Nézze meg a Westworld bárhonnan Egyszerű hack a gyors streaminghez

Futurisztikus TV-dráma, a Westworld óriási slágert váltott ki az HBO számára, mivel a rajongók lelkesen várták a harmadik sorozat 2020-as megjelenését. Ha elfelejted tudni, hogy mi a gond, akkor közvetítse a hit show első két évszakát a HBO streaming szolgáltatásán, a HBO MOST.

A HBO NOW egy önálló streaming szolgáltatás a HBO-tól, amelyhez nincs szükség kábel-előfizetésre. Ennek ellenére is nem globálisan elérhető szolgáltatás. Jelenleg csak az Egyesült Államokban vagy egyes Egyesült Államok területén élők számára érhető el.

Ha az Egyesült Államokon kívül él, akkor nem érheti el a HBO-t. De egy VPN segítségével most feloldhatja a HBO-t, és megnézheti a Westworldot akár a világ nyugati, akár keleti részén van.

Ez a cikk bemutatja, hogyan kell VPN-t használni megkerülni a földrajzi korlátozásokat és átvinni a Westworldot.

Rövid útmutató: Hogyan nézhetjük meg a Westworldot a HBO-n

A legjobban értékelt VPN-vel nem lesz gondod legyőzni az HBO MOST a földrajzi korlátozásokat, hogy a Westworldot bárhol a világon megnézhesse. Csak kövesse ezeket az egyszerű lépéseket:

 1. Válasszon egy robusztus VPN-t. Javasoljuk az NordVPN-t, mivel lenyűgöző globális hálózattal rendelkezik a nagysebességű szerverekkel és a legmodernebb biztonsági szolgáltatásokkal.
 2. Töltse le és telepítse a VPN szoftverét az eszközökre.
 3. Használja a VPN-t egy szerverhez való csatlakozáshoz az Egyesült Államokban.
 4. Menjen tovább a HBO-hoz MOST, jelentkezzen be, vagy iratkozzon fel, és kezdje meg a rohanó figyelést a Westworld-on.

Indítsa el a Westworld streamingjét most!

Hogyan regisztrálhatok a HBO-ra MOST

Amikor feliratkozik a HBO-ra, akkor az lesz fizetési módként amerikai hitelkártyát kért. Ha az USA-n kívül tartózkodik, ez problémát jelenthet.

Ennek ellenére van egy egyszerű út. tudsz fizetési módként használjon HBO MOST ajándékkártyát. Nincs szükség amerikai fizetési módra.

Miért van szüksége VPN-re a Westworld megfigyeléséhez?

A HBO NOW geolokációs technológiát használ, amely felismeri, hogy a felhasználók mikor próbálják elérni a streaming szolgáltatást az Egyesült Államokon kívül. Ha nincs amerikai IP-címe, akkor a HBO-hoz MOST nem férhet hozzá.

VPN-vel csatlakozhat egy szerverhez az Egyesült Államokban, amely megadja az Egyesült Államok IP-címét, amelyre szükség van ezen geoblokkok leküzdéséhez.

A HBO MOST azonban észlelheti, hogy VPN-en keresztül fér hozzá a szolgáltatáshoz, majd blokkolja a kapcsolatot, és feketelistára adja IP-címét. Ennek oka az, hogy van a VPN elleni szoftvert a helyén, és nem minden VPN képes lesz megkerülni.

Válasszon olyan VPN-t, amelynek hatalmas szerverhálózata van az Egyesült Államokban. Minél több szervert tartalmaz egy VPN, annál kevésbé valószínű, hogy a HBO MOST képes lesz észlelni, hogy hamisította a helyét.

Ezenkívül keressen egy VPN-t, amely elmosódott kiszolgálókat futtat. Az ilyen típusú szerver szinte lehetetlenné teszi a HBO-nak, hogy megkülönböztesse a VPN-adatait a mindennapi adatok között. Ez megakadályozza a VPN észlelését, lehetővé téve a problémamentes streaming-t.

Ez nem minden, amit a VPN képes megtenni

A VPN sokkal többet hasznos, mint a kedvenc streaming szolgáltatásainak geoblokkjainak legyőzése.

A A kiváló minőségű VPN szilárd biztonsági funkciókkal rendelkezik, amelyek minden adatot és adatvédelmet megvédenek online csatlakozáskor, nem csak streaming közben.

Amikor online csatlakozik VPN-sel, adatai titkosítva vannak és a hackerek, nyomkövetők és kémek elől elzárva tartva.

Ráadásul sok prémium VPN-vel az eszközöd is lesznek védett vírusok és egyéb rosszindulatú programok ellen, még nem biztonságos nyilvános wi-fi hálózatok használata esetén is.

A legjobb 3 VPN a Westworld figyelésére

Nézze meg a 3 legjobb VPN-re vonatkozó ajánlásainkat, amelyekkel a Westworldot a HBO-n most a világ bármely pontjáról megnézheti.

1. NordVPN

NordVPN

Az NordVPN a legjobb VPN-választásunk a Westworld HBO MOST figyelésére MOST, köszönhetően korlátlan sávszélesség, villámgyors sebesség és robusztus biztonság.

Lenyűgöző hálózattal rendelkezik 1800 nagysebességű szerver csak az Egyesült Államokban, garantálja a Westworld problémamentes streamingjét.

Ezenkívül a NordVPN-ek A SmartPlay szolgáltatás azonosítja az HBO MOST geoblokkjainak leküzdéséhez szükséges szervert és automatikusan a megfelelőre vált.

Ráadásul az elhalványult szerverek szinte lehetetlenné teszik a HBO-nak, hogy megkülönböztesse adatait egy VPN-en keresztül, és megakadályozza az észlelést az anti-VPN szoftverek segítségével..

A NordVPN szintén kínál kiváló biztonsági szolgáltatások, beleértve a katonai titkosítást, az OpenVPN támogatását, a nulla naplózási házirendet és a beépített kill kapcsolót az összes platformon.

A tökéletes VPN minden bizonnyal népszerű a felhasználók körében, és kipróbálhatja magával a kockázatmentes 30 napos pénz-visszafizetési garancia.

Az NordVPN feloldhatja:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Patak Westworld és az NordVPN!

2. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

Az ExpressVPN a leggyorsabb VPN, amelyet teszteltünk. 32 szerverhellyel rendelkezik az Egyesült Államokban, élvezheti a Westworld zökkenőmentes közvetítését a HBO MOST.

a bevált képesség a geoblokkok leküzdésére és a VPN-ellenes szoftver azt jelenti, hogy soha nem hagyja várakozással a következő események megismerését.

Az ExpressVPN használatával, streaming és minden egyéb online tevékenysége biztonságos lesz, a robusztus titkosításnak, két különböző megszakítónak, a nem naplózási házirendnek és a TrustedServer technológiának köszönhetően az adatok nem tárolódnak, és minden kiszolgálón ugyanaz a legfrissebb biztonsági szoftver található.

Kiváló teljesítmény és kiváló biztonsági szolgáltatások az ExpressVPN-t népszerű választássá tették a felhasználók körében, és mindent kipróbálhat a 30 napos pénz-visszafizetési garanciával..

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Patak Westworld az ExpressVPN segítségével!

3. CyberGhost

CyberGhost eszközök

Korlátlan sávszélesség, nagy sebességű kapcsolatok és több mint 700 szerver az Egyesült Államokban, tegye a CyberGhost nagyszerű választássá a Westworld késés nélküli streamingjéhez.

Ezen túlmenően, amikor a HBO MOST vagy más streaming szolgáltatásokhoz fér hozzá, Ön is az automatikusan csatlakozik a leggyorsabb szerverhez, tökéletes a rohadék figyelésére.

Stabil és biztonságos VPN, A CyberGhost rendelkezik a biztonságos adatfolyamhoz szükséges összes funkcióval, beleértve a szilárd titkosítást, a szivárgásmentes alkalmazásokat, a megszakító kapcsolót és a nulla naplózás irányelveit.

A könnyű használat és az egyetlen kattintással történő beállítás a CyberGhost nagy bónuszai, és népszerű a felhasználók körében. Tesztelje ki magának a könnyen navigálható felületet a 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, a dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Patak Westworld a CyberGhost segítségével!

Összegzés és további olvasat

A legjobban értékelt VPN lehetővé teszi, hogy legyőzze a HBO földrajzi korlátozásait MOST, így a Westworldot bárhol a világon megnézheti..

Javasoljuk az NordVPN-et, hogy figyelje a Westworldot mivel lenyűgöző nagysebességű szerver-hálózattal rendelkezik az Egyesült Államokban, és rendelkezik a gyors és biztonságos streaminghez szükséges robusztus biztonsággal.

Szeretné megtudni, hogyan szerezzen magának amerikai IP-címet? Ez a cikk megmutatja, hogyan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me