Prvih 9 resnično brezplačnih VPN-jev za pretakanje | Posodobljeno januarja 2020


Z uporabo VPN-ja lahko odklenete svet pretakanja vsebine. In s toliko brezplačnimi VPN-ji, zakaj plačati za uporabo enega - prav?

Obstaja veliko razlogov, zakaj je veliko lažje in varneje uporabljati vrhunski VPN.

Za brezplačni VPN morda ne bo stroškov vnaprej, vendar običajno plačujete na druge načine.

Od zmanjšane hitrosti do omejitve podatkov lahko brezplačen VPN stane čas in udobje.

Najslabše, brezplačni VPN lahko celo stane vašo spletno varnost.

Možnost poceni premije, kot je NordVPN, je veliko boljša možnost za pretakanje. Zagotavlja vam hitrost, moč in varnost za varno pretakanje vse vaše najljubše vsebine.

Poleg tega lahko dobili začasen brezplačen dostop do številnih premium VPN-jev tako kot NordVPN, tako da kar najbolje izkoristite garancije za vračilo denarja ali brezplačne preizkuse.

Kljub temu je nekaj dobrih brezplačnih pretočnih VPN-jev. Preizkusil sem 25 brezplačnih VPN-jev, da sem vam predstavil ta seznam devetih najboljši VPN-ji za pretakanje temelji na združljivosti, hitrosti in varnosti.

Najboljši brezplačni VPN-ji za pretakanje - Kratek vodnik

 1. NordVPN: Pridobite enomesečni neomejen brezplačni dostop do mojega najvišje ocenjenega VPN-ja z 30-dnevno garancijo vračila denarja. Stream-optimiziran VPN z bliskovitimi hitrostmi in nepremagljivo varnostjo.
 2. Windscribe: Brezplačen VPN z 10 GB brezplačnih podatkov na mesec. Odlične zmogljivosti in hitrosti za deblokiranje.
 3. Skrij.me: Za to popolnoma brezplačno storitev ni potrebna registracija. Neomejene hitrosti in pasovna širina z 2 GB mesečnih brezplačnih podatkov.
 4. Ščit omrežne točke: Vsak dan uživajte v 500 MB brezplačnih podatkov s tem brezplačnim VPN-jem. Hitro in hudournikom prijazno.
 5. ZasebnoVPN: Vrhunski VPN, ki ga lahko brezplačno uporabljate en teden s 7-dnevno brezplačno preskusno različico. Varnost svetovnega razreda in odlične sposobnosti odklepanja.

Kaj je ulov z brezplačnimi VPN-ji?

Pomembno si je zapomniti, da je treba z brezplačnimi VPN nekako zaslužiti. Vedno je treba plačati morebitno ceno.

Kompatibilnost

Večina večjih spletnih strani za pretakanje, kot sta Netflix ali BBC iPlayer, uporablja močno programsko opremo proti VPN.

Brezplačni VPN-ji nimajo sredstev, da bi dosledno obšli bloke VPN na spletnih mestih za pretakanje.

Samo premium VPN-ji lahko ponudijo omrežja, ki se posodabljajo dovolj hitro in redno, da zagotavljajo uspešno odblokiranje.

Kompatibilnost naprav je lahko tudi težava. Brezplačni VPN-ji so redko združljivi s pretočnimi napravami, usmerjevalniki ali pametnimi televizorji.

Najboljši premium VPN so združljivi z vsemi temi napravami. Dajo vam popolno svobodo za pretakanje na poljuben način.

Omejitve

Tudi brezplačni VPN-ji, ki so dobri za deblokiranje, nalagajo omejitve, ki lahko onemogočijo pretakanje.

Večina brezplačnih VPN omejuje vašo hitrost, uporabo in pasovno širino. 

Neomejen dostop je običajno rezerviran za premium stranke.

Omejitve podatkov omejujejo obseg pretoka. Omejitve hitrosti lahko privedejo do varovanja in motečega zaostanka.

Varnost

Ena od glavnih funkcij VPN je zagotoviti varno in anonimno brskanje.

Brezplačni VPN-ji redko ponujajo ustrezne varnostne ukrepe.

Od šibke šifriranja do manjkajočih funkcij, kot so stikala za zaustavitev in zaščita pred uhajanjem, brezplačni VPN-ji ne morejo zagotoviti vaše varnosti v spletu.

Nekateri brezplačni VPN so še nevarnejši, kot če sploh ne uporabljate zaščite. Najslabše storitve se prijavite in prodajate svoje podatke nadoknaditi dohodek, izgubljen zaradi neplačila.

Najboljši brezplačni VPN-ji za pretakanje (posodobljeno 2020)

Preizkusil sem 25 brezplačnih storitev, da vas najdem najbolj sposobne in varne brezplačne VPN-je za pretakanje.

Vendar se morate zavedati, da so tudi ta priporočila omejena.

Morali bi vam omogočiti varno pretakanje vsebine. Vendar nobeno priporočilo ni popolna rešitev za neomejeno pretakanje.

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

 • Najboljši premium VPN za pretakanje
 • 5.100+ strežnikov v 59 državah
 • Svetlobne hitrosti
 • Nepremagljiva varnost
 • Hudournikom prijazno
 • Deluje z: vse glavne platforme za pretakanje, vključno z Netflixom, BBC iPlayerjem, Amazon Prime TV, HBO GO in Hulu
 • Združljivo z: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Firefox, Chrome, nekateri usmerjevalniki, pretočnimi napravami in pametnimi televizorji

NordVPN je vedno na vrhu mojega seznama VPN-ji za pretakanje filmov in TV.

Dobra novica je, da jo lahko brezplačno uporabljate mesec dni 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. The Postopek vračila NordVPN je hiter in preprost, zato lahko zaupate, da boste dobili denar nazaj.

To je idealno, če morate samo začasno uporabiti VPN.

V tem času boste dobili neomejen dostop na moj najvišji ocenjeni VPN.

NordVPN je kot nalašč za pretakanje. Njegova ogromna svetovna mreža 5100+ strežnikov v 59 državah se nenehno posodablja - kar zagotavlja odlične sposobnosti odklepanja.

Med preizkusi sem lahko odklenil vsa večja mesta za pretakanje. Tudi razvpiti VPN in detektor proxy Netflixa nista dokazala nobene težave.

SmartPlay DNS tehnologija zagotavlja hitrosti pretakanja strele pa tudi močna varnost. Drugi varnostni ukrepi vključujejo vojaško šifriranje, stikalo za ubijanje, zaščito pred puščanjem DNS in strogo politiko brez zapisov.

NordVPN CyberSec programska oprema celo zazna in blokira sumljiva spletna mesta, zlonamerno programsko opremo in oglase.

NordVPN ponuja več specializiranih strežnikov. Zmedeni strežniki lahko skrite uporabo VPN pri ponudniku internetnih storitev - uporabno za preprečevanje, da bi vaš ponudnik internetnih storitev zmanjšal pasovno širino.

Obstaja tudi več strežniki optimizirani za hudournike ki vam omogočajo dodatno možnost dostopa do pretočne vsebine.

NordVPN je združljiv z vsemi glavnimi napravami in omogoča do šest hkratnih povezav.

Ugotovite, zakaj ta storitev dosledno presega moja priporočila VPN v našem celovitem pregledu.

Začnite pretakanje z NordVPN zdaj!

2. Windscribe

okna vetrobransko steklo

 • 10 GB brezplačnih podatkov vsak mesec
 • Dobre hitrosti
 • Varnost vojaškega razreda
 • Vgrajen zaviralec oglasov / zlonamerne programske opreme
 • P2P prijazni strežniki
 • Neomejene hkratne povezave
 • Sodeluje z: BBC iPlayer, Kodi, HBO GO in YouTube
 • Združljivo z: Windows, macOS, Linux, iOS, Android, Windows Mobile, Chrome, Firefox, Opera in usmerjevalniki

Windscribe je a brezplačno VPN ki omejuje porabo podatkov za stranke, ki ne plačujejo. Vendar pa so njegovi nadomestki za podatke nekaj najbolj radodarnega, kar sem jih našla pri brezplačnih storitvah.

Vsak mesec dobite brezplačno 10 GB podatkov. To je približno pet ur prenosa HD - več kot dovolj za nekaj televizijskih epizod ali za dva ali tri filme.

V svoj dodatek lahko dodate celo 5 GB podatkov, če se obrnete na Windscribe na Twitterju.

Brezplačni uporabniki dobijo dostop do 10 od 60 lokacij Windscribe-a. Lahko bi se povezoval s strežniki v ZDA, Veliki Britaniji, Franciji, Nemčiji, na Nizozemskem in v Hong Kongu.

Windscribe lahko odklene nekaj velikih spletnih strani za pretakanje. Dostopal sem tako do iPlayerja kot do HBO GO.

Na žalost nisem mogel dostopati do Netflixa. Windscribe je v ta namen namenil strežnike Windflix, vendar jih rezervira za vrhunske kupce.

Hitrost je v celoti dobra, čeprav so lahko v največjih časih, ko prosti strežniki postanejo preobremenjeni, nezanesljivi.

Varnost Windscribe je impresivna. Varuje vaše podatke s vojaško šifriranje, stroga politika brez zapisov in a vgrajen blokator oglasov in zlonamerne programske opreme.

Brezplačni uporabniki dobijo dostop do hudournikom prijazen strežnik in napredne funkcije, kot so split-tunneling. Windscribe ponuja tudi brezplačne uporabnike neomejene hkratne povezave.

Če želite popoln dostop do vrhunskih funkcij Windscribe, lahko nadgradite s 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Samo ne pozabite, da prekličete naročnino pred koncem meseca, da dobite denarno nadomestilo.

Ugotovite, ali je nadgradnja dobra ideja v našem celotnem pregledu Windscribe.

Pridobite Windscribe brezplačno!

3. hide.me

hideme naprave

 • 2 GB mesečnega dodatka za podatke
 • Registracija ni potrebna
 • Neomejene hitrosti in pasovna širina
 • Močna varnost
 • Hudournikom prijazno
 • Sodeluje z: Hulu, iPlayer, Amazon Prime Video, HBO GO in še več
 • Združljivo z: Windows, macOS, iOS, Android, Windows Phone, Linux, pretočnimi napravami in usmerjevalniki

Hide.me je an enostaven za uporabo, brezplačen VPN ki ne zahtevajo podrobnosti o prijavi ali plačilu. Nikoli vam ni treba skrbeti za nepričakovane stroške ali podaljšanje storitev.

Hide.me ima 50+ strežniških lokacij po vsem svetu. Brezplačni uporabniki dobijo dostop do petih lokacij, vključno z vzhodom ZDA, zahodom ZDA, Singapurjem, Kanado in Nizozemsko.

Za brezplačno storitev hid.me je spreten pri deblokiranju spletnih mest za pretakanje. Na nekaterih strežnikih sem lahko dostopala do spletnih mest, kot sta iPlayer in Amazon Prime Video.

Na žalost povezave hid.me niso vedno zanesljive, dostop do spletnih strani za pretakanje pa ni vedno zagotovljen. Za iskanje delujočega strežnika lahko traja nekaj časa.

Tudi če lahko odblokirate izbrano spletno mesto, se boste morda zadržali, ko boste skrivali mesečno omejitev podatkov. Vsak mesec dobite 2 GB brezplačnih podatkov. To je le približno eno uro HD pretakanja.

Hitrost in pasovna širina sta neomejena, čeprav. To pomeni, da bi morali biti varni pred puščanjem in zaostajanjem med pretakanjem.

Skrij.me varuje vaše podatke močni varnostni ukrepi. Vojaško šifriranje izpolnjuje samodejno stikalo za ubijanje, zaščito pred puščanjem IP in strogo politiko brez zapisov.

Na žalost, brezplačni uporabniki lahko povežejo samo eno napravo ob času. Če želite dobiti neomejeno uporabo in 10 hkratnih povezav, lahko nadgradite s 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Oglejte si, ali je vredno v našem celotnem pregledu skrivnosti.

Pridobite hid.me brezplačno!

4. Ščit za žarišče

okno hotspotshield

 • Brezplačna storitev z dnevnim nadomestilom 500 MB
 • Varnost vojaškega razreda
 • 7-dnevna brezplačna preizkusna različica, 45-dnevna garancija za vračilo denarja
 • Dobre hitrosti preko protokola Catapult Hydra
 • P2P-strežniki
 • Sodeluje z: YouTube in Spotify
 • Združljivo z: Windows, macOS, iOS, Android, Chrome, Firefox in številnimi storitvenimi napravami

Ščit za žarišče je popolnoma brezplačen VPN z aplikacijami na vseh glavnih platformah in napravah.

našel sem enostaven za prenos in namestitev. Preprosto izberete pravo aplikacijo za svojo napravo in takoj po prenosu kliknete »Poveži se«.

Hotspot Shield daje brezplačnim uporabnikom 500 MB podatkov na dan. To je veliko podatkov za pretakanje. Omogočil vam bo, da lahko vsak dan gledate epizodo televizije ali približno pet filmov.

Na žalost vas lahko Hotspot Shield izneveri, ko gre za deblokiranje. Odblokira lahko Netflix, iPlayer, Hulu in druge, vendar so ti strežniki na voljo samo premium kupcem.

Dostopal sem do spletnih mest za brezplačno pretakanje, kot sta YouTube ali CW. Ščit za žariščne točke brezplačna različica omogoča tudi hudourništvo in je dobra možnost tudi za pretakanje glasbe.

Na spletnih mestih, ki bi jih lahko odblokiral, sem užival gladek in hiter pretok zahvaljujoč protokolu hidravlične hidravlike Hotspot Shield.

Varnostne funkcije vključujejo 256-bitno šifriranje vojaškega razreda in a kill stikalo. Na žalost Hotspot Shield vodi nekaj podatkovnih dnevnikov, čeprav obljublja, da ne bo beležil vaše spletne aktivnosti.

Uporabniki Premium Hotspot Shield lahko pod enim profilom povežejo do pet naprav. Brezplačni uporabniki so omejeni na samo ena povezava.

Premijski račun lahko začasno preizkusite brezplačno z 7-dnevno brezplačno preskušanje ali a 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Za te možnosti je potrebna prijava, garancija za vračilo denarja pa bo zahtevala začetno plačilo.

Več o tem hitrem, brezplačnem VPN-ju najdete v našem pregledu Hotspot Shield.

Brezplačno dobite Hotspot Shield!

5. ZasebniVPN

privatevpn naprave

 • Vrhunska storitev z neomejeno 7-dnevno brezplačno preizkusno različico
 • Hitro pretakanje
 • 150+ strežniških lokacij v 60 državah
 • Varnost svetovnega razreda
 • Sodeluje z: Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Hulu, HBO GO in še več
 • Združljivo z: Windows, macOS, iOS, Android, Windows Mobile, Chrome, Firefox, opera, usmerjevalniki, pretočnimi napravami in nekaterimi pametnimi televizorji

Ta vrhunski VPN lahko dobite brezplačno en teden brezplačno 7-dnevno brezplačno preskušanje.

Registrirati se boste morali za račun, vendar PrivateVPN ne zahteva plačilnih podatkov ali uporabite samodejno podaljšanje.

Najboljša stvar pri brezplačnem preskusu PrivateVPN je, da je to popolnoma neomejeno. Med brezplačno uporabo v tednu boste imeli dostop do vseh istih funkcij, ki so na voljo premium uporabnikom.

To pomeni popoln dostop do vseh VPN-jev 150+ strežniških lokacij v 60 državah - in vse možnosti za odblokiranje, ki jih ponuja.

Med testi sem našel PrivateVPN lahko odblokira vsa glavna mesta za pretakanje. PrivateVPN svoje strežnike celo označi glede na to, katera spletna mesta za pretakanje lahko odklenejo.

Hitrosti so dovolj hitri za nemoteno pretakanje. Nisem doživel nobenega medpomnjenja z PrivateVPN.

Kot že ime pove, je PrivateVPN morda najbolj znan po svojem varnost svetovnega razreda. Vaša povezava je zaščitena z vojaškim šifriranjem, stikalom za odstranjevanje, zaščito pred uhajanjem DNS / IPv6 in strogim pravilnikom.

PrivateVPN je združljiv z vsemi glavnimi platformami in napravami in vam omogoča povezavo do 6 naprav pod eno licenco.

Če želite PrivateVPN uporabljati dlje, lahko dobite trimesečni preizkus z njim 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Morali boste opraviti začetno plačilo, vendar Postopek vračila zasebnega VPN je enostavno in mu lahko zaupate.

V našem pregledu PrivateVPN poglejte, zakaj priporočamo premium naročnino.

Pridobite PrivateVPN brezplačno!

6. Opera VPN

windows operavpn

 • Zanesljiv VPN v brskalniku
 • Neomejene hitrosti, podatki in pasovna širina
 • Visoka varnost
 • Vgrajen oglas in sledilno sredstvo
 • Deluje z: nekaterimi regijami Netflix
 • Združljivo z: Windows, macOS in Linux

Opera je a VPN brezplačnega za uporabo v brskalniku. Deluje kot dodatek brskalniku Opera in vam omogoča, da med brskanjem geo-spoofite svoj IP naslov in šifrirate povezavo..

Opera je na mojem seznamu ena izmed edinih resnično brezplačnih VPN-jev lahko odblokira Netflix. Vendar pa je povezovanje lahko nekoliko zapleteno.

Opera-ov VPN omogoča samo dostop do splošnih regij namesto do določenih lokacij. Brezplačni uporabniki lahko izbirajo med Evropo, Ameriko ali Azijo.

Ne morete se odločiti za dostop do določene regije Netflix. Vendar pa bi se lahko preklopil na Netflix UK, Švedska in Singapur s preklopom med območji.

Operacijski VPN vključuje tudi dobro varnost, vgrajen zaviralec oglasov in politiko brez dnevnika. Vendar pa, vaša povezava bo zaščitena le v brskalniku. Zunanje aplikacije, ki se povezujejo na internet, ne bodo zajete.

Opera se mi zdi izvedljiva, če je Netflix v vaši državi blokiran in nimate ničesar do katere regije imate dostop. Za druge aplikacije pa bi izbral poceni premium VPN. Ugotovite, zakaj v našem celotnem pregledu Opera.

Pridobite Opera VPN brezplačno!

7. TunnelBear

okna predora

 • 500MB mesečni dodatek za podatke
 • Odlična varnost
 • Uporabniku prijazno
 • Sodeluje z: HBO GO, YouTube
 • Združljivo z: Windows, macOS, iOS, Android, Chrome, Firefox in Opera

Če iščete brezplačen VPN za HBO GO, TunnelBear je dobra izbira. Žal ta brezplačna storitev ne more odblokirati nobenega drugega pomembnejšega spletnega mesta.

Medtem ko boste morda lahko uporabljali TunnelBear za dostop do HBO GO, lahko njegove zgornje omejitve podatkov omejijo vaše pretakanje. Brezplačni uporabniki dobijo 500 MB podatkov na mesec.

Dovolj je samo za približno 30 minut HD-pretoka ali eno epizodo najljubše oddaje vsak mesec.

Družbo lahko tvitnete za dodatnih 1 GB na mesec.

Kljub tem omejitvam sem našel TunnelBear zelo enostaven za uporabo. Ponuja tudi dobro varnost za brezplačen VPN.

Funkcije vključujejo vojaško šifriranje in a stroga politika brez zapisov.

Če želite neomejene podatke, lahko nadgradite na premium TunnelBear račun. Vendar 30-dnevnega jamstva za vračilo denarja ni.

Ugotovite, ali je nadgradnja dobra ideja v našem celotnem pregledu TunnelBear.

Pridobite TunnelBear brezplačno!

8. ProtonVPN

okna protonvpn

 • Brezplačni VPN z neomejenimi podatki in pasovno širino
 • Vrhunska varnost brez stroškov
 • Sodeluje z: YouTube, Spotify, Kodi
 • Združljivo z: Windows, macOS, iOS, Android Linux in usmerjevalniki

ProtonVPN je redka zares brezplačna storitev, ki jo ponuja popolnoma neomejene podatke in pasovno širino.

To bi morala biti dobra novica za pretakanje. ProtonVPN lahko odblokira večja pretočna mesta, vendar do teh strežnikov lahko dostopajo le premium uporabniki.

Kljub temu sem na svoj seznam vključil ProtonVPN, saj deluje na spletnih mestih brezplačnega pretakanja, kot je YouTube. Je tudi odličen za pretakanje glasbe na Spotify.

Brezplačni uporabniki dobijo dostop do vseh prvovrstnih varnostnih funkcij ProtonVPN.

To vključuje šifriranje vojaškega razreda, samodejno stikalo za ubijanje in zaščito pred puščanjem DNS ter politiko brez dnevnika, ki ne izključuje časovnih žigov. Obstaja tudi vgrajen zaviralec oglasov.

Če želite popoln dostop do 36 lokacij strežnika, podporo hudournikov in neomejeno hitrost, lahko nadgradite s sistemom a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Je vredno? Ugotovite v našem pregledu ProtonVPN.

Pridobite ProtonVPN brezplačno!

9. Pospeši

pospešiti napravo

 • 2 GB brezplačnih podatkov na mesec
 • Dobre hitrosti s tehnologijo vezave kanalov
 • Sodeluje z: YouTube, Spotify
 • Združljivo z: Windows, macOS, Linux, iOS, Android

Speedify ni vaš povprečni VPN. Uporablja tehnologijo vezave kanalov, da vaš promet razdeli med več povezav, maksimiranje hitrosti.

Storitev je tudi popolnoma brezplačna za uporabo, brez registracije. Brezplačni uporabniki vsak mesec dobijo 2 GB podatkov, kar je približno eno uro HD pretakanja.

Na žalost, Speedify ne more zanesljivo odblokirati velikih spletnih strani za pretakanje kot Netflix in Hulu. Nekateri uporabniki poročajo o nekaterih uspehih z odblokiranjem, vendar teh rezultatov nisem uspel ponoviti.

Tudi Speedify na svojem spletnem mestu navaja, da ne zagotavlja povezave s storitvenimi storitvami.

Hitrejše uporabe 128 GCM šifriranje, kar je manj kot vojaškega razreda, vendar še vedno zadostuje za vsakodnevno uporabo. Znano je, da vodi nekaj dnevnikov, čeprav strankam zagotavlja, da ne bodo beležili nobenih podatkov o uporabi.

Speedify je lahko odlična možnost, če samo iščete dostop do YouTuba ali druga spletna mesta z brezplačnim pretokom, ki so blokirana v vaši državi.

Za kaj drugega bi bil morda bolj priporočljiv drug VPN. Ugotovite, zakaj v našem pregledu Speedify.

Get Speedify brezplačno!

Pogosta vprašanja

Uporablja VPN za legalno pretakanje vsebine?

Uporaba VPN za dostop do spletnih strani za pretakanje je popolnoma zakonita, če imate naročnino na storitev. Upoštevajte, da uporaba VPN sama po sebi morda ni nezakonita, vendar je uporaba enega za izvajanje nezakonitih dejavnosti vedno v nasprotju z zakonom.

Vendar pa so nekatere države prepovedale ali blokirale VPN zaradi svoje povezanosti z nezakonitim delovanjem. Naše lahko preberete v celoti vodnik po državah in njihovih zakonih o VPN da bi ugotovili pravila v svoji regiji.

Ali ti brezplačni ponudniki VPN vodijo datoteke dnevnika?

Če želite, da vaši podatki ostanejo resnično zasebni, morate uporabiti VPN, ki ne bo beležil nobenih vaših podatkov.

Večina mojih priporočil ima strogo politiko brez zapisov. Zapisal sem se v vsa zasebna omrežja VPN z nejasnim pravilnikom ali pa vodijo nekaj dnevnikov.

Ali bo uporaba VPN vplivala na hitrost pretakanja?

Vsi VPN-ji preusmerijo vaše podatke prek enega od lastnih strežnikov. Tako bo potovanje med vami in destinacijo nekoliko daljše, kar lahko zmanjša hitrost. Brezplačni VPN-ji so lahko celo prepočasni zaradi prenaseljenih strežnikov ali namernih omejitev. 

Zato običajno priporočamo premium VPN-je, kot so NordVPN, ki ponujajo strelovodne hitrosti za pretakanje. Tako so kakršne koli zamude praktično neopazne.

Povzetek

Izbira pravega brezplačnega VPN-ja za pretakanje je odvisna od spletnih mest, ki jih želite odblokirati.

Noben resnično brezplačen VPN ne more odblokirati vsakega pretočnega spletnega mesta. Samo vrhunske storitve VPN lahko vsakič zagotavljajo zanesljivo deblokiranje.

Če pa želite odblokirati določeno spletno mesto, imate nekaj možnosti. Brezplačne storitve z dovoljenji za podatke, kot sta Windscribe ali hid.me, so lahko dobre, če jih ne omejujete.

Če začasno potrebujete samo brezplačen VPN, lahko tudi vi brezplačno dostopajte do premium VPN-jev z brezplačno preizkusno garancijo ali garancijo za vračilo denarja.

Še vedno bi se vedno odločil za poceni premium VPN, kot je NordVPN preko brezplačne storitve. Ponujajo zajamčene rezultate za zelo majhno ceno. Še bolje je, da vaše varnosti ne bodo ogrozili.

Z denarjem lahko uživate celo pri naših najvišjih priporočenih VPN-jih najboljše ponudbe in kuponi v tem mesecu.

Če želite izvedeti več o najboljših VPN-jih za pretakanje, vam lahko povemo, s katerimi VPN delujejo Netflix, Hulu, HBO GO, BBC iPlayer in še več na našem blogu.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me