Primii 15 influenți ai confidențialității în securitate cibernetică


1. Peter Turner

Vicepreședinte senior al securității consumatorilor la Avast SecureLine

Primii 15 influenți ai confidențialității în securitate cibernetică

În calitate de senior senior al securității consumatorilor la Avast SecureLine, responsabilitățile lui Peter Turner nu ar putea fi mai importante. Turner se asigură că produsele Avast își protejează zilnic sutele de milioane de utilizatori. Având în vedere numele popular al lui Avast, acesta nu este o mică probă. Mulțumim lui Peter Turner pentru contribuția sa la securitatea cibernetică.

Cu o diplomă în managementul afacerilor, finanțelor și marketingului de la Universitatea Staffordshire, Turner conduce, de asemenea, echipele interne de vânzări și marketing la Avast. Dar, când nu este la serviciu, Turner adoră să petreacă timp cu familia - în special în vacanțe - și să învețe lucruri noi. Când l-am întrebat unde crede că se îndreaptă lumea în ceea ce privește cenzura online și libertatea, Turner vede guvernele și, ca factor secundar, marile companii care cresc cenzura. Sfaturile sale pentru menținerea confidențialității online: fiți atenți la ce postați pe rețelele de socializare.

2. Dr. Andy Yen

Fondator al ProtonMail și ProtonVPN

Primii 15 influenți ai confidențialității în securitate cibernetică

Cunoscută pentru confidențialitatea sa, ProtonMail oferă utilizatorilor un serviciu de e-mail sigur din 2014. În iunie 2017, compania a introdus lumea în ProtonVPN, un VPN gratuit, cu o dedicație pentru securitate și confidențialitate. Dr. Andy Yen este unul dintre fondatorii ProtonMail și ProtonVPN și îi mulțumim pentru contribuția sa uriașă la securitatea online.

Dr. Andy Yen a primit un doctorat. în fizica particulelor de la Universitatea Harvard, dar nu a fost până mult mai târziu la CERN, un centru de cercetare științifică, unde a cunoscut și a fondat echipa Proton. Când nu lucrează la asigurarea securității pentru utilizatorii Proton, Dr. Yen îi place să schieze alpin, aproape de locul în care locuiește în Elveția. De asemenea, este fascinat de Blockchain și îi place să fie atent la ultimele evoluții. Întrebat despre cum vede cenzura progresând, Dr. Yen a descris că cenzura este din ce în ce mai greu de ocolit. „Din păcate, din cauza condițiilor de graniță tehnologică de pe internet, este mai ușor să blocați decât să ocoliți, așa că în […] medii precum China, pierdem în prezent cursa armelor.” El crede că lumea ar putea beneficia de mai multe persoane de lucru pentru rezolvarea acestei probleme.

3. Jeremy Palmer

Vicepreședinte de marketing la IPVanish

Primii 15 influenți ai confidențialității în securitate cibernetică

IPVanish, un VPN popular, este cunoscut pentru dedicarea sa de a ocoli cenzura și de a oferi utilizatorilor libertate de internet în întreaga lume. În calitate de VP al marketingului pentru IPVanish, Jeremy Palmer are o influență extraordinară asupra cenzurii pe internet. Mulțumim lui Jeremy Palmer pentru că a ajutat internetul la dispoziția tuturor.

După ce a studiat Informatica la Universitatea din Utah, Jeremy Palmer nu și-a imaginat niciodată că va intra în marketing. Dar a găsit echilibrul perfect funcționând pentru IPVanish. În timp ce îi place să facă drumeții, să se plimbe cu bicicleta și să petreacă timp cu familia în afara biroului, în interiorul biroului, Jeremy se referă la securitate cibernetică. Când i-am vorbit despre evoluția cenzurii, el a exprimat modul în care organizațiile și guvernele își depun eforturi pentru a limita libertățile digitale, ceea ce determină industria VPN să crească într-un ritm atât de rapid. Palmer este credincios că VPN-urile sunt singura cale de a ocoli cu adevărat cenzura; chiar l-a enumerat ca fiind sfatul său de top pentru menținerea confidențialității online.

4. Matthias Pfau

Co-fondator și CEO al Tutanota

Primii 15 influenți ai confidențialității în securitate cibernetică

Tutanota este un serviciu gratuit de e-mail deschis, care vă permite să trimiteți mesaje criptate și să vă protejați confidențialitatea. Co-fondatorul și CEO, Matthias Pfau, este dedicat dreptului tuturor la viața privată. Îi mulțumim că a luptat pentru cauza oferind un serviciu gratuit, criptat.

Privind pagina principală a Tutanotei, nu te-ai gândi la Matthias Pfau în calitate de CEO și co-fondator. Profilul său, care explică faptul că scrie cod pentru combaterea supravegherii în masă, indicii ale zilelor sale la Universitatea Hannover din Germania, unde a studiat Informatică. Cu toate acestea, după ce am vorbit cu el despre securitate cibernetică, este clar de ce a început Tutanota. „În ultimul deceniu, presiunea de a restricționa confidențialitatea în favoarea supravegherii a crescut”, a explicat el. „Prin urmare, toată lumea trebuie să se angajeze pentru a ne proteja drepturile noastre cele mai esențiale [și] cel mai simplu mod de a face acest lucru este să începeți să utilizați servicii care vă protejează confidențialitatea.” În calitate de credincios ferm al confidențialității și securității online, Pfaus încurajează pe toți să „oprească partajarea datelor cu persoane sau companii în care nu aveți încredere ”și alegeți un serviciu fiabil care să se potrivească nevoilor dvs..

5. Leon Schumacher

Co-fondator al pEp Security SA

Primii 15 influenți ai confidențialității în securitate cibernetică

În calitate de co-fondator și CEO al pEp (Pretty Easy Privacy) Security SA, Leon Schumacher se referă la confidențialitate și securitate. Deoarece platformele online majore colectează și exploatează datele noastre, Schumacher consideră (și suntem de acord) că trebuie să folosim produse și servicii care ne protejează confidențialitatea. pEp Security SA face asta pentru e-mail folosind un cod sursă deschisă care criptează și securizează e-mailul obișnuit. Salutăm și mulțumim lui Leon Schumacher că a oferit o îmbunătățire a securității noastre online.

Cu o experiență în IT și două grade în Inginerie Electrică și Management, nu este de mirare că Leon Schumacher și-a făcut un nume în lumea cibersecurității. El este un credincios ferm că trebuie să ne sprijinim pentru drepturile noastre pentru confidențialitate online și să luăm măsuri înainte de a fi prea târziu. O parte din aceasta include tehnologia de construcție care ne protejează, dar este, de asemenea, ușor de utilizat.

6. Amit Bareket

CEO & Co-fondator al Perimeter81 și SaferVPN

Primii 15 influenți ai confidențialității în securitate cibernetică

Amit nu este străin de pericolele internetului. În calitate de co-fondator al unei companii VPN, el își educă constant clienții despre motivul pentru care trebuie să se protejeze online. Atât SaferVPN, cât și Perimetrul81 sunt instrumente care vă protejează rețeaua online, indiferent dacă faceți parte dintr-o companie sau doar navigați pe web singuri. Mulțumim Amit pentru ajutorul său pentru a asigura un internet sigur și gratuit.

După ce a studiat Informatică și Economie, Amit a fost măturat în lumea start-up-urilor. În 2014, a co-fondat SaferVPN, un VPN popular care permite mii de utilizatori să acceseze un internet mai sigur și mai puțin restricționat. Trei ani mai târziu, el a cofondat Perimeter81, o companie de rețele și VPN destinată întreprinderilor mici și mijlocii. Atunci când Amit nu lucrează pentru a oferi acces online fără restricții, petrece timpul cu familia sau face activități extreme în aer liber (ceea ce îi place). Dar îl poți găsi întotdeauna oferind sfaturi despre cum să rămâi sigur online. Sfatul său numărul unu? „Nu răsfoiți pe WiFi-ul public fără a utiliza VPN!”

7. Ben Baumgartner

Co-fondator și CEO al IDVector Inc.

Primii 15 influenți ai confidențialității în securitate cibernetică

IDVector produce un dispozitiv portabil VPN și firewall care vă asigură conexiunea la rețeaua publică. Având în vedere că toată lumea folosește WiFi public, un dispozitiv ca acesta este sigur că va fi la îndemână. Mulțumim lui Ben Baumgartner pentru inovația sa care îmbunătățește securitatea cibernetică.

În calitate de profesionist în domeniul securității informației, cu specialitate în dezvoltarea de software, Ben Baumgartner a avut multă experiență în lumea cibersecurității. Un lucru pe care îl cunoaște foarte bine este problema software-ului liber. Înțelege că gratuitatea tinde să însemne un compromis pentru utilizator și recomandă să cheltuiești mai mulți bani dacă înseamnă o mai bună securitate.

8. Mark Stevens

SVP al serviciilor globale pentru gardianul digital

Primii 15 influenți ai confidențialității în securitate cibernetică

Digital Guardian adresează o întrebare pe care nu multe companii sunt dispuse să o pună: „Ce se întâmplă dacă intrusul tău este deja în companie?” Digital Guardian se concentrează pe protejarea datelor companiei după ce există o încălcare. Mulțumim lui Mark Stevens și Digital Guardian pentru protejarea companiilor împotriva pierderii de date importante.

Mark Stevens este cu Digital Guardian de șapte ani. În calitate de SVP, el este în contact cu toți clienții Digital Guardian. Stevens realizează că - la fel ca atacurile sunt inevitabile - la fel și încălcările în confidențialitate. Cu toate acestea, cu GDPR și alte restricții de confidențialitate, Stevens este încântat să constate că companiile sunt responsabile pentru datele sensibile ale clienților. Chiar și așa, el recomandă în continuare tuturor să fie atenți la ceea ce împărtășesc pe rețelele de socializare.

9. Joseph Steinberg

CEO al SecureMySocial

Primii 15 influenți ai confidențialității în securitate cibernetică

Ați postat vreodată ceva pe social media doar ca să regretați mai târziu? Nu esti singur. Fără să știe acest lucru, oamenii postează declarații compromițătoare care le pot afecta prietenia, cariera și multe altele. Joseph Steinberg a văzut această problemă cu ani în urmă, ceea ce a provocat crearea SecureMySocial, un sistem care protejează angajatorii și angajații de a posta lucruri pe social media care ar putea fi dăunătoare. Mulțumim lui Joseph Steinberg pentru crearea unui instrument care îi educă pe alții despre siguranța internetului.

Într-un interviu anterior cu vpnMentor, Steinberg a discutat cum SecureMySocial poate preveni supraîncărcarea, scurgerea informațiilor sensibile și atacurile malware. Ceea ce face acest lucru diferit de cenzură este că este doar sugestiv. „Libertatea de exprimare este un drept esențial și este esențial pentru a discuta și analiza corect problemele”, a explicat el. „Oamenii ar trebui avertizați asupra consecințelor potențiale ale discursului lor, dar cenzurarea lor este problematică”. El încurajează pe toți să se gândească la ce postează online (și să utilizeze tehnologia pentru a-i ajuta dacă pot).

10. Graeme Speak

Fondator și CEO al BankVault.com

Primii 15 influenți ai confidențialității în securitate cibernetică

În urmă cu 12 ani, Graeme Speak a înțeles că hackerii ar putea să se infiltreze pe dispozitivul dvs. și să strângă informațiile private folosind atacuri non-malware (cod legitim), pe care VPN-urile și software-ul antivirus nu le pot detecta. Ca răspuns, Speak a creat BankVault.com, o mașină de la distanță virtuală care acționează ca o boltă și este invizibilă de pe internet. Vrem să mulțumim lui Graeme Speak pentru contribuția sa la protecția online.

Deși nu ai ști de succesul său în lumea cibersecurității, Graeme Speak iubește de fapt fizica. De asemenea, îi place să facă kitesurf, chiar dacă susține că este îngrozit de frig, vânt și rechini. Deși îi place să promoveze un mediu online sigur și să creeze o tehnologie utilă, Speak intenționează să se întoarcă la Universitatea din Australia de Vest și să obțină un loc de muncă în Astrofizică odată ce va părăsi lumea cibersecurității.

11. Bruce Schneier

Consilier special pentru IBM Security

Primii 15 influenți ai confidențialității în securitate cibernetică

Expert în securitate cibernetică, Bruce Schneier a scris despre probleme de securitate încă din 1998. Este Fellow și Lector la Harvard Kennedy School, Fellow la Berkman-Klein Center for Internet and Society și este un consilier special pentru IBM Security. Dorim să mulțumim lui Bruce Schneier pentru educarea altora despre cibersecuritate.

Dacă căutați online Bruce Schneier, veți găsi doar un rezultat real - blogul său. În afară de asta, este greu să urmărești amprenta sa digitală. Acest lucru se datorează faptului că Schneier practică ceea ce propovăduiește. Nici măcar nu va răspunde care sunt lucrurile sale preferate, deoarece acestea par a fi o întrebare de securitate. Este clar că Schneier știe că vorbește, și cu toții putem învăța de la el.

12. Morey Haber

CTO of BeyondTrust

Primii 15 influenți ai confidențialității în securitate cibernetică

În calitate de CTO of BeyondTrust, Morey Haber lucrează din greu pentru a oferi soluții de cibersecuritate pentru mii de companii. BeyondTrust este liderul securității centrate în privilegii, ceea ce înseamnă că companiile reduc riscul de încălcări, pierderi de date și atacuri prin limitarea accesului la anumiți angajați. Mulțumim lui Morey Haber și BeyondTrust pentru stabilirea unui mod eficient de prevenire și atenuare a atacurilor cibernetice asupra companiilor.

Deși iubește să-și petreacă timpul cu familia și să dea cu spatele cu niște scotch-uri bune și cu un trabuc, Morey Haber rămâne constant la curent cu evoluția actuală a securității. Din cei 15 ani de la BeyondTrust, el știe că orice veți posta online puteți găsi mai târziu.

13. Yaman Akdeniz

Activist în domeniul drepturilor cibernetice și profesor de drept la Universitatea Istanbul Bilgi

Primii 15 influenți ai confidențialității în securitate cibernetică

În timp ce profesia sa este profesor de drept la Universitatea Istanbul Bilgi, Dr. Yaman Akdeniz este de fapt fondatorul și directorul Cyber-Rights & Cyber-Liberties, o organizație non-profit. El știe că cenzura este o problemă crucială și că este un luptător constant pentru libertatea internetului în Turcia. Mulțumim Dr. Akdeniz pentru activismul său în lupta împotriva cenzurii online.

14. Ondrej Krehel

Fondator și CEO LIFARS

Primii 15 influenți ai confidențialității în securitate cibernetică

Ondrej Krehel a fondat LIFARS, o firmă americană de răspuns la incidente și criminalistică digitală pentru securitate cibernetică. Firma oferă evaluarea riscurilor, consultanță, testare a penetrării și multe altele pentru a găsi vulnerabilități în produse și companii. Vrem să-i mulțumim lui Ondrej Krehel că a făcut lumea cibernetică un pic mai sigură.

Ca hacker etic certificat, nu are sens decât că Ondrej Krehel ar începe o firmă care se referă la cibersecuritate. Dacă îl întrebi care este activitatea lui preferată, el va răspunde cu inginerie inversă - un proces care, în esență, descompune un program sau un software pentru a găsi vulnerabilități în tehnologie. Dacă îi ceri câteva sfaturi cu privire la securitatea cibernetică, el va răspunde că nu ar trebui să răspunzi la întrebările de securitate în mod sincer. El sugerează „a crea o persoană falsă; vrei să fie ceva ce îți poți aminti, dar nu legat de adevăr. Șansele sunt că o companie va fi hacked și aceste informații [vor fi] expuse. Creând o persoană falsă pentru a răspunde la aceste întrebări, vă protejați foarte mult identitatea și confidențialitatea. "

15. Patrick de Schutter

Co-fondator al Mailfence

Primii 15 influenți ai confidențialității în securitate cibernetică

Mailfence este un serviciu de e-mail privat securizat care promite nicio urmărire, confidențialitate sigură, criptare puternică și multe altele. În plus, Mailfence donează 15% din încasările din planul Pro de a lupta pentru drepturile digitale. Mulțumim lui Patrick de Schutter și Mailfence pentru lupta pentru cauză.

Deși a studiat Afacerile și Afacerile Internaționale, Patrick de Schutter este un mare avocat al confidențialității online și consideră că este un drept fundamental al omului. El afirmă în bio:

Astfel, dezbaterea nu se referă la „securitate versus confidențialitate”, ci la obținerea „securității cu confidențialitatea” Desigur, avem nevoie de protecție împotriva amenințărilor de securitate atât interne, cât și externe. Dar dacă este cu costul supravegherii interne continue, vom ajunge într-un stat de poliție și vom pierde instituțiile noastre democratice.

Compania lui Patrick, Mailfence, promovează aceeași idee furnizând un serviciu de e-mail sigur și privat. El speră că mai mulți oameni se vor alătura mișcării în viitor.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me