Pogledajte svjetsko prvenstvo u pikadu PDC-a 2020 odasvud


Od 13. prosinca 2019. do 1. siječnja 2020. PDC svjetsko prvenstvo u pikadu okupit će se u palači Alexandra u Londonu kako bi prikazalo najbolje na svijetu. Među terenom s 96 osoba izronit će prvak. Ovisno o tome gdje se nalazite kada leti prvi pikado, geo-ograničenja mogu vam onemogućiti da vidite radnju.

Ne brini, mogu si pomoći. Uz moj brzi vodič, možete pogledajte svako bacanje koje čini strelac strelice.

Kratki vodič - Gledajte emitiranje programa Velika Britanija i Irska na SAD-u

NOW TV možete koristiti za streaming Sky Sportsa bez Sky računa. Da biste streljali strelice na NOW TV, morate unijeti UK adresu. Evo što trebate učiniti kako biste gledali PDC Svjetsko prvenstvo u pikadu na NOW TV-u:

  1. Odaberite dobavljača VPN-a sa poslužiteljima u Velikoj Britaniji ili Irskoj. predlažem NordVPN za svoju veliku brzinsku mrežu koja je ujedno pouzdana u probijanju geoblokova.
  2. Preuzmite svoj VPN, a zatim se prijavite da biste se povezali s poslužiteljem iz Velike Britanije ili Irske.
  3. Idite na nowtv.com i kupite prolaznicu za dan ili mjesec za Sky Sports. Ako nemate kreditnu karticu u Velikoj Britaniji, kupite NOW TV poklon karticu na currys.co.uk, a zatim slijedite upute za iskorištavanje darovne kartice.
  4. Prijavite se na SADA TV i prenosite turnir!

Gledajte PDC Svjetsko prvenstvo u pikadu sada!

Kratki vodič - gledajte kako Velika Britanija i Irska emitiraju program Sky Sports

Sky Sports emitira PDC Svjetsko prvenstvo u pikadu u Velikoj Britaniji i Irskoj. Za strujanje na Sky Sportsu morate biti korisnik Sky TV-a. Za gledanje PDC Svjetskog prvenstva u pikadu na Sky Sportsima:

  1. Odaberite dobavljača velike brzine VPN s poslužiteljima iz Velike Britanije ili Irske. NordVPN usluga održava glatke i stalne veze te pruža napredne sigurnosne značajke.
  2. Prijavite se i preuzmite VPN aplikaciju, prijavite se i zatim odaberite poslužitelj u Velikoj Britaniji ili Irskoj.
  3. Idite na www.skysports.com i otvorite račun na web mjestu.
  4. Idite na www.sky.com i povežite svoj Sky račun sa svojim računom za web mjesto. Trebate broj svog Sky računa.
  5. Kad ste spremni, prijavite se na Sky Sports i uživajte!

Gledajte PDC Svjetsko prvenstvo u pikadu sada!

Zašto vam treba VPN da biste gledali PDC svjetsko prvenstvo u pikadu

Za ljubitelje pikado, ovo je turnir koji morate vidjeti. Najbolji igrači svijeta dolaze u Alexandra Palace za šansu da budete prvak svijeta 1. siječnja, ali možda nećete moći gledati turnir ako ste u inozemstvu.

Ovo je zbog Od emitera često se zahtijeva da blokiraju bilo koga u drugim zemljama od gledanja njihovih potoka. Ili ste možda u određenoj zemlji koja vam ne dopušta gledanje emitiranja u svijetu. Bilo kako bilo, Vaša lokacija vas sprečava da gledate PDC Svjetsko prvenstvo u pikadu.

Ali ako možete izgleda kao da ste u drugoj zemlji, turnir možete gledati s bilo kojeg mjesta. Na primjer, ako vaš mrežni promet prolazi kroz poslužitelj u drugoj zemlji. To je upravo ono što možete učiniti s VPN-om.

S VPN-om možete pokrenite svoju mrežnu komunikaciju putem odabrane lokacije. Tada ta lokacija djeluje kao da je vaša lokacija. Web lokacije za strujanje vide odabranu VPN lokaciju, a zatim omogućuju vam gledanje njihovih emisija.

Sloboda strujanja s bilo kojeg mjesta vaša je pomoću VPN-a. A isto tako i sigurnost mreže.

Kad se povežete s VPN-om, ono šifrira vašu komunikaciju. To znači da svako ko se domogne vaših podataka neće je moći pročitati. Ovaj enkripcija vas štiti od bilo koga, poput vlada, trećih strana ili cyberthieves.

Kada koristite VPN, dobijate slobodu interneta i internetsku sigurnost. Zato se prijavite za VPN i nabavite internet kakav ste oduvijek željeli.

Pogledajte moje glavne preporuke za strujanje Svjetskog prvenstva u pikadu 2020. na PDC-u.

3 najbolja VPN-a za gledanje PDC svjetskog prvenstva u pikadu

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

Brza i sigurna usluga s obiljem značajki, NordVPN je moj # 1 preporučio VPN.

Značajka SmartPlay pomaže vam prerezati geoblokove i održavajte stalnu vezu s vašim tokom. NordVPN mreža ima puno brzine da biste bili u toku s HD streamovima na web lokacijama poput NOW TV.

Sučelje koje je lako za korištenje olakšava upotrebu bilo kojeg NordVPN-a 5.200+ poslužitelja. Širom svijeta postoje 59 zemalja izabrati od. Sve što trebate učiniti je odabrati zemlju na karti i sav vaš mrežni promet protječe tamo.

256-bitna enkripcija AES štiti vaše podatke dok je spojen na VPN. Ovim vojnim šifriranjem niko ne može pristupiti vašim mrežnim aktivnostima.

Ako želite više sigurnosti, značajka Double VPN omota vaše podatke u drugi sloj enkripcije, pokreću ga kroz dva sigurna poslužitelja.

CyberSec brani vaš uređaj od kontrole Boneta, zlonamjernih web mjesta i dosadnih oglasa, čuvajući ga od opasnih sadržaja.

Također dobivate napredna zaštita strogog pravila bez evidentiranja i automatska sklopka za ubijanje. Još više zaštitnih podataka i mrežne anonimnosti.

Ako vam je potrebna pomoć, podrška je dostupna putem e-pošte ili 24/7 chat uživo. Isprobajte bez rizika, a ako se odlučite na drugu uslugu, možete je dobiti puni povrat u roku od 30 dana.

S pretplatom se možete povezati do šest uređaja istovremeno. Neka cijela obitelj gleda kako se borci protiv pikada bore na velikoj pozornici.

Ako želite saznati više o značajkama NordVPN-a, naše sveobuhvatni pregled govori više!

Povrat novca zagarantovan: Bilo kada 30 dana nakon prijave.

NordVPN može deblokirati:
Sky Sports, NOW TV, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Hulu, Sling TV, YouTube, HBO GO i Showtime.

Podržava bujicu:
Možete odabrati poslužitelje prilagođene P2P.

NordVPN radi na ovim uređajima:
Neki usmjerivači, iOS, Windows, Firefox, macOS, Linux, Chrome, Android TV i Android.

Gledajte PDC svjetsko prvenstvo u pikadu s NordVPN-om odmah!

2. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

Mreža ExpressVPN-a dizajnirana je oko jedne stvari: brzine. Ima nekih od najbrže mrežne brzine dostupno, pomažući vam da budete u toku sa sportom u HD-u.

Mrežne ponude ExpressVPN-a više 3.000 poslužitelja za odabir širom svijeta na 160 lokacija. Razmaženi ste zbog izbora za strujanje prvenstva u pikadu.

Sa mrežom koja je jednaka brzini ExpressVPN-a ne treba brinuti zbog problema s vezivanjem ili međusobnim spajanjem. Možete vidjeti sve detalje koji čine razliku kada dva velikana bacaju strelice. Svjedočite svakog trenutka svakog pucanja bikova!

Trebate ostati povezani s lokalnim web lokacijama? Aplikacija ExpressVPN omogućuje vam da podijeliti mrežni promet. S split tuneliranje svojstvo, gledajte prvenstvo širom svijeta na svom VPN-u, dok također pregledavate lokalne web stranice putem redovnog interneta.

Osim što je brz, ExpressVPN je siguran. Šifriranje vojnog stupnja čuva vaše podatke od svakog tko mu pokuša pristupiti, bilo da je treća strana ili hakeri.

Pravila nulte evidencije osiguravaju poslužitelj nikad ne pohranjuje nijednu povijest pregledavanja ili strujanja.

Ako vam je potrebna pomoć, podrška uživo chat je dostupan 24/7. Isprobajte uslugu za 30 dana i dobiti puni povrat ako nije za tebe Ako se prijavite, naviknite se na pet istodobnih veza uređaja.

Možete pročitati više o ExpressVPN-ovim sigurnosnim protokolima kada pročitate naše dubinski pregled.

Povrat novca zagarantovan: U roku od 30 dana.

ExpressVPN može deblokirati:
SADA TV, Sky Sports, ESPN, BBC iPlayer, Hulu, YouTube, Sling TV, HBO GO, Amazon Prime Video i Netflix.

Podržava bujicu:
P2P dopušten na svim poslužiteljima.

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:
Firefox, Android TV, iOS, Windows, Android, Linux, Chrome, macOS i određeni usmjerivač.

Gledajte PDC svjetsko prvenstvo u pikadu s ExpressVPN odmah!

3. CyberGhost

CyberGhost uređaji

Odličan VPN s brzom mrežom i puno specijaliziranih poslužitelja, CyberGhost nudi brzu i sigurnu uslugu za strujanje PDC svjetskog prvenstva u pikadu. Odabrati od preko 5500 servera širom svijeta.

Pri povezivanju s glavnim televizijskim postajama pruža CyberGhost konfigurirani specijalizirani poslužitelji za tog određenog emitera. Sve što trebate učiniti je odabrati poslužitelj za svog emitera i sigurno ćete ga dobiti brz, stalan tok.

Ako želite bujicu na svom VPN-u, CyberGhost nudi poslužitelji prilagođeni upravo torrentima.

S 256-bitna enkripcija AES-a braneći svoje podatke, imate vojnu zaštitu koja osigurava vaše privatne mrežne podatke, sprečavajući nikoga da ne pokušava pristupiti njoj ili vidi što namjeravate.

Njegova politika nulte evidencije dodaje još jedan sloj sigurnosti i anonimnosti, što osigurava da se sve aktivnosti bilježenja nikada ne pridržavaju poslužitelja i to vaši podaci nikada nisu ugroženi.

CyberGhost blokira tragače, oglase i zlonamjerni softver iz vašeg sustava. To znači da nema dosadnih pučanstava da vam ometaju promatranje velikana i nema zlonamjernog sadržaja koji bi mogao zaraziti vaš uređaj.

CyberGhost-a NoSpy poslužitelji sjedite ispred saveza 14 očiju -nijedan državni čuvar ne može vidjeti ili dijeliti vaše podatke. 

Ako vaša internetska veza doživljava prekide ili štucanje, prekidač kill skače u akciju i odsječe vas, ne dopuštajući vašim podacima bilo kakvo izlaganje, ni na trenutak.

Pomoć je uvijek spremna za vas, s podrška uživo chat. Osim toga, možete to iskoristiti 45-dnevna garancija povrata novca kada to pokušate bez rizika.

Uključene su CyberGhost-ove značajke za strujanje i sigurnost sedam vaših uređaja i možete ih koristiti istovremeno. Streamirajte i pregledavajte kad god i gdje god.

Obavezno pročitajte naše cjeloviti stručni pregled kako biste saznali što još CyberGhost može ponuditi.

Povrat novca zagarantovan: U roku od 45 dana od prijave.

CyberGhost može deblokirati:
ESPN, Sky Sports, NOW TV, Eurosport, Amazon Prime Video, Netflix, BBC iPlayer i YouTube.

Podržava bujicu:
Poslužitelji posvećeni bujici.

CyberGhost radi na ovim uređajima:
Windows, Chrome, iOS, Android, Amazon Fire TV Stick, Android TV, Firefox, macOS, Linux i neki usmjerivači.

Gledajte PDC svjetsko prvenstvo u pikadu s CyberGhostom odmah!

Sažetak

Pikado će 1. siječnja imati novog svjetskog prvaka. Sada se prijavite za VPN da biste bili sigurni da možete pogledajte svaku strelicu bačenu u palaču Alexandra u Londonu.

Ako imate problema s odlukom, uključena je značajka SmartPlay NordVPN To je odličan izbor za dobivanje prošlih geoblokova i strujanje PDC prvenstva. Teško je pobijediti i njegove sigurnosne karakteristike.

Bez obzira na uslugu koju odaberete, svakako posjetite stranice s ponudama i kuponima uštedjeti novac!

Daljnje čitanje

Ako želite pronaći najbolji VPN-ovi BBC iPlayera za gledanje na mreži u inozemstvu, možemo pomoći.

Nađite dobar VPN koji ćete instalirati na usmjerivač kad saznate za najbolji VPN-ovi za usmjerivače.

Želite pomoć gledati ITV Hub tijekom putovanja? Pogledaj kako gledati ITV Hub iz Irske ili bilo gdje izvan Velike Britanije.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me