Steins; Gate е в Netflix! Ето как можете да го гледате през 2020 г.


Прочутият аниме сериал Steins; Gate вече е наличен в Netflix. Все пак е понастоящем се предлага само в Netflix UK и Netflix Japan. Ще ви покажем как да поточно Steins; Gate, без значение къде се намирате във времето или пространството.

Поради лицензиите и проблемите с авторските права, Netflix поставя гео ограничения за съдържанието си. Това означава, че съдържанието, което е достъпно в една държава, не е задължително да е достъпно в друга.

Ако искате да получите достъп до Steins; Gate в Netflix UK или Netflix Japan, можете да го направите само с a UK или японски IP адрес.

Знаем, че това е разочароващо, но не е необходимо. Има наистина лесен начин да преодолеете тези гео-ограничения и това е с помощта на премиум VPN.

Със солиден VPN можете да се свържете със сървър във Великобритания или Япония (и много други места по света), за да ви предостави IP адрес на японски или Великобритания, който ви трябва, за да предавате Steins; Gate.

Не всички VPN обаче са изправени пред предизвикателството да преодолеят модерния софтуер за геоблокиране на Netflix.

Тази статия ще ви покаже как да използвате VPN за поточно предаване на Steins; Gate на Netflix и ще ви дадем нашите препоръки за най-добрите VPN, които да използвате.

Бързо ръководство: Как да гледате Steins; Gate в Netflix

Следвайте тези прости стъпки и ще предавате Steins; Gate за минути:

 1. Изберете солиден VPN. Препоръчваме NordVPN, тъй като съчетава впечатляваща мрежа от високоскоростни сървъри със здрава сигурност.
 2. Изтеглете и инсталирайте софтуера на VPN на устройствата си.
 3. Използвайте вашата VPN, за да се свържете със сървър в Япония или Великобритания.
 4. Преминете към Netflix UK или Netflix Japan и започнете да стриймвате Steins; Gate.

Стартирайте поточни Steins; Gate Now!

Защо се нуждаете от VPN, за да гледате Steins; Gate

Поради проблемите с авторските права и лицензирането, всеки регионален Netflix има различни каталози на филми и шоу програми. Netflix поставя гео ограничения за съдържанието си което означава, че това, което можете да гледате, зависи в коя държава сте.

Netflix използва сложен софтуер за откриване на VPN за идентифициране на използването на VPN и блокирайте VPN-ите от заобикаляне на гео-ограниченията му.

Много VPN мрежи не са в състояние да преодолеят геоблоките на Netflix и анти-VPN технологията. Ако се опитате да гледате Steins; Gate, използвайки един от тези VPN, вероятно ще получите грешка за прокси сървъра на Netflix и след това ще откриете, че вашата VPN е блокирана. Направо разочароващо.

Въпреки това, като използвате a премиум VPN, ще можете да го направите преминавайте лесно с геоблоките на Netflix.

Най-високо оценени VPN, като NordVPN, имат впечатляващи глобални мрежи от сървъри хиляди редовно актуализирани IP адреси. Колкото повече IP адреси има VPN, толкова по-малка е вероятността той да бъде открит от анти-VPN софтуера на Netflix.

Освен това се изпълняват качествени VPN-та объркани сървъри, които крият факта, че вашите данни са били криптирани от VPN.

Ако се свържете с Netflix, за да гледате Steins; Gate чрез обсебен сървър, услугата за стрийминг ще бъде не може да направи разлика между криптираните ви данни и ежедневните данни.

Това не е всичко, което VPN може да направи

Първокласният VPN може да направи много повече от преодоляване на гео ограниченията на съдържанието.

Когато използвате първокласен VPN, вашият реалният IP адрес е маскиран и твоят интернет трафикът е криптиран. Това прави вашето онлайн дейност анонимен, което не позволява на вашия доставчик на интернет услуги (ISP), търговци и други любопитни очи да ви следят.

Дори когато сте свързани с обществен wi-fi, VPN ще шифрова вашите данни и ще го запази поверително. Това е важно пази вашата чувствителна информация извън ръцете на хакерите.

Освен това, като изберете VPN с a стриктна политика без регистрация няма да се притеснявате дали информацията ви ще бъде предадена или продадена на трети страни, тъй като вашата VPN не е съхранявала нито една.

С високоефективен VPN можете наслаждавайте се на неограничено съдържание от цял ​​свят, сигурен в знанието, че вашата поверителност е защитена.

Най-добрите 3 VPN за гледане на Steins; Gate

Това са първите ни три VPN препоръки за гледане на Steins; Gate в Netflix:

1. NordVPN

Steins; Gate е в Netflix! Ето как можете да го гледате през 2020 г.

Страхотен многофункционален VPN, NordVPN ви предлага страхотна комбинация от скорост и сигурност за безопасно, безпроблемно сърфиране в Steins; Gate.

С доказан капацитет за преодоляване на geoblocks и впечатляваща глобална сървърна мрежа, включваща повече от 800 високоскоростни сървъри във Великобритания и почти 150 в Япония, няма да имате проблем да се свържете с Netflix с помощта на NordVPN.

Вашата онлайн поверителност е важна за NordVPN и тя предоставя изключителни функции за сигурност за да го запази непокътнат.

С NordVPN получавате стабилно криптиране, политика за без регистрация, непропускливи приложения и два различни ключа за убийство за добра мярка. Плюс това има CyberSec пакет, който осигурява адблокиране и допълнителна защита от зловреден софтуер.

Потребителите на NordVPN са големи фенове на VPN. Можеш опитайте NordVPN за себе си без риск на шест едновременни устройства с неговата 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Готови ли сте да се абонирате? Спестете пари с нашия изключителен код на талон.

NordVPN може да деблокира:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Sling TV.

Поддържа торенти:

 • Да, P2P специализирани сървъри са налични.

NordVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Също така е съвместим с рутери.

Stream Steins; Gate с NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN устройства

ExpressVPN е най-бързият VPN на пазара. с светкавични сървъри както в Япония, така и във Великобритания, ExpressVPN ви обещава плавно предаване на Steins; Gate.

Благодарение на него иновативна функция MediaStreamer, можете да се свържете с Netflix UK или Япония чрез платформи, които обикновено не поддържат VPN, като например вашия Smart TV или конзолите за игри.

Докато ExpressVPN е по-скъп от другите VPN в този списък, той предлага отлична цена / качество.

негов функциите за сигурност са толкова впечатляващи, колкото и бързината му. С ExpressVPN ще получите военно криптиране, превключвател за убийства и политика без регистрация.

Освен това Технологията TrusterServer прави невъзможно съхраняването на данни на сървъра дори след рестартиране.

Потребителите на ExpressVPN хвалят силната му сигурност и бързите скорости.

Можеш опитайте сами със своята 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако сте готови да се абонирате, защо да не използвате кода на купона си, за да спестите малко пари от абонамента си?

ExpressVPN може да деблокира:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN и BBC iPlayer.

Поддържа торенти:

 • Да, всички сървъри поддържат P2P активност.

ExpressVPN работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome и Firefox. Той също така предлага приложение за използване с определени рутери.

Stream Steins; Gate с ExpressVPN!

3. CyberGhost

CyberGhost устройства

Streaming Steins; Gate with CyberGhost няма да е проблем - предлага почти 500 сървъра в Япония във Великобритания комбинирани.

Няма да ви се налага да се справяте с досадното изоставане или буфериране тъй като автоматично се свързвате с най-бързия сървър, когато имате достъп до Netflix или друга услуга за стрийминг.

Тази лесна за използване VPN също има всички необходими функции за сигурност необходими за безопасно сърфиране, включително солидно криптиране, стриктна политика без регистрация, превключвател за убийство и приложения, които не са херметични.

CyberGhost може да не достигне скоростта на NordVPN или ExpressVPN, но със сигурност е достатъчно бърз за гладко и безпроблемно предаване.

Потребителите са доволни от VPN и можете да видите защо от изпробвайте го с щедрата си 45-дневна гаранция за връщане на парите.

CyberGhost може да деблокира:

 • Специализиран поточен профил със сървъри, оптимизирани за: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN и други.

Поддържа торенти:

 • Да; специален профил показва държави и брой потребители.

CyberGhost работи на тези устройства:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux и Chrome.

Stream Steins; Gate with CyberGhost!

Обобщение и допълнително четене

Ако искате да получите достъп до съдържание на Netflix извън вашия регион, използването на премиум VPN е пътят. VPN ще ви позволи да се свържете със сървър в Япония или Обединеното кралство, като ви даде IP адреса, който ви е необходим, за да преодолеете геоблоките на Netflix и да гледате Steins; Gate.

А VPN ще защити и вашата поверителност онлайн, чрез криптиране на вашите данни, за да се предотврати прехващането им от хакери, дори и при използване на необезпечени обществени wi-fi мрежи.

ние препоръчайте да използвате VPN не само за стрийминг, но всеки път, когато излизате онлайн.

NordVPN е нашата # 1 препоръка на VPN за гледане на Steins; Gate и за всички останали ваши онлайн дейности. Той има впечатляваща мрежа от високоскоростни сървъри в Япония и Великобритания, както и изключителни функции за сигурност.

Научете повече за използването на NordVPN с Netflix.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me