Rövid útmutató: Hogyan nézhetjük meg a Masters bajnokságot 2020-ban

Amint az első virágzás bejelenti a tavasz megérkezését, a PGA legjobbjai gyűlnek össze az Augusta Nemzeti Golfklubban. Itt az ideje az év első nagyjátékának: a Mestereknek. De ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodsz, Lehet, hogy nem láthatja a verseny egyetlen ütemét.

Ha az USA-n kívül él vagy utazik, a streaming szolgáltatások láthatják, hogy az országon kívül tartózkodik. Tehát, amikor megpróbáljátok közvetíteni a Masters bajnokságot, blokkolnak téged. De ha te használja a VPN-t arra, hogy a tartalomszolgáltatók úgy gondolja, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik, probléma nélkül továbbadhatja a Masters-t.

Az alábbiakban található gyors útmutatóink segítségével biztosítsa Önt tekintse meg az összes Masters Tournament lefedettséget akarsz.

Rövid útmutató: Hogyan nézhetjük meg a mestert a DirecTV-n most

A DirecTV Now rendelkezik mind a CBS, mind az ESPN-vel, így a legjobb választás a The Masters streamingjére csütörtökön és vasárnap:

 1. Válasszon egy nagysebességű VPN-szolgáltatót és amerikai szervereket (Golf streaming esetén ajánljuk azExpressVPN-t). Regisztráljon és töltse le az alkalmazást.
 2. Nyissa meg az alkalmazást, jelentkezzen be, és válassza ki a kiszolgáló helyét az Egyesült Államokban.
 3. Lépjen a DirecTV Now webhelyre, és iratkozzon fel az alapcsomagjára.
 4. Jelentkezzen be a DirecTV Now szolgáltatásba, és közvetítse a teljes bajnokságot!

Nézze meg a Mestert MOST!

Rövid útmutató: Hogyan nézhetjük meg a Masters webhelyén

A Masters bajnokság weboldala minden nap reggeltől este esik a bemutatott csoportokról, valamint az Amen Cornerről és a 15. és 16. lyukról a verseny minden napján. És még a par 3 versenyt és a sorozat élő közvetítését is tartalmazzák. A patakok azonban az Egyesült Államokon kívül vannak blokkolva. Csatlakozás az adatfolyamukhoz:

 1. Válasszon nagy sebességű VPN-t és amerikai kiszolgálókat (az ExpressVPN használata ajánlott).
 2. Futtassa az alkalmazást és jelentkezzen be, majd válasszon ki egy kiszolgálót az Egyesült Államokban.
 3. Lépjen a masters.com webhelyre, és kattintson a Élő
 4. Élvezze a versenyt!

Nézze meg a Mestert MOST!

Rövid útmutató: Hogyan figyeljük a mestereket a CBS All Access szolgáltatásban

Ha csak a szombati és vasárnapi televízió érdekli, akkor használhatja a CBS All Access szolgáltatást:

 1. Keressen nagysebességű VPN-szolgáltatót, rengeteg amerikai szerverrel (Golfhoz ajánljuk azExpressVPN szolgáltatást). Regisztráljon és telepítse az alkalmazást.
 2. Indítsa el az alkalmazást, jelentkezzen be, és válasszon egy amerikai szervert.
 3. Látogasson el a CBS All Access oldalra, és iratkozzon fel. Szüksége lesz egy amerikai irányítószámra.
 4. Jelentkezzen be a CBS All Access szolgáltatásba, és készüljön fel a golfra!

Patak a Mesterek MOST!

Rövid útmutató: Hogyan nézhetjük meg a mestert a Narancssárga Sling TV-n

Ha csak a csütörtökön és pénteken szeretné megnézni a korai fordulókat, akkor a Sling TV Orange segítségével megtekintheti a versenyt az ESPN-en:

 1. Válasszon egy VPN szolgáltatást amerikai szerverrel és nagysebességgel (a TheExpressVPNservice a legjobb a golfhoz). Regisztrálja és telepítse az alkalmazást.
 2. Futtassa az alkalmazást, jelentkezzen be, és válasszon egy amerikai szervert.
 3. Látogasson el a Sling TV-re, és iratkozzon fel a Narancssárga csomag. (Ha nincs amerikai fizetési mód, vásároljon egy Sling TV ajándékkártyát a MyGiftCardSupply.com webhelyen, és kövesse az utasításokat a kártya beváltásához és a Sling TV előfizetéséhez.)
 4. Jelentkezzen be a Sling TV-be és élvezze a The Masters korai fordulóit!

Csatlakozzon a The Masters-hez MOST!

Miért van szüksége VPN-re a Masters bajnokság megtekintéséhez?

A CBS és az ESPN jelentése kötelesek blokkolni streamüket az Egyesült Államokon kívüli személyek bármelyikétől. Még ha általában hozzáféréssel is rendelkezik a streamükhöz, akkor blokkolja a tartalmaik megtekintését egy másik országban.

A VPN segít áttörni a geoblokkokon és megnézheti, mi történik az Augusta National-en. Ha csatlakozik egy VPN szerverhez az Egyesült Államokban, akkor a forgalom a VPN szerver IP-címét fogja használni, amikor a tartalomszolgáltatóhoz kapcsolódik. Ez arra készteti a streaming szolgáltatót, hogy úgy gondolja, hogy az Egyesült Államokban tartózkodik, és feloldja a patak feloldását.

Kiváló minőségű VPN-t kell használnia amikor csatlakozik egy műsorszolgáltatóhoz. A műsorszolgáltatók gyakran felismerik az alacsony minőségű VPN-eket, és blokkolják őket streaming szervereikkel. A jó VPN szolgáltatások elrejtik magukat, segítve kerülje a földrajzi korlátozásokat és nézze meg a kívánt golfozót, bárhol is van.

Szolgáltatás kiválasztásakor, keressen nagy sebességet és rengeteg amerikai szervert. Nagyon sok sávszélességre van szüksége ahhoz, hogy lépést tartson a televízióval. És mivel több amerikai szerver jelent, akkor a VPN-felismerő szoftver számára nehezebb kiszámítani, hogy VPN-t használ.

A legjobb VPN-k a Masters bajnokság nézéséhez

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN előnyei

Streaming a golf versenyen sokat igényel egy kapcsolat. Egy nagy, fehér háttér előtt mozgó gömb nagy sebességgel jár, hogy lépést tudjon tartani. És az ExpressVPN a leggyorsabb VPN a tesztekben.

Az ExpressVPN kiterjedt hálózattal rendelkezik a föld körül amely biztosítja, hogy a világ bármely pontján elérheti a golfot. Ők biztosítják rengeteg szerver az Egyesült Államokban, tehát remek választás a The Mastershez való kapcsolódáshoz.

Ha többet szeretne tudni arról, hogy miért az ExpressVPN a legjobb VPN a golfhoz, olvassa el felhasználói véleményeinket!

Pénzvisszafizetési garancia:

 • 30 nap

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Nézze meg a Mestert MOST!

 2. NordVPN

Az NordVPN előnyei

Mivel a mi legmagasabb teljes besorolású VPN-nek vagyunk, a NordVPN a jó választás hogy segít megkerülni a The Masters geoblokkjait. És vannak rengeteg sebesség hogy segítsen lépést tartani mindennel, ami a pályán történik.

Hálózatuk nagyon megbízható, biztosító stabil, biztonságos csatlakozások ez következetesen online lesz. És velük fejlett biztonsági szolgáltatások és a legfejlettebb titkosítás, az NordVPN megvédi Önt mindenkitől, aki szimatol az internet használata közben.

Szeretné tudni, hogy a NordVPN miért kiváló választás a golfra? Olvassa el felhasználói véleményeinket!

Pénzvisszafizetési garancia:

 • 30 nap

A NordVPN feloldhatja a blokkolást:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Nézze meg a Masters bajnokságot a NordVPN-en MOST!

3. CyberGhost VPN

CyberGhost VPN

Ha a The Masters nézése közben mozogsz, a CyberGhost fantasztikus lehetőség. A CyberGhost licence képes legfeljebb 7 eszközt csatlakoztathat egyszerre, lehetővé teszi, hogy lépést tartson bárhol is.

Legfontosabb választásunk a Mac felhasználók számára, a CyberGhost nagy sebességgel és megbízhatósággal nyújtja a Masters Tournament bármely eszközre. És egy Ad Blocker, Malware Blocker és katonai titkosítás, A CyberGhost biztonságban tartja Önt és eszközeit.

De ne csak szavunkat vesszük észre, nézzük meg, mit kell mondanunk a felhasználóknak!

Pénzvisszafizetési garancia:

 • 45 nap

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen; A dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Nézze meg a Mestert a CyberGhost webhelyen MOST!

4. Surfshark

Rövid útmutató: Hogyan nézhetjük meg a Masters bajnokságot 2020-ban

Ha VPN-t keres a sok szolgáltatás elfogadható áron, A Surfshark remek választás. A szokásos csomag széles kínálatot tartalmaz, beleértve egy hirdetésgátló, engedélyezési lista és korlátlan egyidejű kapcsolatok.

Surfshark büszke arra, hogy képes közvetített tartalom szállítása és a geoblokkok megkerülése, nem számít milyen nehéz. És viszonylag új és bővülő szerverbázisuknak köszönhetően a VPN-ekben tiszteletre méltó névvé válnak.

Ha szeretné tudni, hogy a Surfshark miért remek választás az Ön számára, olvassa el felhasználói véleményeinket!

Pénzvisszafizetési garancia:

 • 30 nap

A Surfshark feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A Surfshark ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome és Firefox.

Nézze meg a Masters bajnokságot a Surfshark-on MOST!

5. Hotspot pajzs

hotspot pajzs eszközök

A Hotspot Shield más stratégiát használ, mint a többi VPN szolgáltatás. Ahelyett, hogy a világ minden országát megpróbálnák lefedni, a kézbesítésre összpontosítanak nagyszerű kiszolgálás a kiválasztott helyeken.

A 25 országban, amelyekben szolgálnak, a Hotspot Shield rendelkezik a kiszolgálók nagy gyűjteménye, amely segít a geoblokkok áttörésében. Kapcsolataik biztonságosak, stabilak és konzisztensek. Ha meg akarod nézni a Masters bajnokságot, akkor azok lesznek.

Ha szeretné tudni, hogy mit tehet Önért a Hotspot Shield, akkor nézd meg, mi a felhasználóink ​​mondanivalója!

Pénzvisszafizetési garancia:

 • 45 nap

A Hotspot pajzs feloldhatja:

 •  Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video.

Támogatja a torzítást: 

 • Igen, a P2P megengedett minden szerveren.

A Hotspot Shield ezeken az eszközökön működik

 • Windows, macOS, Android, iOS, Chrome.

Nézze meg a Mestert a Hotspot pajzson MOST!

összefoglalás

A VPN a legjobb módja annak, hogy megnézhesse a Masters bajnokságot az Egyesült Államokon kívül.

A VPN-k nem csak segítenek megtekintheti a geoblokkolt tartalmat világszerte, de ők is segítenek biztonságban van az interneten.

Nem tudja, melyik szolgáltatás a legmegfelelőbb? Az ExpressVPN használatát javasoljuk golf streaminghez. És ha még több okra van szüksége a feliratkozáshoz, akkor nézd meg ajánlatainkat és kuponokat tartalmazó oldalt, hogy megtakarítsa előfizetését!

További irodalom

Ha többet szeretne tudni a VPN-kről és azok előnyeiről, olvassa el a következőket:

 • Hogyan állíthat be NordVPN ingyenes próbaverzióját?
 • A legjobb (és legrosszabb) hirdetésgátlók
 • Hogyan válasszuk ki a legjobb VPN-t - tippek a VPN kezdők számára
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me