Pripravite se na razstavo in konferenco za informacijsko varnost v zalivu (GISEC) januarja 2020


Od svojega nastanka se je GISEC, ki ga je organiziral Dubajski svetovni trgovinski center (DWTC), razvil in trdno uveljavil kot edina v regiji resnična konferenca in razstava o varnosti informacij. Šesta izdaja GISEC, ki bo na DWTC potekala od 1. do 3. maja, bo pod eno streho združila strokovnjake za kibernetsko varnost iz regionalnih in svetovnih vlad, nacionalnih agencij in korporacij, da bi razpravljali, razpravljali in delili vpogled v zadnje kibernetske grožnje in kako spoprijeti se z njimi.

Kateri so ključni cilji in poslanstvo GISEC?

  • Da bi poudarili pomen izmenjave znanja ob vedno večji razširjenosti kibernetskih groženj in napadov po vsem svetu ter zagotovili forum za voditelje industrije, ki prikazujejo najnovejše rešitve in najboljše prakse za zaščito pred napadi.
  • Da bi regiji in globalnemu sektorju informacijske varnosti zagotovili strateško platformo za izmenjavo znanja med seboj
  • Omogočanje edinstvenih priložnosti za obiskovalce, da se srečajo in povežejo z vodilnimi podjetji za varovanje IT in podobno mislečimi strokovnjaki v celotnem spektru panožnih vertikal, kot so nacionalna varnost, bančne in finančne storitve, upravljanje, nafta & plin, IT in farmacevtski izdelki.
  • Da bi razstavljalcem ponudili prilagojeno platformo za predstavitev svojih najnovejših inovacij in lažjo dostopnost ciljnemu občinstvu, vključno z razvijalci, ponudniki varnostnih rešitev in nosilci odločanja iz celotne regije, pa tudi izven nje.
  • Določiti merilo uspešnosti v regiji za razvoj varnostnih strategij IT za industrijo in strokovnjake.
  • Potrdi GISEC-ov sloves kot udeležbo na vseh, ki so povezani z varnostjo informacij in kibernetsko varnostjo.

Kdo naj se udeleži GISEC-a?

Kot najpomembnejša konferenca o kibernetski varnosti v Aziji, na Bližnjem vzhodu in v Afriki bo na tridnevni razstavi sodelovalo več kot 120 razstavljavcev iz držav 80 in več, s štiridnevnimi učili in več kot 40 konferenčnimi sejami, ki jih bodo vodili strokovnjaki iz panoge 60 plus.

GISEC 2018 bo obiskovalcem omogočil neprimerljiv dostop do najnovejših trendov in tehnologije, ki oblikujejo kibernetsko varnost po vsem svetu. Oddaja bo v mrežo, izmenjavo znanja in trgovino privabila več kot 7.500 strokovnjakov iz industrije.

Oddaja privlači vse, ki so povezani z industrijo kibernetske varnosti in tiste, ki jih zanima prihodnost kibernetske varnosti. GISEC 2018 je sicer večinoma specifičen za trgovino in je odprt za javnost. Kdor želi razširiti svoje znanje o kibernetski varnosti in prisluhniti svetovnim strokovnjakom na tem področju, se lahko prijavi na razstavo za AED100.

Kakšne zanimive pogovore / dejavnosti lahko pričakujemo, da bomo videli na dogodku?

Tridnevni dogodki in prednastavitvene mojstrske tečaje bodo ponudili vrsto dejavnih dejavnosti, funkcij, osrednjih opomb in razprav ter poudarili vodilne prakse in rešitve na svetovni ravni za zmanjšanje vpliva kibernetskih napadov. GISEC 2018 bo osvetlil inovacije in koncepte, ki se spreminjajo v igrah, in spreminja svet v tej digitalni dobi. Ena takih lastnosti je nov enodnevni AI pogovori - predstavitev inovatorjev in tehnoloških gurujev, ki obravnavajo vpliv AI na podjetja in družbe ob naraščajočem sprejetju nove tehnologije.

Dan fokusiranja na BFSI, nov nov dogodek bo izpostavil izzive, s katerimi se soočajo bančništvo, finančne storitve in zavarovalniški sektor. V posebnem predvajanju glavnega dogodka bodo 30. aprila nekdanji CISO iz BP in Shell pripravili poglobljeno sejo in delili najboljše prakse za zaščito naftne in plinske industrije med Majstni razredi za nafto in plin.

Medtem, ko deluje poleg GISEC-a, je Internet of Things Expo (IoTX) 2018 tridnevni vrh, osredotočen na pametna mesta, ki obravnava vprašanja, kako narediti mesto zares pametno, učinkovito in učinkovito. Navdih za pogovore ponuja platformo za novodobne izumitelje po vsem svetu, da delijo vpogled in svoje izume, ki spreminjajo igre, in tako spreminjajo način, kako živimo. Poleg tega so na sejah brezplačno obiskani X-laboratoriji bo izpostavila najnovejša dogajanja na področju AI, blockchain in IoT.

Med ključnimi svetovnimi govorniki, ki vodijo konferenco, je NG Hoo Ming, namestnik glavnega izvršnega direktorja, Singapurska agencija za kibernetsko varnost; David Cass, CISO, Cloud & Saas, IBM; Jarrko Rautula, skupina CISO, skupina IKEA; Rudra Murthy, CISO, Amazon Pay; Alejandro Becerra Gonazalez, skupina CISO, Telfonica; Pierre Barreau, izvršni direktor, Aiva Technologies; Amer Sharaf, izvršni direktor - Podpora skladnosti in zavezništva, Dubai Electronic Center; Polkovnik Saeed M. Al Hajri, direktor oddelka za kibernetsko varnost, dubajska policija.

Datumi, lokacije in kje dobiti vstopnice

Organizirata Svetovni trgovinski center v Dubaju (DWTC), GISEC in IoTX se združita pod okriljem Future Tech Week 2018. Soorganizirani dogodki bodo povezovali vodilne svetovne tehnološke družbe, vladne uradnike in industrijske kolege iz regije in po vsem svetu..

Obiskovalni dogodek bo potekal od 1. do 3. maja 2018. Zainteresirani obiskovalci se lahko predhodno prijavijo prek spleta. Obiskovalci, ki obiskujejo razstavne dvorane, morajo kupiti vstopnice za udeležbo na konferencah prireditev.

So-locirane oddaje bodo za obiskovalce odprte od 10.30 do 18. ure 1. maja; 2. in 3. maja od 10.00 do 18.00.

Za več informacij obiščite www.gisec.ae in www.iotx.ae

 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me