Nézze meg a tékozló Fiú 1. évadját bárhonnan! | Frissítve 2020!


A Fox Network dráma, a tékozló fia sokat zümmög. Ha rajongója a pszichológiai izgalmaknak, a sorozatgyilkosokról szóló történeteknek vagy a családi drámáknak, érdemes hangolni. De ha nincs televízióod vagy az Egyesült Államok területén kívül tartózkodsz, akkor nem tudja, hogy hogyan.

Az olyan nagy amerikai televíziós hálózatok, mint a Fox, nem engedik, hogy más országok műsorait nézzék. De megteheted Kerülje el ezt a geoblokkolást VPN segítségével hogy elrejtse valós helyét. Akkor tudod nézzen videókat a Fox webhelyén a világ bármely pontjáról.

Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogyan lehet lépést tartani az újszülött Fiú új epizódjaival online, vagy miként nézheti meg az 1. évad összes eseményét, miután elindult. Javasoljuk továbbá a legjobb VPN-ket az USA-n és az Egyesült Államokon kívüli show nézéséhez védelme magánéletének bárhol is online.

Rövid útmutató - Hogyan nézhetjük a tékozló Fiú 1. évadját a Foxon

 1. Válasszon VPN-t az Egyesült Államok szervereivel. Ajánljuk a NordVPN-t.
 2. Telepítse a készülékére, indítsa el a VPN-t, és csatlakozzon egy amerikai szerverhez.
 3. Keresse meg böngészőjét a Fox.com webhelyen.
 4. Keresse meg a tékozló Fiút és élvezze!

Most kezdje el megnézni a tékozló Fiú 1. évadját!

Rövid útmutató - Hogyan regisztrálj a Foxra

Amikor először kiválasztja a Fox webhelyén megnézni kívánt műsort, akkor egy órán keresztül nézhet egy „előzetes átjáróval”. Ezután regisztrálnia kell vagy be kell jelentkeznie. Ennek kétféle módja van..

 1. Ha van televíziós szolgáltatója, jelentkezzen be a fiókjához társított felhasználónévvel és jelszóval.
 2. Ha nem, regisztrálhat Fox.com profilra. Ehhez csak a nevét, e-mail címét és születési dátumát kell megadnia. Vagy linket helyezhet a Facebook-fiókjába.

Légy tudatában: Mivel a Fox egy műsorszóró hálózat, műsorának új epizódjai ingyenesek a reklámokkal. De ha túl messzire esik a tékozló Fiú 1. évaddal, lehet, hogy találnia kell egy másik módot a nézésre.

Sok Fox show-hoz az új és a régi szezon is elérhető Hulu előfizetéssel. De az ezen a platformon történő show-kat geoblokkok is képezik.

Ha minden más kudarcot vall, megpróbálhatja keresse meg a tékozló fiat egy torrent oldalon. Az általunk ajánlott VPN-k kiválóan alkalmazhatók ezeken a webhelyeken is!

Miért van szüksége VPN-re a tékozló Fiú 1. évadának megtekintéséhez?

A Foxhoz hasonló hálózatokon csak egy országban engedélyezik a sugárzást. Ha az USA-n kívül él, megnézheti a Prodigal Sonot, de VPN nélkül nem.

A földrajzi korlátozások miatt az amerikai TV A hálózatok és a streaming szolgáltatások nem küldnek videoadatokat az Egyesült Államokon kívüli IP-címekre. De a legtöbb esetben a VPN-től érkező kérésekre válaszolnak.

Amikor feliratkozik a hálózathoz való hozzáférésre, megteheti használja a VPN-t az amerikai televíziós műsorok megtekintéséhez a világ bármely pontjáról. Csak kattintson a Prodigal Son epizódjára, és kérése egy amerikai szerverre kerül, mielőtt továbbadnák a Fox weboldalához..

Foxnak Úgy tűnik, hogy a kérés egy eszközről érkezik az Egyesült Államokban. Amikor teljesíti a kérést, a VPN továbbítja azt az USA-tól bárhová is. És ha ez egy prémium VPN, mint például az egyik ajánlása, akkor megnézheti a Prodigal Son 1. évadját teljes definíció, kevés vagy elmaradás vagy pufferolás nélkül.

Ez nem minden, amit a VPN képes megtenni

Mivel elrejti a valódi IP-címét egy proxy szerver mögött, a A VPN megakadályozza, hogy bárki figyelje az online tevékenységeket. Ez segít megvédeni Önt a hirdetők, a rosszindulatú programok, az adathalász támadások és a rosszindulatú hackerek ellen.

A legjobb VPN-k ezt a védelmet javítják magasan fejlett titkosítás. Ez azt jelenti, hogy az interneten keresztül elküldött adatok be vannak rejtve, így senki sem tudja azokat elolvasni, amíg azokat a kívánt címzett fel nem oldja..

Az általunk ajánlott prémium VPN-ket is tartsák be szigorú bejelentkezési szabályok. Még ha valaki visszafejteni tudja a forgalmat az egyik kiszolgálón keresztül, a múltbeli tevékenységeket nem tárolják, és nem társítják konkrét eszközökkel vagy felhasználókkal. Online szokásai nem hagynak nyomot a snoopers számára.

Ha bárhonnan hozzáférni szeretne a szórakoztatáshoz, miközben biztonságban marad az interneten, olvassa el a legfőbb VPN-ajánlásainkat.

3 legjobb VPN a tékozló Fiú 1. évadának figyelésére

1. NordVPN

Nézze meg a tékozló Fiú 1. évadját bárhonnan! | Frissítve 2020!

Amikor a VPN-t választja a Foxon és más amerikai hálózatokon történő műsorok nézésére, a A nagy értékesítési pont az amerikai szerverek száma.

A NordVPN több mint 1800 amerikai szervert kínál, amelyek közül választhat a Prodigal Son 1. évadjának megtekintéséhez. Az Egyesült Államok szerverei közül bármelyik segít garantálják a gyors sebességet, alacsony késleltetést és megszakítás nélküli hozzáférést a kedvenc műsorodra.

A NordVPN-nek is nagyon van felhasználóbarát felület. Ez könnyű váltás a különböző szerverek között miközben megőrzi a kapcsolatot az Egyesült Államokban, ahol hozzáférést biztosít a Foxhoz. A magánélet védelme érdekében a szolgáltatás használatakor választhat más helyek közül is.

A NordVPN másik jellemzője, hogy használhatja legfeljebb 6 eszköz egyszerre. Ha streaminghez használja a NordVPN-t, akkor ez a család különböző tagjai számára lehetővé teszi a kedvenc szórakoztatáshoz való hozzáférést a kívánt eszközön. És ha védelemre használja, akkor élvezheti ugyanazt nyugalom minden használt eszközön.

Kipróbálhatja a NordVPN-t kockázatmentesen a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Idő van ahhoz, hogy eldöntsem, érdemes-e megmaradni a tékozló Fiú 2. évadjában. És azt is látni fogja, hogy miért az NordVPN a világ legnépszerűbb VPN-je, amikor elolvassa az értékeléseket.

Takarítson meg pénzt és használja ki a NordVPN kuponjaink előnyeit.

70% kedvezmény

Takarítson meg 70% -ot ma NordVPN-tervén!

Szerezzen egy 3 éves NordVPN tervet 3,49 dollárért / hó!

Pénz-visszafizetési garancia: 30 nap

Az NordVPN feloldhatja:

 • Fox, Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Nézze meg a tékozló Fiú 1. évadját a NordVPN segítségével!

2. CyberGhost

CyberGhost eszközök

Ha az egyidejű kapcsolatok száma tűnik a legjobbnak az első ajánlásunk során, akkor ez még jobbnak tűnik.

A CyberGhost nagylelkűbb, mint szinte minden más VPN, mert lehetővé teszi a használatát akár 7 különféle eszköz. Ez nagyszerű lehetőséget kínál különböző szolgáltatások különböző műsorainak közvetítésére. És még jobb a magánélet és a biztonság fenntartása érdekében.

A CyberGhost szintén nagyon közel áll az NordVPN-hez, a számukkal szervereket tart fenn az Egyesült Államokban. Vannak több mint 1000 közülük, és általában megmutatják jó sebességmérési eredmények. Önnek képesnek kell lennie nézze meg a tékozló Son Season 1 évadot a CyberGhost használatával, elmaradás vagy pufferolás nélkül.

Ennek a VPN-szervernek számos Európában és Kanadában szintén a P2P-optimalizálása van, így ezek a felhasználók tökéletes a kínzáshoz ha te másik módszert keres a szórakozás és a fájlok online megosztására vagy férjen hozzá a Prodigal Son videofájlokhoz.

Vannak Több fizetési lehetőség, amelyek lehetővé teszik, hogy pénzt takarítson meg, ha hosszabb ideig feliratkozik. És dönthet úgy is, hogy külön fizet, és megtartja azt dedikált IP cím, amely elrejti az Ön valós helyét de csak neked tartozik.

A CyberGhost ugyanolyan nagylelkű pénz-visszafizetési garanciával rendelkezik, mint az egyidejű kapcsolatok. Van tele 45 nap eldönteni, hogy helyes-e neked. Amikor átnézed az értékeléseket, látni fogod, hogy a legtöbb ember számára helyes.

Próbálja ki most, és pénzmegtakarításhoz használja az egyik kuponkódunkat.

79% kedvezmény

Takarítson meg 79% -ot a CyberGhost VPN-csomagban ma!

Szerezzen egy 3 éves CyberGhost tervet havonta 2,75 dollárért!

Pénz-visszatérítési garancia: 45 nap

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Fox, Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, a dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Nézze meg a tékozló Fiú 1. évadját a CyberGhost segítségével!

3. ExpressVPN

ExpressVPN eszközök

Ez a VPN opció kevesebb szerverhez fér hozzá világszerte, de valószínűleg soha nem fogja észrevenni a különbséget. Ezenkívül kevesebb egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, bár a legtöbb felhasználó elégedettek vagyok 5 eszköz.

Nem számít, mi ezek az eszközök; Az ExpressVPN az kompatibilis az összes vezető gyártóval és operációs rendszerrel. Ez azt jelenti, hogy bármikor, gyakorlatilag bármilyen platformon megnézheti a Prodigal Son 1. évadját.

A szolgáltatás jellemzői lehetővé teszik tesztelje a rendelkezésre álló kapcsolatokat a letöltési sebesség és a késés szempontjából, és a győződjön meg arról, hogy a webhely, amelyhez csatlakozik, nem látja a valódi IP-címét.

ExpressVPN a magas szintű titkosítás mindig tartsa biztonságban a hackerektől és kémektől, míg a jól karbantartott szerverek hozzáférést biztosít mindazokhoz, amelyeket az internet kínál. Ezért szeretik a felhasználók ezt a VPN-t.

tudsz próbálja ki ezt a lehetőséget 30 napig és kapja vissza pénzét, ha úgy dönt, hogy leiratkozik. De ha bármilyen kérdése vagy kérdése van ezen idő alatt, ExpressVPN a 24 órás ügyfélszolgálat segít abban, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a legtöbbet hozza ki a választásból.

Ha kipróbálni szeretné az ExpressVPN-t, vásárlás előtt először nézd meg kuponjainkat.

49% kedvezmény

A legjobb sebesség a piacon, nagy kedvezménnyel - akár 49% megtakarítás az ExpressVPN segítségével!

Takarítson meg 49% -ot ma ExpressVPN-tervén!

Pénz-visszafizetési garancia: 30 nap

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Fox, Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Nézze meg a tékozló Fiú 1. évadját az ExpressVPN segítségével!

Következtetés

Könnyen megnézni a tékozló Fiú 1. évadját online. Ha az Egyesült Államokban található, akkor csak egy kattintásnyira van. Ha máshol tartózkodik, akkor csak telepítenie kell egy prémium VPN-t, mielőtt navigálna a Fox webhelyére, és tovább folytatná ezt az izgalmas pszichológiai thrillert..

A fenti információk akkor is előfordulhatnak, ha nincs szüksége VPN-re a Prodigal Son megtekintéséhez adjon valamit, amire gondolhat, amikor az interneten böngészi anélkül, hogy elrejtené az IP-címét.

Amikor az első epizód mögött figyeli, meg kell adnia a Foxnak személyes adatait. Ez emlékeztet arra a tényre, hogy valaki szinte mindig figyeli amit online néz, és mindent, amit csinál. A VPN megállíthatja őket halott útjukban.

További irodalom

Fel kell engednie a Hulu feloldását, hogy megnézhesse a Fox show korábbi szezonjait? Nézze meg a Hulu 5 legjobb VPN-jét, amelyek garantáltan működnek.

Szeretne más szórakoztató lehetőségeket letölteni? Itt van az 5 legjobb ingyenes VPN, amely biztonságos torrentinghez használható.

Javaslataink akár erősen cenzúrázott országokban is működhetnek. Olvassa el az ExpressVPN működését Kínában, de csak akkor, ha ezt teszi.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me