Nézze meg a Survivor 39. évadot bárhol! | Frissítve 2020 januárjában


Jeff Probst visszatért 20 új hajótöréssel, amikor a Caramoan-szigetekre indulnak a csatában, hogy ismét az egyetlen túlélő maradjanak..

Tudod, ha már a korai évszakok óta követi a Survivort A Survivor kizárólag a CBS All Access szolgáltatásban részesül.

És azoknak, akik csak most kezdik meg a Survivor útját, tudnod kell, hogy a CBS All Access az csak az USA-ban, Ausztráliában és Kanadában érhető el streamingként.

Ha ezen a helyen kívül utazik vagy él, a földrajzi korlátozások megakadályozzák a Survivor figyelését. Ennek oka az, hogy az internetszolgáltató (ISP) nyomon követi az Ön tartózkodási helyét, és a CBS All Access zárolja az összes tartalmát, ha nem az Egyesült Államokban, Kanadában vagy Ausztráliában tartózkodik..

Ez úgy tűnik, hogy elég lehetetlen kihívás, hogy legyőzzük, de van mód a kedvenc TV-műsor megnézésére-val,-vel prémium VPN!

Által VPN telepítése közvetlenül a készülékre, képes leszel kinyit a CBS All Access tartalmat és közvetítheti a Survivort bárhol.

Olvassa tovább, hogy melyik 3 VPN-t ajánlunk a Survivor 39. évad streamingjéhez a CBS All Access oldalon.

Rövid útmutató - Hogyan nézhetjük meg a túlélő 39. évadot a CBS All Access szolgáltatással

 1. Válasszon VPN-t - a végső streaming élmény érdekében a NordVPN-t ajánljuk.
 2. Töltse le és telepítse a VPN-t az eszközére.
 3. Csatlakozzon egy olyan kiszolgálóhoz, ahol elérhető a CBS All Access - az Egyesült Államokban, Kanadában vagy Ausztráliában.
 4. Menjen tovább a CBS All Access szolgáltatásba, regisztráljon / jelentkezzen be, és kezdje meg a figyelést!

Most kezdje el a 39. évad közvetítését!

Hogyan regisztrálhatom a CBS All Access szolgáltatást

A 39. évad túlélőjének megtekintéséhez ezt meg kell tennie fizetni kell a CBS All Access előfizetésért.

Nyissa meg a weboldalt, és iratkozzon fel, és vegye figyelembe, hogy a CBS All Access csak akkor engedélyezi a feliratkozást, ha van amerikai fizetési módja.

Ez azt jelenti, hogy meg kell tennie Ajándékkártya vásárlása helyette. Az induláshoz kövesse ezeket a lépéseket.

 1. Haladjon a PayPal felé, vásároljon egy CBS All Access ajándékkártyát. Győződjön meg arról, hogy olyan összeget választott, amely fedezi a szükséges előfizetési idő költségeit.
 2. Nyissa meg a CBS All Access webhelyet az ajándékkártya beváltásához.
 3. Írja be a PIN-kódot az ajándékkártyájára (a hátoldalon található, a vonalkód felett).
 4. Hozzon létre egy fiókot, jelentkezzen be a VPN-be, majd válasszon ki egy kiszolgálót az Egyesült Államokban, Ausztráliában vagy Kanadában.
 5. Látogasson el újra a CBS All Access webhelyre, jelentkezzen be, és nyomja meg a play gombot!

Miért van szüksége VPN-re a túlélő 39. évad megtekintéséhez?

Úgy érezheti magát, mint egy távoli magányos sziget, amikor megpróbálja figyelni a Survivort földrajzi korlátozásokkal..

Az ISP az Ön IP-címével követi nyomon a helyét, tehát pontosan tudja, hol vagy.

Amint egy bizonyos helyen kívül esik, blokkolja a korlátozott tartalmakat. A Survivor számára ez egy bosszantó hibaüzenetet jelent a képernyőn, amikor az Egyesült Államokon, Kanadán vagy Ausztrálián kívül lépsz.

De VPN segítségével könnyedén megkerülheti ezeket a földrajzi korlátozásokat és nem kell hagynia egy pillanatot a Túlélőtől.

VPN csatlakoztatja a készüléket egy biztonságos szerverhez egy választott országban, az IP-cím elrejtése, áthaladva egy erősen titkosított alagúton. Amint áthalad ezen az alagúton, új IP-címet kap a választott országtól.

Ez arra készteti az internetszolgáltatóját, hogy egy másik helyről néz- egy olyan helyen, ahol a túlélő közvetíthető.

Ha csatlakozik egy szerverhez, akkor megvan teljes korlátlan hozzáférés az összes CBS-tartalomhoz. A Survivor 39. évadja készen áll arra, hogy bárhol megjelenjen.

Ez nem minden, amit a VPN képes megtenni

A VPN tökéletes megoldás a geoblokkolt tartalom megkerülésére, és az összes kedvenc filmje és show-je kéznél van, és készen áll az adatfolyamra. De a A VPN az egyik legjobb módja az online biztonság megőrzésének.

Talán nem mindig akarja, hogy otthon folytasson. Lehet, hogy el akarja vinni a Survivort a helyi kávézóba, és csatlakozni a wi-fi-hoz. A nem biztonságos nyilvános hálózatok kockázatosak lehetnek, különösen akkor, ha adatszivárgásokról vagy hackereknek kezükbe kerülnek a személyes adatai.

VPN az összes információt és tevékenységet egy okosan titkosított alagúton továbbítja, - amely teljesen elkülönül az összes többi internetes forgalomtól, és - rejtett minden kíváncsi szemtől.

Ez megakadályozza, hogy az Ön adatai rossz kezekbe kerüljenek, és megadja jobb biztonság még akkor is, ha nem biztonságos nyilvános hálózatokhoz kapcsolódik. Majdnem olyan, mintha a saját sivatagi szigeten lennél!

A különböző országoknak is vannak különféle hegyeik. A VPN segítségével megteheti böngészhet névtelenül az interneten, és megtalálhatja a legjobb ajánlatokat a szerver helyének országában.

Akár a következő utazását tervezi, akár repülést szeretne foglalni, vagy egy kis online vásárlást kell tennie, megváltoztatva tartózkodási helyét a a VPN segít megtalálni a legolcsóbb ajánlatokat.

3 legjobb VPN a túlélő 39. évad megtekintéséhez

1. NordVPN

Nézze meg a Survivor 39. évadot bárhol! | Frissítve 2020 januárjában

Több mint 2400 szerver az Egyesült Államokban, Ausztráliában és Kanadában együttesen rengeteg választási lehetőséggel nézheti meg a Survivor 39. évadot, bárhol is van.

Ahhoz, hogy lépést tudjon tartani a szigeten végzett műveletekkel, szupergyors VPN-re van szüksége. A NordVPN kínál lángoló sebesség, így nézheti a Survivor 39. évadot nincs pufferolás vagy lemaradás, csak tiszta, HD minőségű.

te nem kell aggódnia azért, mert az internetszolgáltató lefuttatja a sebességet vagy korlátozott sávszélesség, amely megszakítja az időt a távoli időpontokkal.

A NordVPN segítségével megkapja a sebességeket és a streaming ígéreteket, amelyekért fizet, plusz korlátlan sávszélesség, ezért olyan népszerű a felhasználók körében.

Az NordVPN nagyon komolyan veszi a biztonságot a zökkenőmentes, folyamatos streaming mellett.

Előnyeit élvezhetik a körüli legjobb biztonsági intézkedések, ideértve a következőket kettős titkosítás, egy szigorú bejelentkezési politika, DNS szivárgás elleni védelem, és egy automatikus lekapcsoló. Nem számít hol vagy, te és tevékenysége névtelen marad.

És abban a ritka esetben, ha a kapcsolat meghiúsul, NordVPN a automatikus kilépő kapcsoló rúgásokkal megakadályozza a tartózkodási helyének felfedését. Csak hátradőljön, pihenjen és nyomja meg a játékot. A többit a NordVPN viseli.

NordVPN a SmartPlay technológia Ez a szolgáltatás meggátolja a kézi konfigurálás nehéz munkáját. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy szerverhez és a SmartPlay-hoz biztosítja a biztonságot a Survivor streaming közben. Nincs szükség további lépésekre, csak egyszerű, biztonságos streaming kéznél.

tudsz telepítse a NordVPN-t akár 6 eszközre, tehát ha útközben szeretne felzárkózni a szigeti akcióhoz, merüljön bele.

Ne aggódjon a felbukkanó bosszantó hirdetések miatt is. NordVPN a A CyberSec funkció blokkolja a hirdetéseket és a gyanús webhelyeket.

A sebesség, a biztonság és a kiváló minőségű adatfolyamok miatt van egy oka A NordVPN az első számú ajánlása a Survivor 39. évad közvetítéséhez a CBS All Access oldalon.

Próbáld ki magad a 30 napos pénzvisszafizetési garancia. És ne felejtse el használni az exkluzív kedvezményt pénzt takaríthat meg előfizetésével.

70% kedvezmény

Takarítson meg 70% -ot ma NordVPN-tervén!

Szerezzen egy 3 éves NordVPN tervet 3,49 dollárért / hó!

Pénz-visszafizetési garancia: 30 nap

Az NordVPN feloldhatja:

 • CBS All Access, Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

Nézze meg a 39. évad túlélőjét a NordVPN Now-val!

2. ExpressVPN

Nézze meg a Survivor 39. évadot bárhol! | Frissítve 2020 januárjában

Lefedettséggel 160 helyszín, köztük az Egyesült Államok, Kanada és Ausztrália, és a a lehető leggyorsabb sebesség minden országban az ExpressVPN szilárd választás a Survivor 39. évad közvetítéséhez.

Az osztályban a legjobb titkosítás titokban tartja az IP-címét, tehát vannak nem kell aggódnia az internetszolgáltató miatt, még akkor is, ha otthoni hálózatán van csatlakoztatva.

Van is korlátlan sávszélesség az igazán korlátlan streaming, nem tartalmaz záró adatok adatait, amelyek megszakítják az időt a távoli időpontokkal.

Ha a Mac vagy Windows eszköz, használhatja az ExpressVPN-ket sebesség mérés hogy megtudja, mely szerverek teljesítenek a leggyorsabban. Könnyen váltson a használt és a leggyorsabb szerver között a végső megtekintési minőségért. Csak vedd oda, ahol abbahagytad!

A biztonság az ExpressVPN radarának tetején van. Ez egy automatikus lekapcsoló, nulla ismeretlen DNS, és 256 bites titkosítás maximális biztonságot és névtelenséget nyújt. Lehet, hogy mindent tud a Survivor 39. évadról, de az internetszolgáltatója nem fog tudni rólad.

a villámgyors sebesség és legfelső szintű biztonság tegye az ExpressVPN-t népszerű választássá a felhasználók körében.

Próbáld ki magad egy ingyenes próbaverzióval, és szerezz be egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia ha nem neked szól. Ne felejtse el ellenőrizni a kupon oldalunkat, hogy pénzt takarítson meg előfizetésével.

49% kedvezmény

A legjobb sebesség a piacon, nagy kedvezménnyel - akár 49% megtakarítás az ExpressVPN segítségével!

Takarítson meg 49% -ot ma ExpressVPN-tervén!

Pénz-visszafizetési garancia: 30 nap

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • CBS All Access, Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

Nézze meg a Survivor 39. évadot az ExpressVPN használatával!

3. CyberGhost

CyberGhost eszközök

A gyors és biztonságos CyberGhost a világ egyik legkedveltebb kedvence. Több mint 6000 szerver 90 országban, akkor több mint elegendő IP-címet választhat.

A kiszolgáló kiválasztása nem lehet egyszerűbb, a CyberGhost segítségével optimalizált szerver szolgáltatás.

Miután beállította, válassza ki a streaming platformot, és automatikusan megtalálja a leggyorsabbat. A legjobban problémamentes streaming, és ez csak az egyik oka annak, hogy a CyberGhost annyira népszerű a felhasználók között.

Te is Csatlakoztassa a CyberGhost-ot akár 7 eszközére egyszerre, így a Survivor 39. évad veled lesz bárhol.

Van korlátlan sávszélesség és letöltési sebesség, szintén, ami azt jelenti, hogy nincs bosszantó puffer az ezeknek a rendkívül fontos versenyeknek a megszakítására.

A legfelső szintű biztonságot a CyberGhost bármelyik csomagja biztosítja. Élvezheted 256 bites titkosítás, egy szigorú bejelentkezési politika, és DNS szivárgás elleni védelem az Ön és adatainak védelme érdekében.

Van még egy automatikus lekapcsoló amely rejti az IP-címét, ha a kapcsolat valaha meghibásodik.

Vele felhasználóbarát felület és könnyen követhető lépések, különösen a CyberGhost népszerű azok számára, akik új VPN-ek. Próbálja ki ma egy ingyenes próbaverzióval, és vegye igénybe a nagylelkű lehetőségeket 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Ne felejtse el használni az exkluzív kedvezményt, amikor feliratkozik!

79% kedvezmény

Takarítson meg 79% -ot a CyberGhost VPN-csomagban ma!

Szerezzen egy 3 éves CyberGhost tervet havonta 2,75 dollárért!

Pénz-visszatérítési garancia: 45 nap

A CyberGhost feloldhatja:

 • CBS All Access, Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások, dedikált streaming-profilt használva optimalizált szerverekkel.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, a dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

Nézze meg a Survivor 39. évadját a CyberGhost Now segítségével!

összefoglalás

A VPN a legjobb módja a Survivor 39. évad nézésének, teljesen megadva korlátlan hozzáférés az adatfolyamhoz a legújabb epizódok bárhonnan.

A CBS All Access valószínűleg földrajzi korlátozásokat vezet be tartalmára az Egyesült Államokon, Ausztrálián és Kanadán kívül, de VPN segítségével az IP-címet könnyen el lehet rejteni, és ezeket a geoblokkokat minimális gond nélkül megkerülheti.

A szupergyors sebességeknek, a CBS All Access országbeli szervereknek és a legmagasabb szintű biztonsági szolgáltatásoknak köszönhetően a NordVPN az első számú ajánlása a Survivor 39. évad közvetítéséhez..

További irodalom

Nem tudja eldönteni, hogy melyik VPN az Ön számára? Vessen egy pillantást a legjobb általános VPN-ek áttekintésére, hogy részletesebben fedezze fel a NordVPN, az ExpressVPN és a CyberGhost, valamint még sokan mások.

Az egyik dolog, hogy megkerüljük a CBS All Access földrajzi korlátozásait, de a VPN segíthet még sok más népszerű streaming webhely feloldásában is. Vessen egy pillantást az 5 legjobb Hulu VPN-re, amelyek garantáltan működnek.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me