NordVPN djeluje u Kini, ali samo ako to učinite prvi


Savjet savjeta: NordVPN trenutno prodaje prodaju ubojica - ne želite propustiti ovaj posao!

Ako ovo čitate, vjerojatno znate o složenom odnosu Kine s internetom.

Velika cenzura, stotine blokiranih web stranica i ozbiljno ograničen pristup zapadnim internetskim uslugama. To možete očekivati ​​za vrijeme boravka u zemlji sa jedan od najgorih rezultata na internetu za slobodu.

VPN (virtualna privatna mreža) može vam pomoći prijeći blokove i filtre. Ali ne rade sve VPN-ove u Kini.

Srećom, neki davatelji VPN-a posvećeni su pružanju pomoći svojim korisnicima u regijama koje su teške za cenzuru.NordVPNjedna je od tih usluga - zalijepite se da biste saznali zašto i kako to funkcionira u Kini.

Zašto sve VPN-ove ne rade u Kini? 

Kineska stroga cenzura nije tajna. Kineski vatrozid ozloglašen je po blokiranju popularnih web lokacija poput Facebook, Gmail, YouTube, WhatsApp i Twitter.

NAPOMENA: Možete vidjeti druge web lokacije koje su trenutno blokirane u Kini pomoću našeg posebnog alata.

Jedan od najučinkovitijih načina zaobići Veliki vatrozid je s VPN-om. Prije dvije godine, međutim, to je postalo mnogo teže.

U lipnju 2017. na snagu je stupio novi kineski zakon o kibernetičkoj sigurnosti. Bilo je potrebno internetske tvrtke (uključujući VPN davatelje) za registraciju s kineskom vladom kako bi nastavio s radom i da udovoljiti zahtjevima za podacima tijekom istraga.

Kina danas ima popis VPN-a koje je odobrila vlada. Međutim, ovi usluge su ugrožene, i kao što možda očekujete, ne uspijeva pristupiti ograničenom sadržaju. Davatelji VPN-a koji se odbijaju pridržavati novih propisa ciljani su s detaljnim otkrivanjem dubinski pregled paketa.

Donja linija? Sve više i više VPN-ova bori se za to da svoje usluge učine dostupnima u regiji i omoguće sigurnost i privatnost. Glavni problem s kojim se suočavaju je Sposobnost sjajnog vatrozida za otkrivanje i blokiranje OpenVPN prometa, industrijski standardni VPN protokol.

srećom,NordVPN nudi pouzdan način da se to postigne.

Pa kako funkcionira NordVPN u Kini?

NordVPN teško radi na tome Ne držite se radara kineske vlade. Ako pogledate 5 400+ dostupnih poslužitelja, primijetit ćete da nijedan nije zapravo u Kini.

To ne znači da NordVPN ne djeluje dobro u Kini. Naprotiv - znači NordVPN nije jedan od službeno odobrenih VPN-ova i održava svoju udaljenost tako da može korisnike čuvati i skrivati.

Ponekad je logika toga teško slijediti. Ali zapamtite ovo - da biste pristupili blokiranom sadržaju, morate se povezati s poslužiteljem IZVAN Kine. Vaši VPN-ovi poslužitelji u Kini ne pomažu vam da zaobiđete filtre. Što je još gore, oni mogu ukazivati ​​da se pružatelj usluga pridržava invazivnih zakona o kibernetičkoj državi u zemlji.

Kada je u pitanju skrivanje OpenVPN promet, NordVPN implementira svoje prikrivene poslužitelje. Ovi poslužitelji kamufliraju vaš OpenVPN promet kao uobičajeni HTTPS promet (što ostali VPN-i ponekad nazivaju nevidljivi način rada).

Rezultat? NordVPN može zaobići Kineski vatrozid.

Nalaženje NordVPN-a za rad s zamračenim poslužiteljima može biti malo naporno. Ali ne brinite - pokazat ćemo vam kako to postaviti u samo nekoliko jednostavnih koraka ispod!

Kako se koristi NordVPN u Kini

VAŽNO: NordVPN nudi nejasne poslužitelje samo za svoje OpenVPN aplikacije u sustavu Windows, macOS, Linux i Android. Trenutno ova značajka nije dostupna u iOS aplikaciji za vaš iPhone ili iPad - morat ćete ručno konfigurirati OpenVPN ili L2TP protokol s određenim postavkama.

Za ovaj smo vodič koristili NordVPN-ovu Windows aplikaciju (verzija 6.20.12.0), ali postupak je identičan za sve ostale platforme s podrškom za nejasne poslužitelje.

Prije nego što započnemo, savjet savjeta - preuzmite NordVPN PRIJE dolazite u Kinu. Iako NordVPN ima dostupnu web stranicu u zemlji, ne govori se što bi se moglo dogoditi s Kinejom u tijeku s razbijanjem VPN-a.

Već gotov? Evo kako postaviti NordVPN s nejasnim poslužiteljima:

1. Pokrenite NordVPN aplikaciju.

Obratite pažnju na Specijalni poslužitelji karticu s lijeve strane - brzo ćemo se vratiti na nju:

NordVPN djeluje u Kini, ali samo ako to učinite prvi

2. Otvorite napredne postavke.

Da biste to učinili, otvorite postavke izbornika s gornje vrpce i pomičite se prema dolje dok ne pronađete Prikaži napredne postavke opcija:

NordVPN djeluje u Kini, ali samo ako to učinite prvi

Ako prvi put pristupate naprednim postavkama NordVPN-a, pojavit će se upit upozorenja. Odaberi Znam što radim! i spremni ste za sljedeći korak.

3. Omogućite opciju Zamenjeni poslužitelji.

Naći ćete ga krajem kraja postavke:

NordVPN djeluje u Kini, ali samo ako to učinite prvi

Klizač će postati plav kao znak promjene.

4. Kliknite na Servers da biste se vratili na glavno sučelje.

Poslužitelji izbornik se nalazi u gornjoj vrpci. Pogledajte na Kartica Specijalni poslužitelji opet. Ako je jedina kategorija koju vidite Zatečeni poslužiteljiuspješno ste omogućili značajku:

NordVPN djeluje u Kini, ali samo ako to učinite prvi

Također možete primijetiti da su se dostupne zemlje promijenile. Ovo je zbog sada pokrećete VPN u svom "prikrivenom načinu", i imaju pristup samo lokacijama s Obfusified poslužiteljima.

5. Priključite se na jedan od 450+ Obfusified poslužitelja.

Možete ili: Kliknite na Kartica Obfusposed Servers i odaberite zemlju s popisa, ili odaberite jednu od prikvačenih lokacija na mapi poslužitelja.

Ako budete uspješni, NordVPN aplikacija će ažuriraj s informacijama o odabranom Zatečenom poslužitelju:

NordVPN djeluje u Kini, ali samo ako to učinite prvi

I to je to! Ako želiš isključite zamagljeni način rada i jednostavno pristupite NordVPN-ovim 5000+ drugim poslužiteljima onemogućite značajku iz izbornika Napredne postavke. Aplikacija će učiniti ostalo.

Što čini NordVPN najboljim VPN-om za Kinu?

Oblupačeni poslužitelji NordVPN-a su njegova najveća prednost u visoko cenzuriranim regijama poput Kine.

S poslužitelji u obližnjem Hong Kongu, Singapuru i Japanu, NordVPN također pruža izvrsne brzine za korisnike u Kini.

450+ Obfusified poslužitelje možete pronaći na još 11 lokacija - Kanada, Egipat, Francuska, Njemačka, Italija, Nizozemska, Švedska, Turska, UAE, Sjedinjene Američke Države i Ujedinjeno Kraljevstvo. Ova globalna pokrivenost čini NordVPN je odličan izbor za ostala cenzurirana područja, kao što su Rusija, Iran, Katar i UAE.

To bi moglo reći, zamračivanje nije uvijek neprobojno od metaka. Ponekad možete naići na probleme. Ako imate problema, možete se osloniti Impresivna 24/7 korisnička podrška tvrtke NordVPN za pomoć ili ažuriranje. Sjednicu razgovora uživo možete započeti u samo nekoliko sekundi - uz ljubazan stručnjak, a ne robot.

Posljednje, ali ne najmanje bitno, uvijek se možete osloniti na zadovoljstvo NordVPN-a, 30-dnevna garancija povrata novca.

Iz više razloga, zašto je NordVPN jedan od najboljih za internet bez granica - u Kini i svuda drugdje - pogledajte naš detaljni pregled i mišljenja korisnika.

Postoje li drugi VPN-ovi koji rade u Kini?

Da, nekoliko drugih VPN pružatelja usluga pokazalo se kao pouzdani kinovi za Kinu.

ExpressVPN je ozbiljno brza usluga sa robusne zaštite i a ovjerena politika bez zapisnika. Još važnije, pruža posebni prikriveni poslužitelji za Kinu, što ga čini jednim od redovitih favorita za brz i nesmetan pristup Googleovim uslugama i društvenim medijima.

VyprVPN je još jedna sjajna opcija, zahvaljujući svojoj vlasnički protokol Chameleon (nažalost nedostupno za iOS). Dizajniran za rukovanje dubinskim pregledom paketa, to čini pouzdan izbor za Kinu.

Pogledaj PrivateVPN,također. To podržava L2TP veze - protokol koji, iako je datiran, može biti vrlo koristan za zaobilaženje Velikog vatrozida ako vam OpenVPN pravi probleme. Ovaj VPN također dolazi s a Stealth način rada za dodatnu zamračenost.

Pogledajte više usluga kojima možete vjerovati u borbi protiv cenzure naš puni popis VPN-a koji i dalje rade u Kini.

Daljnje čitanje

Dobijte najnovije ponude o najboljim VPN-ovima oko toga - jednostavno je naši ekskluzivni kodovi kupona!

Novo za VPN-ove? Dobijte brze, jednostavne odgovore i naučite osnove naš dubinski VPN vodič.

Pogledajte što je blokirano u Kini prije nego što krenete - testirajte Great Firewall pomoću našeg posebnog alata!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me