japan putem platformi koje obično ne podržavaju VPN-ove, poput pametnog televizora ili igraćih konzola..

Iako je ExpressVPN skuplji od ostalih VPN-ova na ovom popisu, nudi izvrsnu vrijednost za novac.

svoj sigurnosne značajke su impresivne koliko i njegova brzina. Pomoću ExpressVPN-a dobit ćete šifriranje vojnog stupnja, prekidač za ubijanje i pravila bez zapisnika.

Uz to, svoje TrusterServer tehnologija onemogućuje pohranjivanje podataka na poslužitelj čak i nakon ponovnog pokretanja.

Korisnici ExpressVPN-a hvale njegovu snažnu sigurnost i velike brzine.

Možeš isprobajte sami sa 30-dnevnim jamstvom povrata novca. Ako ste spremni pretplatiti se, zašto ne biste iskoristili naš kupon kod kako biste uštedjeli nešto novca na pretplati?

ExpressVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

Stream Steins; Vrata s ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost uređaji

Streaming Steins; Vrata s CyberGhostom neće predstavljati problem - nudi gotovo 500 poslužitelja u Japanu u Velikoj Britaniji zajedno.

Nećete se morati baviti dosadnim zaostajanje ili pufer budući da se automatski povezujete s najbržim poslužiteljem kad pristupite Netflixu ili bilo kojoj drugoj usluzi streaminga.

Ovaj VPN jednostavan za korištenje također ima sve potrebne sigurnosne značajke potreban za sigurno pregledavanje, uključujući solidnu enkripciju, stroga pravila o zapisivanju, prekidaču za uklanjanje i aplikacijama za zaštitu od propuštanja.

CyberGhost možda ne dostiže brzinu NordVPN-a ili ExpressVPN-a, ali je sigurno dovoljno brz za glatko i bez muke..

Korisnici su zadovoljni VPN-om i možeš vidjeti zašto isprobajte ga s izdašnom 45-dnevnom garancijom povrata novca.

CyberGhost može deblokirati:

 • Namjenski profil za streaming sa serverom optimiziranim za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN i druge.

Podržava bujicu:

 • Da; namjenski profil prikazuje zemlje i broj korisnika.

CyberGhost radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux i Chrome.

Stream Steins; Vrata s CyberGhostom!

Sažetak i daljnje čitanje

Ako želite pristupiti sadržaju Netflix-a izvan svoje regije, korištenje premium VPN-a najbolji je put. VPN će vam omogućiti povezivanje s poslužiteljem u Japanu ili Velikoj Britaniji, dajući vam IP adresu koja vam je potrebna da biste prevladali Netflixove geoblokove i gledali Steins; Gate.

VPN će također zaštititi vašu privatnost na mreži, šifriranjem vaših podataka kako bi se spriječilo da ih hakeri presreću, čak i kada se koriste nesigurne javne Wi-Fi mreže.

Mi preporučujemo upotrebu VPN-a ne samo za strujanje, nego svaki put kad idete na internet.

NordVPNaše je prva preporuka VPN-a da gledate Steins; Gate i sve ostale mrežne aktivnosti. Ima impresivnu mrežu brzih poslužitelja u Japanu i Velikoj Britaniji, kao i izvanredne sigurnosne značajke.

Saznajte više o korištenju NordVPN-a s Netflixom.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me