Odijela je na Netflixu! Evo kako to možete gledati 2020. godine


Jedva čekamo da vidimo što će se dogoditi u našem omiljenom odvjetničkom uredu na Manhattanu? Ako umirete gledati odijela, bit ćete uzbuđeni kad to znate cjelovita serija je dostupna na Netflixu u Japanu, Velikoj Britaniji i Kanadi.

Zahvaljujući licencnim ugovorima s USA Network-om, nove epizode učitavaju se 12 sati nakon premijere u SAD-u. Nećete trebati dugo čekati da popravite odijela.

Netflix koristi geolokacijski softver za blokirati gledatelje izvan ovih regija, ali ne brini! Možeš deblokirajte Netflix iz bilo kojeg mjesta na svijetu pomoću VPN-a.

Pravi VPN hoće maskirati svoju IP adresu kako biste izgledali kao da ga promatrate iz Velike Britanije, Japana ili Kanade. To ćete moći strujanje ekskluzivnog sadržaja iz svih regija Netflixa.

Visokokvalitetni VPN će također šifrirajte internetski promet da biste zaštitili svoje osobne podatke od hakera i špijuna kako bi ste bili sigurni dok struji.

Mnogi VPN-ovi ne rade s Netflixom. Zato je važno odabrati vrhunski VPN koji će se dogoditi.

Pokazat ćemo vam kako koristiti VPN za streaming odijela s bilo kojeg mjesta na svijetu. Također ćemo vam pomoći da odaberete najbolji VPN za svoje potrebe.

Kako gledati odijela na Netflixu: Kratki vodič

 • Prijavite se za VPN pomoću poslužitelji velike brzine u Velikoj Britaniji, Japanu ili Kanadi. NordVPN je naš izbor broj 1!
 • Instalirajte svoj VPN softver i povežite se s poslužiteljem u jednoj od te tri države.
 • Prijavite se na Netflix, ili se prijavite za novi račun.
 • Spremni ste za odvikavanje odijela!

Počnite strujanje odijela odmah!

Zašto vam treba VPN za gledanje odijela

Netflix blokira korisnike izvan Velike Britanije, Japana i Kanade da gledaju njihov sadržaj. Ako ste međunarodni obožavatelj odijela, za gledanje na Netflixu trebat ćete koristiti VPN.

VPN-ovi povezuju vaš uređaj s udaljenim serverom preko šifriranog tunela. Ovaj maskira vašu IP lokaciju kako bi izgledao kao da pristupate internetu s druge lokacije.

Ako se povežete s poslužiteljem u Velikoj Britaniji, uspjet će prevariti Netflix da misli kako si lokalni gledatelj.

Mnogi VPN-ovi ne rade s Netflixom. Kad otvorite stream, Netflix uspoređuje vaš IP s popisom poznatih VPN IP-ova. Ako je podudaranje, onda je anti-VPN softver blokirat će vašu vezu.

Srećom, možete izbjeći to koristeći premium VPN koja redovito reciklira IP adrese svojih poslužitelja da bi izbjegla otkrivanje.

To smo potvrdili svi naši preporučeni VPN-ovi rade s Netflixom.

Vaš VPN trebao bi ponuditi veze velike brzine i neograničena propusnost. Na kraju krajeva, ne želite da sesija u Odjelima uništi punjenjem!

To nije sve što VPN može učiniti

Uz maskiranje vaše IP adrese, šifrirani tunel koji koristi VPN jamči vam potpunu privatnost dok pregledavate. Vaš promet je u potpunosti skriven, štiteći vas od svih koji žele pratiti ili nadzirati vaše internetsko ponašanje.

Vi ćete biti sigurni od špijuniranja kompanije društvenih medija, dosadni ciljani oglasi, vladine agencije ili vaš vlastiti davatelj internetskih usluga.

Potonje je posebno korisno budući da ISP-ovi ponekad mogu smanjiti vašu propusnost ako otkriju puno strujanja. Upotreba VPN-a znači da vaš davatelj internetskih usluga ne može vidjeti što radite na mreži, tako da ne može usporiti vašu vezu.

Također će se koristiti visoka razina enkripcije koju koriste najbolji VPN-ovi držati hakere na visini. Ti premium VPN-ovi obično uključuju softver i softver za blokiranje oglasa, isto.

3 najbolja VPN-a za gledanje odijela

1. NordVPN

NordVPN uređaji

NordVPN može zaobići Netflixove geoblokove i VPN blokove s lakoćom. Također ćete imati mogućnost odabira virtualnih lokacija sa kojima imate 5.200 više poslužitelja velike brzine diljem svijeta. Ovo uključuje 676 poslužitelja u Velikoj Britaniji.

Pored toga, NordVPN-ovi protokoli za enkripciju visokog cenovnog razreda i stroga politika bez zapisnika čuvat će vaše podatke dok strujate. CyberSec softver će također štiti od zlonamjernog softvera i oglasa.

Isprobajte NordVPN bez rizika s a 30-dnevna garancija povrata novca kako biste saznali zašto je hit među VPN korisnicima.

NordVPN može deblokirati:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video i Sling TV.

Podržava bujicu:

 • Da, dostupni su P2P posebni poslužitelji.

NordVPN radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Kompatibilan je i s usmjerivačima.

Struja odgovara uz NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN uređaji

ExpressVPN će vam dati pristup 148 virtualnih lokacija širom svijeta, uključujući servere u Velikoj Britaniji. ExpressVPN također može zaobići VPN blokove, što ga čini savršenim izborom za strujanje Netflixa.

To je najbrži VPN na tržištu. Sadrži šifriranje najbolje klase, stroga politika bez zapisnika, i an automatski prekidač.

Instalacija je jednostavna sa svojim sveobuhvatnim vodičima za postavljanje. Ali nemojte samo uzeti našu riječ za to, pogledajte što pravi korisnici moraju reći.

ExpressVPN nudi sljedeće: a 30-dnevna garancija povrata novca na svim svojim VPN uslugama, plus a 7-dnevno besplatno probno razdoblje za mobilne aplikacije.

ExpressVPN može deblokirati:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN i BBC iPlayer.

Podržava bujicu:

 • Da, svi poslužitelji podržavaju P2P aktivnost.

ExpressVPN djeluje na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome i Firefox. Također nudi aplikaciju za upotrebu s određenim usmjerivačima.

Stream odijela s ExpressVPN!

3. CyberGhost

cyberghost više uređaja

CyberGhost-a brza i pouzdana usluga to čini odličnom podudarnošću za strujanje. Može se lako zaobići VPN blokove za otključavanje Netflixa u svakoj regiji.

Ovo je VPN jednostavne aplikacije čak dolaze s unaprijed konfiguriranim profilom koji optimizira vaše postavke za strujanje.

Nabavite kupon za popust CyberGhost odmah ili isprobajte uslugu bez rizika 30 dana kako bi saznali zašto je korisnik omiljen za internetsku sigurnost. CyberGhost također nudi sljedeće: besplatno 7-dnevno probno razdoblje za korisnike iOS-a, Android-a i Windows-a tako da možete uživati ​​u odijelima na svim uređajima.

CyberGhost može deblokirati:

 • Namjenski profil za streaming sa serverom optimiziranim za: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN i druge.

Podržava bujicu:

 • Da; namjenski profil prikazuje zemlje i broj korisnika.

CyberGhost radi na ovim uređajima:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux i Chrome.

Struja odgovara uz CyberGhost!

Sažetak i daljnje čitanje

VPN je najbrži i najsigurniji način da nadoknadite odijela na Netflixu.

S visokokvalitetnim VPN-om to možete zaobići geobloke i cenzuru za pristup ekskluzivnim sadržajima iz cijelog svijeta sigurno i anonimno. Nikad više nećete propustiti uzbudljiv dan na sudu!

Niste sigurni koji je VPN najbolji za vas? Preporučujemo NordVPN, a možete isprobati besplatno!

Pogledajte naše najbolje VPN ponude i kupone za štedi novac na vašoj usluzi.

Niste sigurni što dalje gledati? Saznajte kako pristupiti tajnim kôdima Netflixa!

Želite proširiti svoju biblioteku? Možete otključati i Hulu s bilo kojeg mjesta.

Iako vjerujemo da su pružatelji usluga na ovoj listi najbolji za posao, nikad ne boli imati drugu mogućnost. Pogledajte sljedeći videozapis da biste dobili detalje o tome kako koristiti Surfshark VPN za gledanje odijela na Netflixu. Nakon toga možete saznati više o značajkama Surfsharka čitajući naš detaljni pregled pružatelja usluga.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me