Nézze meg az új Amszterdam 2. évadot bárhol! | Frissítve 2020 januárjában


Dr. Max Goodwin visszatért Amerika legrégebbi állami kórházába 2. évad nak,-nek Új Amszterdam, amely visszatér NBC ez szeptember. Sajnos az NBC használ geoblocks és az Új Amszterdam csak a következő nézők számára érhető el: Az Egyesült Államok.

Ennek ellenére egyszerűen megnézheti a műsort az NBC-n, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. tudsz prémium VPN-t használjon nak nek megkerülni a földrajzi korlátozásokat. Ez lehetővé teszi az NBC tartalmának megtekintését a az Ön által választott ország.

A VPN-k nem csak lehetővé teszik a földrajzi korlátozások megkerülését; ők is védi a böngészést és streaming magas szintű biztonsággal.

Ebben a cikkben felsorolunk 3 VPN, amelyek ideálisak az új Amszterdam 2. évad megtekintéséhez tovább NBC.

Rövid útmutató: Hogyan nézhetjük új Amszterdamot, 2. évad az NBC-n

 1. Válasszon egy VPN-t szervereket biztosít az Egyesült Államokban. Ajánljuk a NordVPN-t, mert nem felhasználóbarát szolgáltatás, versenyképes sebesség, és szilárd biztonsági funkciók.
 2. Letöltés és telepítés a választott VPN.
 3. Csatlakozás a szerver az USA-ban.
 4. Bejelentkezés az NBC-fiókodra, és kezdje meg nézni Új amszterdami 2. évad!

Nézze meg az új Amszterdamot most!

Miért van szüksége VPN-re az új Amszterdam 2. évad megtekintéséhez

Ha az NBC-hez az USA-tól kívülről próbál hozzáférni, akkor valószínűleg egy téglafalba kerül. Ennek oka az, hogy az NBC felismeri, hogy van nem amerikai IP-cím és blokkol téged olyan műsorok nézéséből, mint a New Amsterdam.

A VPN használata lehetővé teszi kerülje meg ezeket a korlátozásokat és ad neked teljes hozzáférés bárhonnan.

Ezt úgy csinálja, hogy eltakarja a IP-cím, forgalom irányítását egy biztonságos kiszolgálón keresztül egy választott országban, és új IP-cím hozzárendelése az országból, ami úgy néz ki, mintha onnan nézne.

Ha csatlakozik egy szerverhez az Egyesült Államokban, akkor kap egy amerikai IP-címet, és képes lesz rá oldja fel az NBC tartalmát.

Néhány hálózat, mint például az NBC, megragadta a VPN és a alkalmazzon anti-VPN technológiát streaming szolgáltatásaikért. VPN-ellenes technológia érzékeli és blokkok néhány VPN.

A VPN-ellenes probléma megkerülésének legjobb módja egy magas színvonalú, rendszeresen használt VPN frissíti a szerver IP-címét az észlelés elkerülése érdekében.

Ez nem minden, amit a VPN képes megtenni

A VPN-ek az egész streaming lehetőségeket nyitják meg az Ön számára, ám ennél sokkal többet is képesek megtenni - ideértve a online biztonságának biztosítása tevékenység.

Tekintettel a digitális magánélet fokozódó veszélyeire, meg kell védenie magát a kíváncsiságtól. A A VPN titkosítja a forgalmat amíg te tallózás és folyam. Ennek eredményeként, harmadik felek nem tudják ellenőrizni vagy vágány te online.

A VPN emellett biztonságban is tartja a kapcsolatot, amikor csatlakozik nyilvános wi-fi.

A legjobb VPN-ek is rendelkeznek beépített rosszindulatú programok és hirdető rendszerek, amelyek védik a számítógépes fenyegetésektől, például hacker, adathalászat, és spyware.

De ez még nem minden. A VPN-k is képesek gyorsítsa fel a böngészést és streaming tevékenység.

Néhány internetszolgáltató (ISP) fojtószelep-sávszélesség ha észlelnek olyan nehéz tevékenységeket, mint a streaming. VPN elrejti a streaming szokásait az internetszolgáltatójától és megakadályozza fojtás a folyamat.

Az eredmény azt látja, hogy megkapod a a rendelkezésre álló legjobb csatlakozási sebesség.

3 legjobb VPN az új Amszterdam 2. évad megtekintéséhez

1. NordVPN

Nézze meg az új Amszterdam 2. évadot bárhol! | Frissítve 2020 januárjában

Könnyen kezelhető és felajánlás rengeteg lenyűgöző funkció, Az NordVPN az mi legjobb választásunk az új Amszterdam 2. évad nézéséhez.

A NordVPN segítségével választhat 5500+ szerverek ban ben 60 különböző ország, több mint 1800 amelyek közül a Egyesült Államok.

Könnyű használata teszi a felhasználók kedvencévé. Az SmartPlay technológia megszünteti a kézi konfigurálás szükségességét és lehetővé teszi hozzáférés a tartalomhoz egyetlen kattintással.

Számos előfizetési terv létezik, amelyek mindegyikéhez tartozik korlátlan sávszélesség. Használhatja a NordVPN-t is legfeljebb 6 készülék egyszerre.

Az NordVPN biztonsági funkciói kiválóak, és két különbözõt tartalmaznak öld meg a kapcsolókat, 256 bites titkosítás, és a nem naplózási politika. A 24/7 élő chat funkció azt jelenti, hogy valaki mindig elérhető a kérdéseire.

Élvezze a 30 napos pénzvisszafizetési garancia a NordVPN segítségével, és kevesebbet fizet az előfizetésért kuponkóddal.

70% kedvezmény

Takarítson meg 70% -ot ma NordVPN-tervén!

Szerezzen egy 3 éves NordVPN tervet 3,49 dollárért / hó!

Pénz-visszafizetési garancia: 30 nap

.

Az NordVPN feloldhatja:

 • NBC, Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Nézze meg az új Amszterdamot a NordVPN segítségével!

2. ExpressVPN

Nézze meg az új Amszterdam 2. évadot bárhol! | Frissítve 2020 januárjában

Val vel villámgyors sebesség, Az ExpressVPN kiváló választás a New Amsterdam 2. évad nézéséhez. Valójában a VPN piacon a leggyorsabb sebesség néhányát kínálja.

Az ExpressVPN használatával élvezheti a hozzáférést 3000 szerver vége 160 különböző helyszínen, beleértve a Egyesült Államok

Az ExpressVPN a következőket is kínálja Önnek praktikus osztott alagút funkció, amely lehetővé teszi a globális és a helyi tartalom egyidejű hozzáférését.

A legkiválóbb biztonsági szolgáltatások közé tartozik DNS szivárgás elleni védelem, egy beépített kill kapcsoló, AES 356-titkosítás, és IPv6 szivárgás elleni védelem.

ExpressVPNs MediaStreamer lehetővé teszi az adatfolyam továbbítását olyan platformon, amely nem támogatja a VPN-ket. Akár az ExpressVPN-t is használhatja 5 eszköz egyszerre.

Élvezze az ExpressVPN használatát a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. És kevesebbet fizessen az egyik kuponkóddal.

49% kedvezmény

A legjobb sebesség a piacon, nagy kedvezménnyel - akár 49% megtakarítás az ExpressVPN segítségével!

Takarítson meg 49% -ot ma ExpressVPN-tervén!

Pénz-visszafizetési garancia: 30 nap

.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • NBC, Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Nézze meg az új Amszterdamot az ExpressVPN segítségével!

3. Surfshark

surfshark eszközök

Surfshark mottója:biztonságos a digitális élet,”És pontosan ez az, amit megtehetsz ezzel a népszerű VPN-szolgáltatással.

Ez a VPN kínál Önnek katonai titkosítás, egy nem naplózási politika, DNS szivárgás elleni védelem, és egy automatikus gyilkos kapcsoló.

Van még a Álcázási mód, amely megakadályozza az internetszolgáltatóját abban, hogy megtudja, hogy VPN-t használ.

A Surfshark streaming szempontjából fedezi Önt. Vannak 800+ szerver ban ben Több mint 50 ország, beleértve a Egyesült Államok. A New Amsterdam 2. évad bárhonnan nézése szellő lesz.

Egyéb funkciók közé tartozik többugrásos amely lehetővé teszi a csatlakozást több ország egyszerre, míg CleanWeb elmozdít nyomozó, adathalászat, rosszindulatú, és hirdetések.

Élvezze a 30 napos pénzvisszafizetési garancia Surfsharkkal. Takarítson meg pénzt előfizetésén a kuponkóddal.

83% kedvezmény

Takarítson meg 83% -ot Surfshark tervében ma!

Szerezze be a Surfshark VPN 2 éves tervét 1,99 dollárért havonta!

Pénz-visszafizetési garancia: 30 nap

.

A Surfshark feloldhatja:

 • NBC, Netflix, Hulu, CBS, ESPN, Amazon Prime Video és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

A Surfshark ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, FireTV, Linux, Chrome és Firefox.

Nézze meg az új Amszterdamot a Surfshark most!

Összegzés és további olvasat

Az új amszterdami 2. évad úton van az NBC-hez, és nem kell hiányoznia egy percet a műveletből. Az összes általunk ajánlott VPN lehetővé teszi az NBC és más streaming szolgáltatások tartalmának megtekintését a választott országból.

Miközben az összes ajánlott VPN-t megkerüli az NBC földrajzi korlátozása, addig a NordVPN a miénkként világít az első számú választás könnyebb használatának, nagy sebességének köszönhetően, és kiszolgálók széles választéka.

Úgy érzi, hogy hozzáfér más nagyszerű tartalomhoz? Olvassa el útmutatásainkat a legjobb VPN-ekről a Netflix és a Hulu feloldásához.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me