Nézze meg a Tánc a csillagokkal című 28. évadot – bárhonnan 2020-ban!


Vedd fel a tánccipődet, a Tánc a Csillagokkal visszatér a 28. évadhoz. Az ABC-n keresztül a kábel előfizetés nélkül élők közvetíthetik a Tánc a Csillagokkal a Hulu-on..

azonban, A Hulu csak az Egyesült Államok felhasználói számára érhető el. Ha az USA-n kívül élsz, akkor is VPN szükséges a streaming szolgáltatás eléréséhez és a Dancing With the Stars nézéséhez.

Olvassa tovább a tanulást hogyan lehet VPN-t használni a Tánc a csillagokhoz nézéshez - A 28. évad a világ bármely pontjáról és a legjobb prémium szolgáltatások a Hulu eléréséhez.

Rövid útmutató - Hogyan nézhetjük meg a táncot a csillagokkal, a 28. évad a Hulu-n

 1. Válasszon egy szilárd VPN-t. Javasoljuk a NordVPN-t, mivel ez gyors sebességet és robusztus biztonságot nyújt, valamint nagy amerikai serveri hálózattal rendelkezik.
 2. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert.
 3. Csatlakozás egy szerverhez az Egyesült Államokban.
 4. Jelentkezzen be a Hulu-ba és kezdje el a Dancing With the Stars 28. évadának közvetítését.

Most kezdje el a Tánc a Csillagokkal közvetítést!

Hogyan regisztrálhatsz Hulu-ra bárhonnan

A Hulu kizárólag az Egyesült Államokban él. Ezért a felhasználóknak regisztrálniuk kell egy amerikai címet és hitelkártyát. Van azonban egy egyszerű módon regisztrálhat a Hulu-ra amerikai hitelesítő adatok nélkül.

 1. Döntse el a MyGiftCardSupply oldalán, és vásároljon egy Hulu ajándékkártyát.
 2. Az utasításokat követve, alkalmazza az ajándékkártya egyenlegét a Hulu-fiókodba.
 3. Jelentkezzen be, és kezdje el a Tánc a csillagokkal közvetítést!

Miért van szüksége VPN-re a Tánc a Csillagokkal nézéséhez

A földrajzi korlátozások blokkolják a Hulu elérését és Tánc a csillagokkal, ha nincs amerikai IP-címe.

A A VPN elrejti a valódi IP-címét és átjárja forgalmát egy választott ország szerverén keresztül. Használjon VPN-t egy szerverhez való csatlakozáshoz az Egyesült Államokban, és kapsz egy amerikai IP-címet, amely kiküszöböli a Hulu földrajzi korlátozásait.

Az olyan népszerű streaming szolgáltatások, mint a Hulu, intézkedéseket hoztak annak megakadályozására, hogy a felhasználók a VPN-ekkel elkerüljék a geoblokkjaikat.

Az ismert VPN IP-címek hatalmas adatbázisával való interakció útján, A Hulu anti-VPN szoftvere képes felismerni, hogy a VPN IP-címe megegyezik-e az adatbázisban szereplővel. Ha egyezést fedez fel, a Hulu automatikusan blokkolja Önt.

Nem minden VPN képes megkerülni az anti-VPN szoftvert és a geoblokkolókat is. Csak a prémium szolgáltatások lesznek olyan megbízhatóak, amelyek lehetővé teszik a Tánc a csillagokkal Hulu-n keresztül.

Meg tudják csinálni, ahogy vannak lenyűgöző nagysebességű szerverek hálózata rendszeresen frissített IP-címekkel.

Minél több amerikai szerver és amerikai IP-cím van a VPN-nél, annál nagyobb eséllyel kell megkerülnie A Hulu geoblokkjai és anti-VPN technológiája.

A szilárd VPN-k rendszeresen forgatják IP-címeiket, amely megakadályozza, hogy Hulu észlelje, hogy VPN-t használ.

Ha megosztja Hulu-fiókját családtagjaival, akkor érdemes egy VPN-t keresnie, amely kínál több egyidejű kapcsolat. Így mindenki, aki fiókot használ, gőzölheti egyszerre.

Ez nem minden, amit a VPN képes megtenni

A földrajzilag korlátozott tartalom figyelésének lehetősége jelentős előnye. De a VPN ennél sokkal többet tehet.

Minőségi VPN is védi az érzékeny adatait és az online névtelenséget.

Internetes tevékenysége privát és biztonságos marad a adatainak titkosítása és a valódi IP-cím elrejtése. Ez megakadályozza az internetszolgáltatót (ISP), a megcélzott hirdetőket és más harmadik feleket abban, hogy nyomon kövessék online tevékenységeit. Ez is megtart biztonságos a hackerektől vagy a nyomkövetőktől amely megpróbálhatja ellopni az Ön személyazonosságát.

Még akkor is, ha nem biztonságos nyilvános wi-fi hálózathoz csatlakozik, AES 256 bites titkosítás megtartja bizalmas információk biztonságos és magánjellegű.

A legjobb 3 VPN a tánc a csillagokkal

1. NordVPN

nordvpndevices_optimized

A NordVPN a legjobb választás a Dancing With the Stars közvetítéséhez. A Hulu feloldása nem jelent problémát az lenyűgöző amerikai hálózat, több mint 1800 szerverrel. Ráadásul a nagy sebesség és a stabil kapcsolat lehetővé teszi a zavartalan streaming-et késés vagy pufferolás nélkül.

Az adatvédelmi tudatosság számíthat az NordVPN-re, hogy érzékeny adataikat biztonságban tartsák. Robusztus biztonsági szolgáltatások, beleértve: katonai titkosítás, dupla VPN és az OpenVPN támogatása, ügyeljen arra, hogy adatai ne kerüljenek rossz kezekbe. További védelem alatt áll: nulla naplók házirendje és két különböző kill kapcsoló.

A NordVPN sebességének és biztonságának egyensúlya miatt népszerű szolgáltatás a felhasználók körében. Nézze meg, mi a gond az ön számára egy a kockázatmentes 30 napos pénz-visszafizetési garancia.

Az NordVPN feloldhatja:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, a P2P speciális kiszolgálói elérhetők.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis sok útválasztóval.

Nézze meg a Tánc a csillagokkal együtt a NordVPN-mel!

2. ExpressVPN

Nézze meg a Tánc a csillagokkal című 28. évadot - bárhonnan 2020-ban!

Az ExpressVPN az verhetetlen, amikor a sebességről van szó, Korlátlan sávszélességgel és bevált feloldási képességekkel kiváló VPN streaminghez. Nincs késés, végtelen betöltés és pufferolás.

Katonai titkosítás védi adatait és magánéletét. A szivárgásmentes alkalmazások, az automatikus kikapcsolás és a naplózás elkerülése érdekében az érzékeny információk rossz kezekbe kerülhetnek.

Az Egyesült Államokban egy nagy szerverhálózat működik legyőzni a legkeményebb geoblokkot és VPN-ellenes szoftverekkel, így soha nem hagyja ki a Dancing With the Stars egyetlen epizódját. Ha bármilyen problémát tapasztal, a érzékeny 24/7 élő chat-ügyfélszolgálat bármilyen problémát elháríthat.

Az ExpressVPN felhasználói megtalálják a Osztott alagút funkció hasznos, mivel lehetővé teszi a globális és a helyi tartalom elérését egyidejűleg. Ez azt jelenti, hogy streaming lehet a Tánc a Csillagokkal, miközben ellenőrzi a helyi e-maileket, stb. Próbálja ki ezt és az ExpressVPN összes többi tulajdonságát egy 30 napos visszatérítési időszak.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Nézze meg a Tánc a csillagokkal funkciót az ExpressVPN segítségével!

3. CyberGhost

CyberGhost eszközök

A CyberGhost egy másik prémium szolgáltatás, amely gondtalan streaming szolgáltatást kínál. Dedikált nagysebességű szerverek különféle streaming szolgáltatásokhoz, ideértve a Hulu-t, a szerver helyeket az Egyesült Államokban és tisztességes feloldó képességeket.

Nagyszerű VPN kezdőknek, A CyberGhost felhasználóbarát felülettel és egyszerű, egy kattintással történő beállítással rendelkezik. Szakértői ügyfélszolgálat 24 órán keresztül elérhető a hét minden napján, ha bármilyen probléma merül fel a kapcsolat létrehozásával kapcsolatban.

Stabil és biztonságos VPN, a CyberGhost rendelkezik a biztonságos streaming összes biztonsági funkciójával, ideértve a szilárd titkosítás, szivárgásmentes alkalmazások, szigorú nulla naplózási házirend és automatikus megszakító kapcsoló.

Úgy gondoljuk, hogy a CyberGhost mindent megtesz, és a felhasználók egyetértenek vele. Ne vegye figyelembe a szót, a 45 napos pénz-visszafizetési garancia rengeteg időt biztosít Önnek a megbízható VPN kipróbálására.

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, a dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome

Nézze meg a Tánc a csillagokkal című részt a CyberGhost segítségével!

Összegzés és további olvasat

Val,-vel VPN csatlakozhat egy szerverhez az Egyesült Államokban hogy megadhassa az amerikai IP-címet, amellyel hozzáférhet a Hulu-hoz, és közvetítheti a Dancing With the Stars - 28. évadot.

Az első ajánlásunk, hogy bárhol megnézhessük a Tánc a csillagokkal, a NordVPN-t. A prémium szolgáltatás ideális egyensúlyt mutat a sebesség és a biztonság között a problémamentes streaming segítségével Hulun keresztül.

Javasoljuk, hogy minden egyes online csatlakozáskor használjon VPN-t, hogy megvédje a bizalmas adatait, és megakadályozza az internetszolgáltatót vagy más harmadik felet az internetes tevékenységek nyomon követésében..

További irodalom

 • Ha többet szeretne megtudni a VPN-kről és arról, hogy miért van szüksége ilyenre a Hulu eléréséhez. Nézze meg a kezdő VPN-útmutatónkat.
 • Most, hogy tudja, hogyan kell feloldani a Hulu feloldását, megtanulhatja, hogyan érheti el a Netflixet bárhonnan.
 • Nem vagy még készen arra, hogy fizetős VPN-be lépjen? Vessen egy pillantást a Google Chrome legjobb ingyenes lehetőségeire.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me