Pazi na stražarje – od kjer koli že leta 2020!


The nova serija Devet stražarjev je bilo veliko pričakovano in bo na sporedu HBO. Ampak HBO uporablja geo-omejitve da bi omejili svojo vsebino na gledalce v ZDA. Če niste v ZDA, ne boste mogli predvajati oddaje.

K sreči, če vanj vlagate VPN, boste lahko tok Stražarji na HBO od koder koli po svetu.

To je zato, ker VPN učinkovito spremeni vaš IP naslov prikriva svojo lokacijo storitve za pretakanje menijo, da se nahajate v regiji, kjer je na voljo njihova vsebina.

To se morda zdi zapleteno, vendar je resnično enostavno. Vse, kar potrebujete, je VPN in naročnino na HBO ZDAJ in gledalci boste uživali v nobenem trenutku. Bodite pozorni, če želite izvedeti, kako.

Kratek vodnik: Kako gledati stražarje na HBO

 1. Prijavite se za kakovostno storitev VPN, ki ponuja strežnike v ZDA. Za uporabo s HBO priporočamo NordVPN zaradi velikih hitrosti, brezhibne povezave s storitvenimi storitvami in ugodnih cen.
 2. Prenesite in namestite izbrani VPN.
 3. Povežite se s strežnikom v ZDA in tako dostopate do HBO ZDAJ.
 4. Obiščite spletno mesto HBO NOW v svojem brskalniku ali prenesite in uporabite aplikacijo HBO NOW (spletna stran in aplikacija bosta dostopna samo, ko uporabljate VPN).
 5. Prijavite se ali se prijavite na HBO ZDAJ.
 6. Končali ste - zdaj lahko Stražarje pretakate kamor koli že!

Začnite pretakanje stražarjev!

Kako se prijaviti za HBO

Ko se prijavite na HBO ZDAJ, boste potrebovali kreditno kartico, ki jo je izdal ZDA. Če poskušate uporabiti kartico, ki ni iz ZDA, bo vaša transakcija verjetno zavrnjena. Vseeno ne skrbite - namesto tega lahko dejansko uporabite darilno kartico HBO NOW. Samo sledite spodnjim korakom:

 1. Kupite elektronsko darilno kartico HBO pri MyGiftCardSupply.
 2. Uporabite svojo darilno kartico za plačilo naročnine na HBO ZDAJ s klikom tukaj.
 3. Ko se prijavite za račun pri HBO ZDAJ, boste lahko gledalce spremljali, ko bo prišel na zaslone.

Zakaj potrebujete VPN za gledanje stražarjev

Kot številne druge storitve pretakanja mora tudi HBO upoštevati zakoni o avtorskih pravicah in licenciranju ki omejujejo njihove zmogljivosti za zračne razstave zunaj ZDA.

HBO uporablja tehnologijo geoblokiranja do preprečiti dostop do njegove vsebine osebam zunaj ZDA.

Z uporabo VPN lahko usmerite svojo povezavo prek ameriškega strežnika, da bi bilo videti, kot da ste v resnici ki se nahaja v ZDA. Vaš resnični naslov IP je zamaskiran in vaši podatki šifrirani, zaradi česar nihče ne more videti vaše spletne aktivnosti.

Vendar morate biti previdni. Pretočnih storitev je vse več spreten pri opazovanju VPN prometa, kar pomeni, da brezplačne ali res poceni VPN storitve običajno ne morejo prevarati storitev, kot so HBO, Netflix in druge.

Redno testiramo na stotine VPN ponudniki, ki zagotavljajo, da priporočamo le tiste, ki so lahko dosledno odklenejo te storitve.

To ni vse, kar VPN lahko stori

Poleg pretepanja geoblokov, a VPN ponuja številne prednosti za vašo spletno varnost.

VPN maskira vaš IP naslov in šifrira vse dohodne in odhodne podatke, zaradi česar ni berljiv nikomur razen vam.

To pomeni, da boš zaščiten pred kibernetskimi kriminalci in zbiralci podatkov medtem ko brskate, bankujete, nakupujete ali delite vsebino v spletu.

Zaupan VPN bo ponudil tudi brez hlodov politika in avtomatski kill stikalo. Te lastnosti bodo naj bodo varne v spletu in brez povezave - četudi nenadoma izgubite povezavo VPN - in bodo vaši podatki preprečili, da bi prišli v roke vladnih agencij, oglaševalcev ali koga drugega.

Večina ljudi se tudi ne zaveda, da je dober VPN lahko dejansko pospeši vašo povezavo! To je zato, ker so strežniki vašega ponudnika internetnih storitev lahko včasih preobremenjeni ali nizko kakovostni in VPN omogoča, da se vaš promet pretaka skozi strežnike, ki so lahko bolj kakovostni ali manj preobremenjeni.

je pomembno, da naredite svoje raziskave in izberite uglednega ponudnika VPN, ki ponuja dobre varnostne protokole, pravilnik brez dnevnika, neomejeno pasovno širino in visoke hitrosti strežnikov, kot so spodaj navedeni trije VPN.

3 najboljše VPN-je za gledalce

1. NordVPN

Pazi na stražarje - od kjer koli že leta 2020!

NordVPN je eden najboljših v poslu. S skoraj 6000 hitrih strežnikov ki segajo čez 60 držav, vključno z ZDA, lahko neopazno pretakanje Stražarji na HBO.

Registrirano v Panami, NordVPN je zunaj pristojnosti zveze 14 oči in njenih invazivnih zakonov o hrambi podatkov. Drži se stroge politike brez zapisov, kar je odlična novica za tiste, ki se zavedajo zasebnosti.

NordVPN vam ponuja a množica močnih varnostnih funkcij, tudi vojaško šifrirano AES-256 bit, dva različna ubiti stikala, kot tudi dodana podpora za Protokoli za tuneliranje PPTP, OpenVPN in L2TP / IPsec.

Paket CyberSec NordVPN je še ena odlična funkcija adblocking in dodatna zaščita pred zlonamerno programsko opremo.

Lahko se povežete do šest naprav hkrati pod eno naročnino NordVPN, celotni družini omogočite dostop do njegovih storitev.

Preizkusite NordVPN zase, brez tveganja, s svojimi 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Ste pripravljeni na naročnino? Ne pozabite preveriti naše trenutne kode kupona NordVPN, da bi dobili najboljše ponudbe.

NordVPN lahko odklene:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Podpira hudourništvo:

 • Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

Stražarski stražarji z NordVPN!

2. ExpressVPN

Naprave ExpressVPN

ExpressVPN je znan kot najhitrejši VPN okoli, zato vam ga tudi ponuja neomejena pasovna širina in možnost izbire najhitrejšega strežnika, ki vam je na voljo. Zagotovo boste uživali v stražarjih HBO-ja brez pretiravanja med pretakanjem.

ExpressVPN ponuja 3000 ultra hitrih strežnikov v 94 državah, vključno z ZDA.

Z vojaško stopnjo AES-256 bitna enkripcija, a kill stikalo, in TrustedServer tehnologija, ExpressVPN zagotavlja vašo spletno varnost. Nobena od vaših podatkov ni nikoli shranjena ali shranjena na katerem koli trdi disk ali strežnik.

ExpressVPN je nekoliko dražji od nekaterih njegovih konkurentov, vendar zagotavlja odlična vrednost za vaš denar.

Ne verjemite nam samo - preberite nekaj ExpressVPN-ov ocene strank in videli boste, za kaj gre za hype.

Z ExpressVPN se lahko povežete do pet naprav hkrati pod enim računom.

Preizkusite ExpressVPN z 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Če ste navdušeni nad hitrostjo in storitvijo in se želite naročiti, uporabite kodo kupona, da prihranite nekaj gotovine.

ExpressVPN lahko odklene:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer.

Podpira hudourništvo:

 • Da, vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki.

Stražarski stražarji z ExpressVPN!

3. CyberGhost

Naprave CyberGhost

Če ste začetnik VPN-ja in želite pretakati HBO-jeve čuvaje, bi bil lahko CyberGhost pravi za vas. Ne le, da ponuja odlične funkcije na dostopna cena, vendar se ponaša tudi z intuitiven vmesnik, ki ga imajo uporabniki radi.

Z zelo hitrimi hitrostmi, neomejeno pasovno širino in več 5.900 strežnikov v več kot 90 državah, boste lahko nemoteno in varno pretočili CyberGhost.

CyberGhost jemlje vašo varnost resno, strogo brez hlodov politika, DNS in zaščita pred uhajanjem IP, Odprite VPN, L2TP-IPsec in PPTP protokoli, in vojaške stopnje 256-bitno šifriranje AES.

Ne upoštevajte le besede - oglejte si te odlične ocene resničnih uporabnikov.

CyberGhost ponuja 7 hkratnih povezav z napravo, in tako lahko celotna družina z veseljem pretaka svoje najljubše oddaje.

Storitev lahko preizkusite sami z 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja. Če se vam CyberGhost zdi najboljša izbira in ustreza temu, kar iščete, uporabite našo kodo kupona, da naredite ta cenovno prijazen VPN še dostopnejši.

CyberGhost lahko odklene:

 • Namenski pretočni profil s strežniki, optimiziranimi za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN in druge.

Podpira hudourništvo:

 • Da, namenski profil prikazuje države in število uporabnikov.

CyberGhost deluje na teh napravah:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux in Chrome.

Stražarski stražarji s CyberGhostom!

Povzetek

Če niste v ZDA in poskušate gledati stražarje HBO-ja, boste blokirani. Toda z VPN lahko pridete mimo teh geoblokov in predvajate oddajo.

Z uporabo VPN bo videti, kot da dejansko se nahajate v ZDA. To bo naredilo HBO, da vam bo omogočil gledanje njegove vsebine, kar pomeni, da lahko uživajte v čuvajih od kjer koli na svetu.

Za pretakanje HBO priporočamoNordVPN. Ta priljubljeni VPN vam nudi pretakanje brez motenj in zanesljivo varnost.

Nadaljnje branje

Če še vedno niste prepričani, katero VPN izbrati, si oglejte naš seznam najboljših VPN-jev na splošno.

Za najnovejše kupone in ponudbe preberite najboljše ponudbe VPN & Kode kuponov.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me