Oglejte si Masters Western in Southern Open Cincinnati leta 2020


The Zahodni & Južno odprto se vrača v Cincinnati od 18. do 18. avgusta. Če pa ste v tujini, morda boste pogrešali zahodnega & Južno odprto.

Brez skrbi, lahko si pomagamo. Za povezavo uporabite naš hitri vodnik si oglejte ves tenis, ki se dogaja v Cincinnatiju.

Hitri vodnik: Oglejte si ameriško oddajo

The Teniški kanal oddaja vestern & Southern Open v ZDA. Za prenos teniškega kanala potrebujete ponudnika televizije (na primer Sling TV, DirecTV ali Cox). Za gledanje zahodnjakov & Southern Open na Teniškem kanalu:

 1. Izberite ponudnika VPN z visoko hitrostjo in ameriške strežnike (priporočamo ExpressVPN za pretakanje tenisa). Prijavite se in naložite aplikacijo.
 2. Odprite aplikacijo, se prijavite in izberite mesto strežnika v ZDA.
 3. Pojdite na tennischanneleverywhere.com/watchnow in se prijavite preko svojega ponudnika televizije. *
 4. Ko se turnir začne, pojdite na tok Tennis Channel in uživajte!

* Če nimate ameriškega ponudnika televizije, lahko na MyGiftCardSupply.com kupite darilno kartico Sling TV in sledite navodilom, da unovčite kartico in se naročite na Sling TV Orange s športnim dodatnim paketom, da dobite dostop do teniškega kanala.

Pazi na zahodnjake & Južno odprto ZDAJ!

Hitri vodnik: Oglejte si oddajo v Veliki Britaniji

Amazon Prime Video oddaja vestern & Southern Open v Veliki Britaniji. Za gledanje zahodnjakov & Southern Open v Veliki Britaniji:

 1. Izberite hitri VPN s strežniki v Veliki Britaniji (ExpressVPN je najboljši za tenis). Prijavite se in namestite aplikacijo.
 2. Zaženite aplikacijo, se prijavite in izberite strežnik v Veliki Britaniji.
 3. Pojdite na www.amazon.co.uk/atplive in se prijavite za Amazon Prime.
 4. Pojdite na Amazon Prime Video in prenesite tekme!

Pazi na zahodnjake & Južno odprto ZDAJ!

Hitri vodnik: Oglejte si svetovno oddajo na televiziji Tennis

Teniška televizija pretaka vestern & Southern Open v večini držav po vsem svetu. Za gledanje zahodnjakov & Južno odprto:

 1. Izberite VPN z visoko hitrostjo in strežniki v vaši državi (priporočamo ExpressVPN za tenis). Prijavite se in naložite aplikacijo.
 2. Zaženite aplikacijo, se prijavite in izberite strežnik v vaši državi.
 3. Pojdite na www.wsopen.com/tennis_tv in se naročite na Tennis TV.
 4. Pojdite na Tennis TV in prenesite turnir!

Pazi na zahodnjake & Južno odprto ZDAJ!

Zakaj potrebujete VPN za gledanje zahodnjakov & Južno odprto

Od izdajateljev televizijskih programov se pogosto zahteva, da blokirajo svoje tokove od vseh, ki so zunaj njihove države. Torej, če želite gledati zahodnjake & Southern Open, potrebujete način, da boste videti, kot da ste v državi izdajatelja televizijskega programa. To je to lahko vam pomaga VPN.

Ko se povežete z VPN, lahko izberite lokacijo, skozi katero bo preusmerjen vaš promet. Če torej izberete lokacijo v isti državi kot izdajatelj televizijskih programov, izdajatelj misli, da ste v isti državi. Potem izdajatelj izdaja svoj tok zate.

Lahko gledate tok, ki ga želite videti, in izdajatelj televizijskih programov ima več ogledov. Je win-win situacija za vsakogar. Obstajajo pa tudi druge ugodnosti.

Ko se povežete z VPN, VPN šifrira vaš omrežni promet. To pomeni, da hekerji ne morejo prestreči vašega internetnega prometa med vami in strežnikom VPN. To vas ščiti od ljudi, ki poskušajo videti, kaj počnete na spletu.

Prepričajte se samo vi izberite kakovostno storitev ko izberete VPN. Nekakovostne storitve se morda ne prikrivajo dobro, kar omogoča radiotelevizijam, da jih blokirajo. Kakovostno storitev boste težje zaznali in vam pomagali si oglejte potoke, ki jih želite videti.

To je zaščita na spletu in dostop do sveta vsebine. VPN vam dajo najboljše iz obeh svetov.

Najboljši VPN-ji za gledanje zahodnjakov & Južno odprto

1. ExpressVPN

Ugodnosti ExpressVPN

Da bi bil v koraku s teniško tekmo, potrebujete hitrost. Majhna kroglica, ki se premika proti velikemu zelenemu ozadju, zahteva pasovno širino, da je v koraku. ExpressVPN prinaša veliko hitrosti, z nekaterimi od najboljše hitrosti povezave na trgu VPN.

ExpressVPN ohranja široko omrežje v 60 državah, zagotovite, da se lahko povežete kamor koli se morate povezati. Šifriranje je trdno in lahko izberete protokol, ki ga uporabljate za povezavo. Lahko celo razdelite omrežni promet, ohranjate lokalno povezavo, ko pretakate vsebino po vsem svetu.

ExpressVPN jih spoštujejo varnostni strokovnjaki in ljubijo uporabniki enostaven dostop in brezhibno pretakanje. S hitrostmi, ki so odlične za velike pasovne širine, je ExpressVPN odlična izbira za gledanje vesternov & Južno odprto.

Več o ExpressVPN lahko izveste z branjem naših uporabniških pregledov!

Garancija za vračilo denarja: 30 dni

Brezplačen preizkus: 7-dnevna preizkusna različica za iOS in Android

ExpressVPN lahko odklene:
Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN in BBC iPlayer.

Namenski profil hudournika:
Ne, vendar vsi strežniki podpirajo aktivnost P2P.

ExpressVPN deluje na teh napravah:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Ponuja tudi aplikacijo za uporabo z določenimi usmerjevalniki.

Pazi na zahodnjake & Južno odprto s ExpressVPN ZDAJ!

2. NordVPN

NordVPN koristi Infografiko

Z velikimi hitrostmi, omrežjem, ki se širi po vsem svetu, in odlično zaščito podatkov, NordVPN nudi želeno izkušnjo. In to izkušnjo zagotavljajo prek uporabniku prijaznega vmesnika, ki omogoča enostavno povezavo kamor se želite povezati.

NordVPN se osredotoča predvsem na varnost, zasebnost in deblokiranje vsebine. Njihovi SmartPlay funkcija omogoča enostavno pretakanje vsebine po vsem svetu. In njihove Dvojni VPN in CyberSec funkcije zagotavljajo varen mrežni promet, hkrati pa vas ščitijo pred oglasi in zlonamerno programsko opremo.

Z primerna cena in odlične povratne informacije strank, NordVPN je odlična izbira za vaš VPN. Zagotavljajo a celoten paket varnosti in zmogljivosti ki vas varuje, čeprav ponuja vsebino, ki si jo želite ogledati.

Če želite izvedeti več o NordVPN, preberite naše ocene uporabnikov!

Garancija za vračilo denarja: 30 dni

NordVPN lahko odklene:
Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video in Sling TV.

Namenski profil hudournika:
Da, na voljo so posebni strežniki P2P.

NordVPN deluje na teh napravah:
Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome in Firefox. Prav tako je združljiv z usmerjevalniki.

Pazi na zahodnjake & Južno odprto z NordVPN ZDAJ!

3. CyberGhost

CyberGhost VPN

Zanesljiva izbira s velike hitrosti in trdno šifriranje, CyberGhost je odlična izbira za gledanje vesternov & Južno odprto. Ponujajo obsežen seznam strežnikov na obsežnem seznamu držav. In njihovo vojaško šifriranje bo naj vas varujejo kamor koli greš na spletu.

CyberGhost celo ponuja strežniki, ki so konfigurirani posebej za pretakanje. Ti strežniki zagotavljajo trdne, hitre in stalne povezave, ki jih potrebujete za doseganje svoje vsebine. Tako si zagotovljen pasovno širino, ki jo morate videti vse tožbe na igrišču.

Storitev celo deluje blokirajte spletne sledilce, oglase in zlonamerno vsebino. Njihova programska oprema vas skrbi, kamor koli greste, kar vam daje manj skrbi v spletu.

Več o CyberGhostu in zakaj je odlična izbira za vas lahko izveste tako, da preberete naša uporabniška mnenja!

Garancija za vračilo denarja: 30 dni na kratkih načrtih; 45 dni na 6-mesečnih ali daljših načrtih

Brezplačen preizkus: 7-dnevno preizkušanje za mobilne naprave; Na voljo je enodnevna ali tridnevna preskusna različica sistema Windows

CyberGhost lahko odklene:
Namenski pretočni profil s strežniki, optimiziranimi za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN in druge.

Namenski profil hudournika:
Da; prikazuje države in število uporabnikov.

CyberGhost deluje na teh napravah:
Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux in Chrome.

Pazi na zahodnjake & Southern Open na CyberGhost ZDAJ!

Povzetek

Cincinnati spet gosti največja imena v tenisu. Toda geobloki vam lahko preprečijo ogled enega najboljših dogodkov na ATP in WTA turnejah. Prijavite se za VPN danes in bodite pripravljeni na vsako serviranje in odbojko ob reki Ohio.

Še vedno niste prepričani, kateri VPN je pravi za vas? Priporočamo ExpressVPN za tenis. Prepričajte se o naši ponudbi in kuponih in si oglejte, kako lahko prihranite pri naročnini!

Nadaljnje branje

Če želite izvedeti več o VPN-jih, glejte naslednje članke:

 • Kako uveljavljati svojo brezplačno preizkusno različico NordVPN
 • Najboljši BREZPLAČNI VPN-ji za varno hranjenje
 • Kako narediti VPN neodkriti in obiti VPN bloke
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me