Ostvarite 33% popusta na ProtonVPN uz ovaj SECRET kod u 5 jednostavnih koraka


ProtonVPN ima poseban dvogodišnji ugovor do kojeg možete doći preko njegove nadzorne ploče tek nakon što se prijavite kod davatelja usluga.

Dvogodišnji ugovor prvotno je bila promocija Crnog petka, ali prije samo nekoliko tjedana ponovo je uspostavljena za postojeće korisnike. ProtonVPN nije promovirao ugovor niti je širio nikakve vijesti o njemu.

Srećom, naš marljivi tim ostaje ispred krivulje i može s vama podijeliti dobre vijesti.

Želite li dobiti 33% popusta na ProtonVPN? Evo kako!

  1. Prijavite se za mjesečnu pretplatu na ProtonVPN (čak i ako kasnije namjeravate kupiti dulju ponudu).
  2. Prijavite se na nadzornu ploču sa svojim korisničkim imenom i zaporkom
  3. Kliknite na ugovor (koji je dostupan samo postojećim korisnicima) i uštedite 33% na dvogodišnjoj pretplati!

Popustite 33% odmah!

Zašto ProtonVPN?

Učinkovitost, transparentnost i brzina samo su tri razloga zbog kojih sve veća baza obožavatelja ProtonVPN-a preporučuje ovu VPN uslugu. Razina njegove enkripcije još je jedan razlog zašto korisnici odaberu ProtonVPN.

Instalirati se i automatski konfigurirati u roku od nekoliko minuta. ProtonVPN nema najveći broj poslužitelja ili lokacija, ali sa preko 200 poslužitelja u 20 zemalja, uključujući u Velikoj Britaniji i SAD-u, dužni ste pronaći poslužitelj koji zadovoljava vaše potrebe.

ProtonVPN sigurnost uzima ozbiljno AES-256 za šifriranje mrežnog prometa, uz 2048-bitni RSA za razmjenu ključeva. Nudi samo OpenVPN protokol, jer davatelj usluga smatra ovo najsigurnijim. Tvrtka je sa sjedištem u Švicarskoj, pa je izvan jurisdikcije EU-a i SAD-a i na njega se ne može prisiljavati na pružanje informacija o korisnicima. Tome u prilog ide i stroga politika nejavljivanja.

Također nudi DNS zaštita od curenja, ugrađeni prekidač za ubijanje i ugrađena Tor podrška. Ako se prijavite za gornji plan, možete koristiti uslugu na najviše 10 uređaja istovremeno i imati pristup do njih neograničena propusnost, jednostavna i jednostavna sučelja i stabilne brzine veze. P2P i torrenting aktivnosti su podržane, usluga se može koristiti za strujanje, uključujući usluge koje su blokirane na geološkoj mreži kao što je Netflix, ali samo s određenih poslužitelja.

ProtonVPN nudi a smanjena besplatna usluga, 7-dnevno besplatno probno razdoblje i 30-dnevno jamstvo povrata novca, međutim, on vraća samo neiskorišteni dio vaše pretplate.

Ostvarite 33% popusta na ProtonVPN u 5 jednostavnih koraka

Korak 1: Odaberite svoj paket

Idite na ProtonVPN, kliknite prijavite se i odaberite svoj paket. Počeli smo s besplatnim paketom.

dobili-33 posto-off-protonvpn (1)

2. korak: Stvorite račun

Pomaknite se prema dolje i otvorite ProtonVPN račun kreiranjem korisničkog imena i lozinke, a zatim unesite svoju adresu e-pošte.

dobili-33 posto-off-protonvpn (2)

Korak 3: Potvrdite svoj račun

Pomaknite se ponovo prema dolje i kliknite zeleni gumb za slanje pored vaše adrese e-pošte. To vam šalje kôd koji morate unijeti u prostor ispod svoje adrese e-pošte prije nego što nastavite. Prihvatite pravila i odredbe o privatnosti (nakon što ih naravno pročitate), a zatim kliknite na veliki zeleni gumb da biste se dovršili.

dobili-33 posto-off-protonvpn (3)

4. korak: odaberite plan (popust možete vidjeti u gornjem desnom kutu)

Na vrhu sljedeće stranice vidjet ćete padajući izbornik s različitim opcijama plaćanja. Kliknite strelicu i odaberite dvogodišnju (33% popust). Ovo mijenja cijene na sve različite planove koji odražavaju popust. Sada jednostavno odaberite paket koji želite i kliknite "plan nadogradnje".

ProtonVPN Deal

Korak 5: Dovršite kupnju

Unesite svoje podatke o plaćanju i kliknite Pošalji. Slijedite upute kako to učiniti preuzmite VPN na svoj uređaj.

dobili-33 posto-off-protonvpn (5)

Slijedeći ovih pet koraka možete pristupiti sjajna VPN usluga po vrlo maloj cijeni. Međutim, ako još uvijek niste sigurni u prednosti VPN-a, pročitajte naš VPN vodič kako biste saznali više. A ako ProtonVPN ne odgovara baš vašim potrebama, ovdje ćete pronaći mnoštvo drugih sjajnih opcija.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me