Primerjava ExpressVPN proti IPVanish – kaj je najboljše za vas v letu 2020?


ExpressVPN in IPVanish imata veliko skupnega - vsaj na površini. Obe službi trdita, da ponujata nekaj najhitrejših hitrosti naokoli, skupaj z zanesljivo varnostjo, tisoči strežnikov in odličnimi aplikacijami.

Našli boste ExpressVPNzaslužiti prvo prvo mesto na številnih seznamih, tudi naše najboljše skupne lestvice VPN. Toda z IPVanishko dihamo po vratu, je očitno vprašanje, na katerega je treba odgovoriti.

Kako se ta dva vrhunska VPN-ja med seboj neposredno povezujeta? Z močnimi argumenti na obeh straneh gre za globlji pogled.

Če si boste izbrali najljubšega, imamo tukaj vse potrebne podatke. Oglejte si uspešnost ExpressVPN in IPVanish, ko jih testiramo v več ključnih kategorijah, in izvedeti vse o njihovih prednosti in slabosti.

Vendar ne pozabite, da tega ne moremo zajeti vse v samo eni primerjavi. Za podrobne potope v teh priljubljenih storitvah VPN si oglejte spletno mesto ExpressVPN pregled in IPVanish pregled s strani naših strokovnjakov.

Kazalo

 1. Pretakanje
 2. Torrenting
 3. Cena
 4. Enostavnost uporabe
 5. Kompatibilnost
 6. Hitrost
 7. Strežniki in omrežje
 8. Zasebnost in varnost
 9. Pravnomočna razsodba

ExpressVPN vs IPVanish - kategorije

Za to primerjavo ExpressVPN in IPVanish smo si ogledali osem pomembnih kriterijev VPN.

Ko bomo začeli stvari, bomo videli, kako se vsak VPN ukvarja z geografskimi omejitvami in protokolom BitTorrent, ko jih primerjamo v pretakanje in hudourništvo kategorije.

Naslednji so Cenitev in Enostavnost uporabe, kjer boste ugotovili, kateri ponudnik ponuja cenejšo storitev in / ali boljši uporabniški vmesnik.

Brez skrbi - na to nismo pozabili podpora za platformo in hitrost. Ker bosta ExpressVPN in IPVanish nudila raznoliko platformo in resno hitre strežnike, bodo te primerjave zanimive.

Nazadnje bomo primerjali strežniška omrežja, zasebnost, in varnostne funkcije Podrobno.

Odkrijte, če želite izvedeti, kje in kako, ExpressVPN in IPVanish prihajata na vrh!

1. Pretakanje

Soočimo se z njimi - geografske omejitve vaše priljubljene vsebine so lahko zelo frustrirajoče. ExpressVPN to razume, zato je verjetno to eden boljših VPN-jev za pretočne oboževalce.

Kombinacija 3000+ strežnikov, 160 lokacij in veliko koristnih funkcij je ogromno. ExpressVPN odlično nastopa v naši Netflix testi, odobritev zanesljivega dostopa do katalogov Netflix v ZDA, Veliki Britaniji, Kanadi, Franciji in na Japonskem.

Poleg tega ne bi smeli imeti težav s Hulu, BBC iPlayerjem, Amazon Prime Video. ExpressVPN je tudi ena redkih storitev, ki sodelujejo z DAZN - nekaj, kar IPVanish ne zagotavlja.

Pravzaprav se zdi, da se IPVanish bori, ko gre za pretakanje. Kljub spodobno velikemu omrežju je večina njegovih strežnikov padla na neusmiljene bloke Netflix. To še ne pomeni, da s tem VPN sploh ne morete gledati Netflixa - nekateri strežniki IPVanish v ZDA še vedno delujejo, ampak z katalogi Netflix v drugih državah ne boste imeli sreče. BBC iPlayer je tudi ostal blokiran med našimi testi.

ExpressVPN ima še eno prednost pred IPVanish za pretakanje. Če boste gledali v napravah brez izvorne podpore VPN, lahko uporabite to Funkcija MediaStreamer, ki omogoča posebne DNS strežnike za enostaven dostop do vsebine, ki jo želite.

Na žalost IPVanish ne ponuja ekvivalenta MediaStreamer, kar ga zaostaja za množico Apple TV / pametne televizije / medijske konzole.

Zmagovalec za pretakanje: ExpressVPN

ExpressVPN je brez težav za pretakanje Netflixa (in česa drugega) zahvaljujoč svojim sposobnim strežnikom in dodatni uporabnosti funkcije MediaStreamer. IPVanish je hiter, vendar je dostop do priljubljenih pretokov v najboljšem primeru slab in iskanje strežnika, ki deluje, se lahko hitro spremeni v glavobol.

Poskusite pretakanje s programom ExpressVPN!

2. hudourništvo

Tu se začneta močno ExpressVPN in IPVanish. Našli boste odprta podpora za promet P2P kot pomembna značilnost katerega koli VPN-ja - in dodatno funkcionalnost za gnečo množice.

Obe VPN omogočata povezave P2P na vseh svojih strežnikih, kar odpravlja potrebo po namenskem profilu hudourništva. Če boste nameravali prenesti nekaj hudournikov, morate samo povezati VPN, kot bi ga običajno.

ExpressVPN lahko prilagodite tudi hudournikom s funkcijo deljenega tuneliranja. V bistvu lahko aplikacijo nastavite tako, da šifrira samo promet BitTorrent - zelo koristno, če ne želite, da celotna povezava poteka skozi tunel VPN.

Primerjava ExpressVPN proti IPVanish - kaj je najboljše za vas v letu 2020?

IPVanish ima s svojimi pooblaščenci SOCKS5 lepo urejeno funkcijo. Te so neodvisne od aplikacij IPVanish in so vključene v vašo naročnino. Proxyji SOCKS5 ne ponujajo šifriranja, vendar zagotavljajo dodatno plast varnosti in (običajno) hitrejše prenašanje hitrosti. Kljub temu boste morali nastaviti strežnik proxy v odjemalcu BitTorrent.

Obstaja še ena stvar, ki bi mučilni oboževalci morali vedeti o IPVanish - ima sedež v Združenih državah Amerike. Podrobneje bomo to podrobneje opisali pozneje, vendar kar zadeva hudournike, IPVanish je dovzeten za obvestila DMCA (Digital Millennium Copyright Act) kot ameriška služba.

Primerjava ExpressVPN proti IPVanish - kaj je najboljše za vas v letu 2020?

VPN s politiko DMCA je redko dobra novica za navdušen prenosnik torrentov. Zdaj ne pravimo, da je IPVanish zaradi tega slab - nelegalno hudourništvo je na koncu nezakonito - toda lahko naletite na težave z avtorskimi pravicami, tudi če igrate po pravilih. Ponavljajoča se obvestila o DMCA bodo prekinila vaš račun IPVanish, zato boste morali biti previdni.

Zmagovalec za hudournike: ExpressVPN

Odlične funkcije in popolna podpora P2P vam omogočajo anonimno hudourništvo in brezskrbnost pri uporabi ExpressVPN. IPVanish prinaša tudi nekaj dodatne vrednosti, vendar zaostaja, saj je potrebno za izpolnjevanje zahtev DMCA.

Poskusite Torrenting s ExpressVPN!

3. Stroški

ExpressVPN in IPVanish sta dve VPN z razmeroma visokimi cenami. Razumno, saj dobite za svoj denar veliko vrednost. Vseeno pa nobena storitev ni poceni, torej naj bo tako: kateri je manj drag?

Pri mesečnih načrtih bo vaša denarnica zagotovo čutila ExpressVPN. IPVanish ima nekoliko boljšo kratkoročno možnost za uporabnike s proračunom, tudi če je le 8-odstotna razlika. Če imate srečo, lahko na mesečne načrte ujamete enega od popustov IPVanish - najnovejši v naročnini skrije 17%..

Enoletni načrti so tam, kjer postane zanimivo, saj tu običajno VPN-ji ponujajo najboljše ponudbe. Trenutno ExpressVPN prevzema vodilno vlogo neverjetnih 49% popusta (plus tri mesece brezplačno!) - dobite ga tukaj s svojim posebnim kuponom.

IPVanish ne zaostaja, letni načrti redno znižujejo 46%. Še vedno pa ne premaga odlične ponudbe ExpressVPN.

Poleg mesečnih in letnih naročnin ima ExpressVPN tudi šestmesečni načrt. Če ste na čudnem mestu, kjer je en mesec prekratek in šest predolg, vas bo morda zanimala trimesečna naročnina na IPVanish - ni slaba ponudba s pogostimi 25-odstotnim popustom.

Oba VPN-ja ponujata enake funkcije za vse razpoložljive načrte.

Zmagovalec za ceno: ExpressVPN

Čeprav tukaj ni jasnega voditelja, je enoletna ponudba ExpressVPN predobra, da bi jo lahko poslali. Če se še niste pripravljeni zavezati za dolgoročno storitev, ima IPVanish nekaj odličnih možnosti za krajša obdobja.

Poskusite ExpressVPN!

4. Enostavnost uporabe

Kot dva najboljša vrhunska VPN-ja je pričakovati preprost in intuitiven vmesnik tako od ExpressVPN kot IPVanish. Kateri uporabnikom omogoča lažji čas?

Razlike v dizajnu so najbolj vidne na namiznih napravah. ExpressVPN si prizadeva za ohranitev kompaktne mobilne aplikacije tudi v operacijskih sistemih Windows in Mac. Z velikim gumbom in Pametna lokacija funkcija, da vas pozdravi, je varovanje podatkov naloga z enim klikom.

Primerjava ExpressVPN proti IPVanish - kaj je najboljše za vas v letu 2020?

Dostop do nastavitev je enostaven tudi. Aplikacija ExpressVPN je popolnoma sposobna tudi s privzeto nastavitvijo, vendar imate veliko stvari za prilagajanje, če bi čutili potrebo po tem.

Primerjava ExpressVPN proti IPVanish - kaj je najboljše za vas v letu 2020?

Razširjen seznam strežnikov je tudi veselje za uporabo, skupaj s priročnimi orodji in informacijami, kot so strežnik naloži in vgrajeni preizkusi hitrosti.

Po drugi strani, je namizna aplikacija IPVanish na vašem zaslonu opazno večja. Vemo, da je subjektiven, vendar se nam zdi tudi bolj eleganten. Saj ne, da bi moralo biti preveč pomembno - dokler bo delo opravljeno, kajne?

Primerjava ExpressVPN proti IPVanish - kaj je najboljše za vas v letu 2020?

Bodite prepričani, da IPVanish ne postavlja stila nad vsebino. Našli smo funkcija hitrega povezovanja biti bolj poliran od tistega, ki ga ponuja ExpressVPN - tukaj se lahko povežete tudi z najboljšim mestom ali strežnikom v določeni državi, ne da bi morali odpreti meni strežnika.

Kljub temu morate vsekakor preveriti celoten seznam strežnikov. IPVanish vam omogoča hitro razvrščanje strežnikov glede na državo, odzivni čas in nalaganje strežnika. V ospredje lahko prinesete tudi svoje najljubše strežnike. Glede na to smo ugotovili, da sta menija Map and Filter nekoliko odveč - preprosto ne prinašata nobene dodatne uporabnosti.

Primerjava ExpressVPN proti IPVanish - kaj je najboljše za vas v letu 2020?

Kar zadeva nastavitve, je IPVanish enak ExpressVPN. Ne prinese nič novega na mizo, ampak je prav tako enostavno priti do menijev in prilagoditi VPN po svojih željah.

Primerjava ExpressVPN proti IPVanish - kaj je najboljše za vas v letu 2020?

Ročne konfiguracije so prav tako preproste. Potrebne datoteke lahko z lahkoto dobite na spletnem mestu VPN in jih zaženete na vmesniku drugih ponudnikov OpenVPN. Tu ni presenečenj.

Zmagovalec za enostavnost uporabe: IPVanish

IPVanish nas je osvojil s svojim impresivnim razvrščanjem strežnikov in ostrim videzom. Kljub temu ima ExpressVPN svoj čar in je morda boljša izbira, če želite čisto aplikacijo s preprostimi povezavami z enim klikom. Na splošno, oba VPN-ja sta primera uporabnikom prijaznih storitev, tu bodo verjetno odločilni vaši osebni okusi.

Preizkusite IPVanish!

5. Združljivost

ExpressVPN in IPVanish sta združljiva z veliko različnimi platformami - od najbolj priljubljenih operacijskih sistemov do usmerjevalnikov in nišnih naprav. Poglejmo, kakšen globlji pogled razkrije.

Windows

Windows je izbrani operacijski sistem za večino uporabnikov VPN in oba ponudnika ponujata široko podporo zanj.

Kljub temu ima ExpressVPN tu rahlo prednost. Njene aplikacije lahko zaženete na katerem koli od sistema Windows XP do najnovejšega sistema Windows 10, medtem ko se podpora za aplikacijo IPVanish začne od sistema Windows 7 - brez XP ali Vista.

Verjetno je dobro, da posodobite, če še vedno uporabljate XP ali Vista, zaradi znanih varnostnih ranljivosti. Toda mi ne bomo sodili - na koncu, če nadgradnja za vas ni možnost, vam lahko ExpressVPN pomaga, kjer IPVanish ne more.

Mac

ExpressVPN lahko zaženete na kupu različic macOS-a, začenši s Snow Leopard-om (10.6). IPVanish ni tako prilagodljiv - najstarejša podprta različica je Yosemite (10.10).

Android

ExpressVPN preklopi mesta z IPVanish tukaj. Medtem ko oba VPN pokrivata veliko različic Android, potrebujejo ExpressVPN aplikacije vsaj Android 5. IPVanish še dodatno prehaja, podpora za Android 4.0.3 in novejše.

iOS

ExpressVPN se vrne v obrazec, ponujajo izvorne aplikacije za iOS 8.0 in novejše. Za zagon aplikacije IPVanish na vašem iPhone ali iPadu boste potrebovali vsaj iOS 9.0.

Linux

ExpressVPN lahko izvajate v različnih distribucijskih sistemih Linux, vključno z Ubuntu, CentOS, Debian, Fedora, Raspbian in Arch. To je v primerjavi z IPVanish veliko močnejši prikaz, ki zagotavlja podporo samo za Ubuntu.

Usmerjevalniki

Tako ExpressVPN kot IPVanish sta na voljo na predhodno utripajočih usmerjevalnikih. Poleg tega lahko najdete preproste, dobro napisane vadnice za vdelano programsko opremo DD-WRT in Tomato na spletnih mestih ExpressVPN in IPVanish.

Če greš prostoročno pot usmerjevalnika VPN, lahko izkoristite tudi ExpressVPN namenska aplikacija usmerjevalnika če imate pravo napravo. Trenutno je aplikacija na voljo za izbrane modele Asus, Linksys in Netgear.

IPVanish ne ponuja usmerjevalnika.

Druge platforme

ExpressVPN deluje na naslednjih dodatnih platformah:

 • Razširitve brskalnika (Chrome, Firefox)
 • Chromebook
 • Bralniki e-knjig (Amazon Kindle Fire, Nook HD)
 • Windows Phone (različici 8.1 in 10)
 • Media in igralne konzole (Amazon Fire TV, Apple TV, Roku, Boxee Box, Chromecast, Nintendo Switch, Nvidia Shield, PlayStation, Xbox in še več)
 • BlackBerry
 • Kodi
 • Pametni televizorji

IPVanish podpira naslednje dodatne platforme:

 • Chromebook
 • Windows Phone

Zmagovalec za združljivost: ExpressVPN

Pri večjih platformah verjetno ne boste imeli težav z nobenim VPN. Vendar pa, ExpressVPN dokazuje vsestranskost z veliko boljšo splošno združljivostjo. Razmislite o IPVanish-u, če potrebujete dodatne hkratne povezave, vendar hkrati z do 10, to premaga pet naprav ExpressVPN.

Poskusite ExpressVPN!

6. Hitrost

Šifriranje je ključ (brez kazen) za vašo varnost, ko uporabljate VPN. Vendar tudi upočasni vašo povezavo.

Rešitev? Poiščite ponudnika, ki vam ne bo sporočil razlike.

ExpressVPN rad oglašuje svoje hitrosti.

Primerjava ExpressVPN proti IPVanish - kaj je najboljše za vas v letu 2020?

In tako tudi IPVanish.

Primerjava ExpressVPN proti IPVanish - kaj je najboljše za vas v letu 2020?

Ta dva ponudnika podpreta svoje trditve z rezultati. Oba imata ugled resno hitrih VPN-jev z veliko srečnimi strankami. Želimo pa vedeti, kateri je boljši.

Izvedli smo nekaj testov z glavnim namenom, da ugotovimo, kateri VPN je bil hitrejši in doslednejši. Spodaj boste našli uspešnost ExpressVPN in IPVanish na 10 njihovih strežnikih po vsem svetu.

Naši testi so bili izvedeni z mesta v vzhodni Evropi. Tu so naši referenčni rezultati (brez VPN):

Primerjava ExpressVPN proti IPVanish - kaj je najboljše za vas v letu 2020?

Tu so rezultati za oba VPN:

Strežnik Hitrost prenosa (Mbps) Hitrost prenosa (Mbps)
ExpressVPN IPVanish ExpressVPN IPVanish
Samodejno (najbližje) 71,81 69,54 31.36 32.63
Romunija 67,79 64.38 36,71 30,81
Nemčija 67,72 69,33 34,79 30,90
Združeno kraljestvo 63.41 68,25 28.96 35,67
Portugalska 61.15 50.54 25.53 24.13
Izrael 39,99 53.14 24.15 31.09
ZDA (New York) 59.14 43.44 22.48 22.91
Združene države Amerike (Los Angeles) 23.59 21.39 12,95 15.21
Japonska 51,95 0,53 1.66 1.16
Avstralija 31.38 10.67 0,76 0,35

Na splošno ExpressVPN in IPVanish na večini strežnikov zagotavljata neverjetne hitrosti. Prav tako jim uspe ostati precej blizu - ali pa tudi ne?

IPVanish prevzame prepričljivo vodstvo v izraelskem testu in na UK strežniku deluje bolje. Vendar pa resnično spusti žogo na testih na Japonskem in v Avstraliji - s hitrostjo prenosa, manjšo od 1 Mb / s na Japonskem, je bilo celo lažje brskanje dolgotrajen izziv.

Sumimo, da so bili ti rezultati med nesrečnimi težavami s strežnikom, vendar smo večkrat poskusili in ni šlo nič bolje. Stabilnost je bila težava tudi na strežnikih Japonske in Avstralije - na kratko zgodbo, smo naleteli na redne padce povezave.

Medtem ExpressVPN ostaja hiter in brez težav na vseh 10 strežnikih. Kakovost povezave je impresivna tudi, ko se oddaljenost povečuje. Tukaj ni veliko reči - ExpressVPN vsekakor drži do svojega ugleda.

To velja tudi za IPVanish, vendar le deloma. Čeprav na večini strežnikov nismo imeli nobenih težav, ta VPN ni bil tako dosleden, kot smo upali.

Zmagovalec za hitrost: ExpressVPN

Ne glede na to, ali se povezujete s svojo sosednjo državo ali nekje na drugem koncu sveta, ExpressVPN vas je zajel resnično utripajoče hitrosti. IPVanish je močan argument, vendar med slabo stabilnostjo na nekaterih strežnikih in močno omejenim potencialom pretakanja v tej primerjavi zaostaja.

Poskusite ExpressVPN!

7. Strežniki in omrežje

V primerjavi z drugimi VPN-ji na trgu vam ExpressVPN in IPVanish omogočata ogromno število strežnikov. Če pa jih primerjamo med seboj, ima ena izmed njih očitno prednost.

ExpressVPN vam omogoča izbiro med 3.000+ strežnikov, več sto lokacij in več kot 90 držav okoli sveta.

Primerjava ExpressVPN proti IPVanish - kaj je najboljše za vas v letu 2020?

V drugem kotu, s katerim imate IPVanish 1.300+ strežnikov, več kot 70 lokacij VPN in 50 držav po vsem svetu.

Primerjava ExpressVPN proti IPVanish - kaj je najboljše za vas v letu 2020?

Številke govorijo same zase. Z razliko več kot 30 držav, ExpressVPN je veliko bolj prilagodljiv. In medtem oba omrežja VPN sta močna v Evropi in Ameriki, ExpressVPN ponuja boljšo raznolikost na Bližnjem vzhodu, jugovzhodni Aziji in Afriki. Te regije so redko pokrite s storitvami VPN - ne bi bili presenečeni, če bi to usmerilo lestvice v smeri ExpressVPN za uporabnike, ki tam živijo.

Sodeč po naših hitrostnih testih, Tudi na manj priljubljenih lokacijah se zdi ExpressVPN bolj stabilen kot IPVanish. Vedno je dobro, če VPN zagotavlja enako zmogljivost in kakovost strežnika v celotnem omrežju.

Zmagovalec za strežnike in omrežje: ExpressVPN

ExpressVPN ne dopušča, da bi IPVanish v tej kategoriji zasijal. Z boljšo pokritostjo vseh parametrov je to VPN, ki ga izberete, če iščete raznolikost strežnika. Kljub temu IPVanish ostaja razumna alternativa za strežnike v Evropi in Ameriki, četudi zaostaja za ExpressVPN na drugih celinah.

Poskusite ExpressVPN!

8. Zasebnost in varnost

Tako ExpressVPN kot IPVanish tu naredijo močan prvi vtis. Zasebnost in varnost zagotavlja robustna 256-bitna enkripcija, stroge politike brez beleženja, in vse bistvene lastnosti za varnejši čas na spletu.

Obstaja pa en radoveden vidik, ko eden VPN sije nad drugim.

Evo, kaj mislimo.

Politika beleženja

Zahteva brez zapisovanja podatkov je deljena v politikah zasebnosti ExpressVPN in IPVanish. Še več, oba VPN-ja sta morala to trditev dokazati že v preteklosti - vendar ena od njih ni uspela.

ExpressVPN je moral turške oblasti odgovoriti že leta 2016 ko je bil eden od njegovih strežnikov uporabljen za brisanje dokazov v teku preiskave umora. Rezultat? Od ponudnika VPN ni bilo mogoče zbrati nobenih informacij, ker legitimno ni imel uporabniških dnevnikov. Ta cementira ExpressVPN ugled kot storitev z brezhibno zasebnostjo.

ExpressVPN je registriran na Britanskih Deviških otokih, kar pomeni, da ni treba skrbeti za zakone o hrambi podatkov. Ker Britanski Deviški otoki niso del tega 5/9/14-zavezništva za nadzor oči, vaši podatki so varni tudi pred razširjenim vladnim vohunjenjem.

IPVanish se je leta 2016 prav tako poslovil z vlado. Žal se je spremenil v razplet za zapisovanje podatkov, ko je VPN ameriškemu ministrstvu za domovinsko varnost predal občutljive podatke o uporabniku.. Da, ti podatki so oblastem pomagali pri preiskavi zlorabe otrok in pornografije, vendar je IPVanish tudi ujel v resno laž.

Od takrat se je zgodilo nekaj sprememb - IPVanish je od leta 2017 pod novim lastništvom, StackPath (novo matično podjetje) pa zagotavlja, da se danes ne vodi noben dnevnik.. Kljub temu je IPVanish storitev VPN s sedežem v ZDA in je pod nadzorom 5/9/14-Eyes, zato morda ni pravi izbor za zavestne osebe.

Šifriranje in protokoli

Šifriranje AES-256 je standardno tako za ExpressVPN kot za IPVanish. Ta vrsta šifriranja velja za neprebojno, vendar ima ExpressVPN še eno prednost. Izvaja tudi Popolna tajnost za naprej, kar pomeni, da za vsako sejo VPN uporablja dinamične šifrirne ključe za dodatno varnost.

Protokol OpenVPN je na voljo v namiznih in Android aplikacijah. Odlična novica, saj ta protokol ponuja najboljše ravnovesje med varnostjo in učinkovitostjo.

ExpressVPN ponuja tudi domačo podporo OpenVPN v iOS-u, kar je relativno redko. IPVanish ne - prihaja njegova aplikacija za iOS IKEv2 / IPSec, in boste morali izbrati ročno nastavitev OpenVPN s programsko opremo drugih proizvajalcev, če želite, da protokol v napravi iOS.

Kar se tiče dodatnih protokolov, podpirata oba VPN PPTP in L2TP / IPSec.

Varnostne funkcije

Na prvi pogled ni veliko razlik med ExpressVPN in IPVanish, ko gre za varnostne funkcije.

ExpressVPN prihaja z a kill stikalo (imenovano Network Lock), pa tudi Zaščita pred puščanjem DNS in IPv6. Stikalo ubijanja lahko omogočite ali onemogočite v Splošno zavihek z nastavitvami - ostalo najdete v Napredno meni.

Primerjava ExpressVPN proti IPVanish - kaj je najboljše za vas v letu 2020?

IPVanish vam ponuja podobno nabor orodij - Zaščita pred puščanjem DNS, zaščita pred puščanjem IPv6, in a kill stikalo. Vse je konfigurirano na enem mestu - the Povezava zavihek z nastavitvami. Na splošno malo bolj organiziran kot ExpressVPN.

Primerjava ExpressVPN proti IPVanish - kaj je najboljše za vas v letu 2020?

Poleg tega, lahko konfigurirate IPVanish tako, da zaseže vaš OpenVPN promet z enim klikom. To je lahko zelo koristno, če ste v državi z močno internetno cenzuro. To je reklo, IPVanish je trenutno blokiran na Kitajskem.

S tem ne gre ExpressVPN, ki še naprej z lahkoto obide Veliki požarni zid. Hvala posebnemu prikrite nastavitve, lahko uporabite to VPN, da pridobite dodatno plast varnosti in dostopate do svojih najljubših vsebin iz te države in drugih, kot so Iran, Rusija in ZAE.

Zmagovalec za varnost in zasebnost: ExpressVPN

Oba VPN-ja imata potrebne funkcije, protokole in šifriranje za odlično varnost, vendar se ExpressVPN še enkrat bolj izkaže. Še več, koristi ugodno mesto registracije in ima trden zapis o ohranjanju zasebnosti uporabnikov. Prejšnja zgodovina IPVanish in trenutna pristojnost sta pomanjkljivosti, ki jih ni mogoče prezreti.

Poskusite ExpressVPN!

9. Pravnomočna razsodba

ExpressVPN je zmagovalec v sedmih od osmih kategorij, s prepričljivimi zmagami v pretakanje, strežniško omrežje, in zasebnost primerjave. V primerjavi z IPVanish ima ta VPN veliko več strežnikov, veliko večji potencial za pretakanje in dokazano politiko ničelnih dnevnikov.

IPVanish ne uspe premagati ExpressVPN v večini tekem, toda tista kategorija, v kateri zasluži točko, zlahka niha v drugo smer. Ali zaradi tega IPVanish postane grozen VPN?

Sploh ne.

Z odlične hitrosti, primerljive s ExpressVPN (na večini strežnikov), odlične funkcije P2P, in tesno šifriranje, ta ponudnik ponuja impresivno storitev, ki je tam najboljša. Če pogosto uporabljate VPN na več napravah in cenite lep vmesnik, vsekakor upoštevajte IPVanish.

Če pa boste kdaj potrebovali pet hkratnih povezav, je ExpressVPN nedvomno boljša izbira. Hiter, stabilen in kar je najpomembneje zasebno, vas ta VPN ne bo razočaral, če iščete najboljšo kombinacijo varnosti in učinkovitosti.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me