Nézze meg a kémet bárhonnan 2020-ban!


Csatlakozzon Sacha báróhoz, Cohenhez az évek egyik legbeszéltebb politikai izgalmához - a Kém.

A hat részből álló sorozat kapható kizárólag a Netflix-en. De a streaming szolgáltatás miatt földrajzi korlátozások miatt egyes országok nézői hiányoznak.

Azért mert A Netflix könyvtárak az Ön országától függően változnak. Ezt a folyamatot hívják területi alapú tartalomkorlátozás - azt jelenti, hogy a nézők csak a meghatározott helyen elérhető filmeket és műsorokat érhetik el.

De a jó hír az, hogy tudsz a Netflix geoblokkolásának korlátozásai és nézze meg a Spy-t bárhonnan a VPN.

Által az IP-cím elrejtése és kapcsolódás egy másik hely szerveréhez, a VPN megadja neked hozzáférés a geoblokkolt tartalomhoz. Így élvezheti korlátlan megtekintés olyan oldalakon, mint a Netflix, a Hulu és így tovább!

Ebben az útmutatóban megmutatjuk, hogyan kell Nézze meg a Spy-t bárhol VPN-sel. Ezen felül ajánlásokat fogunk adni a következő témában: a legjobb VPN-k a munkához.

Rövid útmutató - Hogyan nézhetjük meg a kémet a Netflix-en

 1. Válasszon nagy sebességű VPN-t a szerverek az Egyesült Államokban. A NordVPN kiválóan alkalmas a Netflix elérésére.
 2. Töltse le és telepítse a VPN szoftvert.
 3. A VPN-vel csatlakozhat egy távoli szerverhez az Egyesült Államokban.
 4. Menjen át a Netflixbe, jelentkezzen be fiókjába, és élvezze!

Miért van szüksége VPN-re a kém megtekintéséhez

A szerzői és licenc kérdései miatt, A Netflix geoblocking segítségével korlátozza a tartalom nagy részének elérését, köztük a kém.

Hogyan? Nos, a Netflix komplexet használ földrajzi helymeghatározó szoftver hogy kövesse nyomon a felhasználók tartózkodási helyét. Által az IP-cím megszerzése, az oldal képes kiszámítja a földrajzi helyét és megtagadja a hozzáférést a földrajzilag korlátozott tartalomhoz.

Által csatlakozás távoli szerverhez biztonságos alagúton keresztül, egy VPN képes maszkolja az IP-címét és elrejteni a fizikai helyét.

tudsz VPN használatával csatlakozhat egy távoli szerverhez az Egyesült Államokban bárhonnan. Ilyen módon, amikor bejelentkezik a Netflixbe, a webhely azt fogja gondolni, hogy az Egyesült Államokon belüli eszközről néz, és hozzáférést biztosít a földrajzilag korlátozott tartalomhoz..

Ez nem minden, amit a VPN képes megtenni

A VPN-k hasznosak nem csak otthon. Azáltal, hogy megadja neked hozzáférés a geoblokkolt tartalomhoz, ezekre tökéletes kedvenc műsorainak nézése külföldön vagy nyaralni.

De ami a legfontosabb: a VPN nagyszerű módja annak, hogy megőrizze magát biztonságos online.

Ennek oka a VPN-ek titkosítsa a kapcsolatot a készülék és a távoli szerver között. Függetlenül attól, hogy telefont, táblagépet vagy számítógépet használ, ez védi az online tevékenységeket a nem kívánt figyelmetől.

Manapság nyitott wi-fi hálózatok vannak, például a kávézókban és éttermekben egyszerű célok a csalók, a rosszindulatú programok és a spam hirdetések számára. De egy VPN használatával megadhatja a személyes adatait extra biztonsági szint.

És az az IP-cím elrejtése, a VPN lehetővé teszi az internet felfedezését anélkül, hogy személyazonosságát veszélybe sodorná. Tehát, ha korlátlan internetet szeretne élvezni biztonságosan és névtelenül, a VPN a legjobb módszer erre.

3 legjobb VPN a kém nézésére

1. NordVPN

Nézze meg a kémet bárhonnan 2020-ban!

Kedvező árú, mégis tele szolgáltatásokkal, a NordVPN kínálja nagyszerű teljes körű teljesítmény. És vége 5500 szerver közül lehet választani, köztük 1800+ az Egyesült Államokban,  soha nem hiányzik a Netflix streaming lehetőségeinek lehetősége.

NordVPN következetesen teljesíti a Netflix földrajzi korlátozásait. Ennek oka az egyedi SmartPlay DNS minden NordVPN alkalmazásba beépített funkció az optimális streaming teljesítmény érdekében.

Ezenkívül élvezheti az iparágvezető védelmet. Nord Dupla VPN A szolgáltatás a a második titkosítási réteg a szerver láncolása közben CyberSec program tartja a hirdetéseket és a rosszindulatú programokat.

Tudja meg, miért szereti oly sok olvasó az NordVPN-t, vagy próbálja ki magának egy 30 napos pénzvisszafizetési garancia.

Az NordVPN feloldhatja:

 • Netflix, HBO, Hulu, Showtime, BBC iPlayer, Amazon Prime Video és Sling TV.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, rendelkezésre állnak a P2P speciális kiszolgálói.

A NordVPN ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Kompatibilis az útválasztókkal.

2. ExpressVPN

Nézze meg a kémet bárhonnan 2020-ban!

Élvezni a a Netflix legjobbja, a pufferelés egyikével sem, Az ExpressVPN a legbiztonságosabb. Rendszeresen a leggyorsabb VPN-ként értékelik egyértelmű piaci vezető a sebességért.

Ennek köszönhetően korlátlan sávszélesség. Egyes VPN-ektől eltérően az Express szupergyors letöltési sebességeket is kínál korlátlan szerverváltás annak biztosítása érdekében, hogy mindig kapcsolatban álljon a legmegfelelőbb szerverrel.

És rengeteg közül lehet választani. Az ExpressVPN kínál többet 3000 biztonságos szerver 94 országban a legjobb teljesítmény érdekében a geoblokkolás ellen.

A sebesség a biztonsággal együtt jár. Val vel 256 bites AES titkosítás, egy nincs napló politika, egy automatikus lekapcsoló, és DNS / IPv6 szivárgásvédelem, tevékenysége magán és biztonságos marad.

Nézze meg teljes áttekintésünket, vagy próbálja ki ingyen még ma.

Az ExpressVPN feloldhatja:

 • Netflix, Hulu, HBO, Amazon Prime Video, Showtime, Sling TV, DAZN és BBC iPlayer.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, minden szerver támogatja a P2P tevékenységet.

Az ExpressVPN az alábbi eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Android TV, Linux, Chrome és Firefox. Biztosít egy alkalmazást is, amely bizonyos útválasztókkal használható.

3. CyberGhost

CyberGhost eszközök

Sok VPN-től eltérően a CyberGhost kínál optimalizált streaming szerverek. És vége 5000 szerver több mint 90 országban, köztük több mint 1000 az Egyesült Államokban, A Netflix streaming egyszerű és hatékony.

Lehet, hogy nem olyan gyors, mint néhány más VPN, a CyberGhost biztosítja korlátlan sávszélesség puffermentes streaminghez. Dedikált szoftver működik blokkolja a hirdetéseket és a rosszindulatú tartalmakat.

Jó ár-érték arány, megbízható és könnyen használható, A CyberGhost kiváló választás az első felhasználók számára. És velük 256-AES bit titkosítás technológia plusz egy szigorú nincs napló házirend, az Ön böngészési tevékenysége rejtve marad a kíváncsi szemtől.

Tudjon meg többet a teljes CyberGhost áttekintés elolvasásával, vagy kezdje meg a streaming ma a 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

A CyberGhost feloldhatja:

 • Dedikált streaming profil a következőkre optimalizált szerverekkel: Netflix, BBC iPlayer, Sky Go, Hulu, Comedy Central, Eurosport, ESPN és mások.

Támogatja a torzítást:

 • Igen, a dedikált profil megmutatja az országokat és a felhasználók számát.

A CyberGhost ezen eszközökön működik:

 • Windows, macOS, Android, iOS, Amazon Fire Stick, Android TV, Linux és Chrome.

összefoglalás

Ne hagyja, hogy a földrajzi korlátozások megakadályozzák, hogy elkapja a Netflix egyik legmegfogóbb műsorát. Töltse le az egyik ajánlott VPN-t és nézd meg ma a Spy-t.

És a legjobb streaming élmény érdekében keressen egy VPN-t a korlátlan sávszélesség, kiváló biztonság, és a széles kiszolgálóhelyek választéka. Ezért van a NordVPN a legjobb választásunk a Spy nézéséhez.

További irodalom

Szeretne többet tudni a Netflix geoblokkjainak és anti-VPN szoftverének megkerüléséről? Nézze meg praktikus útmutatónkat a Netflix streaminghez használható legjobb VPN-kről.

Vagy tekintse meg átfogó sebességteszt eredményeinket, és fedezze fel 5 leggyorsabb VPN-t. 

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me