Pro și contra VPN-urilor – Tot ce trebuie să știți în 2020


Te gândești să folosești un VPN? Te întrebi dacă este soluția potrivită pentru tine? Ai ajuns la locul potrivit.

Un VPN bun - scurt pentru Rețeaua Privată Virtuală - oferă o mulțime de avantaje. Te va lăsa accesați site-uri web geoblocate și conținut din toată lumea, inclusiv serviciile de streaming preferate, cum ar fi Netflix, Hulu și BBC. Puteți să o utilizați pentru a vă schimba adresa IP și pentru a apărea ca și cum vă aflați într-o altă țară și obțineți prețuri mai bune la zboruri, camere de hotel și multe altele.

Dar nu sunt jocuri și distracție. O VPN bună vă va asigura și conexiunea la internet, protejează-ți confidențialitatea și ascunde-ți identitatea, protejându-te de hackeri sau de oricare altcineva care ar putea încerca să păstreze filele în activitatea dvs. online.

Este important să ne amintim nu toate VPN-urile sunt create egale, și fiecare vine cu propriul set de argumente pro și contra. Vom rezuma totul pentru a putea lua o decizie în cunoștință de cauză.

Pro și contra VPN

Pro VPN: Avantajele unui VPN îți pot îmbunătăți viața

Lumea din degetele dvs.: Accesați conținut blocat de oriunde

Fie că călătoriți în străinătate și doriți să accesați conținut din țara de origine, fie că încercați să transmiteți în direct videoclipuri dintr-o țară diferită și nu primiți altceva decât mesaje de eroare enervante, o VPN poate fi noul vostru cel mai bun prieten, ajutându-vă să ocoliți orice geobloc.

Dacă sunteți într-o țară grea de cenzură și aveți nevoie să accesați site-uri web blocate, un VPN vă poate oferi libertatea online.

Un VPN vă permite să schimbați adresa IP și apare ca și cum ai fi într-o țară diferită, iar acest lucru poate deschide o lume cu totul nouă de posibilități pentru tine.

Pentru a face acest lucru, doriți să vă asigurați că alegeți un VPN care are servere în locațiile de care aveți nevoie. Dacă faceți streaming după, este important să alegeți un VPN cu viteze mari care poate ocoli software-ul anti-VPN unele servicii de streaming utilizează. NordVPN este unul dintre cele mai rapide VPN-uri de acolo și și-a dovedit din când în când că poate accesa Netflix, oricât de greu ar încerca să-l păstreze.

Un VPN vă menține în siguranță

În această zi și vârstă, trimitem în permanență informații personale pe internet fără a ne gândi la o a doua gândire. Dar să-l înțelegem - indiferent dacă vă conectați la contul dvs. bancar sau aveți doar un chat privat cu cel mai bun prieten, nu vrei ca nimeni să ți se uite pe tine.

Un VPN criptează datele și îți menține activitatea privată cu adevărat privată, indiferent dacă navighezi pe web acasă, la birou sau prin wi-fi public. Rămâneți mereu anonimi și nimeni - de la hackeri până la funcționarii guvernamentali - nu poate vedea ce faceți online.

ExpressVPN nu numai că te ține în siguranță criptare de grad militar, oferă, de asemenea, viteze rapide de trăsnet.

Un VPN vă poate economisi bani

Odata ce tu utilizați un VPN pentru a vă schimba adresa IP, veți descoperi curând că accesul gratuit la conținut din toată lumea nu este singurul avantaj.

Mulți Site-urile de comerț electronic afișează prețuri diferite la cumpărători din diferite țări - de exemplu, un produs care poate părea foarte scump dacă accesați un site din Suedia poate scădea brusc prețul dacă accesați același site printr-un server din India.

Este bine să țineți cont atunci când sunteți rezervarea unei camere de zbor și hotel pentru următoarea vacanță.

Pentru cele mai aprofundate cercetări de piață, alegeți un VPN care are servere într-o selecție largă de țări. HMA se mândrește cu peste 190 de locații uimitoare.

VPN-urile sunt accesibile

La cel mult câțiva dolari pe lună, un serviciu VPN premium vă poate debloca orice site dorit și vă poate menține conexiunea anonimă și sigură. VPN-urile sunt semnificativ mai ieftine decât alte tipuri de planuri de securitate. Nu există hardware de instalat și nici tehnicieni cu care să se ocupe și VPN-ul dvs. poate fi pus în funcțiune în câteva minute.

Deși există diverse servicii VPN gratuite, nu uitați că niciodată nu sunt „gratuite”. Întotdeauna ajungeți să plătiți într-un fel sau altul, fie că este vorba de reclame pop-up, transfer limitat de date, viteze extrem de lente sau mai rău - unele VPN-uri gratuite vor vinde de fapt datele dvs. personale către terți sau să vă ofere în cel mai bun caz o securitate mediocră.

Vestea bună este că multe servicii VPN premium oferă încercări gratuite și / sau garanții de returnare a banilor, astfel încât să le puteți încerca înainte de a cumpăra. Acest lucru este excelent dacă aveți nevoie doar de o VPN pentru o perioadă scurtă de timp - dar, odată ce v-ați obișnuit cu avantajele unui serviciu VPN premium, puteți simți că merită să plătiți total.

CyberGhost este un VPN excelent care oferă o probă gratuită de 24 de ore pentru Windows, o probă gratuită de 7 zile pentru aplicațiile mobile și o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile pentru toți clienții.

Contra VPN: Dezavantajele VPN-urilor trebuie să fie atent

Un VPN vă poate încetini viteza de conectare

Un VPN vă păstrează conexiunea sigură prin criptarea întregii activități online, dar acest lucru poate veni la prețul unei conexiuni foarte lente - și să ne înțelegem, nimeni nu are timp și răbdare să stea în așteptarea ca site-urile web să se încarce sau să transmită în flux conținut pentru a termina bufferingul.

Doriți să vă asigurați că veți obține un VPN care să se ocupe de job. Alege unul care oferă viteze mari, fără a vă compromite securitatea, precum Scutul Hotspot.

Software-ul anti-VPN devine din ce în ce mai puternic

Unele servicii de streaming majore - cum ar fi Netflix, preferat pentru toată lumea - încearcă să combată conexiunile VPN Blocanți VPN, astfel încât s-ar putea să vă treziți într-o dimineață și să aflați brusc că VPN-ul dvs. de încredere nu mai poate accesa conținutul dorit.

Deși unele VPN-uri nu au nicio șansă, NordVPN și ExpressVPN au dovedit din nou timp și timp că pot trece prin cel mai dur bloc pe care îl aruncă Netflix în direcția lor.

Conexiunea dvs. VPN poate scădea brusc

Cu un serviciu VPN fiabil, nu ar trebui să experimentați scăderea conexiunii foarte des - dar se întâmplă din când în când. Principala problemă în acest sens nu este doar inconvenientul de a trebui să vă reconectați. În momentul în care conexiunea criptată scade, adresa dvs. IP reală este expusă, și nu mai ești anonim.

O caracteristică de comutare a omorârii, care vă deconectează instantaneu de internet în caz de cădere a serverului, vă poate împiedica acest lucru.

Dacă anonimatul dvs. este deosebit de important pentru dvs., asigurați-vă că veți obține o VPN cu comutator de ucidere, cum ar fi CyberGhost, PrivateVPN sau VyprVPN.

Configurarea poate fi dificilă dacă nu știți ce faceți

Servere și protocoale și criptare, oh! Dacă VPN-ul dvs. nu este configurat corect, puteți experimenta Scurgeri IP și DNS care fac ca datele dvs. private să fie vulnerabile la hackeri și alte amenințări online.

Dacă ați citit despre funcțiile VPN și vă simțiți copleșiți, nu vă temeți. Puteți citi acest ghid pentru a înțelege mai bine ce poate face VPN-ul dvs. pentru dvs. sau să citiți toate diferitele protocoale de securitate aici.

Dacă sunteți un începător VPN și toată această terminologie este ca o limbă străină pentru dvs., puteți întotdeauna începe cu unul dintre cei mai prietenoși furnizori, cum ar fi CyberGhost sau TunnelBear. Vor face prima dvs. experiență VPN lină, nedureroasă și chiar distractivă.

Linia de jos

Deși unele VPN-uri au dezavantajele lor, este sigur să spui asta profesioniștii depășesc cu mult contra. Nu numai că puteți accesa conținutul pe care îl doriți oricând doriți, puteți conta, de asemenea, ca informațiile dvs. private să rămână cu adevărat private.

După ce știți exact ce căutați într-un VPN, vă va fi ușor să îl alegeți pe cel potrivit pentru nevoile dvs. Vedeți lista cu VPN-urile noastre de top.

Nu ratați cele mai tari oferte VPN - consultați pagina noastră de oferte și cupoane pentru o șansă de a obține un VPN excelent la un preț excelent!

Vezi cele mai bune oferte acum!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me