Psiphon не работи с Netflix? Ето какво трябва да направите


Ако някога сте се опитвали да получите достъп до профила си в Netflix, докато пътувате, без съмнение ще разберете за услугата на поточната услуга строги гео ограничения.

Съдържанието като телевизионни предавания и филми често е обект на различно лицензиране в различните страни. Netflix трябва geoblock това съдържание да се избягвайте да нарушавате законите за авторските права.

Досадното странично действие за потребителите е това нямате достъп до версията на Netflix на друга държава отвъд нейните граници.

Това може да е особено смущаващо кога любимите ви предавания излизат по-рано на друга версия на Netflix. Геоблокирането може да създаде проблеми и за пътуващите в чужбина и не могат да имат достъп до собствения си акаунт в Netflix.

Добрата новина е, че a надежден VPN ще ви помогне заобикаляйте гео ограниченията на Netflix.

VPN ще скрийте вашия IP адрес и направете трафика си чрез алтернативен сървър. Ако изберете сървър в правилната държава, това измамва Netflix да мисли, че влизате от тази страна. Можеш деблокиране и достъп до гео ограничено съдържание само с няколко кликвания.

Лошата новина е това не всички VPN са в състояние да деблокират Netflix.

Според нашите тестове и изследвания Psiphon е един от тези VPN и не работи с Netflix.

Защо не мога да Psiphon Unblock Netflix?

Много хора се изкушават да използват Psiphon, защото е така напълно безплатно и има голяма репутация на това изключително лесен за изтегляне и използване.

Psiphon също е проектиран точно за целите на достъп до гео ограничено съдържание. Уебсайтът на Psiphon заявява: „Ние сме уникално пригодени да ви помогнем да стигнете до съдържанието, което искате, винаги и където пожелаете.“

Така че защо Psiphon не може да деблокира Netflix?

Проблемът е, че Psiphon е насочен към потребителите в това, което нарича „Държави с ограничена свобода“. Той е проектиран да позволява на хората в репресивни райони да достъп до съдържание, което е цензурирано от тяхното правителство.

Psiphon не е проектиран с поточна информация и общите скорости се отчитат като много ниски. То също няма сървърната мрежа или ресурси да заобиколи географските ограничения на Netflix.

Psiphon винаги е бил на първо място по отношение на своите ограничения. На началната страница се казва, че VPN, „не трябва да се разглежда или използва като инструмент за онлайн сигурност."

Това вероятно означава, че Psiphon също не осигурява необходимото ниво на криптиране да измамят Netflix усъвършенствана VPN блокираща технология.

Това не означава, че Psiphon не е много добър в това, че предоставя на потребителите си достъп до цензурирано съдържание. VPN изглежда абсолютно добре, ако искате да получите достъп до географски ограничени уебсайтове. Въпреки това няма ресурси, скорост на потока или сигурност да работя с Netflix.

NordVPN отблокира Netflix

За щастие, по-голям и по-мощен VPN като NordVPN може да ви даде точно това, от което се нуждаете.

NordVPN може да деблокира Netflix поради няколко ключови характеристики.

Първо, NordVPN има a огромен брой сървъри - най-малко 5 200+ Тази голяма мрежа позволява на NordVPN да избегне откриването им постоянно добавяте нови сървъри.

Ако някой от тези сървъри бъде открит и включен в черен списък от Netflix, NordVPN може просто заменете го с нов сървър, който не е блокиран.

Сървърите на NordVPN също са автоматично объркан. Това означава, че всеки трафик, насочен през тях, ще бъде прикрит.

Netflix идентифицира VPN сървърите от откриване на криптирана информация. Замразеният трафик на сървър не може да бъде открит по този начин, така че NordVPN използва тази технология за успешно избягвайте черния списък.

И накрая, иновативната SmartPlay технология на NordVPN е проектиран специално за стрийминг. SmartPlay автоматично ви свързва със сървър, който е оптимизиран за стрийминг на Netflix - не се изисква настройка.

Други предимства на NordVPN

  • 5 200+ сървъра в 61 държави гарантира някои от наличните най-бързи скорости на потока.
  • Неограничена честотна лента означава без дроселиране.
  • Блокирайте реклами и зловреден софтуер с технологията CyberSec.
  • Поток в безопасност с 256-битово AES криптиране, автоматичен превключвател за убийство, и DNS защита от теч.
  • Достъпен, прям планове.
  • Лесни за използване приложения във всички основни операционни системи и устройства.
  • 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Заключение и допълнително четене

Не е чудно, че нашите потребители имат само добри неща да кажат за NordVPN. Независимо дали искате да деблокирате Netflix, да предавате поточно от друг сайт или просто да сърфирате в интернет със спокойствие - NordVPN може да направи всичко това.

Разберете кои други VPN се присъединяват към NordVPN в нашия списък с най-добрите VPN мрежи за Netflix.

Или, вижте нашия край на най-добрите VPN мрежи като цяло.

Гледайте Netflix с NordVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me