NordVPN proti Norton Secure VPN: Kaj je najbolje za vas v letu 2020?


NordVPN in Norton Secure VPN sta priljubljeni storitvi VPN, ki sta jih razvili dve najbolj ugledni internetni varnostni podjetji na svetu..

Ko gre za učinkovitost in varnost VPN, je težko premagati NordVPN; obstaja dober razlog, da se NordVPN dosledno uvršča na vrh našega skupni seznam VPN.

Po drugi strani je Norton dobro uveljavljen ponudnik kibernetske varnosti, najbolj znan po svoji protivirusni programski opremi. Norton Secure VPN, prej znan kot Norton WiFi Privacy, je močan VPN, ki ga lahko ponudimo.

Obstaja samo en način, kako ugotoviti, kateri VPN se bo prikazal na vrhu; pripravite se na epski obračun za naslov najboljšega VPN-ja.

V tem članku, predvajali bomo NordVPN in Norton Secure VPN drug proti drugemu v več kategorijah, da bi ugotovili, kateri VPN je zmagovalec.

Skočite na odseke, ki vas najbolj zanimajo. Vemo, da je najboljša izbira za vas odvisna od vaših specifičnih potreb zajemali bomo vse podrobnosti obeh storitev, da bomo olajšali vašo odločitev.

Če želite več informacij o obeh priljubljenih storitvah VPN, si oglejte naše poglobljene strokovne preglede NordVPN in Norton Secure VPN.

Kazalo

 1. Pretakanje
 2. Torrenting
 3. Cena
 4. Enostavnost uporabe
 5. Kompatibilnost
 6. Hitrost
 7. Strežniki in omrežje
 8. Zasebnost in varnost
 9. Pravnomočna razsodba

NordVPN proti Norton Secure VPN - kategorije

Primerjali bomo NordVPN in Norton Secure VPN v osmih pomembnih kategorijah, da bomo ugotovili prednosti in slabosti vsake storitve.

TV fanatiki lahko pogledajo našo prvo kategorijo, kjer ugotovimo, kateri ponudnik ima najboljša VPN storitev za pretakanje. Nato se bosta dve VPN potegovali za naslov najboljši VPN za hudourništvo.

Nato bomo šli na primerjavo stroški in enostavna uporaba da ugotovite, kateri VPN je najbolj uporabniku prijazen in najboljši za vaš proračun.

Vas skrbi, da vaš operacijski sistem ne bo podprt? Razpravljali bomo združljivost platforme podrobno, tako da ste lahko prepričani, da boste pokriti v vseh svojih napravah.

Zajeli bomo tudi kakovost povezave in strežniška omrežja NordVPN in Norton Secure VPN, da ugotovite, katera storitev vam bo zagotovila najboljše hitrosti in zmogljivosti. VPN-ji.

Končno bomo ugotovili, kateri VPN bo zaščitil vaše naprave z najboljša splošna varnost.

Pripravljeni ugotoviti, kateri VPN bo nastopil kot zmagovalec? Naj se boj začne!

1. Pretakanje

NordVPN je zaradi svoje neomejene pasovne širine in velike mreže omrežij odlična izbira za pretakanje 5.100+ hitri strežniki v več kot 60 državah. Prav tako nima težav ob zaostanku strogih geo-omejitev in blokov VPN na spletnih mestih za pretakanje.

Med našimi testi, NordVPN je imel dostop do katalogov Netflix v ZDA, Veliki Britaniji, Kanadi, Nemčiji, Franciji, Braziliji in na Japonskem.

VPN lahko tudi pretaka vsebino HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, SlingTv in še več. Ko govorimo o geo-ponarejanju in obhodu blokov VPN, ne gre kaj dosti bolje od tega.

Eden od razlogov, da je NordVPN tako odlična izbira za pretakanje, je njen lastniška funkcija SmartPlay DNS.

Če omogoči SmartPlay, vas bo NordVPN samodejno povezoval z optimiziranim strežniškim strežnikom, ki ga lahko dostop do katere koli vsebine, ki jo poskušate gledati.

To pomeni, da si lahko ogledate epizodo na Hulu (na voljo samo v ZDA) in nato odprete BBC iPlayer (na voljo samo v Veliki Britaniji), ne da bi ustavili povezavo.

Norton Secure VPN ne izda svojega natančnega števila strežnikov (to je dokaj pogosto), vendar vemo, da imajo strežniki v 28 državah. To nam to pove Norton Secure VPN ima veliko manjše strežniško omrežje kot njegov konkurent, ki ni idealen za visokohitrostno pretakanje.

To samo po sebi ne bi bilo dovolj, da bi bil VPN izključen kot dobra izbira za pretakanje. Na žalost to ni bila edina težava s pretakanjem, s katero smo naleteli na Norton Secure VPN.

Do nobenega kataloga Netflix, ki smo ga preizkusili na strežnikih Norton Secure VPN, nismo mogli dostopati. Ko smo bili povezani z VPN, smo prejeli naslednje sporočilo o napaki:

Sporočilo o napaki Netflix

Norton Secure VPN je bil tudi blokirana od drugih storitev, ki smo jih preskusili, vključno s Hulu, BBC iPlayer in Amazon Video.

Spletno mesto Norton jasno kaže, da deblokiranje pretočne vsebine ni del storitve Norton Secure VPN:

Nortonova politika pretakanja

To nas dvomi, da bo ta del storitve Norton Secure VPN tekmoval z zmogljivostmi NordVPN-jevega geo-spoofinga kmalu.

Zmagovalec za pretakanje: NordVPN

V tej kategoriji je zmagovalec jasen. Če poskušate najti VPN za pretakanje, je NordVPN najboljša izbira. Streaming z NordVPN je lahek zahvaljujoč uporabniku prijazni funkciji SmartPlay DNS. VPN je imel dostop do katalogov Netflix v vseh državah, ki smo jih preizkusili.

Poskusite pretakanje z NordVPN!

2. hudourništvo

Ko gre za hudournike, je težko premagati NordVPN. VPN se oglašuje kot hudournikom prijazen možnost, in hudourništvo je dovoljeno vklopljeno 4.300+ namenskih strežnikov P2P.

Na spletnem mestu lahko najdete tudi veliko podpore za izmenjavo datotek P2P, vključno s poglobljene vadnice o uporabi NordVPN z različnimi odjemalci P2P.

Odlične hitrosti VPN in neomejena pasovna širina so idealni za skupno rabo in prenos velikih datotek. Če želite varno povezati s NordVPN, se morate povezati s strežnikom na seznamu P2P na zavihku Specialty strežniki:

NordVPN proti Norton Secure VPN: Kaj je najbolje za vas v letu 2020?

Na koncu Norton Secure VPN izgubi to tekmo. Torrenting ni dovoljeno na nobenem od strežnikov VPN Norton Secure, zaradi česar je neprimerna izbira za P2P aktivnost.

Zmagovalec za hudournike: NordVPN

Norton Secure VPN ne dovoljuje hudourništva na nobenem strežniku, zato je NordVPN očitni zmagovalec v tej kategoriji.

Poskusite Torrenting z NordVPN!

3. Stroški

Če iščete najboljšo ponudbo, je običajno najbolje, da se izognete mesečnim naročninam VPN, saj so ponavadi najdražje.

Oba VPN ponujata znatne popuste na dolgoročne naročnine. Med njimi je NordVPN ugodnejši in ponuja pogostejše ponudbe in popuste.

NordVPN dosledno ima veliko pogodb za svoje eno- in dvoletne načrte (oziroma 41% in 66% ceneje kot mesečna opcija). V še boljših novicah, trenutno lahko z našimi ekskluzivnimi kodami kuponov prihranite 70% pri naročnini NordVPN!

Načrt cen Norton Secure VPN je nekoliko drugačen. Tako kot NordVPN so tudi letne naročnine Norton Secure VPN cenejše od plačevanja mesečno (prihranite 20-40%).

Toda za razliko od NordVPN, Norton Secure VPN ponuja različne naročniške načrte glede na število naprav, ki jih želite podpirati. Izberete lahko načrt, ki zajema 1 naprava, 5 naprav ali 10 naprav.

V primerjavi pa vse Naročnine NordVPN omogočajo do šest hkratnih povezav.

Če potrebujete samo VPN za eno napravo, je Norton Secure VPN po ugodnih cenah, še posebej, če želite, da VPN potrebujete le kratek čas..

Toda na koncu so NordVPN popusti nepremagljivi, če iščete dolgoročno kritje. Najcenejši letni načrt Norton Secure VPN (ki zajema samo 1 napravo) je še vedno dražji na mesec kot triletni načrt NordVPN (ki podpira do 6 sočasnih naprav.)

Oba VPN zagotavljata vračilo denarja, ki ga lahko uporabite za preizkus storitve. Vse naročnine na NordVPN imajo 30-dnevno garancijo vračila denarja, Norton Secure VPN pa 60-dnevno garancijo vračila denarja, ki velja samo za letne načrte. Mesečne Nortonove naročnine niso upravičene do povračila.

Zmagovalec stroškov: NordVPN

Zahvaljujoč svojim neverjetnim ponudbam in popustom ter garancijam za vračilo denarja pri vseh naročilih, NordVPN v tej kategoriji nastopa na vrhu. Norton Secure VPN je lahko kratkoročno prijazen do proračuna, vendar ne more konkurirati dolgoročnim ponudbam in popustom NordVPN..

Preizkusite NordVPN!

4. Enostavnost uporabe

Pri ustvarjanju prijetne uporabniške izkušnje sta dva VPN-ja na vratu in vratu. Tako Norton Secure VPN kot NordVPN omogočata postopek namestitve čim bolj neboleč dobro organizirana spletna mesta in jasna nastavljena navodila.

Ponujata tudi oba VPN-ja uporabnikom prijazne aplikacije z vmesniki, ki so enostavni za krmarjenje. Povezava s katero koli storitvijo traja le en klik.

Spodaj je prikazano, kaj boste videli, ko ste povezani z Norton Secure VPN:

Norton Secure VPN

Vaša trenutna virtualna lokacija je prikazana na zemljevidu, VPN pa lahko vklopite in izklopite v spodnjem desnem kotu. Je tudi enostaven za dostop in prilagajanje pomembnih nastavitev s klikom na enega od zavihkov na vrhu aplikacije.

NordVPN-ov vmesnik je enako enostaven in za a dobiva nekaj dodatnih točk bolj eleganten dizajn.

NordVPN vmesnik

Lahko uporabite NordVPN Hitro povezovanje Če želite najti hitri strežnik v bližini vaše lokacije ali izbrati lokacijo s seznama na levi strani. Strežnik lahko izberete tudi neposredno iz vmesnika zemljevida.

Če iščete napredno varnost ali podporo P2P, do posebnih strežnikov NordVPN je enostavno dostopati do P2P, Double VPN, Onion Over VPN in še več s seznama strežnikov.

Za razliko od Norton Secure VPN, ki omogoča le izbiro države, vam NordVPN ponuja svoboda hitrega izbiranja lokacije do določenega mesta ali posameznega strežnika.

Meni za nastavitve je dovolj preprost, da lahko celo neizkušeni uporabnik VPN-ja po enostavni navigaciji.

Nastavitve NordVPN

Ponuja tudi NordVPN konfiguracijske datoteke za tiste, ki raje ročno namestite. Spletno mesto podrobna navodila za namestitev postopek čim bolj nemoten.

Ročna namestitev ni opcija Norton Secure VPN, vendar to za večino ljudi ne bi smelo biti vprašanje Spodaj bomo podrobneje obravnavali združljivost naprav.

Na splošno, oba VPN-ja ponujata uporabnikom prijazne aplikacije z dobro urejenimi vmesniki oblečeni za vtis.

Zmagovalec za preprosto uporabo: NordVPN

Ta je bil blizu, a NordVPN prevzema vodstvo. Novi uporabniki ne bi smeli imeti težav z uporabo VPN-ja, vendar bodo izkušeni uporabniki cenili, kako enostavno je dostopati do strežnikov in naprednih nastavitev NordVPN-ja in jih krmariti..

Preizkusite NordVPN!

5. Združljivost

NordVPN in Norton Secure VPN sta združljiva z glavnima operacijskima sistemoma, vendar obstaja nekaj velikih razlik, ko pogledamo podrobneje podporo za vsako platformo.

Windows

Kot največja skupina uporabnikov VPN ne sme presenetiti uporabnikov sistema Windows, da oba VPN ponujata namenske aplikacije za Windows. Obe aplikaciji sta združljivi z operacijskim sistemom Windows 7 ali novejšim.

Če imate raje ročno namestitev, je NordVPN najboljša možnost. Konfiguracijske datoteke in vadnice so na voljo za več protokolov in različnih različic sistema Windows.

Mac

Ponudba NordVPN in Norton Secure VPN namenske aplikacije za macOS, ki so po slogu in funkcijah podobne svojim kolegom za Windows. V računalnik bo treba namestiti macOS Yosemite (10.10) ali novejši, da namestite katero koli aplikacijo.

Tako kot pri sistemu Windows tudi NordVPN ponuja veliko podpore za ročno namestitev tudi na napravah Mac.

Android

Lahko ga enostavno prenesete namenske aplikacije Android za NordVPN in Norton Secure VPN iz trgovine Google Play. Obe aplikaciji sta pogosto posodobljeni in uporabniku prijazni.

NordVPN presega dodatno miljo s tem, da je popolnoma združljiv z Android TV.

iOS

Svoj iPhone ali iPad lahko zaščitite s katerim koli VPN-om tako, da se odpravite v App Store, kamor ga lahko prenesete uporabnikom prijazne namenske aplikacije za iOS od NordVPN in Norton Secure VPN.

Linux

Če uporabljate Linux, se boste tega z veseljem naučili NordVPN je eden redkih ponudnikov VPN, ki ponuja namensko aplikacijo za Linux.

Uporabniki Linuxa nimajo sreče, ko gre za Norton Secure VPN, ki ne ponuja niti aplikacije Linux niti možnosti ročne konfiguracije.

Usmerjevalniki

Norton Secure VPN ni združljiv z usmerjevalniki. Na nasprotni strani, NordVPN je združljiv s široko paleto usmerjevalnikov in celo ponuja namensko aplikacijo za nekatere modele.

Ti lahko sami namestite VPN na združljivem usmerjevalniku (Asus, DD-WRT, Tomato, Padavan, OpenWRT, Merlin in več) ali kupite vnaprej konfiguriran usmerjevalnik, da se izognete popolni namestitvi..

Druge platforme

Norton Secure VPN ni združljiv z nobenimi dodatnimi platformami. Če iščete VPN, ki je združljiv s široko paleto naprav, je NordVPN boljša izbira.

NordVPN podpira naslednje dodatne platforme:

 • Razširitve brskalnikov (Chrome, Firefox, Opera, Safari, Internet Explorer)
 • Blackberry
 • Kodi
 • Media in igralne konzole (prek usmerjevalnika)
 • Pametni televizorji (prek usmerjevalnika)

Zmagovalec za združljivost: NordVPN

Nobenega VPN-ja ne boste imeli težav, če samo poskušate pokriti naprave z večjimi operacijskimi sistemi. Vendar je NordVPN združljiv z bistveno več napravami in ponuja prilagodljive možnosti namestitve.

Preizkusite NordVPN!

6. Hitrost

Nihče ne želi žrtvovati hitrosti za varnost. Če vas VPN upočasni, vam lahko pokvari celotno spletno izkušnjo.

Na srečo NordVPN to ni problem. VPN si je prislužil ugled dosledno velike hitrosti, deloma zahvaljujoč prodajalčevim prodajalcem ogromno strežniško omrežje.

Nortonova storitev VPN ni tako znana kot nekatera druga programska oprema podjetja, zato je težje uganiti, kako bo delovanje VPN v primerjavi s hitrostjo NordVPN.

Če želite izvedeti, kateri tekmec je najhitrejši, preizkusili smo hitrost povezave vsakega VPN-ja na petih različnih lokacijah strežnika po vsem svetu.

Svoje teste smo izvedli z lokacije v vzhodni ZDA. Tu so naše referenčne hitrosti (brez VPN):

hitrostni test

Tu so rezultati naših testov (v Mbps):

NordVPN:

 • ZDA: prenos 69,50, prenos 6,15
 • Velika Britanija: prenos 32.11, prenos 5.40
 • Belgija: prenos 40,43, prenos 2,44
 • Japonska: prenos 57,35, prenos 1,77
 • Kanada: prenos 42,9, prenos 5,07

Norton Secure VPN:

 • ZDA: prenos 21,97, prenos 6,03
 • UK: 36,71 prenos, 4,73 nalaganje
 • Belgija: prenos 38,74, prenos 5,56
 • Japonska: prenos 29,6, prenos 4,23
 • Kanada: prenos 56,5, prenos 4,62

Zmagovalec za hitrost: NordVPN

Hitrosti VPN-ja Norton Secure so zelo dobre v primerjavi s številnimi storitvami. VPN je v nekaj testih celo premagal NordVPN. Toda če primerjate njegove povprečne vrednosti z NordVPN, ni konkurence. NordVPN je dokončno najhitrejši od obeh VPN-jev, zlasti ko gre za ameriške strežnike.

Preizkusite NordVPN!

7. Strežniki in omrežje

NordVPN ima eno največjih strežniških omrežij, kar smo jih kdaj srečali. Z naročnino NordVPN dobite dostop do 5.100+ več strežnikov po vsem svetu.

Čeprav ne poznamo natančnega števila strežnikov Norton Secure VPN (ker te informacije ne objavljajo), si težko predstavljamo, da je ta številka blizu NordVPN.

Razlika v velikosti omrežja se kaže tudi v številu lokacij, ki jih ponuja posamezna VPN.

Norton Secure VPN ima strežnike v 25+ državah na 5 celinah, kar je ugledna številka. Toda NordVPN se spet pomeri naprej s strežniki 60+ držav, vključno z več lokacijami na vseh celinah, razen na Antarktiki.

Težko je premagati takšno pokritost. Več strežnikov pomeni manj prometa in večje hitrosti za uporabnike.

Število strežnikov je še posebej pomembno, če nameravate uporabljati VPN za obsežne podatke, kot so pretakanje HD, igre in hudourništvo.

Tudi mi smo doživeli nekaj kratkih padcev med storitvijo, ko ste povezani z omrežjem VPN Norton. Čeprav to ni bila velika težava, je bilo še vedno frustrirajoče čakati, da se strežnik ponovno poveže.

Medtem smo doživeli brez kapljic v službi medtem ko je povezan z NordVPN, kar pove veliko o zanesljivosti omrežja VPN.

Zmagovalec za strežnike in omrežje: NordVPN

Norton Secure VPN se je dobro boril, vendar ni mogel konkurirati veliki mreži NordVPN. Ne glede na to, ali ste na oddaljeni lokaciji ali na območju z velikim prometom, vas omrežje NordVPN zajema.

Preizkusite NordVPN!

8. Zasebnost in varnost

Norton je podjetje, ki že dlje časa proizvaja visokokakovostne izdelke za kibernetsko varnost, toda VPN podjetja je dokaj nov in se ni izkazal toliko kot številni drugi Nortonovi izdelki.

Glede na uspeh matične družbe ima Norton Secure VPN veliko možnosti za življenje, ko gre za zasebnost in varnost.

Na drugi strani je NordVPN zdržal preizkus časa in se povzpel eden vodilnih v svetu na področju varnosti VPN.

Da bomo ugotovili, kateri VPN je zmagovalec te kategorije, se bomo morali poglobiti.

Politika beleženja

NordVPN deluje zunaj Paname, zunaj pristojnosti zavezništva 5/9/14-Eyes. Panama ohranja nekatere zakone in predpise, ki so zelo prijazni zasebnosti, kar podpira VPN-jeve stroga politika brez beleženja.

Norton Secure VPN ima tudi pravilnik o nedelovanju. Slaba stran je, da je matično podjetje VPN, Symantec, s sedežem v ZDA. Kot ena izmed ustanovnih članic zavezništva 5/9/14-Eyes so vsekakor ZDA ni ena najbolj prijaznih držav do zasebnosti obratovati iz.

Šifriranje in protokoli

Norton oglašuje, da vas bo njegov VPN zaščitil s šifriranjem »bonitetne ocene«. VPN drži svoje obljube robustna enkripcija AES-256 da zaščitite svoje naprave. To je eden najbolj varnih algoritmov za šifriranje.

NordVPN uporablja isto stopnjo šifriranja, vendar z dodatna zaščita Perfect Forward Secrecy. Ta protokol s sporazumi o ključih samodejno ustvari nove šifrirne ključe skozi celotno sejo VPN, zaradi česar je praktično ni mogoče, da bi šifriranje ogroženo.

V smislu protokolov VPN, NordVPN in Norton Secure VPN uporabljata protokole OpenVPN za svoje Windows, Mac in Android aplikacije.

NordVPN osvoji nekaj točk, tako da vam omogoča, da izbirate med povezavami UDP in TCP OpenVPN znotraj aplikacije, možnost, ki jo Norton nima.

Aplikacija NordVPN za iOS deluje s pomočjo IKEv2 / IPsec protokol, medtem ko Norton Secure VPN uporablja L2TP / IPsec protokol. V aplikacijah VPN za iOS je običajno, da se izogibajo OpenVPN zaradi različnih predpisov App Store.

Od dveh protokolov, ki se uporabljajo za platforme iOS, IKEv2 / IPsec je sodobnejši in nudi močnejšo zaščito kot L2TP / IPsec, kar NordVPN daje rahlo prednost.

Varnostne funkcije

Obe varnostno naravnani VPN-ju vas zajameta z njunim robustnim šifriranjem, vendar razlike med obema storitvama rasteta, ko se vključimo v dodatne varnostne funkcije, ki jih ponujajo.

Norton Secure VPN je bolj osredotočen na zagotavljanje preprosta, a varna storitev zaščititi povprečno osebo pred običajnimi tveganji v spletu, kot je povezava z nezavarovanim javnim omrežjem wifi v lokalni kavarni.

V nasprotju s tem je NordVPN znan po tem dolg seznam varnostnih funkcij in naprednih vrst zaščite.

Oba VPN-ja vključujeta storitev blokade, kar je velik plus. Aplikacija Norton Secure VPN prikazuje zapis števila oglasov, ki jih je uspešno blokirala vsako sejo:

Norton VPN blokiranje

Del njegovih odličnih adblocking sposobnosti je NordVPN CyberSec apartma, ki vas tudi ščiti pred zlonamerne programske opreme, sledilcev in preprečuje, da bi vaša naprava sodelovala v DDoS (razdeljeni napadi za zavrnitev storitve) tudi če je vaša naprava že okužena z zlonamerno programsko opremo.

Glavna napaka v storitvi Norton Secure VPN je pomanjkanje zaščite pred puščanjem DNS in IPv6. Preizkusili smo se na uhajanje IP in DNS, medtem ko smo bili povezani s strežnikom Norton v Veliki Britaniji.

VPN je uspešno maskiral naš naslov IPv4, vendar je naš naslov IPv6 pustil izpostavljen:

Norton test puščanja VPN

Kot lahko vidite, našo resnično lokacijo v ZDA je izpustil Norton Secure VPN prek našega naslova IPv6 (zatemnjen za posnetek zaslona). Rezultat je bil enak na vsakem spletnem mestu, ki smo ga preizkusili.

Za primerjavo je videti tako, ko smo povezani v strežnik NordVPN v Veliki Britaniji:

nordvpn test puščanjaZahvaljujoč napredni zaščiti pred puščanjem IPV6 NordVPN je naš IPv6 naslov popolnoma skrit pred spletnimi mesti, ki jih obiščemo.

NordVPN je tudi edini od obeh VPN-jev, ki ima samodejno stikalo za ubijanje, ki ohranja vaše podatke varne, tudi če povezava VPN nenadoma pade.

Omrežje VPN gostuje številne posebni strežniki, na katere se lahko povežete zaradi dodatne varnosti, vključno z določenimi strežniki za DoubleVPN in čebula nad VPN, ki usmerja vaš promet po Tor-ovem omrežju.

Lahko tudi izkoristite NordVPN-jevi prikriti strežniki da skrijete dejstvo, da uporabljate VPN, kar je super za varno izogibanje strogi cenzuri. Lahko celo obvoziti Veliki kitajski požarni zid, nekaj, kar lahko doseže zelo malo VPN-jev.

Zmagovalec za varnost in zasebnost: NordVPN

Oba brskalnika VPN bosta med brskanjem po spletu varovala vaše podatke, vendar samo NordVPN lahko v celoti prikrije vašo lokacijo in zaščiti vašo zasebnost. NordVPN ponuja tudi bistveno naprednejše varnostne možnosti za tiste, ki iščejo najstrožjo zaščito.

Preizkusite NordVPN!

9. Pravnomočna razsodba

Norton Secure VPN se je dobro boril in v številnih kategorijah nastopal dobro, vendar ni mogel konkurirati moči, ki je NordVPN.

V vsaki od osmih kategorij se je NordVPN uvrstil kot jasen zmagovalec. Norton Secure VPN se je izkazal kot zanesljiva in uporabniku prijazna storitev, ki lahko zaščiti vaše podatke pred številnimi običajnimi grožnjami varnosti, a dejstvo, da resnične lokacije ne skriva vedno, je veliko vprašanje.

Morda bi bilo vredno razmisliti Norton Secure VPN če iščete lahko storitev VPN, ki bo spremljala druge Nortonove izdelke, na primer Nortonovo protivirusno programsko opremo.

Na koncu pa VPN ni uspel v celoti zaščititi naše zasebnosti in je ni mogel dohajati Obsežen seznam funkcij in dostopnih dolgoročnih naročninskih načrtov NordVPN.

NordVPN še enkrat dokazal, zakaj je to naš najbolj ocenjen VPN v celoti. Je odlična izbira za pretakanje, hudourništvo, mimo cenzure in ohranjanje varnih in zasebnih spletnih aktivnosti.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me