Oglejte si sezono Premier League od koder koli od leta 2020


Dvajset klubov se bori za premoč v Premier ligi. Devet mesecev nogometa bo določilo enega prvaka. Ampak, če ste v tujini, morda ne boste mogli gledati svoje ekipe.

Brez skrbi, tukaj smo, da pomagamo. Uporabite naš hitri vodnik in si lahko ogledate akcijo na igrišču od avgusta do maja!

Hitri vodnik: Oglejte si oddajo Združenega kraljestva na televiziji ZDAJ

ZDAJ TV omogoča pretakanje storitve Sky Sports brez računa Sky. Če želite predvajati tekme na televiziji ZDAJ, morate vnesti naslov UK. Če želite gledati Premier ligo na televiziji ZDAJ:

 1. Izberite ponudnika VPN z velikimi hitrostmi in strežniki v Veliki Britaniji (naše priporočilo je TheExpressVPNservice). Naročite se in namestite aplikacijo.
 2. Odprite aplikacijo, se prijavite in izberite strežnik v Veliki Britaniji.
 3. Pojdite na nowtv.com in si kupite dnevno ali mesečno izkaznico za Sky Sports (če nimate kreditne kartice v Veliki Britaniji, kupite darilno kartico NOW TV na strani currys.co.uk in sledite navodilom, da unovčite darilno kartico).
 4. Prijavite se v ZDAJ in prenesite tekme!

Glejte premier ligo na Sky Sports ZDAJ!

Kratek vodnik: Oglejte si oddajo Velike Britanije na BT Sport

BT Sport oddaja tudi Premier League v Veliki Britaniji. Če želite predvajati tekme na BT Sport, morate biti naročnik BT Sport Pack na Sky TV ali BT Broadband. Če želite gledati premier ligo na BT Sport:

 1. Izberite ponudnika VPN z velikimi hitrostmi in strežniki v Veliki Britaniji (priporočamo ExpressVPN za pretakanje Premier League). Prijavite se in naložite aplikacijo.
 2. Odprite aplikacijo, se prijavite in izberite lokacijo strežnika v Veliki Britaniji.
 3. Pojdite na bt.com in ustvarite BT ID. Potrebovali boste svojo številko računa BT.
 4. Na dan tekme se prijavite v BT Sport in uživajte!

Premier ligo spremljajte na BT Sports ZDAJ!

Hitri vodnik: Oglejte si oddajo Indija na Hotstaru

Hotstar pretaka Premier League v Indiji. Za prijavo na Hotstar potrebujete indijski način plačila. Če želite gledati Premier ligo na Hotstarju:

 1. Izberite hitri VPN s strežniki v Indiji (ExpressVPN je najboljši za nogomet). Prijavite se in namestite aplikacijo.
 2. Zaženite aplikacijo, se prijavite in izberite strežnik v Indiji.
 3. Pojdite na www.hotstar.com/sports/football in se naročite.
 4. Na dan tekme se prijavite na Hotstar in uživajte!

Premier ligo spremljajte na BT Sports ZDAJ!

Hitri vodnik: Oglejte si ameriško oddajo o NBC Sports

NBC Sports televizijsko predvaja Premier ligo v ZDA. Če želite gledati premier ligo na NBC Sports:

 1. Izberite VPN z velikimi hitrostmi in strežnike v ZDA (storitev ExpressVPN je najboljša za nogomet). Prijavite se in naložite aplikacijo.
 2. Zaženite aplikacijo, se prijavite in izberite strežnik v ZDA.
 3. Pojdite na www.nbcsports.com/gold/premier-league in se naročite. Lahko uporabite PayPal.
 4. Prijavite se v NBC Sports Gold in tok nogometa!

Premier ligo spremljajte na BT Sports ZDAJ!

Zakaj potrebujete VPN za ogled Premier lige

Dvajset ekip lovi prvenstvo v Premier ligi. Ne morete pa gledati tekem, ki jih želite videti geo-omejitve vas zaklenejo. Potrebujete način, kako sprostite te tokove, da lahko glej svojo ekipo.

Od izdajateljev televizijskih programov se pogosto zahteva, da blokirajo svoje tokove od vseh, ki se poskušajo povezati izven države izdajatelja televizijskega programa. Če želite gledati prenos radiotelevizije, potrebuješ način, da se zdiš, kot da si v njihovi državi. To je tisto, kar naredi VPN za vas.

Ti lahko izberite lokacijo strežnika in usmerite svoj internetni promet prek tega strežnika. Potem pazi kar hočeš, od koder hočeš, kjerkoli že si.

Samo prepričajte se izberite kakovostno storitev. Izdajatelji televizijskih programov lahko pogosto prepoznajo in blokirajo storitve nizke kakovosti. Kakovostne storitve se bolje prikrijejo, zaradi česar jih je težje blokirati.

Bodite prepričani, da boste del izbire kakovostne storitve izberite omrežje VPN z velikimi hitrostmi. Stvari se hitro premikajo in vaše omrežje mora biti v koraku s tem. Tako pridobite VPN, ki bo vaš tok dovajal s hitrostjo, ki jo potrebujete glej vso akcijo.

Poleg tega, da za vas odpremo veliko vsebine, tudi VPN-ji naj bo varen na spletu. VPN šifrirajo vaš promet in tako zagotavljajo, da je varen pred vsemi, ki se preizkusijo v navadah brskanja. To je veliko duševni mir v nevarnem svetu.

VPN-ji vam omogočajo internetno varnost tudi, ko odpirajo povsem nove svetove. To so veliki razlogi za to prijavite se za VPN zdaj.

Najboljši VPN-ji za gledanje Premier lige

1.ExpressVPN

Ugodnosti ExpressVPN

Ko gre za gledanje športov v živo, je ExpressVPN najboljši VPN. Zakaj? Hitrost. ExpressVPN dosledno prinaša nekaj najboljše hitrosti povezave na trgu VPN.

Ne želite spuščati okvirjev ali se ukvarjati s težavami v medpomnilništvu med tekmo. Za prikaz krogle po velikem, zelenem polju potrebujete jasne slike. ExpressVPN lahko zagotovi pasovno širino, ki vzdržuje vaš tok oster in povezan vse tekme dolgo.

ExpressVPN je odličen za deblokiranje spletnih mest, in omogoča istočasno povezovanje do 5 naprav. Če imate težavo, 24/7 podpora za klepet v živo je tu, da pomaga. In trdno šifriranje vas ohranja varno, kamor koli greste.

Za več razlogov, zakaj je ExpressVPN odlična izbira za vas, si oglejte naša uporabniška mnenja!

Garancija za vračilo denarja: 30 dni

Brezplačen preizkus: 7-dnevna preizkusna različica za iOS in Android

ExpressVPN lahko odklene:
Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer.

Namenski profil hudournika:
Ne, vendar vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki.

Premier ligo spremljajte na ExpressVPN ZDAJ!

2.NordVPN

Prednosti NordVPN

Po ugodni ceni, odličen za deblokiranje spletnih strani za pretakanje in zagotavlja hitro omrežno povezavo: NordVPN je odlična izbira za vaš VPN. NordVPN vključuje ogromen seznam strežnikov z uporabniškim vmesnikom, ki ga omogoča enostavno začeti.

NordVPN vključuje odlična varnost in šifriranje, zaradi česar so vodilni v industriji na področju varstva podatkov. Lahko se celo povežete do Naenkrat 6 naprav, kar vam daje fleksibilnost.

Seznam funkcij za NordVPN je obsežen. Vključujejo SmartPlay, ki vam pomaga, da ste povezani s svojim tokom. Vključujejo tudi Dvojni VPN in CyberSec, ki pomagajo blokirati oglase in zlonamerno programsko opremo iz vašega sistema.

Želite vedeti več? NordVPN prejema konstantno odlične povratne informacije o naših ocenah uporabnikov. Oglejte si in poglejte, kaj lahko storijo za vas!

Garancija za vračilo denarja: 30 dni

NordVPN lahko odklene:
Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Namenski profil hudournika:
Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

Premier ligo spremljajte na NordVPN ZDAJ!

3.CyberGhost

CyberGhost VPN

Zanesljiva izbira s velika varnost in obsežen seznam strežnikov, CyberGhost vam lahko brez težav dostavi vaše tokove.

CyberGhost vključuje strežniki, ki so konfigurirani posebej za pretakanje. To jim zagotavlja veliko pasovne širine, stabilne povezave in odlične podatke o prehodu okoli geoblokov. Dovolijo celo do 7 naprav za povezavo naenkrat, kar vam daje veliko prožnosti kamor koli greste.

Aplikacije so odlične blokiranje spletnih sledilcev, oglasov in zlonamerne vsebine. Njihove primerne cene zagotavljajo, da lahko ostanete povezani, ne da bi porabili preveč.

Ne sprejemajte naše besede. Preberite naše uporabniške preglede in si oglejte, kaj CyberGhost je pravi za vas!

Garancija za vračilo denarja: 30 dni na kratkih načrtih; 45 dni na 6-mesečnih ali daljših načrtih

Brezplačen preizkus: 7-dnevno preizkušanje za mobilne naprave; Na voljo je enodnevna ali tridnevna preskusna različica sistema Windows

CyberGhost lahko odklene:
Namenski pretočni profil s strežniki, optimiziranimi za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN in druge.

Namenski profil hudournika:
Da; prikazuje države in število uporabnikov.

CyberGhost deluje na teh napravah:
Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux in Chrome.

Oglejte si Premier League na CyberGhostu ZDAJ!

Povzetek

Premier liga je pripravljena najti novega prvaka. Z VPN, lahko vidite vse največje tekme ne glede na to, kje si. Prijavite se še danes in si oglejte zgodovina se ustvarja na igrišču.

Še vedno niste prepričani, kateri VPN je pravi za vas? Priporočamo ExpressVPN za nogomet. Bodite prepričani, da si oglejte stran z našimi ponudbami in kuponi, da boste še več prihranili pri naročnini!

Nadaljnje branje

Če želite izvedeti več o VPN-jih:

 • Najboljši VPN-ji BBC iPlayer za spletno gledanje v tujini
 • Najboljši VPN-ji v Evropi
 • Najboljši (in najslabši) zaviralci oglasov
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me