Pogledajte CW s bilo kojeg mjesta | Brz, siguran tok sjeckanja za 2020. godinu


CW nudi popularne, binge-dostojne emisije poput Riverdale-a, Supernatural-a i Jane Virgin-a. Ako živite izvan SAD-a, nećete moći izdvojiti niti jedan.

Platforma za strujanje koristi geoblokiranje kako bi se spriječilo gledanje ako ste u nekoj drugoj zemlji.

Rješenje? Korištenje čvrstog VPN-a koji vam prijeđe geo-ograničenja brže od Flash-a.

Naš jednostavan vodič u nastavku objašnjava zašto vam treba VPN - i daje vam jasan put do isprobavanja jednog od preporučenih VPN-ova za gledanje CW-a.

Spremni za početak?

Kako gledati CW s bilo kojeg mjesta

 1. Odaberite VPN s poslužiteljima u SAD-u. Preporučujemo NordVPN kao naš izbor # 1.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN.
 3. Poveži se s poslužitelj u SAD-u.
 4. Idite na CW i po potrebi se prijavite / prijavite. Besplatno je gledanje bez pretplate. Zabavi se!

Počnite Streaming Now!

Zašto vam treba VPN za gledanje CW-a

Sjedište CW je u SAD-u i iz razloga licenciranja, ograničava sadržaj samo na gledatelje u SAD-u.

S virtualnom privatnom mrežom (VPN) to možete sakrij svoju stvarnu IP adresu, bez obzira gdje živite. Ako se povežete s jednim od američkih VPN poslužitelja, pojavit ćete se kao CW u SAD-u zaobilazeći geoblock i otključavanje CW kataloga.

Ovdje nude vrhunske VPN-ove puno poslužitelja u SAD-u za gledanje CW-a, a dodaju i ažurirajte IP adrese često, čime CW ne otkriva vašu VPN.

To nije sve što VPN može učiniti

Jednom kada ste povezani s američkim poslužiteljem za gledanje CW-a, imajte na umu da to sada možete isprobajte ostale usluge struje u SAD-u i gledajte puno više cijenjenog sadržaja iz SAD-a.

I dok ste na to, zašto samo SAD? Dobar VPN ima globalnu mrežu poslužitelja. Pokušajte se povezati s Velikom Britanijom, Australijom ili gdje god želite otkriti vrhunsku zabavu.

Ne samo da imate na dohvat ruke mnoštvo stranica za streaming, već ćete dobiti i dodatnu korist ostati privatni i sigurni - bez obzira na to što radite na mreži. Bez obzira na to da li prenosite, mučite, kupujete, bankarite ili samo pregledavate, hakeri vrebaju posvuda.

Zamislite svoj VPN kao zidove oko svog dvorca. Vrhunski VPN osigurava vas ostati anonimni na mreži. Nema zlonamjernog softvera ili adwarea mogu proći i upropastiti vaše dobro vrijeme.

Šifriranje vojnog stupnja dodaje još jedan zid privatnosti. Vaši podaci nikada nisu ugroženi, a vaši internetski izbori, od pretraživanja interneta do financijskih transakcija, sigurni su i zdravi.

5 najboljih VPN-ova za gledanje CW-a

1. NordVPN

Pogledajte CW s bilo kojeg mjesta | Brz, siguran tok sjeckanja za 2020. godinu

NordVPN je naš izbor broj jedan iz razloga: njegov 5.000+ poslužitelja u 60 zemalja čine strujanje dostupnim gotovo bilo gdje u svijetu. Supergirl možete gledati za nekoliko minuta zahvaljujući 1800+ poslužitelja u SAD-u s velike brzine.

Funkcija SmartPlay čini ga još bržim. Ne morate ručno birati poslužitelj - samo dajete VPN-u da želite da gledate CW, a on vas automatski povezuje na najbolji poslužitelj u SAD-u..

Cyber-sigurnost jedna je od najvećih prednosti NordVPN-a. Vaši privatni podaci zaštićeni su strogim pravilima bez zapisivanja, automatskim prekidačem za ubijanje, 256-bitnim šifriranjem vojnog stupnja, onion over VPN i DNS zaštitom od curenja. Druga velika prednost je lokacija ovog VPN-a u Panama, izvan nadzora SAD-a i ostalih zemalja u savezu 5-9-14 Eyes.

NordVPN nudi responzivnu korisničku uslugu sa  24/7 podrška uživo i ogromna baza znanja, osiguravajući da nikad nećete morati propustiti večer u iZombie-ju.

Možete imati do 6 veza istodobno. 30-dnevna garancija povrata novca daje vam vremena da vidite je li NordVPN prikladan za vas, kao što je to slučaj za toliko korisnika! Na ovom VPN-u s najboljim izborom možete uštedjeti s našim kodom kupona.

NordVPN može deblokirati:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Podržava bujicu:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:

Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.

Gledajte CW s NordVPN-om!

2. ExpressVPN

ExpressVPN - vpnMentor

Ako vas najviše zanimaju brze veze bez dosadnog međusobnog punjenja, ne tražite dalje od ExpressVPN-a. Ostaje na vrh našeg popisa za brzinom munje. svoj user-friendly format čini ga cinch za VPN početnike.

Broj VPN-ovih poslužitelja je impresivan: 3.000+ poslužitelja na 160+ lokacija pružaju obilje mogućnosti za strujanje CW-a. U Samo u SAD-u ExpressVPN nudi 500+ poslužitelja.

svoj Britanski djevičanski otoci adresa čuva ExpressVPN izvan nadležnosti saveza 5-9-14 Eyes. Vrhunske sigurnosne značajke uključuje strogu politiku zapisivanja, 256-bitnu AES-ovu vojnu enkripciju, DNS s nultim znanjem i ugrađenu sklopku za ubijanje.

ExpressVPN ponude 24/7 podrška uživo i puno vodiča za rješavanje problema, u slučaju da vam treba odgovor brzo.

Nudi gledanje do 5 uređaja odjednom, i a 30-dnevna garancija povrata novca. Nije ni čudo što korisnici nisu mogli biti sretniji s ExpressVPN-om! Isprobajte ExpressVPN i spremite se s našim kodom kupona.

ExpressVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

Gledajte CW s ExpressVPN-om!

3. CyberGhost

CyberGhost uređaji

CyberGhost je pobjednik ako ste novi u VPN-ovima (pa čak i ako niste). Njegove intuitivne značajke poput Jednim klikom Connect i Najbolja lokacija (koji automatski pronalazi najbrži poslužitelj) dat će vam da strmirate CW ni u jednom trenutku.

Geoblocks nisu problem zahvaljujući 3.900+ poslužitelja u 60+ zemalja, sa 720+ u SAD-u. Naše brzinski testovi pronašli su impresivne rezultate s CyberGhostom diljem svijeta.

Cyber-sigurnost je još jedna atraktivna značajka ovog VPN-a. Ostat ćete bez znatiželjnih lopova i privatnosti s takvim značajkama 256-bitna enkripcija, stroga politika zabrane zapisa, automatska sklopka za ubijanje i an blokator oglasa i zlonamjernog softvera.

Vaši prijatelji i obitelj mogu se pridružiti zabavi zahvaljujući 7 veza uređaja po računu. Možete se obratiti podršci za CyberGhost putem live chat ili kartu.

Ako imate mali proračun, CyberGhost nudi različite pakete za pretplatu i 45 dana, povrat novca zagarantovan zasladiti dogovorom.

Korisnici vole CyberGhost-ove kvalitetne značajke i vrijednost uloženi novac. Ostvarite najbolje CyberGhost uštede uz naš kupon kod.

CyberGhost može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

Pogledajte CW s CyberGhostom!

4. Surfshark

Surfshark_screenshot

Iako je Surfshark jedan od najnovijih VPN-ova na sceni, on nudi sve što je potrebno u moćnom VPN-u. Ima 800+ poslužitelja u 50+ zemalja, s 20 u SAD-u. Značajka brzog povezivanja nalazi vam najbrži poslužitelj za svoj CW napitak.

Ovaj VPN ovisi o brzini, tako da je sjajan za strujanje. Dosljedno dobiva visoke ocjene za brzinu i pouzdanost mreže bez padova brzine ili kvarova u vezi.

Sjedište Surfsharka je u Britanski djevičanski otoci, iz saveza 5-9-14 Oči. Ne štedi se na cyber-sigurnosti sa značajkama poput DNS zaštita od propuštanja, AES 256-bitna enkripcija, automatska sklopka za preusmjeravanje, pravila o nepostojanju zapisa i adware i zlonamjerni softver zaštita.

Surfshark-a intuitivne značajke (jednostavna instalacija, funkcija Quick Connect) odvest će vas na CW za nekoliko minuta. Osim toga, cijelo se vaše kućanstvo može povezati zahvaljujući neograničen broj uređaja po licenci.

Baci u 24/7 podrška uživo i 30-dnevna garancija povrata novca, i lako je vidjeti zašto Surfshark brzo napreduje na VPN-u s korisnicima! Ako trebate uštedjeti na Surfsharku, isprobajte naš kupon kod.

Surfshark se može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video i drugi.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

Surfshark radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome i Firefox.

Pogledajte CW s Surfsharkom!

5. PrivateVPN

Pogledajte CW s bilo kojeg mjesta | Brz, siguran tok sjeckanja za 2020. godinu

PrivateVPN je još jedan pametan izbor za neprimjetno strujanje, dosljedno zaobilazeći geoblokove CW-a (i ostalih web-lokacija za strujanje). Dok nudi 150+ poslužitelja u 60 zemalja (s 20+ u SAD-u), svoj pouzdane brzine i veze uspoređujte s VPN-ovima s tisućama poslužitelja.

PrivateVPN se ponosi svojom sigurnošću i privatnošću sa IPv6 i DNS zaštitom od curenja, AES 256-bitnom enkripcijom, pravilnikom o nepostojanju zapisnika i automatskim prekidačem za zaustavljanje (trenutno samo za Windows).

Jedna od najboljih značajki PrivateVPN-a je njegova razumljivost. Jednostavan način rada je izvrstan za brzo pokretanje VPN početnika. Lako je shvatiti zašto početni i napredni korisnici podjednako daju PrivateVPN-u.

PrivateVPN pruža prijateljske i informativne sadržaje podrška uživo chat (još nije 24/7). Možete se povezati do 6 simultanih uređaja. Tamo je 30-dnevna garancija povrata novca, a danas možete početi štedjeti na PrivateVPN-u s jednim od naših kuponskih kodova.

PrivateVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Hotstar, Amazon Prime Video i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost; popis poslužitelja optimiziranih za P2P koji su dostupni putem aplikacije.

PrivateVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android i iOS.

Pogledajte CW s PrivateVPN!

Sažetak i daljnje čitanje

Toliko CW programa, tako malo vremena, toliko geoblokova! Srećom, premium VPN omogućava vam strujanje emisija koje želite izvan SAD-a. Što je više, uživat ćete bezbrižna sigurnost i sjajne ponude.

Preporučujemo NordVPN da vas prebaci na CW!

Imate teških vremena izbora između NordVPN i ExpressVPN? Otkrijte što je najbolje za vas u našem članku ExpressVPN vs NordVPN.

Jeste li obožavatelj bujice? Saznajte o najboljim VPN-ovima za torente.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me